Implant silicon sani

96565 comentarii 1 2 ..... 319131923193 ..... 3218 3219 Înainte ›
0
14-12-2020, ora 18:40
SoniaParker
Nu este medic/terapeut
SoniaParker
Da, este normal sa fie tari acum, mi aduc aminte ca in primele luni mi se parea ciudat cand tineam mainile lipite de corp ptr ca ma incomodau :)) dar se vor mai inmuia..mentorul anatomic sa zic e cel mai ferm..cel pe care l am eu si tot s-a inmuiat..motiva clar vor fi mai moi
0
14-12-2020, ora 19:13
xgirlgxg
Nu este medic/terapeut
xgirlgxg
M-am linistit cu pietrele mele. Acum fiind si frig le simti si mai mult.
Pt constipatie si balonare ce recomandati?
0
15-12-2020, ora 01:04
Claudela
Nu este medic/terapeut
Claudela
Xgirlxg, cât te-a ajuns operația? Ai idee in cât timp programează domnul dr pt operație?

Pt constipație după naștere am folosit fibre( casein fibra) sau orice găsești, iar pt balonare kebene plus. Pup
0
15-12-2020, ora 17:28
xgirlgxg
Nu este medic/terapeut
xgirlgxg
A fost 3900€
M-am programat pe la jumatatea lui octombrie
0
17-12-2020, ora 18:33
xgirlgxg
Nu este medic/terapeut
xgirlgxg
Dupa cat timp ati condus?
0
17-12-2020, ora 19:01
Dddm
Nu este medic/terapeut
Dddm
Fetelor voi va simțiți /simțeați sâni foarte grei când mergeați mai mult. Ii simt foarte tensionați când merg mai mult e normal parca simt ca îmi cad:)))) ? Am o sapt și 4 zile de la operație.
0
17-12-2020, ora 20:02
SoniaParker
Nu este medic/terapeut
SoniaParker
Da ddm e normal sa simti asta, sa porti mereu bustiera, pe langa faptul ca trebuie, iti reduce mult din tensiunea resimtita la sani.
Xgirl cred ca dupa o luna este ok, cam dupa 6 saptamani poti face si sport deci eu zic ca atata timp cat nu pui foarte mare presiune e ok dupa cateva sapt, iti poti intreba si dr la control, e posibil sa poti si mai repede in functie de cum te simti si cum te recuperezi.
0
17-12-2020, ora 20:17
Dddm
Nu este medic/terapeut
Dddm
SoniaParker port bustiera non-stop doar la dus o dau jos și asta pt maxim 15minute. Acum când am dat-o jos mi se pare ca sânul drept e puțin mai umflat ca cel stâng. Ieri erau egali
0
17-12-2020, ora 21:45
SoniaParker
Nu este medic/terapeut
SoniaParker
Da, e important sa o porti non stop in prima luna, doar la dus scoasa sau cand o speli. Nu stiu ce sa zic, ei oricum isi tot schimba forma cateva luni pana se aseaza implantul bine si se duce inflamatia, nu ar trebui sa fie ceva ingrijorator doar daca diferenta dintre se accentueaza prea mult :*
0
17-12-2020, ora 22:11
iuliapopa 5555
Nu este medic/terapeut
iuliapopa 5555
Dddm calm si eu am trecut prin asta ti am dat mesaj privat, este normal unul este mai inflamat ei se aseaza in 6 luni cum trebuie, stai fara grija eu am doua luni si dak vedeai diferenta la inceput unu era sus unu jos si akm sunt perfecti, eu ii trimiteam mesaj si poze domnului doctor si imi spunea mereu tot ce trb facut si banda la fel s o port..O sa fii f multumita in doua luni, eu pot spune ca domnul dr vitalie kiar e perfectionist!
0
22-12-2020, ora 19:35
Sephora E
Nu este medic/terapeut
Sephora E
Vreau sa va povestesc experienta mea in Turcia, poate as ajuta si pe alcineva la fel cum ma ajutat pe mine! Operatia mea e marimea sanilor!! In centrul Maya Estetic din Estambul si sunt foarte INCANTATA ! traductoarea a fost super eficienta si foarte draguta, a laturi de mine in tot momemtul! Atentia spitalului de ne descris, atenti si profesionali! De rezultat sunt incantata dupa 1 an am fost la o ecografie mamara aici si totul e perfect !
Cele care stati pe ganduri eu va incurejez sa nu aveti frica de nimic !!! Sunt foarte amabili si profesionali !! Si pretul e foarte atragator!!
0
22-12-2020, ora 23:49
Claudela
Nu este medic/terapeut
Claudela
Îmi pare ca s-a utilizat google translate...turcii își fac reclama? Hmm...
1
23-12-2020, ora 00:19
SoniaParker
Nu este medic/terapeut
SoniaParker
Da..nu e primul comentariu de genul pe aici pe forum :))..in orice caz..de ce ai merge in Turcia sa te operezi? Avem atatia doctori plasticieni profesionisti in tara..daca ai vreo complicatie la care se impune vizita ce faci, zbori rapid pana acolo? Niciodata nu m-as opera in alta tara..doar daca as sti ca pot ramane pe acolo 2-3 luni hahaa
0
23-12-2020, ora 22:00
xgirlgxg
Nu este medic/terapeut
xgirlgxg
Buna seara

Ce sutiene / bustiere sport ati purtat in primele saptamani?
Pe langa cel primit in spital am luat unul de la Triumph Triaction - insa acesta ma deranjeaza la taieturi.
0
24-12-2020, ora 09:36
Sephora E
Nu este medic/terapeut
Sephora E
De la decathlon am cumparat unul tip sport, sustinea bine si nu ma deranja..cel de la spital in fata unde se inchidea trebuia sa pun un burete!
0
24-12-2020, ora 09:39
Sephora E
Nu este medic/terapeut
Sephora E
Claudela.incerc sa vb cat de bine stiu :))))) dar nu sunt google !!
Pe mine turci m-au tratat forte bine, a fost o experienta noua si a iesit bine ! Doar atat vroiam sa povestesc pt cele care s-ar duce dar le este frica!
0
24-12-2020, ora 10:17
xgirlgxg
Nu este medic/terapeut
xgirlgxg
Sutienele sport sunt pe diferite tipuri se sustinere : high support, medium si light. Mai sunt unele gen compresie.
Nu stiu care sunt caracteristicile pe care ar trebui sa le aiba.
0
24-12-2020, ora 11:45
Sephora E
Nu este medic/terapeut
Sephora E
Eu am cumparat 2. in primele 4 saptamani am purtat medium pt ca high ma strangea tare si ma durea.dupa 1 luna am putut purta mai strans! (Sutien normal am putut pune dupa 2 luni)
0
24-12-2020, ora 22:31
Claudela
Nu este medic/terapeut
Claudela
Xgirlxg...întreabă medicul. Sigur știe variante potrivite din comerț.
0
29-12-2020, ora 16:40
rox.
Nu este medic/terapeut
rox.
Buna fetelor :). As dori sa imi fac un implant mamar curand. Imi puteti recomanda niste medici buni din cluj ?
0
01-01-2021, ora 16:06
SAdi
Nu este medic/terapeut
SAdi
Buna! Sunt noua pe grup si vreau sa imi fac implant mamar. Am sanii foarte mici si sunt si foarte slaba. Vreau sa va rog sa imi recomandati medici la care v-ati operat si de care sunteti multumite, in Bucuresti. Va multumesc mult!!
1
01-01-2021, ora 17:13
SoniaParker
Nu este medic/terapeut
SoniaParker
Buna Sadi, eu m-am operat la Dr Totir, este printre cei mai buni si este foarte profi..eu sunt multumita si de rezultat si de ingrijirea care mi-a fost acordata, mi s a raspuns de fiecare data la mesaje ori de cate ori aveam nelamuriri si este un dr cu care am simtit ca pot face echipa, ca ma intelege..la cine am mai mers la control inainte sa ajung la el nu mi-a inspirat aceeasi incredere. Ti-l recomand cu drag
1
02-01-2021, ora 10:04
iuliapopa 5555
Nu este medic/terapeut
iuliapopa 5555
SAdi si eu iti recomand sa faci mai multe vizite si sa te operezi la cine iti prezinta mai multa incredere, la mine de exemplu prima data a fost pe lista dr Stan vitalie si la el m-am operat iti da f multa incredere, (documentandu-ma f mult despre fiecare)...Am 2luni jumatate de la operatie aproape si nu m-au durut deloc, sunt egali sunt frumosi..mult succes !!!
0
02-01-2021, ora 11:52
SAdi
Nu este medic/terapeut
SAdi
Da, probabil ca asa voi face, dar am tot citit recomandarile de pe acest grup ca sa imi fac o lista a medicilor...pt mine e o decizie foarte importanta si am mari emotii
0
02-01-2021, ora 16:19
Cra11
Nu este medic/terapeut
Cra11
Bună fetele, La mulți ani ... am 31 ani, imi doresc implanturi pt ca având și o naștere am sânii lăsați și nu sunt deloc mulțumită de aspectul lor... am vorbit cu dr stan vitalie dar nu face ridicare... imi puteți recomanda un dr de încredere și bun în același timp... ??
0
03-01-2021, ora 14:58
SoniaParker
Nu este medic/terapeut
SoniaParker
Cra 11 eu stiu ca dl Totir face si ridicare, poti suna sa intrebi. Eu m-am operat la dansul in urma cu 2 ani jumatate aproximativ si am numai cuvinte de lauda, este un doctor profesionist si atent intotdeauna la paciente. Apropo, ca mi-am adus aminte de niste discutii de pe aici de pe forum in urma cu ceva timp cum ca doctorii ar recomanda implanturi mai mici in ideea de a face mai multi bani..adica sa se faca mai multe operatii pentru a ajunge la dimensiuni mai mari..nu stiu daca anumiti doctori chiar fac asta pentru bani desi nu cred..in primul rand este siguranta pacientei, daca incerci sa bagi mai mult decat intra in buzunarul sanului riscul ca operatia sa se deschida si sa apara complicatii este foarte mare, e aproape inutil sa incerci asta doar la insistenta pacientei care nu intelege si nu stie in termeni medicali riscurile..in cazul meu, la ultimul control, cel de un an i-am sugerat dr sa mi pun un implant putin mai mare in cativa ani insa dansul mi a recomadat sa nu i mai maresc ptr ca se potrivesc foarte bine cu fizicul meu acestia..asadar nu e totul despre bani..el ar fi putut sa-mi spuna pur si simplu ca pot face ce doresc sau sa merg in directia asta insa a spus parera lui sincera ca sunt foarte ok asa. deci ca sfat fetelor, daca doriti sani mari, mai mari decat ce poate intra la momentul operatiei este urmatorul..puneti exact cat spune dr ca intra maxim la prima operatie, apoi puneti implant mai mare la un an doi dupa ce se vindeca complet si se aseaza primul implant. In timpul asta pielea se acomodeaza cu implantul, se intinde si poate incapea mai mult Va pup si mult succes tuturor! Am pus un colaj la profil, sa mi spuneti daca se vede
0
03-01-2021, ora 18:40
Cra11
Nu este medic/terapeut
Cra11
Sonia Parker, mulțumesc... o îl contactez pt a cere câteva informații... am vazut sâni cu ridicare făcuți de anumiți doctori și au rămas cicatrici foarte urate... imi e foarte frica
0
03-01-2021, ora 19:03
SoniaParker
Nu este medic/terapeut
SoniaParker
Cu placere, da..din cate stiu se taie pe san pentru a-l putea ridica dar cred ca dupa ce se vindeca complet cicatricile ti le poti albi cu laser sau asa ceva din cate am auzit..si s-ar vedea mult mai estetic apoi
1
04-01-2021, ora 22:00
Claudela
Nu este medic/terapeut
Claudela
CRA 11, sunt care fac lifting intern. Sper ca spun bine. Poți intreba și despre asta. La dr Martin elena am văzut.
1
04-01-2021, ora 22:02
Claudela
Nu este medic/terapeut
Claudela
Sonia, ce fain e colajul! Și ce abdomen ai! Foarte bine ti se potrivesc...sunt chiar marisori! Sa ii stăpânești sănătoasă!
Adaugă un comentariu / răspuns
96565 comentarii 1 2 ..... 319131923193 ..... 3218 3219 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Ați trecut printr-o operație? Ajutați alți pacienți oferind o recomandare chirurgului care v-a operat.
Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sânii
  • Auto-examinarea sânilor
  • Chirurgie estetica
  • Beneficiile chirurgiei estetice
  • Riscurile chirurgiei estetice
  • Tehnici utilizate in chirurgia estetica
  • Chirurgia estetica minim invaziva
  • Chirurgie plastica
  • Chirurgia plastică - PRO și CONTRA
  •