Implant silicon sani

96566 comentarii 1 2 ..... 319331943195 ..... 3218 3219 Înainte ›
0
20-01-2021, ora 10:31
Beatricce
Nu este medic/terapeut
Beatricce
Woaw nicole84 sunt superbi !!!!!!!! Bravo :x si eu am 500 si am crezut ca vor fi imensi :))) ma bucur ca am mers pe mana doctorului :))
0
25-01-2021, ora 08:37
Nihcs G
Nu este medic/terapeut
Nihcs G
Buna fetelor! Mi-am pus implant rotund Motiva de 400 cc acum o săptămână. Vreau sa va întreb..în cât timp trec durerile și se așează sanii? Mi-am dorit enorm de mult aceasta operație și aveam impresia ca recuperarea este ușoară, dar nu e deloc asa, cel puțin în cazul meu. M-am învinețit, m-am umflat, ma dor si sincer mi se par urâți rau acum Aproape ca regret la fel de mult pe cat mi-am dorit..Ma mai mobilizează pozele voastre de la profil, sper sa ajungă și sanii mei sa arate asa la un moment dat.
Va pup
0
25-01-2021, ora 09:23
Kitty25
Nu este medic/terapeut
Kitty25
La ce doctor te ai operta Nihcs G ?In Bucuresti? Urmeaza sa ma operez si eu..m ai sperit putin..Sper sa te faci repede bine.
0
25-01-2021, ora 09:23
xgirlgxg
Nu este medic/terapeut
xgirlgxg
Mi-am pus si eu motiva 380 rotund. Este normal sa nu arate frumos la inceput. O sa se desumfle si o sa aseze cam in 6 saptamani de la interventie. Si vor mai suferi modificari.
Acum sanul este umflat, muschii traumatizati etc
Durerile vor trece dupa 1-2 saptamani.
La ce medic te-ai operat?
0
25-01-2021, ora 11:07
Nihcs G
Nu este medic/terapeut
Nihcs G
M-am operat la dr Natalia Marcenco, clinica Nord Estetica București. Cred ca nu am avut eu așteptări realiste, m-am uitat doar la poze înainte si dupa, fără sa ma gândesc ca între poze trebuie sa existe o perioada de recuperare. Nu ma asteptam sa fie asa dureros și neplăcut. Dar sunt si fete care se recuperează imediat. Depinde de organism.
0
25-01-2021, ora 22:25
YasmineJ
Nu este medic/terapeut
YasmineJ
Hei. Ce părere aveți despre Marius Popescu pentru implant mamar? Aveți poze cu rezultate? Pe site-ul sau sunt foarte putine. Mulțumesc anticipat!
0
27-01-2021, ora 00:05
adellyna
Nu este medic/terapeut
adellyna
Nihcs recuperarea este diferita in functie de fiecare organism in parte. Pe masura ce trece timpul sânii vor arăta din ce in ce mai bine. Acum e important să respecți toate recomandările medicului. Abia după o lună, sau chiar mai mult vei vedea rezultatul final. Trebuie să treacă inflamarea.
0
27-01-2021, ora 08:24
Nihcs G
Nu este medic/terapeut
Nihcs G
Mulțumesc mult, fetelor! Aveți dreptate ca ne recuperam în mod diferit. Am luat și un virus de raceala la 3 zile de la operație și nu imi dădeam seama, doar ma simțeam din ce în ce mai rau si credeam ca totul are legătură cu implantul..simțeam pur și simplu ca mor (fix acum..când in sfarsit am si eu sani ) A fost horror, dar am avut noroc cu dr care m-a operat, pt ca am ținut legătura mereu si si-a dat seama ce am. Dupa 2 zile de tratament pt raceala ma simt incredibil de bine.
Va pup și va îmbrățișez!
0
29-01-2021, ora 14:11
Mariadr
Nu este medic/terapeut
Mariadr
Buna fetele m am operat pe 19.01.2021 implant mamar si vreau sa spun ca sunt deformati sani mei si nu stiu ce sa fac .. oare se mai aseaza se mai lasa pentru ca nu mi llac deloc cum arata
0
29-01-2021, ora 18:32
Bns
Nu este medic/terapeut
Bns
Fetelor am 5 luni de la operatia deja...sânul drept încă e dureros, când apăs pe el in partea de sus îmi ca senzația ca ma strânge. La sânul stâng nu simt nimic când apăs... Sa fie buzunarul prea mic ?
2
30-01-2021, ora 08:41
TinaLeanMeanFitnessMachine
Nu este medic/terapeut
TinaLeanMeanFitnessMachine
Mariadr sunt pe un grup de Facebook unde pun poze fetele. In primele 6 luni de recuperare sanii inca se aseaza. In primele luni iau tot felul de forme... patrati, hexagonali, prea bombati sus, departati (dar ii mai apropie bustiera) etc. Acum depinde cum arata ai tai, ca nu am poza dar foarte probabil treci prin schimbarile normale ale recuperarii. Daca chiar esti ingrijorata, intreaba-ti doctorul. Recuperare grabnica!
1
30-01-2021, ora 09:13
Mariadr
Nu este medic/terapeut
Mariadr
Multumesc pentru raspuns, am intrebat doctorul si a spus ca se vor aseza frumos.. sper ca asa va fi.. .voi atasa poza daca pot ca sa vedeti cum arata
0
30-01-2021, ora 10:34
Nihcs G
Nu este medic/terapeut
Nihcs G
Si ai mei sunt la fel de urati si m-am operat pe 18 ian. Chiar au o forma ciudata..aproape hexagon Dr a spus ca trebuie sa am RĂBDARE..ca se vor aseza, implantul trebuie sa coboare si sanii sunt încă umflați, plus ca m-am si învinețit. Asa ca am zis ca în următoarele doua luni nu ma mai uit în oglinda..ce nu stiu nu imi face rău
Va pup
0
30-01-2021, ora 10:50
TinaLeanMeanFitnessMachine
Nu este medic/terapeut
TinaLeanMeanFitnessMachine
Un mic update, ca am uitat sa mai intru pe forum.

Am fost la consult la Dr Nemer Kamal si am interactionat bine cu dansul. E o fire placuta, desi eram anxioasa a relaxat repede atmosfera si a fost rabdator sa imi raspunda la intrebari (m-am dus cu lista ). Nu zice ce vrei sa auzi ci ce se poate face, ce recomanda. Nu promite ca n-o sa se lase, ca o sa se vindece super bine cicatricile etc (cred ca nu poate promite nimeni asta). Lucreaza cu implant rotund Arion (4500) si B-Lite (5500) dar daca as vrea eu neaparat sa poate si Mentor anatomic. Desi am avut sanii mari (cupa D) pentru ca e pielea de calitate proasta (lasata, subtire, cu vergeturi) el a recomandat lifting in ancora cu implant de 310 (nu pot sa comentez prea multe, ca nu-mi dau seama cat de mari ies sau nu dar ma intereseaza doar sa iasa frumosi si mai mari decat ii am acum...). Daca as insista sa puna mai mare, mi-ar pune (cu o limita) dar cu cat e mai mare, cu atat ar presa mai tare pe incizii si avand 2 puncte cu intersectie din 3 taieturi si asa se vindeca greu. Am aflat ca am si o asimetrie la sfarcuri (dif de inaltime 2cm ). A zis ca in timpul operatiei poate proba pana la maxim 360cc si in functie de ce se potriveste mai bine, aia lasa. Mi-a povestit si despre complicatii si ma cam panicasem cu necroza sfarcurilor dar fiind nefumatoare a zis ca sansele sa fac eu asta sunt ff mici. Pare genul disponibil, de care dai repede in caz de nevoie (am auzit de cazuri cand post-operator nu reuseau sa dea de doctor...). Daca as alege sa ma operez la el a zis sa il anunt cu 2 saptamani inainte si ca programarea operatiei ar dura undeva la 2-6 saptamani. Nu avea vreun catalog cu cazuri sau ceva unde sa vad mai multe proceduri before/after. Mi-a aratat el cateva poze din telefonul lui cu ultimele operatii facute. Din cauza ca e cu lifting, nici simulare nu pot sa fac. A fost primul meu consult pentru implant dar cam astea sunt informatiile la rece. Per total mi-a placut de el, pare un om cald si rabdator si ce rezultate am vazut la el (tel/Insta) si aici mi-au placut. As fi vrut sa vad cum arata cicatricile dupa cateva luni dar nu prea am vazut.

Ieri am fost la consultatie la Dr. Sorin Nae (250 lei). Mi-a placut de el si am rezonat. E foarte profi si rabdator. Mi-a raspuns la listuta de intrebari si cand n-am mai avut nimic de intrebat mi-a vorbit el dandu-mi o tona de informatii (ca vorba aceea, nu stie pacientul intotdeauna tot ce ar trebui sa intrebe).
Concluzia e: lifting in ancora cu implant submuscular rotund 11.5 cm Mentor normal (325cc-375cc, 4200 EUR) sau Mentor Xtra Gel (365cc - 400cc, 4700 EUR). Din cauza ca am sanul foarte gol in polul superior, va trebui rotund si cu profil inalt.

Problema e ca Dr. Sorin Nae e foarte laudat (si pe buna dreptate) pe implant simplu. Cicatrici finute, sanii superbi (am vazut si live) dar pe mastopexie nu prea am gasit cazuri si ce am gasit au fost ok dar nu impresionante. Pe de alta parte am vazut multe cazuri de implant cu lifting de la Dr. Nemer Kamal (pe langa cele de pe grupul de Facebook am primit si pe chat de la fete) si rezultatele sunt wow. Chiar am vazut cativa sani din care nu credeam ca poate iesi decat ceva rezonabil si i-a facut superbi!
Cred ca voi ramane la Dr. Nemer Kamal. Pentru cazul meu imi pare mult mai potrivit.
0
30-01-2021, ora 12:03
Claudela
Nu este medic/terapeut
Claudela
LeanMeanFitness.chiar aseară ma uitam pe Instagram la dr elena Martin și postase un lifting cu implant. Super fain arată.Eu o mai urmăresc pt ca pune des poze și live-uri, e finuța, tânăra și face lucruri aproape de natural, dar cică ar fi extrem de ocupată, gen sf anului..pffff. La dr Totir nu vrei sa incerci? Din ce am văzut pe aici, la el m-as duce prima data la consult. Multă sănătate!
0
30-01-2021, ora 13:12
Sorinaaa
Nu este medic/terapeut
Sorinaaa
MariaDr la cine te ai operat ?
0
30-01-2021, ora 16:01
Cristina9101
Nu este medic/terapeut
Cristina9101
Bună fetelor, am o întrebare sa operat cineva la dr sorin velicu pt augmentare mamara? Vreau sa aflu mai multe păreri despre acest doctor, va multumesc
0
30-01-2021, ora 18:53
TinaLeanMeanFitnessMachine
Nu este medic/terapeut
TinaLeanMeanFitnessMachine
@Claudela Ti le zic la rece si e doar opinia mea din ce am citit/vazut in poze pe net sau live, cu ochii mei. M-am sucit de cateva ori in functie de ce am mai aflat. Nu caut sa jignesc pe nimeni. E doar o parere formata din informatiile disponibile la acel moment.

Cand am inceput prima data sa ma informez ca sa fac operatia eram chitita pe Dr. Ovidiu Grecu pana cand mi-a scris pe chat o tipa care era in lista mea de prieteni si mi-a aratat ce porcarie de operatie i-a facut, lasand-o cu sanii total asimetrici si pe care nu vrea sa i-i repare. Am vazut poza imediat de dupa operatie. Diferenta de un nr la sutien! Se vede aiurea dar el sustine ca nu pune proteze de capacitati diferite ci doar egale. Pai daca femeia s-a nascut cu asimetrie, corecteaz-o, ca de-aia face chirurgie estica! Acum saracuta trebuie sa astepte sa stranga bani ca sa se repare in alta parte. Am vazut caz similar la Dr Nemer Kamal cu niste sani de imi era mila. Foarte lasati, asimetrici rau ca marime, aoreola marita etc la o frumusete de fata. Am zis ca poate reuseste sa ii faca niste sani decenti, ca e pacat de ea. Mi-a picat fata ce sani superbi i-a facut! Ah si am mai auzit (de la mai multe fete) ca post-operator e foarte greu de contactat Dr Grecu.

Despre Dr Elena Martin am auzit si de nereusite ori amanari la nesfarsit ale operatiei, diverse situatii aiurea care m-au dat in spate. Din aceasta cauza nu am mai cautat sa merg la consult la dansa.

Dupa ce am fost vineri la Dr Sorin Nae am zis ca raman la dansul, mai ales ca mersesem pe recomandare din partea cuiva (sotul unei prietene e tovaras cu el). Am zis mai sus parerea si totul era ok dar am avut retinere in primul rand fiindca ca nu prea gasesc cazuri cu lifting la el sa vad si eu cum au decurs iar ce e pe site nu m-a dat pe spate. Chiar e doctor ff bun dar pe implant simplu (vazut cu ochii mei, live). Dar mi-a trimis aseara o tipa niste poze horror cu operatie facuta la el. Practic avea sanii lasati ca ai mei cu tot cu lifting si implant. Ea sustine ca au discutat lifting in ancora cu implant si zice ca in timpul operatiei a decis sa ii faca intern si nu prea a ajutat cu nimic. Pe langa asta a zis ca a jignit-o (a facut-o grasa sau asa ceva). Am cateva dubii cu tipa asta si parca prea le zice cu ura, plus ca intotdeauna povestea are mai multe versiuni si nu stiu ce s-a intamplat de fapt. Cert e ca mi-au ramas pozele alea pe retina de am inima purice cand ma gandesc la dr acesta. Totusi de mentionat ca e singura care a zis ceva de rau de el in toate comentariile la adresa lui. Totusi, tinand cont de anii multi de cand lucreaza, am gasit putine comentarii despre el.

In grupul FB de care ziceam Dr Totir e cel mai laudat pe mastopexie doar ca imbatranesti pana cand o faci. Am programare la consult abia in mai si zicea o fata care abia s-a programat la operatie ca deja au ajuns la sfarsitul lui septembrie, deci probabil ca as ajunge sa ma operez in 2022. Despre el am auzit doar vreo 3 cazuri nasoale iar la unul dintre ele si-a asumat si a refacut operatia de lifting cu tot cu implant gratuit. Nicely done.
Nu e ca m-as grabi neaparat dar daca am optiune la fel de buna mai devreme, de ce nu? Mentionez ca am vazut poze de la mai multe paciente si lucreaza cu adevarat frumos si are cicatrici finute.

La Dr Nemer Kamal m-au convins pozele pacientelor... ca una e sa vezi pe site-ul doctorului fotografii puse ca sa dea bine (ca doar nu pune nimeni fail-uri sa-si faca reclama) si alta e sa vezi multe cazuri reale reusite trimise chiar de catre paciente. La dansul nu cred ca am citit nimic de rau de cand tot citesc iar operatiile de lifting cu implant arata foarte bine ca dimensiune, forma, au cicatrici finute etc. Am vazut poze si imediat dupa operatie dar si la cateva luni sau un an. Pe mine m-a convins si cum oricum rezonasem cu el, ma voi opera la dansul. Merg la consult saptamana urmatoare (de data aceasta gratuit).
Va tin la curent. :-)
0
30-01-2021, ora 19:04
Mariadr
Nu este medic/terapeut
Mariadr
sorinaa la Dr Pascal Dameh... am 11 zile de la operatie ma simt mai bine, doar ca sunt ei deformati asa.. partea de sus.. am incercat sa pun poza aici la profil ca sa vedeti dar nu merge. Mi am pus 425 cu 450 full de la motiva.
0
30-01-2021, ora 21:32
Kitty25
Nu este medic/terapeut
Kitty25
Buna fetelor, s a operat cineva la domnul doctor Ovidiu Grecu ? Vreau sa aflu mai multe deapre dânsul.Multumescc
0
30-01-2021, ora 22:25
Sorinaaa
Nu este medic/terapeut
Sorinaaa
MariaDr, ai răbdare..pana la 6 luni sânii se vor tot schimba, mai ales la început, in prima luna forma nu are nicio legătura cu forma lor finala.Eu in prima luna ma gândeam ce o fi fost in capul meu sa mi pun implanturi.Deci ai încredere și răbdare :)
0
30-01-2021, ora 23:55
Claudela
Nu este medic/terapeut
Claudela
LeanMeanFitness...cum se numește grupul de Fb? M-as uita și eu, chiar dc nu cred ca reușesc sa ma operez anul acesta.Intrebasem pe cineva Aici si îmi raspunsese ca in 2 luni de la consult a si operat-o dr Totir, in toamna :(

Mulțumesc mult pt informații și multă bafta in ceea ce îți dorești! Pupici
1
31-01-2021, ora 17:12
TinaLeanMeanFitnessMachine
Nu este medic/terapeut
TinaLeanMeanFitnessMachine
Grupul e: implant mamar
0
01-02-2021, ora 11:36
denisaa92
Nu este medic/terapeut
denisaa92
Buna fetelor! Vineri pe 29.01 m-am operat si eu de implant mamar, fara ridicare. Am pornit de la aproape 0, aveam sanii ff mici si maximul meu a fost 350. As vrea sa rog fetele care au avut o recuperare mai grea, in special, sa mi spuna cum a decurs recuperarea lor pt ca eu sunt un pic speriata, am dureri f mari, stau numai la pat pt ca orice alta pozitie imi creeaza un maare discomfort..nu pot sa stau in picioare, este ingrozitor cand ma ridica cineva din pat sau cand ma pune, nu pot sa fac absolut nimic, nici pantalonii pe mine nu pot sa i pun, ma ustura si cand respir..pe langa durere, presiune etc, simt intre sani, in special, spre dreptul o arsura constanta, ma frige efectiv, parca am un cutit care se rasuceste. Pt dureri iau zaldiar si ketonal, ma dau cu arnigel dim si seara cu lioton...dar momentan sunt la fel, nu am imbunatatiri..mai pun si comprese reci uneori, poate ar trebui mai des??..Oare cat tin durerile astea asa mari, cand sa ma astept sa se mai amelioreze? La voi cum a fost? Ce altceva sa mai fac, sa ma ajute? Va multumesc frumos, astept raspunsurile voastre
1
01-02-2021, ora 19:04
Nihcs G
Nu este medic/terapeut
Nihcs G
Denisaa92 si eu am avut o recuperare grea. Exact asa cum spui. Greul acesta dureaza o săptămână, maxim 10 zile. Eu m-am simțit bine brusc, undeva în ziua a 8-a. Pur și simplu nu am mai avut durerile acelea la fiecare mișcare, am reușit sa ma ridic singura din pat, fără prea mare greutate. Eu azi am doua săptămâni de la operație, deja conduc..deși este puțin ciudat la schimbatul vitezelor. Sanii s-au dezumflat vizibil și ma simt mult mai bine. Dorm o noapte întreaga, deși încă folosesc 3 perne..dar măcar nu mai dorm în fund. După câteva zile te vei simți mult mai bine!
0
02-02-2021, ora 06:25
xgirlgxg
Nu este medic/terapeut
xgirlgxg
Cateva lucruri care au functionat la mine in primele zile dipa operatie:
Am cumparat o perna de gat si dormeam cu ea
Sub genunchi imi puneam o perna si ma ajuta sa dorm mai bine si nu mai aveam dureri de spate.
Cand ma durea spatele aveam o perna electrica de la
lidl si o puneam sa imi incalzeasca spatele
Mergeam pe jos mult... 2-3 h pe zi

Sper sa va ajute si pe voi!!
0
04-02-2021, ora 16:59
Ely9
Nu este medic/terapeut
Ely9
Bună ! Sunt fete care s-au operat la domnul doctor Emanuel Albu sau la dr Florin Juravle? Pareri si preturi daca se poate.
0
04-02-2021, ora 17:14
denisaa92
Nu este medic/terapeut
denisaa92
Multumesc frumos, maine fac 7 zile si eu, azi am fost la control. A zis ca e totul ok, eu ma simt mai bine dar totusi am durerea asta permanenta in sanul drept, spre interior si intre sani (arsura insotita de usturime)...se accentueaza cand trag aer in piept si la unele miscari, sau dimineata nu mai vb...dar e permanent, acolo..Asta pe mine ma ingrijoreaza, ca daca raman asa multa vreme, cu ea..chiar ma afecteaza..fara bustiera o simt dar nu asa intens insa nu pot sa stau fara ea logic...Dr mi a zis ca e pielea mai sensibila intre sani si e nervul nu stiu care, din muschi, care se reface in timp si ca poate sa ma tina si cateva sapt...la stangul nu simt nimic. Nu stiu, s-a mai confruntat cineva cu asta? Oare trece pana la urma? Sau e numai in mintea mea ca nu mi trece, ca oricum sunt o fire mai anxioasa?
0
07-02-2021, ora 16:45
Cata@
Nu este medic/terapeut
Cata@
Buna. Tot citesc acest forum de 2 luni. Am fost operata pe 8 dec si simt ca intru in depresie. Sanul stang are forma ciudata inca de la 2 sapt. E proeminent in partea de sus si nu se vede nici o imbunatatire. Rasp medicului :rabdare poate se mai lasa sau poate e devina constitutia mea.. In acest mom chiar regret alegerea mea.
0
07-02-2021, ora 17:31
Kitty25
Nu este medic/terapeut
Kitty25
Buna, la ce medic te ai operat ?
Adaugă un comentariu / răspuns
96566 comentarii 1 2 ..... 319331943195 ..... 3218 3219 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Ați trecut printr-o operație? Ajutați alți pacienți oferind o recomandare chirurgului care v-a operat.
Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sânii
  • Auto-examinarea sânilor
  • Chirurgie estetica
  • Beneficiile chirurgiei estetice
  • Riscurile chirurgiei estetice
  • Tehnici utilizate in chirurgia estetica
  • Chirurgia estetica minim invaziva
  • Chirurgie plastica
  • Chirurgia plastică - PRO și CONTRA
  •