Implant silicon sani
Xenia eu imi pun Motiva round HP la Dr Pascal Dameh, pe 17.03. Au o textură extraordinară și bounce-ul sânului natural (mi-au trimis două fete filmări și așa am văzut ). Din ce am palpat (Mentor, Motiva, Arion, B-Lite) mi-au plăcut cel mai mult. Radu Ionescu parcă mai pune Motiva dar e f scump...
Îți țin pumnii să iasă exact așa cum îți dorești!
Am văzut că multe tipe spun că se simt și arată cel mai bine dintre toate tipurile de implant, acum nu știu dacă așa este.
Mai am o întrebare: cât timp a durat să te programeze la prima consultație si după la operație?
Eu plănuiesc să mă operez anul acesta, îmi doresc de mult. Încă nu mi-am făcut nicio programare.
Am văzut că multe tipe spun că se simt și arată cel mai bine dintre toate tipurile de implant, acum nu știu dacă așa este.
Mai am o întrebare: cât timp a durat să te programeze la prima consultație si după la operație?
Eu plănuiesc să mă operez anul acesta, îmi doresc de mult. Încă nu mi-am făcut nicio programare.
Xenia, dr Totir foloseste și motiva (doar ca are deja programări pentru tot anul), am mai văzut la dr Ionescu, cum zicea și LeanMeanFitness, dar e scump (undeva la 7000 implant simplu, parca. Sper sa nu zic aiurea), dr ivan ovidiu din Cluj...asta e ce-mi amintesc eu acum...
Dr pascal dameh am văzut ca doar Motiva pune, unde se va opera LeanMeanFitness. Bafta!
Dr pascal dameh am văzut ca doar Motiva pune, unde se va opera LeanMeanFitness. Bafta!
Claudela mulțumesc pentru răspuns.
Am o ‘listă’ cu doctori la care îmi plac rezultatele înainte și după. Doar unii dintre ei lucrează cu motiva. De dr Totir m-am interesat, cam la un an după prima programare face operația, este foarte căutat. Dr. Radu Ionescu la fel.
Decizia este grea. Aș vrea să îmi fac programare la 2-3 doctori ca să văd mai multe perspective.
M-am gândit până acum la SomaClinic (lucrează cu motiva), Dr. Radu Panțuru (lucrează cu motiva) și dr. Chawi Youssef (din câte am văzut nu lucrează cu motiva). De dr Pascal Dameh nu auzisem până acum, trebuie să vă mulțumesc vouă, Claudela și LeanMeanFitness pentru aceasta nouă opțiune :)
Am o ‘listă’ cu doctori la care îmi plac rezultatele înainte și după. Doar unii dintre ei lucrează cu motiva. De dr Totir m-am interesat, cam la un an după prima programare face operația, este foarte căutat. Dr. Radu Ionescu la fel.
Decizia este grea. Aș vrea să îmi fac programare la 2-3 doctori ca să văd mai multe perspective.
M-am gândit până acum la SomaClinic (lucrează cu motiva), Dr. Radu Panțuru (lucrează cu motiva) și dr. Chawi Youssef (din câte am văzut nu lucrează cu motiva). De dr Pascal Dameh nu auzisem până acum, trebuie să vă mulțumesc vouă, Claudela și LeanMeanFitness pentru aceasta nouă opțiune :)
N-ai pt ce! De asta suntem aici :)
Uita/te pe rezultatele lui..mie mi se par super. Pupici
Uita/te pe rezultatele lui..mie mi se par super. Pupici
Fetelor cele care v-ati operat la dr vitalie stan, vi s-au lasat sanii, ca am vazut ca ii pune foarte mari, e de incredere acest medic? Sunt un pic sceptica vazand ca pune baloane foarte mari, la unele se vede frumos prin maieu dar cand le dezbraci parca au 2 mingi de baschet.Pareri va roog
@Xenia Multumesc mult! Am sunat pe 8 februarie si am programat pt 10 consult. Pe 12 si 13 am mai discutat de doua ori pe whatsapp cu Dr fiindca mai aveam intrebari si pe 13 am decis ca raman sa ma operez la el si am platit avans. M-a programat pentru 17 martie si ii spusesem inca de la consultatie ca as vrea s-o fac in ultimele 2 saptamani din martie iar atunci mi-a zis dansul 4 zile in care mai avea locuri disponibile.
Eu am fost la 5 doctori si Pascal Dameh a fost al 3-lea vizitat. Oricum, a fost singurul de la care am plecat vesela, cu stare de bine, cu incredere, speranta si bucuria ca am rezonat foarte bine. Am invatat din greseala facuta cu Dr. Nemer... e foarte important cum rezonezi cu Dr, cat de inteleasa te simti, cata incredere iti da ca rezultatul final va fi asa cum iti doresti. Vezi 4-5 doctori inainte de a decide, chiar daca e ceva cheltuiala in plus (in cazul meu fiecare 200-250 lei + 100 lei Uber fiindca i-am nimerit pe toti in cealalta parte a Bucurestiului).
Bafta!
Eu am fost la 5 doctori si Pascal Dameh a fost al 3-lea vizitat. Oricum, a fost singurul de la care am plecat vesela, cu stare de bine, cu incredere, speranta si bucuria ca am rezonat foarte bine. Am invatat din greseala facuta cu Dr. Nemer... e foarte important cum rezonezi cu Dr, cat de inteleasa te simti, cata incredere iti da ca rezultatul final va fi asa cum iti doresti. Vezi 4-5 doctori inainte de a decide, chiar daca e ceva cheltuiala in plus (in cazul meu fiecare 200-250 lei + 100 lei Uber fiindca i-am nimerit pe toti in cealalta parte a Bucurestiului).
Bafta!
@Deea Dr Vitalie e cam renumit pentru sanii mari pe care ii pune.. nu stiu daca in caz ca ii ceri, pune si mai mici. De ex Dr Nemer Kamal care lucreaza in aceeasi clinica si a fost ucenicul lui e in cealalta extrema, de sani mai medii-mici cu aspect foarte natural dar dansul pune doar ce vrea, nu prea tine cont de ce isi doreste pacienta in schimb e f bun pe lifting.
Buna seara dragelor;). Sa ma prezint..sunt Lory, 32 de ani, mamica de 3 ani si acum 9 ani m-am operat la dr Grecu. Sunt EXTREM de multumita de rezultat, INCA arata F bine dar as vrea sa mi schimb implanturile sa mi pun mai mari si pt ca am trecut printr o sarcina..am alaptat si vreau un refresh. Care dintre voi s-a operat la Dr Grecu Ovidiu recent si ce preturi mai practica? ( eu cand m am operat era 3k operatia). Tot in urma citirii acestui forum mi am ales doctorul si ma bucur enorm pt alegerea facuta. Mentionez ca am 375 cc..as vrea 500 sau sa vad ce zice si el?..Inca nu am sunat la Medsport pt ca as vrea sa ma operez in toamna..sa mai creasca fetita, sa inteleaga de ce mamy n-o poate ridica in brate o perioada. Va multumesc anitcipat pt raspuns (uri). Pupici:*:*:*
Buna, Loryy32...meajul tau mi a dat si mai multa incredere si optimism.Urmeaza sa ma operez si pt acest pas important l am ales pe domnul Dr. Ovidiu Grecu. Operatia este cc4000 eur...
Mai spuemi putin deapre operatie si domnul Dr. :***
Mai spuemi putin deapre operatie si domnul Dr. :***
Kitty si maine m as reopera. Comunicarea f buna..a durat cam o ora consultatia, el e un profesionist iar sanii au iesit WOW. Dupa 9 ani arata impecabil dar am purtat bustiera in FIECARE zi. Nu am dormit pe burta etc. Recuperarea e n fct de fiecare fata asa ca aici nu iti pot zice prea multe. A 3-4 a zi dupa sunt durerile mai mari..si cam in o luna m am recuperat cat de cat 90% adica dureri doar ocazional etc. In rest..totul minunat! Nu vorbesc aiurea. F misto si naturali. A raspuns dupa f ok dl dr..controale am avut gratuite parca la 6 luni si 1 an?? (Nu mai tin bine minte). Deci mergi cu inima impacata. Cand te duci ? Cat iti pune? Deci 4k euro. Super! Mult succes!!!!!
Daca ai alte intrebari, go for it;). Ca durere mi se parea horror (nu mereu, doar cateva minute in prima saptamana mai ales). Dar dupa ce am facut cezariana...:)))))))))))))))))) floare la ureche implanturile. Nu stiu ce varsta ai tu. Eu aveam 23 cand mi am pus.
Iti multumesc pt raspuns :*..Am 25 de ani si inca nu sunt mamica...spune mi te rog mult dupa o nastere se modifica rau sanii?Intreb asta pt ca in viitor voi deveni si eu mamica..stiu ca un an de la operiatie nu ai voie si nu este indicat sa ramai insarcinata.. dar apoi? ce se intampla cu sanii daca alaptez etc..:d
Sanii cum ii pastrezi asa ii ai. Vezi cum arata ai mei dupa 9 ani:). Depinde de asemenea si de cat pui pe tine..cum dai jos inapoi samd..eu am pus uniform..sanii nu s au lasat dupa nastere si alaptare fiindca i am susitnut MEREU cu sutien sau bustiera..ma simt goala fara ea hahah. SI dl dr face o treaba FOARTE buna asa ca daca ai grija..o sa i ai SUPER mult timp. Depinde de tine..fluctuatiile de greutate..cum dormi..cum ii sustii...ce faci la sala etc etc.O sa ti explice el mai multe:).Nu am cum sa prezic ce ti se va intampla tie..o sa te lamureasca el..asta e n fct de organism.Foarte mult depinde si de ''materialul clientului''..eu deja ii aveam apropiati si nu eram f plata.Aveam 80B:)
Inca nu stiu cat imi pun..programare o am in aprilie...dar sunt sigura de alegerea facuta cu domnul Dr.
Imi doresc niste sani naturali si nu exagerati de mari fiindca sunt si mica de statura...acum sa vedem ce zice domnul Dr.
Ai implant anatomic nu?
Imi doresc niste sani naturali si nu exagerati de mari fiindca sunt si mica de statura...acum sa vedem ce zice domnul Dr.
Ai implant anatomic nu?
Da, anatomic. Mult succes! Depinde de la ce marime pleci..cat incape..cat e de elastic tesutul etc.ABIAAA astept sa ma duc si eu la marire :P
iti multumesc din suflet pentru toate aceste informatii :*
Deea.a nu se lasa sanii eu am fost tot la dr vitalie operata si am multe cunostinte si chiar operate si de 5 ani si arata super..nu ii fac reclama ca nu are nevoie de reclama mea nu duce lipsa de paciente este full tot timpul la dansul, dar din punctul meu de vedere este cel mai bun..eu nu am av dureri dupa 4 luni si sunt egali, cicatricea fina..si nu pune baloane pune cum iti plac tie..la consult vorbesti, te intreaba cum ti-ai dorii si exact asa le face..Si un plus distanta dintre ele este f mica eu i am av f departati si sunt extrem de frumosi si kiar pot spune perfecti..K se lasa nu stiu unde ai auzit, posibil dak nu porti bustiera nu respecti ce iti scrie el nu e exclus..
durerile la mine nu au existat deloc un disconfort doua zile, akm depinde de fiecare
Buna fetelor ! Am si eu o dilema. M am operat acum 3 zile si din ziua in care am plecat acasa am observat ca mi s a umflat destul de tare partea superioara a abdomenului. Desi nu mananc in exces, tot abdomenul este balonat. Insa imi este teama cel mai mult de partea superioara, este foarte ciudata si nu s a desumflat deloc. Ati mai patit si voi, ce as putea face ? Multumesc !
E o lunga discutie pe grupul Facebook in care sunt. Foarte multe fete patesc asta cu balonare excesiva, mai ales daca nu au avut tuburi de dren din cate am inteles. Unora le-a trecut in maxim o saptamana, altele au zis ca dupa 3 luni erau tot asa. ia probiotice (fiindca antibioticele strica flora stomacala), bea iaurturi naturale, daca te constipi incearca supozitoare cu glicerina, hidrateaza-te, maseaza usor burta.
Multe au acuzat tot felul de simptome naspa de la antibioticul Tavanic. Nu stiu ce ti s-a dat tie...
E temporara balonarea, va trece.
Multe au acuzat tot felul de simptome naspa de la antibioticul Tavanic. Nu stiu ce ti s-a dat tie...
E temporara balonarea, va trece.
Multumesc mult! Eram foarte panicata. Pentru mine e ceva nou, nu am fost niciodata balonata in felul acesta. Voi avea rabdare, multumesc de sfaturi !
Eu mi am facut programare in luna decembrie si in aprilie am gasit primul loc dosponibil, am inteles si eu ca domnul Dr. O sa fie in concediu medical dar nu stiam de ce.:(
Atunci astept vesti si sa ne impartasesti din experienta ta, ca te vei opera inaintea mea! Bafta!!!
Sa fiee!!! Sincer nu mai am rabdare...dar mai am de asteptat
Hey, fetelor! Vreau sa va intreb, a avut cineva probleme cu pielea de la bustiera/cremele folosite? eu am o luna de la operatie si m am umplut pe bubite rosii, ca o alergie, pe umeri si pe spate...am avut si pe piept dar acestea au trecut...daca imi puteti spune si mie cu ce v ati dat? Am inceput de ieri sa iau si claritine, am zis ca poate e vreo alergie dar nu stiu..
Buna Denisa. Poate ai tu pielea mai sensibila. Incearca cu apa ternala. Eu m am iritat f putin ca era vara si era cald, dar nu tot spatele. Nu te panica. Si mai lasa pielea sa respire..o ora pe zi stai fara bustiera. Asa imi zicea si mie dr. Pupici
Buna!fetele care v-ati operat de curând la polisano Sibiu, la Dr Horia Siclovan îmi puteți spune ce prețuri are?multumesc
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 18sani mici la adolescente
- 51Despre marirea de sani
- 13Sani mici
- 24am luat un extract de marar pentru cresterea sanilor
- 4Sani umflati la copil de 1 an si 8 luni
- 4dureri de sani - mastoza cu mastodinie, rog un tratament
- 11In urma operatiei de sani, am ramas cu cicatrici
- 0implant mamar
- 5cum sa-mi cresc sanii?
- 12Cancer la san
- 9Durere de sani - ecograful a iesit ok
- 1Marire sani
- 0Lifting cu implant mamar
- 2Buna am 2 saptamani de la operatie de implant mamar !!
- 1Marire sani si scolioza?
- 0Recomandare Dr. Simona Manea
- 1Implant mamar
- 0Implant mamar!
Mai multe informații despre: Sanii Chirurgia estetica Estetica sanilor Marirea sanilor Implanturile mamare mastopexia proteza de san sani tuberosi
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: