Implant silicon sani

96566 comentarii 1 2 ..... 319831993200 ..... 3218 3219 Înainte ›
0
22-03-2021, ora 20:21
TinaLeanMeanFitnessMachine
Nu este medic/terapeut
Ziua 6 (22 martie):
Am dormit blana, asa ca m-am trezit odihnita. Muntii Fuji sunt tot acolo dar desi sunt tot super tari si umflati, parca nu mai simt presiunea aia de ma scotea din minti. Chiar tind sa uit de ei.
Am fost la controlul post-operator de 5 zile. All good, ma vindec bine. La sanul stang s-au sudat toate inciziile, cea verticala chiar foarte bine. M-a surprins pentru ca asta avea sfarcul inflamat a 2-a zi dupa operatie dar na ca acum arata super ok. La dreptul s-au sudat partial si cand a desprins plasturele de la sfarc mi-a dat un pic sangele (no worries, n-am simtit nimic). Totul se prezinta bine, inciziile sunt curate, nu am vanatai. Asa cum ma asteptam fiindca am citit pe grup, sanul drept a inceput sa coboare primul (coboara primul sanul de pe partea cu mana principala). Mi-am schimbat bustiera iar acum am voie s-o dau jos ocazional ca sa “ma spal” cu un prosop umed ferind bandajele.
Ce ciudat e ca in bustiera par marisori dar cand o dau jos parca arata mai mici.
Azi m-a durut un pic sanul stang (asa, cat sa ma sacaie) dar ce-i drept a ramas putin in urma (sus si mai in lateral), deci probabil ca trag banda si bustiera de el si-si arata nemultumirea. Dupa ziua de azi nu cred ca mai am de ce sa iau Ketonal.
Cred ca urmatoarea etapa e aia in care sanii iau toate formele geometrice din lume si vor fi la inaltimi diferite. Oricum pentru a 6-a zi sunt multumita de cum se prezinta. Bine ca nu se uita unul la faina, altul la slanina, ca tare teama imi era de asta. Si asa sunt de felul lor mai departati dar vad ca pe zi ce trece, bustiera ii mai apropie putin.
In continuare nu am voie sa ridic cotul peste nivelul umarului iar daca manevrez greutati, trebuie sa fie mici (sticla 0.5L de apa, o farfurie cu mancare etc). M-a pus sa ma incordez si cica am muschii foarte dezvoltati (stiu ca neincordata nu-i arat), , asa ca orice ridicare de greutate imi activeaza pectoralii mei faimosi ca-s grosi, ceea ce e nu e indicat pentru ca apasa pe proteze. Deci stau in banca mea. Dupa o luna de la operatie am voie sa reincep treptat antrenamentele lower body (intai bodyweight, apoi greutati mici pe care le voi creste gradual) iar dupa 6 luni cele upper body. Fair enough.
Cu ocazia asta ma apuc sa fac programul de sport pentru aprilie. :-)
Am facut si ultima injectie in burta (Clexane). Nu imi place role playing-ul asta in care sotul face pe doctorul. Nu cand ma impunge cu ace. :-D
0
22-03-2021, ora 21:42
Loryy32
Nu este medic/terapeut
Loryy32
F tare Tina. Ma bucur ca esti din ce in ce mai bine si ca poti dormi in sfarsit. Da, la profil cred ca poti pune poza/poze before-after. Pe grupul de Fbk nu ma pot uita pt ca Daaaa suna incredibil dar eu nu am Fbk:). Pupici
0
23-03-2021, ora 20:53
Nu este medic/terapeut
Ziua 7 (23 martie):
Azi m-a trezit o durere de cap cumplita care m-a tinut 12h. N-am fost buna de nimic… mai mult am zacut si dormit. Am avut si cateva ture de mancarimi de-mi venea sa smulg pielea de pe mine dar m-a sters sotul pe tot trunchiul cu un prosop umed si mi-a mai trecut.
Intr-o nota pozitiva sunt bucuroasa ca s-au apropiat considerabil sanii pentru doar 7 zile. Sper ca la final vor ramane mai apropiati decat ii aveam in mod natural. Poate reusesc sa fac din autostrada o straduta cu sens unic. :-)
0
23-03-2021, ora 21:34
Nu este medic/terapeut
@Lory No worries, mai stiu si alte persoane. Am vrut si eu sa sterg contul dar intr-un final am ajuns sa am 2 grupuri FB si am ramas pentru cele 2 comunitati care imi fac mult bine.
Am pus poza before/after la profil dar dureaza mult pana o afiseaza site-ul. Da pe numele meu sa intri pe profil. Poate ti-o arata. Pup
0
24-03-2021, ora 08:42
Loryy32
Nu este medic/terapeut
Loryy32
Ce frumosi sunt!!! Sa i stapanesti sanatoasa. Deja arata f bine si au doar cateva zile:). Intr adevar e MARE diferenta. Deci clar ca durerile merita..dupa cum vezi:)). Refacere usoara in continuare. Pupici!
0
24-03-2021, ora 18:25
Nu este medic/terapeut
@Lory asa e, multumesc mult! Nu am niciun regret. :-) Pacar ca eram plina de betadina. :-P
0
24-03-2021, ora 18:25
Nu este medic/terapeut
Ziua 8 (24 martie):
Azi mi-a aratat cantarul 56.8 kg, deci am revenit la greutatea de dinainte de operatie. Desigur ca nu arat la fel… Sunt mai pufosica din cauza ca nu am mai facut sport si mai ales din cauza alimentatiei diferite (am mancat la liber si nu m-am ferit prea tare de prajituri, ciocolata si alte calorii goale doar ca le-am mancat cu masura). Asadar, cifra de pe cantar nu e totul.
De la 1 aprilie reiau alimentatia corecta + calculat macro iar la o luna de la operatie sper sa imi dea ok-ul pentru a incepe antrenamentele lower body. Azi avusesem de gand sa incerc o plimbare dar a venit o ninsoare de parca il asteptam pe Mos Craciun (trebuie sa ma feresc de frig). Pe langa asta, nu m-am simtit chiar ok… mai greu cu statul in picioare.
Am dormit bine dar m-am trezit iar cu sanii foarte inflamati, tari de parca stateau sa plezneasca si pielea mai tensionata decat ieri. Pe parcursul zilei si-au mai revenit dar apoi m-a luat durerea de cap. De data asta am luat Solpadeine si mi-a trecut repede. Daca ieri au predominat intepaturile in sani, azi am avut niste mancarimi cumplite. Dar e de bine… inseamna ca ma vindec. De asemenea am avut ameteli dese (de cate ori ma ridicam in picioare) si m-au usturat/mancat inciziile aproape continuu. Mi s-au accentuat si durerile de spate. Ma duc sa ma mai intind un pic… Pupici
0
26-03-2021, ora 20:14
Nu este medic/terapeut
Ziua 9 + ziua 10 (25-26 martie)
Mastopexie cu implant mamar 450cc Motiva round full projection (HP) - Doctor Pascal Dameh
Am dormit o gramada. M-am trezit pe la 11. Am dormit bine.
Iar ma luase durerea de cap. De data asta am luat Caffetin si m-a lasat.
De ieri sunt anxioasa. M-au lovit toate fricile si grijile. Sper sa ma vindec repede si bine, sa se inmoaie sanii, sa coboare la locul lor. Nu stiu exact cat dureaza… cateva luni sigur, ca e un process de lunga durata. Posibil sa fiu asa fiindca urmeaza ovulatia. M-or fi dat hormonii peste cap. Zona de stern s-a dezumflat considerabil, deci s-a mai dus inflamatia. Totusi, daca apas cu degetul simt ca o usoara arsura in urma. M-am programat si la un consult maine, ca nu-mi vine sa stau pana pe 5 cand se intoarce doctorul in Bucuresti. Posibil sa fiu asa si pentru ca avem 5 pozitivi Covid in familie si suntem ingrijorati. Asa, totul pare ok cu operatia mea. Am doar o mica pata pe bandajul de la sanul stang dar vad maine ce e sub. Ma si doare in lateral dar din cate stiu, era de asteptat. Inca am ameteli ocazionale, mancarimi, usturimi si la sanul stang a aparut senzatia de amorteala ca de la anestezie in jurul sfarcului.
In rest… toata ziua am avut niste dureri de spate de m-au terminat. Greu reusesc sa le ameliorez fara sport si stretching. Ma mai maseaza sotul din cand cu pistolul de masaj daca durerea e in zona lombara dar din cauza vibratiei puternice, evit sa il folosesc pe cutia toracica. La un moment dat zici ca eram ursul Baloo, ca gasisem un colt de perele la tocul usii de la balcon si imi masam cocoasa impinguandu-ma in el. Se pare ca a mers, ca mai tarziu durerea m-a lasat. Probabil aveam vreo contractura musculara.

Ziua 10 (26 martie):
Am dormit bine. Cred ca sunt caz exceptional, ca majoritatea fetelor se vaita ca dorm foarte prost.
M-am trezit intr-o stare considerabil mai buna si cu o durere de cap mica pe care am ignorat-o pana cand a trecut de la sine.
Trebuie sa ma confesez… azi-noapte pe la 23:00 eram in extaz. Nu va ganditi la prostii, ca inca am interdictie… dar chiar si asa, stie sotul cum sa ma satisfaca. Asa ca aproape de miezul noptii eu mancam biscuiti cu Nutella. Pure Heaven.
Azi m-a lovit curiozitatea sa vad cum e la proba fata de realitate, asa ca am facut o comparatie intre sizerele de 450cc de cand am fost la proba si cum aratam la o saptamana de la operatie. Cam la fel, doar ca sanii cu implant au o forma mai rotunda fiindca proteza e sub muschi (si evident, mai are vreo 5 luni pana cand ia forma finala). The point is… contrar a ceea ce mi-a zis alt doctor, iti poti face o idee despre marime proband sizerele (daca nu cumva e necesara reductie, ca atunci e alta poveste).
Am fost la doctor. “Norocul” nostru cu greva de la metrou. A durat 4h toata distractia, ca 2h le-am pierdut in trafic. Cum ma programasem cu rugaminti fierbinti fiindca nu mai era loc in program dar am zis ca astept, am ars gazul vreo ora si jumatate si pe acolo, asteptand sa intru dar s-a dovedit a fi o experienta inedita fiindca m-am intalnit cu trei fete de pe grup. Ciudat e sa te recunoasca strainii dar oricum am vorbit de parca ne stiam de mult timp. A ajutat sa treaca timpul mai repede. Deja doctorul se uita contrariat la mine. “Si cu ea te stii?!” :-)))
La schimbarea bandajelor s-a constatat ca am facut o alergie la plasture, asa ca aveam o basica de vreo 2 cm patrati dar care ustura ca naiba. A curatat-o, a dat cu crema de betadina si mi-a pus alt pansament. Deci simteam eu ceva anapoda acolo, nu era in capul meu.
Ma bucur mult ca mi s-au inchis toate inciziile si arata bine. In afara de basica aia, nu am mai sangerat.
Mi-a pus bustiera la randul 3 din 3 (e ceva mai confortabila) si mi-a zis sa nu mai stau atata in pat. A zis sa ma ung din cand in cand cu arnica pe sani si intre (adica Arnigel pe care il cumparasem deja). Voi incerca sa ma plimb mai mult. De asemenea mi-a reamintit ca il pot contacta oricand, cu orice grija si putem discuta, ca multe dintre starile/senzatiile pe care le am sunt de asteptat si normale. Got it.
No need to panic.
Calm your tits!

P.S. Am adaugat poza noua din ziua 10. :-)
0
26-03-2021, ora 21:44
Mary97
Nu este medic/terapeut
Mary97
Buna seara! Imi puteti recomanda si mie cei mai buni doctori din bucuresti in augumentare mamara cu silicon?
0
27-03-2021, ora 08:15
adellyna
Nu este medic/terapeut
adellyna
Buna Mary97. In Bucuresti sunt multi doctori foarte buni. Eu m-am operat la d-na dr Cristina Brezeanu. Am 3 ani de la operatie si sunt fff multumita. Pe, , lista'' mea mai era si domnul dr. Ovidiu Grecu, care este deasemenea un medic f bun. Aici gasesti f multe informatii. Te poti uita la profilul fiecarei fete, sa vezi unde s-a operat. Bafta!
1
27-03-2021, ora 08:17
adellyna
Nu este medic/terapeut
adellyna
Tina, fff frumosi! Sa-i stapanesti sanatoasa!
0
27-03-2021, ora 11:05
Mary97
Nu este medic/terapeut
Mary97
Fetelor este cineva pe aici care sa operat la dr constantin stan? De el as fi interesata..
0
27-03-2021, ora 23:03
Loryy32
Nu este medic/terapeut
Loryy32
Tina imi place MULT sa "te" citesc..e ca un roman evident cu happy end. Da imi amintesc ca spatele ma durea fff tare. Daca ai avea cum, poti chema o maseuza la domiciliu si te face stand in fund. Ajuta fff mult! Da ovulatia..hormonii in general ne fac emotive mai ales dupa operatii asa ca nu te mai ingrijora pt ca stii ca in curand totul va trece si vor ramane doar sanii faini! Nu stiu de ce, dar nu ti vad poza :(. Probabil pt ca sunt de pe telefon. Refacere usoara in continuare iar faptul ca dormi destul de ok te va ajuta f mult in acest proces. Pupici!
0
28-03-2021, ora 00:11
Mary97
Nu este medic/terapeut
Mary97
Ce parere aveti de dr stan vitalie si dr stan constantin? Este cineva pe aici cu experiente plăcute sau neplacute in legatura cu ei doi?
0
28-03-2021, ora 01:21
Nu este medic/terapeut
@addelyna Mulțumesc! :-)
0
28-03-2021, ora 01:27
Nu este medic/terapeut
Mulțumesc mult, Lory! :-)
Încearcă și de pe computer. Pup
0
28-03-2021, ora 01:38
Nu este medic/terapeut
Ziua 11 (27 martie)
Aseara m-au încercat cele mai dubioase senzații de până acum. Știi când pleci de la dentist, după ce ti-a făcut anestezie? Dacă pui mâna pe față în zona aia simți ceva dar nu e senzația care trebuie…e o amorțeală dubioasă. Aseară, în decurs de 1h mi s-au anesteziat sânii de nu mai simțeam aproape nimic in afară de amorțeală și câteva furnicături care îmi difuzau ocazional și în brațul stâng. Dimineața m-am trezit cu sânii piatră și umflați dar acum (13:00) văd că s-au mai potolit iar amorțeala a rămas doar în sânul stâng. Cum ziceau și alte fete, în general dimineața tind să fie mai umflați. În afară de o durere de spate nasoală, mă simt bine deocamdată. Am în plan o primă ieșire, că mă răsfață sora mea cu pizza făcută ea și e o ofertă de nerefuzat. :-)
[mai târziu]
M-am tratat cu o plimbarică prin soare și o pizza delicioasă. Ca să fie terapie completă, am făcut și niște kitten therapy cu feblețea mea, Nelu (motanul sora-mii). <3
De la 20:00 iar mi s-au anesteziat sânii dar măcar mi-a mai trecut durerea de spate. :-)
0
28-03-2021, ora 12:28
Linda.
Nu este medic/terapeut
Linda.
Buna fetelor! Sunt noua pe forum.
M-am operat pe 20.03.2021 la dl dr Totir de implant mamar (405 mentor extra gel) in Bucuresti la spitalul Monza. In prezent am doar 8 zile de la operatie.
As vrea sa va cer cateva informatii..celor care deja sunt operate de mai mult timp decat mine.
In momentul de fata sanii mei arata ca in poza, sunt usor departati, lucru care ma nelinisteste teribil. In ciuda faptuluj ca dl dr mi-a precizat ca imediat dupa ce a pus implanturile, erau apropiati si ca se vor apropia. Doar ca am eu un pitic pe creier care nu imi da pace :))) Banuiesc ca stiti cum e la inceput...
Intrebarea mea este, oare trebuie sa fie bustiera un nr mai mic astfel incat sa ii aduca mai apropiati pe centru? Desi este stransa la ultimul rand.
Din experienta voastra, vi s au apropiat sanii si daca da, dupa cat timp ati vazut? Aveam sanii mici inainte dar ca si forma nu erau f departati.
De asemenea, pielea inca este putin umflata si ridicata intre sani..din ce imi dau eu seama in oglinda. O masez zilnic cu Arnigel fiindca asa mi a recomandat dl dr, este si asta o cauza pentru spatiul dintre ei?

Va pup si multumesc!
0
28-03-2021, ora 13:14
ElenaElla
Nu este medic/terapeut
ElenaElla
Buna fetele!Scuze că nu am mai scris dar am citit mereu comentarile voastre..Am fost un pic supărată pentru că încă nu m-am operat.Am avut un chist seboreic pe una din fese și a trebuit să-l operez neapărat.Maine mă anunță doamna doctor când mă programează săptămâna viitoare la operație.Vreau să vă anunt că am schimbat și clinica și medicul.Prima dată știți că era vorba să-mi pună 400 ml la clinica Zetta dar chiar mi se părea puțin la înălțimea de 1.68 și având toracele mai mari...Am fost la Swiss la consultație la Dr.Klara Băncilă și chiar am rămas mulțumită pentru că mi-a spus că-mi poate pune și intra 500 ml maxim550 ml...ceea ce a și rămas stabilit..O diferența îmbucurătoare pentru mine față de medicul de la Zetta.Astept cu nerăbdare ziua de mâine pentru a mă anunța ziua intervenției...Poate a fost spre norocul meu sa trebuiască să mă operez înainte de acel chist așa voi avea sânii doriți
0
28-03-2021, ora 13:40
ElenaElla
Nu este medic/terapeut
ElenaElla
App...tot am vizionat pe Instagram, YouTube clipuri ale diferitor fete înainte de operație și am observat cam la toate un tip de brățară la mâna...despre ce este vorba?Ați avut și voi?
0
28-03-2021, ora 13:46
Loryy32
Nu este medic/terapeut
Loryy32
Linda feli pt sani. Arata f bine! Nu stiu ce sa zic cu bustiera..dr stie de ce ti a ales marimea respectiva. Eu nu as schimba nr pana pe la 6 luni cand se definitiveaza forma. Iar cu departatul..probabil si inflamatia dintre sani isi face loc. Eu zic sa nu te panichezi deloc..fiindca sanii se modifica tot timpul..timp de un an, iar forma finala cam in 6 luni o au. Asa ca rabdare si recuperare usoara:)
Ella multa bafta. Suna super marimea!!
Tina e bine sa ne mai rasfatam din cand in cand, mai ales in perioada de refacere:))p.
Pupici si o duminica frumoasa !!! :*
0
28-03-2021, ora 14:05
ElenaElla
Nu este medic/terapeut
ElenaElla
Loryy32 mulțumesc frumos.Si eu cred că este mărimea perfectă..tu de fapt parcă ai spus de la început că 400 sunt cam mici.Linda felicitări și să-i porți cu drag..Arata foarte bine și ai răbdare pentru rezultatul final.Tina wow... m-ai uimit cu story-ul tău.Felicitari!!
0
28-03-2021, ora 14:05
Nu este medic/terapeut
@Linda ai dat banda jos pt poza sau nu ti-a dat? Eu am 168, 57 kg, 75 toracele si 93cm peste sani. Masto cu implant 450cc. Eu am bustiera Maam mărimea 70 BC si bandă. Ambele strânse zdravăn din prima zi a operației. De felul meu am sânii mai depărtați si ma speriasem pt că erau f depărtați in ziua 2 iar zona de stern care la mine era doar piele înainte, acum era ca un burete de la inflamație și înălțată. In ziua 7 deja mi se apropiasera mult sânii si acum (ziua 11) arată super. Dreptul a început să coboare. Bustiera a stat la rândul 1 (cel mai strâns) primele 5 zile, până in ziua 9 la rândul 2 si de atunci e la rândul 3. Bustiera strânsă și cu banda ii trage pe poziție, ii impinge in jos si ii apropie. E important sa o porți cum trebuie. Si eu dau cu Arnigel iar inflamația de pe stern s-a dus aproape de tot. Daca mai ai pielea de pe stern vizibil inflamata si ridicată, probabil de-aia încă nu s-au apropiat mai mult.
Ti-as da poze dar nu am cum aici. Putem vorbi in privat sau pe Facebook.
Sănătate!
0
28-03-2021, ora 14:07
ElenaElla
Nu este medic/terapeut
ElenaElla
Da loryy32 ajung la o cupa D plecând de la una A...sper să mă obișnuiesc repede cu greutatea lor...dar vorba aceea "baba suferă la frumusețe"
0
28-03-2021, ora 14:20
Nu este medic/terapeut
@ElenaElla cred ca te referi la brățara pe care ți-o pune când te internezi. Am avut. E ca alea de hartie plastifiata de la concerte.
Nu știu la câți doctori ai fost dar sfatul meu e să vezi minim 3. Ca idee, din 5 dr care m-au văzut mi s-a recomandat de la 310cc low profile (pt care nu as mai fi făcut operația) la minim 520cc. Deci diferență enormă. Am, ales 450cc si dr xaremi-a recomandat din prima atât pt că la probă aveam 93cm peste piept, iar eu am avut sânii naturali 90-104cm. Deci luând in calcul cele 12kg pierdute am ales ceva din marja de jos a sanilor mei naturali. Si 310 si 520+ mi s-au părut nonsens (520 oricum nu imi permitea mărimea toracelui si sânilor, asa ca mi s-a părut aiurea ca mi-a făcut așa o recomandare). Informează-te bine înainte. Fiecare dr e cu ideile lui fixe. Unii pun sani f mari, alții mai medii-mici, alții dau marja pt cât merge la tine și alegi tu mărimea. Baftă!
1
28-03-2021, ora 14:21
Linda.
Nu este medic/terapeut
Linda.
@Loryy32, iti multumesc frumos!! Da..inafara de piticul pe creier cu spaptiul dintre ei si mie mi se pare ca arata super. Inca sunt inflamati si umflati si pielea dintre ei ridicata. Probabil ca dureaza mai mult la mine pana se dezumfla. Te pup!

@Tina, multumesc! Nu am avut banda elastica. Dr Totir pune o banda alba, lipicioasa, pe piele, pe care o dai tu jos acasa cam la 5 zile dupa op. Am observat ca asa procedeaza el. Si eu la fel am bustiera stransa bine, la ultimul rand, insa nu ii apropie pe centru cat sa fie “lipiti” ci exact cum ii vezi in poza.
Am pielea dintre ei inca umflata, adica asa vad in oglinda dar si cand pun degetul tot asa o simt ridicata. Nu mai e la fel de inflamata ca in primele zile dar inca e ridicata. Probabil dupa ce se calmeaza de tot se vor mai apropia...sau asa sper.
Dr mi a recomandat sa incep un masaj usor de la extreme spre interior, sa aduc pur si simplu sanii din laterale spre interior. Am inceput sa fac asta si sper ca usor usor sa ii vad mai apropiati :(
Ne putem auzi in privat pt adresele de Fb, cred ca e cel mai simplu :D pupici!
0
28-03-2021, ora 15:24
ElenaElla
Nu este medic/terapeut
ElenaElla
Da chiar fetelor de ce nu ne împrietenim și pe Facebook?Ar fi mult mai ușor să vorbim și să ne sfătuim...cine vrea ne putem scrie in privat adresele..cu mare drag voi accepta prietenia
0
28-03-2021, ora 16:30
Nu este medic/terapeut
ElenaElla ți-am dat mesaj. :-)
0
28-03-2021, ora 17:02
ElenaElla
Nu este medic/terapeut
ElenaElla
Am văzut
1
29-03-2021, ora 21:04
Nu este medic/terapeut
Ziua 12 (28 martie)
Mi s-a dus senzatia de sani anesteziati dar m-am trezit iar cu ei umflati si o senzatie foarte ciudata pe brate si trunchi… ma doare carnea ca la febra dar n-am febra (checked). Nu simt decat daca frec palma pe brat de exemplu. Tot simt durere sau intepaturi in sanul stang (cel care inca n-a inceput sa coboare).
Am facut o plimbare de 4100 de pasi care mi-a placut dar m-a epuizat. Obosesc foarte repede.

Ziua 13 (29 martie)
Jesus… prima zi de munca. Crunta. Haos. Macar le-am adus pe toate la zi si sper ca restul sapatamii sa fie mai normal. Evident ca nu am mai avut cand sa ies la plimbare ca sa fac putina miscare dar cum e 21:00, ma multumesc sa iau cina inainte sa ma culc. Sunt franta.
Desi am dormit bine, m-am trezit de vreo 3 ori de la intepaturile dureroase din sanul stang (ma si trezesc foarte usor de fel). Dimineata erau tot umflati iar stangul a fost toata ziua sucarit. Il simt incordat/tensionat. Aiurea senzatia. L-am mai masat, am mai dat cu Arnigel, nu se lasa. “Noroc” ca a fost prima zi de munca si am muncit la foc continuu (12h minus 30 min ca sa mananc) si atata m-am agitat ca am uitat de discomfort. Dar 12 ore pe canapea nu-s bune deloc, mai ales la ce dureri de spate aveam/am. Am rezolvat. Acum ma doare si-n c*r (scuza-ti-mi franceza). :-))
Adaugă un comentariu / răspuns
96566 comentarii 1 2 ..... 319831993200 ..... 3218 3219 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sânii
  • Auto-examinarea sânilor
  • Chirurgie estetica
  • Beneficiile chirurgiei estetice
  • Riscurile chirurgiei estetice
  • Tehnici utilizate in chirurgia estetica
  • Chirurgia estetica minim invaziva
  • Chirurgie plastica
  • Chirurgia plastică - PRO și CONTRA
  •