Implant silicon sani
Fetelor chiar nu-mi vine sa cred ce citesc, adica chiar asa dureri mari aveti? Eu mi-am facut prin axila si am luat doar Panadol a doua zi, in rest n-am simtit decat o usoara presiune si tensiune la piept! Se pare ca tehnica prin axila e cea mai avansata.nici vorba de Tramadol...
Amalia implantul este submuscular… astazi am 7 zile de la operatie si inca nu am dat plasturii jos… dupa 11’zile trebuie sa ma duc sa le scoata … dupa pot reveni cu poze…
Alleexx, cum te simti ? A trecut durerea ? Cum arata cicatricile ?
Buna fetele, a pățit cineva după implant sa i se usuce pielea rău? Parcăm am piele de șarpe pe tot corpul...am o luna de la implant...
Buna! Eu am 3 saptamani de la implant…. Nu am patit asa ceva… dar mi au zis sa folosesc crema… cred ca e ceva normal …..
Buna seara.
Acum 5 saptamani am facut operatia de lifting si implant mamar.
A decurs totul bine, insa acum dupa cele 5 sapt, mi-au aparut niste cercuri galbene pe operatie, si nu stiu de la ce anume.
Initial am crezut ca este puroi, insa nu este.
I s-a mai intamplat cuiva?
Acum 5 saptamani am facut operatia de lifting si implant mamar.
A decurs totul bine, insa acum dupa cele 5 sapt, mi-au aparut niste cercuri galbene pe operatie, si nu stiu de la ce anume.
Initial am crezut ca este puroi, insa nu este.
I s-a mai intamplat cuiva?
Am fost azi la control, si mi s-a zis ca este o reactie adversa la fire. Cui i s-a mai intamplat? Multumesc
Buna! Recomandari pentru implanturi mamare in Iasi aveti? Nu gasesc recenzii nicaieri.
Georgianage, in Iasi nu cred ca o sa gasesti un medic expert care sa iti ofere un rezultat estetic satisfacator. Chiar si in cazul medicului care a fost format de un renumit chirurg estetician de pe la noi, ce opereaza intr - un spital privat, cred ca rezultatele acestuia nu sunt pe deplin satisfacatoare din punct de vedere estetic, deoarece cicatricile ramase dupa interventiile acestuia, nu au aspectul care are trebui sa - l aiba.
Giorgianage, ai in vedere posibilitatea de a te opera in alt oras ? Vrei sa te operezi anul acesta ?
Intentionam sa pun implantul cat mai curand. E mai greu cu deplasarea in alt judet. Ar presupune sa mearga sotul cu mine, implicit si copiii.
Am fost zilele trecute la un consult, dar nu cred ca la medicul de care spui tu. Nu am plecat de acolo convinsa ca ar fi o alegere buna.
Giorgianage, cat te - a costat consultatia si cam cat a durat ? Daca vrei sa spui. Imaginez ca ai probat diferite marimi de implant de silicon.
Georgianage daca doresti in alt oras iti recomand la bacau, la domnul doctor Constantin Stan! Te interneaza dimineata in orele 10-12! Te externeaza a doua zi intre orele 10-12! Sincer eu am fost cu aurocarul doar ca sa nu mai faca sotul doua drumuri degeaba ( parerea mea )!
Amalia, 200 consultația, am stat cam 45 min. Am probat o singura varianta, de la mentor. Asta recomanda.
Alleexx, am aflat de ieri de dr Stan și cred ca ar merita sa incerc. Probabil la buget trebuie sa mai suplimentez, dar nu cred ca e o diferența foarte mare.
Mulțumesc pentru răspunsuri
Alleexx, am aflat de ieri de dr Stan și cred ca ar merita sa incerc. Probabil la buget trebuie sa mai suplimentez, dar nu cred ca e o diferența foarte mare.
Mulțumesc pentru răspunsuri
E cineva aici, operata la dr. Mazilu din Iasi ?
Dr. Grecu sau dr. Brezeanu ? Care e alegerea cea mai buna ? Cum sunt cicatricile dupa operatie, la acesti doctori ?
As plati doar ca sa vad cum arata cicatricile postoperatorii, deoarece la noi, doctorii nu arata acest detaliu.
Amalia daca te deranjeaza asa tare cicatricile, de ce nu iti faci prin axila? acolo cicatricea e perfect ascunsa si abia se mai vede... am inteles ca dupa un an practic nu o mai vezi deloc... a mea trebuie sa ma uit foarte atent ca abia o vad...la inceput a fost un pic rozalie, dar acum a inceput sa se albeasca si nimeni nu-si da seama ca am cicatrice acolo. M-am uitat pe contul de instagram al dr Porumb si posteaza acolo multe poze cu cicatrici in axila si sincer eu nu le vad :)
Si-a facut cineva injectare cu grasime proprie fara implant? Oare are vreun efect? Ce dr recomandati pentru aceasta procedura?
Bună fetelor! Felicitări pentru curaj și pentru experientele pe care le împărtășiți aici. Îmi doresc și eu implant mamar transaxilar și sunt curioasa dacă a făcut cineva în București și e mulțumită de rezultat
Buna!
Fetele operate la Hazim Elayan si Chawi pot sa imi spuna care sunt multumite si care nu? Si de ce? As vrea sa schimb implanturile. Exista in forum opinii despre Hakan Gence?
Fetele operate la Hazim Elayan si Chawi pot sa imi spuna care sunt multumite si care nu? Si de ce? As vrea sa schimb implanturile. Exista in forum opinii despre Hakan Gence?
AlinaUngur si eu am vrut sa merg initial aici in Bucuresti sa-mi fac prin axila dar dupa cateva consultatii cu cativa medici renumiti, desi initial spuneau ca fac prin axila, apoi in timpul consultatiei au incercat sa ma descurejeze ca cica nu ar fi o tehnica sigura, riscuri mai mari, etc. Singurul care m-a incurajat sa fac tehnica asta a fost dr Porumb din Oradea, din cate am inteles el a fost primul care a introdus tehnica asta in Romania si are cea mai mare experienta in domeniu. Din cate stiu eu, in prezent nu face nimeni tehnica asta in Bucuresti. Multa bafta, iar daca vrei tehnica prin axila (dupa mine cea mai tare) du-te la dr Porumb, altfel o sa-ti pierzi vremea in consultatii inutile.
Da, stiu de dr porumb, îl urmăresc de ceva timp și rar vezi asa rezultate ca la dansul. dar deplasarea în sine pana în Oradea si costurile operației sunt mult prea mari. Se ajunge pana la 7000-7500 euro dacă includem costurile operației plus analize, deplasări, cazări. Iar perioada de după ar trebuie sa fie în totalitate dedicata odihnei și vindecării. sa fii iarăși pe drumuri în perioada respectiva e destul de greu. Din motivul acesta as dori sa știu dacă exista cineva care a făcut implant prin axila in Bucuresti
AlinaUngur inteleg ce spui, dar eu am revenit in Bucuresti la 3 zile dupa operatie, am zburat cu avionul fara probleme. Daca te referi la costuri stii vorba aia "sunt prea sarac sa iau lucruri ieftine". adica e scump dar mergi la sigur. Daca ai probleme dupa, te incalzeste ca ai facut mai ieftin? Eu o data mi-am facut operatia si vreau sa iasa bine din prima, nu dupa aia sa caut dupa corectii... Adica Mercedes la pret de Dacie vrem toti, dar asa ceva nu exista.. multa bafta!
Buna fetelor, sunt interesata daca in general recuperarea dupa a doua operatie (pentru schimbare implante) este mai usoara decat prima in sensul ca se poate avea mai multa mobilitate si descurcare fara ajutor? Majoritatea care scrieti se pare ca sunteti dupa prima operatie.. In principiu mi-as dori ca dupa a doua operatie sa fiu singura fara ajutor, mi-as dori sa nu mai apelez neaparat la cineva din familie din anumite motive personale. Merci anticipat.
Bună Amoona, eu sunt la 5 zile după operația de schimbat implant mamar, la același medic, aproximativ aceeași dimensiune.
Recuperarea a fost și este ușoară, cel puțin asa a fost la mine, singura acasă încă din prima zi de externare.
Au fost dureri mai puternice pana în a 3 a zi de operație, când mi-a scos tuburile. După, m-am eliberat.
Personal nu am avut nevoie de ajutor, m-am descurcat cu brio.
Azi a fost prima zi de birou după operație.
Recuperarea a fost și este ușoară, cel puțin asa a fost la mine, singura acasă încă din prima zi de externare.
Au fost dureri mai puternice pana în a 3 a zi de operație, când mi-a scos tuburile. După, m-am eliberat.
Personal nu am avut nevoie de ajutor, m-am descurcat cu brio.
Azi a fost prima zi de birou după operație.
Buna fetelor, gata m-am hotarat, miercuri ma operez la dr Porumb in Oradea, cu tehnica prin axila! Am fost in multe consultatii la multi medici, dar el a fost singurul care m-a incurajat sa fac tehnica asta, ca fiind cea mai avansata tehnica din prezent si singura care nu lasa cicatrici la sani. Iar eu detest cicatricile, am deja o cicatrice de la cezariana care nu arata prea bine... E cineva aici care s-a operat prin axila la dr Porumb? Ce ma sfatuiti la ce sa ma astept dupa operatie? Cat de rapida va fi recuperarea, am emotii.
Kitty2021 stai relax si eu m-am operat la dr Porumb si sunt foarte multumita de rezultat si de cum a decurs totul. Aproape fara durere, mai degraba ca o febra musculara, nu am luat decat paracetamol. Sa nu ai emotii, dupa o sa-ti spui "de ce mi-am facut atatea griji?"
Clar prin axila e cea mai avansata tehnica, cea mai usoara si cu cea mai rapida recuperare! Multa bafta! Sa ne spui cum a fost.
Clar prin axila e cea mai avansata tehnica, cea mai usoara si cu cea mai rapida recuperare! Multa bafta! Sa ne spui cum a fost.
Gata, am sani noi! m-am operat, totul a decurs la superlativ, cuvinte de lauda intregii echipe, ai avut dreptate bllackie, nu sunt dureri, doar o usoara presiune pe piept. Maine ma intorc cu avionul la Bucuresti, sincer n-as fi crezut ca va fi atat de usor! Dr Porumb e un maestru desavarsit, cel mai bun din tara, din partea mea are 10 cu steluta, toata echipa de altfel, profesionisti adevarati, numai cuvinte de lauda! Multumesc pentru incurajari bllackie!!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2daca folosesc anticonceptionale cresc sanii?
- 3sanii prea mari afecteaza sanatatea?
- 8noduli la san, rog un tratament
- 14ridicare sani
- 5Implant 400 cc-prea mult? Am nevoie de sfaturile voastre.
- 3Sani inegali-exista vreun tratement sau solutie medicala mai putin cea chirurgicala?
- 23Imi doresc sa-mi pun silicoane!! va rog ajutati-ma!
- 3durere a sanilor
- 5cum sa-mi cresc sanii?
- 3probleme la san de cate zile
- 77Carcinom lobular invaziv - rugaminte pentru dl. doctor Raul Duke
- 8interpretare mamografie
- 5Oare am cancer mamar?
- 1Simptome false?
- 1Implant mamar!
- 6Implant sani
- 0Implant mamar
- 1Buna fetele, ajutati ma cu o parere va rog - marire la sani
- 02 săptămâni după lifting cu implant
- 0Implant mamar Dr Ion Zegrea
Mai multe informații despre: Sanii Chirurgia estetica Estetica sanilor Marirea sanilor Implanturile mamare mastopexia proteza de san sani tuberosi
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: