Implant silicon sani

96566 comentarii 1 2 ..... 321432153216 ..... 3218 3219 Înainte ›
0
21-04-2022, ora 12:02
Crtz1216
Nu este medic/terapeut
Crtz1216
Buna! En am astazi 8 zile de la operatir si acum merg la control… Bianca nu stiu ce sa-ti spun dar mai bine suna la clinica si cesi ce-ti spun ei…eu am avut ceva asemanator Marti seara si ieri mi-a venit ciclul si deja acea senzatie mi-a disparut. Implantul este tot subgrandular si oare sanii immflamati datorita menstruatiei i-ti da acea senzatie? Nu stiu ce sa zic dar sfatul meu ar fi sa iei legatura cu clinica. Eu la o zi dupa operatie am avut hemoragie si au trebuit sa ma opereze din nou. Mult succes si sper sa nu fie nici-o problema.
1
21-04-2022, ora 14:09
Bianca Bia90
Nu este medic/terapeut
Bianca Bia90
Buna crtz 1216 am sunat doctorul și mi-a spus ca e normal, probabil nervi sunt întinși și au nevoie de regenerare și atâta timp cât nu sunt umflați, vânat, febra sau nu persista durea mult! E normal sa avem crampe și înțepături o perioada! Eu încă mai am plasturi, dar pare totul in regula la operație! Colega mea de camera a spus ca are și ea! M-am mai linisit puțin! Sâni mei sunt inflamați dar nu foarte tare, încep sa mi se lase in jos deja, probabil ne panicham de la orice acuma! Stopul nu trebuie sa îmi vina încă și nici nu sunt la ovulatie! Îți doresc toate cele bune și multă sănătate
1
21-04-2022, ora 17:20
Crtz1216
Nu este medic/terapeut
Crtz1216
Doar ce am terminat la control. Totul super ok dar pt ca sunt operata de 2 ori la sanul stang si are nevoie de mai mult timp ca totul sa redevina la normal mi sa recomandat 2 saptamani de relax total…
2
23-04-2022, ora 00:37
Amalia.
Nu este medic/terapeut
Amalia.
Bianca Bia90, cum au fost primele zile dupa operatie. Ai avut dureri mari ? Presupun ca ai implant de silicon mentor. Cati cc, daca vrei sa spui ? Junghiul de la sanul strang a disparut ?
1
23-04-2022, ora 01:44
DariusClaudiu
Nu este medic/terapeut
DariusClaudiu
Domnul doctor Bratu Tiberiu este un MĂCELAR, în urma multelor recenzii pozitive de pe net și a reclamei făcută de influencerul IASMINA LOREDANA GROZA (puteti vedea în videoclipul ei de promovare, ce nas butucănos i-a făcut, eu credeam că e din cauză că operația e proaspătă, dar și acum îl are la fel) am ales să mă operez la dumnealui de rinoplastie, trebuia sa fi băgat în seamă cele câteva recenzii negative și reclamația pe care i-a făcut-o în față mea o doamnă și să nu fac acest lucru.
La controlul pe care mi l-a făcut colega dumnealui, nici măcar nu a avut jena să mă vadă, la darea jos a bandajelor, m-am trezit cu nasul strâmb, doamna doctor vizibil speriată, a încercat să îl împingă pe direcția normală, fără succes, ca în final să îmi spună că defapt el este aliniat cu linia feței mele, adică am față strâmbă.
Am fost și la alt medic pentru o a 2-a părere, iar dumnealui mi-a confirmat gândurile, nasul nu a fost făcut bine, pe lângă asta mi-a recidivat și deviația de sept, acum mă întreb, ce Dumnezeu a lucrat ăla? mai bine îl lăsăm cu acel 1 cm de lungime inestetică, decât sa fiu ciopârțit în halul ăsta.
Ulterior, luând legătură cu cineva din interior, am fost informat, citez: " în spatele ușilor închise nu știi cine te operează" adică nu tot timpul operează el, mai pune mâna și altcineva, sunt profund dezamăgit de medicii din România!
0
23-04-2022, ora 08:39
Bianca Bia90
Nu este medic/terapeut
Bianca Bia90
Buna Amalia. Sincer ma așteptam sa fie mai rău, eu din prima zi ma ridicam singura din abdomen, am avut noroc cu calmantele cât am fost in spital, când am ajuns acasă am luat doar 3 calmante in total, durerea de sâni a foat acceptabila dar cea de spate începea sa ma facă psihic deja, ma dorea mai tare spatele decât sâni, adormeam in fund. Nu mi-a spus nimeni ca o sa am așa dureri de spate, probabil sâni fiind implant subglandurar e mai ușoară recuperarea! Mi-a trecut junghiul dar parca a rămas puțin așa denivelat acolo, mi-a spus doctorul ca e normal pentru ca ei se așeaza încă! Mi-a pus 260 cu 240 Mentor high profile. In 6 mai merg la control! Sper sa mi se așeze bine sânii și sa îmi dispară denivelarea aia mică acolo la sânul stâng in partea de jos, in rest pot spune ca sunt foarte mulțumită pana acuma. Ce-i drept sunt și o persoana mega panicata cu absolut orice
0
23-04-2022, ora 10:42
Crtz1216
Nu este medic/terapeut
Crtz1216
Buna! De ieri am un disconfort in sanul stang. Simt cu ceva ma apasa si cand respir parca este ceva acolo ce ma tine sa o fac. A mai patit cineva? Oare sa ma ingrijorez? Das
1
23-04-2022, ora 11:16
Bianca Bia90
Nu este medic/terapeut
Bianca Bia90
Buna Crtz1216 am și spus in primul meu comentariu ca și eu am avut la fel, simteam ca și un fie de ața ce ma tine acolo, ca un junghi, ceva foarte întins, dar acuma ma lăsat, nu mai mai doare a rămas doar o denivelare ușoară, care sper ca va trece și va fi tot sânul uniform! Ați mai pătuț restul fetelor așa, s a dus denivelarea ?
0
23-04-2022, ora 12:57
Crtz1216
Nu este medic/terapeut
Crtz1216
Bianca Bia90 la mn nu este nici-o schimbare la felil cum arata si nici nu am vre-o denivelare ….tu cum te simti acum? Te poti descurca singurica? Eu am 2 copii de 2 si 4 ani si ma omoara gandul ca nu-i pot lua in bratesunt mamici pe aici care i-mi pot spune si mie cand si-au putut lua minunatiile in brate? Si problema la mn este ca, cat de cat fac treburi prin casa si la fiecare chestie care o simt incep deja sa ma gandesc daca oare am facut ceva gresit sau daca sa intamplat ceva la nivelul sanilor si traiesc numai intr-o panica
0
23-04-2022, ora 20:21
Bianca Bia90
Nu este medic/terapeut
Bianca Bia90
Buna Crtz1216 Ma simt mai bine azi mulțumesc Simt doar cum ar fi o contractura, denivelarea se mai vede dar foarte puțin! Ma descurc singura destul de bine dar probabil fiind un implant subglandular recuperarea e mai ușoară! Și eu mai fac lucruri prin casa, normal și ok ca le putem face, cât despre copii nu știu ce sa îți spun, momentan nu sunt mămica. Toate cele bune
0
23-04-2022, ora 21:38
Crtz1216
Nu este medic/terapeut
Crtz1216
Bia Ma bucur pt tinemare grija si refacere rapida. Chiar vroiam sa-ti scriu eu locuiesc in Germania si m-am operat in Olanda si am citi aici oe un forum ca denivelarea aceea de care spui tu apare uneori in procesul de vindecare din cauza firelor si ca forma devine la normal dupa ce firele inceo sa se resoarba si sa nu mai stranga acum nu stiu ce spun
0
23-04-2022, ora 21:39
Crtz1216
Nu este medic/terapeut
Crtz1216
Sa stii ca si eu simt gen contractii cateodata si este si putin dureros in acel moment dar si asta cred ca este normal.
0
23-04-2022, ora 22:18
Bianca Bia90
Nu este medic/terapeut
Bianca Bia90
Mulțumesc mult pentru răspuns crtz1216! M-am mai liniștit puțin! Da am citit și eu ca contracțiile sunt normale și le are aproape toate fetele! Deci sa ne liniștim in privința asta! Sper sa fim bine toate, mulțumite si fericite cu rezultatul nostru! Multă sănătate si recuperare ușoară! Paste fericit
0
28-04-2022, ora 12:44
Amalia.
Nu este medic/terapeut
Amalia.
Bianca Bia90, cum arata cicatricile tale ? A trecut durerea de spate ? Credeam ca durerea de spate parents doar in cazul implanturilor mai mari, tu esti o exceptie.
0
28-04-2022, ora 13:20
Bianca Bia90
Nu este medic/terapeut
Bianca Bia90
Buna Amalia. M-au mai lăsat durerile de spate, ma mai doare dar puțin! Am început sa ma plimb sa ies din casa, ma mai plimb prin casa, au mai trecut și plus de asta m-am dat cu voltaren in fiecare seara pe spate! Cicatricile … nu îmi prea plac, ieri am dat jos plasturi, prietenele mele spun ca arată bine și ca vor fi mici, au și ele implanturi și probabil așa au fost și la ele! Sper sa fie frumoase și mici… ți-aș trimite poze pe privat dar nu pot sau nu știu cum se face! Sper sa mi se vindece frumos!
0
01-05-2022, ora 18:11
Raa1
Nu este medic/terapeut
Raa1
Buna fetelor! Am implanturi mamare de peste 5 ani si pana acum a fost totul normal dar nu mi am facut ecografii anuale. De cateva ore am inceput sa simt o durere mai mare decat cea pe care am avut o dupa operatie la sanul stang. S-a mai confruntat cineva cu asta? Si daca da, care a fost problema si solutia?
Mentionez ca am incercat sa sun doctorul si sa ma programez la o ecografie dar azi e inchis peste tot, am fost si la urgente dar m-au trimis acasa fara sa-mi dea macar un calmant spunandu-mi ca problema mea e peste competentele lor.

Multumesc anticipat pentru raspunsuri!
0
01-05-2022, ora 23:12
Ada 1982
Nu este medic/terapeut
Ada 1982
Buna seara,
A facut careva contractura capsulara?
Eu am 4ani de la operatie si dintr o data s au intarit si umflat
Ma si doare stangul

Multumesc
0
08-05-2022, ora 14:06
Amalia.
Nu este medic/terapeut
Amalia.
Am fost la consultatie la dr. Mazilu Gabriel. Foarte expeditiv, nu inspira incredere si cam arogant. 400 de lei pentru o consultatie care nu dureaza nici macar 30 de minute, nu se merita. Are rezultate indoielnice, deoarece cicatricile sunt foarte evidente si la 6 luni, chiar un an. Chiar si pe contul lui de instagram blureaza cicatricile, ca sa nu se vada cat de urate sunt.
0
08-05-2022, ora 14:23
Amalia.
Nu este medic/terapeut
Amalia.
Un san operat cu cicatrici urate, nu este estetic. E mutilare. Si cicatrizarea nu depinde numai de pielea pacientei, conteaza foarte mult si metoda de operare a doctorului. Daca doctorul opereaza 10 paciente si toate prezinta cicatrici urate dupa operatie, e patetic sa punem rezultatul cicatricii numai pe seama felului de cicatrizare diferit de la o pacienta la alta. E doar o tactica de a acoperi incompetenta doctorului.
0
08-05-2022, ora 14:44
Amalia.
Nu este medic/terapeut
Amalia.
E patetic sa punem aspectul rezultat al cicatricii numai pe seama cicatrizarii individuale a pacientei.
0
09-05-2022, ora 12:00
Amalia.
Nu este medic/terapeut
Amalia.
Giorgianage, te - ai operat ?
0
09-05-2022, ora 15:13
Amalia.
Nu este medic/terapeut
Amalia.
Vreo fata operata la dr. Susanu in Iasi ? Pareri ?
0
11-05-2022, ora 14:02
angie2022
Nu este medic/terapeut
angie2022
Buna fetelor, e cineva aici recent operata prin axila la dr Porumb?
0
11-05-2022, ora 20:03
Crtz1216
Nu este medic/terapeut
Crtz1216
Bianca Bia90 buna! Cum te simti? Totul ok? Nu am mai intrat pe forum de cateva zile dar vreau da ca spun ca m-am panicat maxim. Mi-au picat cojitele si mi sau facut niste gaurele exact oe cusatura care i-mi provocau o mancarime tare nesuferita. Am fost la control si au zis ca este normal la unelr persoane…marti am facut 4 saptamani si am inceput cu crema cicatrizanta….sunt super happy vu rezultatul iar cicatricea este fina cat un fir de ata si deja a inceput sa se albeasca…mult succes fetekor si mult curaj fetelor care vor sa faca acest pas
0
11-05-2022, ora 23:42
Foxxy23
Nu este medic/terapeut
Foxxy23
Fetelorrr am nevoie de ajutorul vostru !!!! In Iunie urmează sa ma operez la Dr Chawi, mi sa cerut o ecografie la sânii, pe care am și facut o aici in Germania însă eu am primit doar o foaie pe care scrie ca nu am nici un fel de problema la nivelul sânilor , si ma pot opera … ar fi trebuie să îmi dea si poze de la ecografie ceva ???:(((((
0
12-05-2022, ora 10:27
Bianca Bia90
Nu este medic/terapeut
Bianca Bia90
Buna Crtz1216 ma bucur pentru tine ca ești mulțumită! Asta este cel mai important! Sunt bine și eu, încă nu mi s-au vindecat cicatricile, când am foat la control mi-a spus de ce am cutele alea, practic a folosit un fir de sutura special care face noduri singur fără sa mai facă el copci și mi-a aratat rezultate la final, arătau bine, sper sa fie așa și rezultatul meu, sânul stâng nu ma mai doare, ma dau cu voltaren gel și mi s a dezumflat, mi-a explicat ca acolo unde ma durea pe mine sunt niște nervi intercostali și au fost inflamați. In rest totul de urce bine, sper sa mi se vindece cât mai repede cicatricile. Ce fel de crema cicatrizanta folosești ? Multă sănătate și toate cele bune
0
14-05-2022, ora 08:57
laurie
Nu este medic/terapeut
laurie
Buna Foxxxy. Si eu am primit aceeasi foaie de la ecograf, iar atunci cand am fost la consult, nu mi-a zis nimic D-na Doctor.
0
15-05-2022, ora 09:19
bllackie
Nu este medic/terapeut
bllackie
Angie2022 eu m-am operat la dr Porumb prin axila si nu am decat cuvinte de lauda. Nu am cicatrici la sani, cicatricea din axila abia se mai vede si recuperarea ultra rapida. Recomand din toata inima! Multa bafta!
0
18-05-2022, ora 18:51
Amalia.
Nu este medic/terapeut
Amalia.
E vreo fata operata de curand la dr. Brezeanu Cristina ? Implant submamar ? Cat a durat recuperarea ? Pana cand sunt dureri ? Cum sunt cicatricile la doamna doctor Brezeanu ?
0
19-05-2022, ora 17:09
angie2022
Nu este medic/terapeut
angie2022
bllackie multumesc mult pentru raspuns! poti sa-mi spui cum a decurs interventia? ai avut dureri mari, cat de repede a fost recuperarea?
ganglionii sau nervii de sub brat nu sunt afectati? scuze ca pun atatea intrebari dar am emotii si o frica interioara legata de interventie, nu am mai avut niciodata nici o operatie...si felicitari, sanii tai arata superb!
Adaugă un comentariu / răspuns
96566 comentarii 1 2 ..... 321432153216 ..... 3218 3219 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Ați trecut printr-o operație? Ajutați alți pacienți oferind o recomandare chirurgului care v-a operat.
Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sânii
  • Auto-examinarea sânilor
  • Chirurgie estetica
  • Beneficiile chirurgiei estetice
  • Riscurile chirurgiei estetice
  • Tehnici utilizate in chirurgia estetica
  • Chirurgia estetica minim invaziva
  • Chirurgie plastica
  • Chirurgia plastică - PRO și CONTRA
  •