Implant silicon sani
Buna dimineata,
astazi a sosit ziua cea mare pentru mine, dupa cum vedeti este ora 4:41 dimineata si eu nu am reusit sa adorm de emotii.la ora 8 trebuie sa fiu la doctorul Vitalie Stan..Dragele mele, saptamana trecuta joi, acum 8 zile am fost la consultatie (gratuita) iar astazi va fi operatia.acesta este al 3-lea meu post aici pe forum, si penultimul.Voi reveni cu un ultim post, sa va arat pozele, de la ce am plecat si unde am ajuns, si bineinteles cu ultimile pareri referitor la cum a decurs totul.Ma bucur ca am putut sa schimb pareri, aici, cu unele dintre voi, si imi pare rau ca unele fete intra pe forum de luni de zile, nespunind nimic concret, si doar pentru a umple paginile la nesfarsit, cu intrebari aiurea, cu subiecte deja existente in paginile anterioare ale forumului, neavand bunul simt de a citii pentru a nu repeta la infinit si a deveni enervante uneori insuportabile, pentru multe dintre noi.
VA PUP:MARY
astazi a sosit ziua cea mare pentru mine, dupa cum vedeti este ora 4:41 dimineata si eu nu am reusit sa adorm de emotii.la ora 8 trebuie sa fiu la doctorul Vitalie Stan..Dragele mele, saptamana trecuta joi, acum 8 zile am fost la consultatie (gratuita) iar astazi va fi operatia.acesta este al 3-lea meu post aici pe forum, si penultimul.Voi reveni cu un ultim post, sa va arat pozele, de la ce am plecat si unde am ajuns, si bineinteles cu ultimile pareri referitor la cum a decurs totul.Ma bucur ca am putut sa schimb pareri, aici, cu unele dintre voi, si imi pare rau ca unele fete intra pe forum de luni de zile, nespunind nimic concret, si doar pentru a umple paginile la nesfarsit, cu intrebari aiurea, cu subiecte deja existente in paginile anterioare ale forumului, neavand bunul simt de a citii pentru a nu repeta la infinit si a deveni enervante uneori insuportabile, pentru multe dintre noi.
VA PUP:MARY
Buna fetelor eu sunt noua pe forum si intentionez sa-mi pun silicoane.partea proasta e ca numai in august pot face interventia deoarece atunci pot lipsi de la sala o luna (antrenoare aerobic-step)...m-am hotarat sa-mi fac operatia in Cluj eu sunt din Mures dar am auzit de doctorul Ivan si Mugea din Cluj si parca am mai multa incredere decat de cei de la noi...as vrea sa ma ajutati cu niste pareri, si amanunte in legatura cu durerile de dupa operatie :) va pup !!
buna fetelor, cred ca asta va fi ultimul meu post pt.ceva timp.eu maine dimineata plec.am 2 consultatii programate una la dr.grecu si una la dr.totir(luni la grecu si marti la totir)sper sa ma programeze repede pt operatie, rabdare nu prea mai am..cu copii sper sa ma descurc pt.ca de dureri si de anestezie nu mi-e frica.sper sa gasesc pe undeva wireless ca sa va tin la curent cu operatia mea.laptopul nu-l iau, doar tel., va fi mai greu sa va scriu cu el dar decat nimic mai bine asa.va multumesc de raspunsuri si recomandari, sa-mi tineti pumnii, si sper sa va dau detalii si poze noi cat de curand.bafta multa celor care ca si mine urmeaza sa se opereze.va pup fetelor:))))))))
Buna tuturor!
Inna, tocmai am pus o poza noua, la 3 luni de la operatie.Cam asa arata acum, s-au mai modificat in sensul ca sunt mai moi, au mai capatat volum prin faptul ca muschiul s-a mai relaxat si imi place foarte tare ca au totusi o forma naturala, sunt plini si fermi si nu se sesizeaza ca am implat.Am inteles ca se tot modifica pana spre 6 luni, un an.Ma bucur ca si tu esti multumita de rezultat, asta este cel mai important pentru fiecare in parte. Poate ne pui si noua o poza?
Gabryp, ti-am citit postarile, ma bucur pentru tine si-ti doresc sa ai noroc si sa iasa totul asa cum iti doresti tu.
Ral, felicitari si sa te bucuri de noii tai sani. Deja au trecut 4-5 zile si de acum vei vedea ca durerile se domosesc pe zi ce trece. Asta a fost cea mai grea perioada.Eu am avut dureri destul de suportabile, nu astea mi-au creat probleme ci durerile de spate pana am reusit sa-mi mai schimb pozitia noaptea.Recuperare usoara in continuare!
Iryanna, curaj..nu-ti mai fie teama, desi este normal, incearca sa nu te mai gandesti la interventie, sa te odihnesti cat poti de mult pana atunci si sa te vitaminizezi. Ziua operatiei va trece repede, vei fi ocupata cu internarea, pregatirea interventiei.vei dormi un pic, apoi, cu sanii cei noi si frumosi sa te gandesti ca fiecare minut ce va trece, cat de "dureros" ar fi inseamna vindecare.Cat despre analgezice, stai linistita ca-ti va recomanda doctorul si-ti va spune tot ce trebuie sa faci.
Sabry, drum bun maine.Noroc in alegerea pe care o vei face si te asteptam cu vesti bune.
Va pup pe toate.
Inna, tocmai am pus o poza noua, la 3 luni de la operatie.Cam asa arata acum, s-au mai modificat in sensul ca sunt mai moi, au mai capatat volum prin faptul ca muschiul s-a mai relaxat si imi place foarte tare ca au totusi o forma naturala, sunt plini si fermi si nu se sesizeaza ca am implat.Am inteles ca se tot modifica pana spre 6 luni, un an.Ma bucur ca si tu esti multumita de rezultat, asta este cel mai important pentru fiecare in parte. Poate ne pui si noua o poza?
Gabryp, ti-am citit postarile, ma bucur pentru tine si-ti doresc sa ai noroc si sa iasa totul asa cum iti doresti tu.
Ral, felicitari si sa te bucuri de noii tai sani. Deja au trecut 4-5 zile si de acum vei vedea ca durerile se domosesc pe zi ce trece. Asta a fost cea mai grea perioada.Eu am avut dureri destul de suportabile, nu astea mi-au creat probleme ci durerile de spate pana am reusit sa-mi mai schimb pozitia noaptea.Recuperare usoara in continuare!
Iryanna, curaj..nu-ti mai fie teama, desi este normal, incearca sa nu te mai gandesti la interventie, sa te odihnesti cat poti de mult pana atunci si sa te vitaminizezi. Ziua operatiei va trece repede, vei fi ocupata cu internarea, pregatirea interventiei.vei dormi un pic, apoi, cu sanii cei noi si frumosi sa te gandesti ca fiecare minut ce va trece, cat de "dureros" ar fi inseamna vindecare.Cat despre analgezice, stai linistita ca-ti va recomanda doctorul si-ti va spune tot ce trebuie sa faci.
Sabry, drum bun maine.Noroc in alegerea pe care o vei face si te asteptam cu vesti bune.
Va pup pe toate.
pt anidaionescu: am vazut pozele de pe face, a zis ca o sa imi trimita poze cu sanii beforafter...abia astept:)dar arata foarte natural (prin haine) sincer nu zici k ar fii silicoane.e foarte k-lumea prietena ta mi-a raspuns la tot ce am intrbat-o..asta ma ajuta mult sa iau o decizie.oricum o sa merg si la consult la dnul ionescu...si inca la vreo 2-3 dr pe care ii am pe lista.desi prima optiune ar fi ionescu...acum sa vad.ms mult de tot ;)
poza de la profilul meu e luat de pe siteul dnu-lui ANDREI LAZAR din IASI.Am inteles ca el ar fii singurul care are endoscop in Romania.El opereaza AXILAR.
Cicatricile arat bine in schimb forma sanilor nu prea imi place.s-a operat cineva la el??
V poop
Cicatricile arat bine in schimb forma sanilor nu prea imi place.s-a operat cineva la el??
V poop
buna seara fetelor si eu noua pe aici poate sa imi spuna cineva cat se poarta bustiera medicala sau daca folosind bustiea de gradul 2 post operator ma afecteaza cu ceva ?.am 2 luni de la operatie.va rog din suflet sa mi da ti un rasp.va multumesc
Am schimbat poza, poza nu este una noua dar mari schimbari nu cred ca sunt, promit sa revin si cu poze mai recente.
Simona eu am purtat bustiera non stop 6 saptamni dupa care am mai purtato pt ca m-am obisnuit cu ea.
De la 2 luni nu am mai purtat bustiera decat sutien.
Felicitari fetelor care au luat decizia sa se opereze merita.
O seara buna 1
Simona eu am purtat bustiera non stop 6 saptamni dupa care am mai purtato pt ca m-am obisnuit cu ea.
De la 2 luni nu am mai purtat bustiera decat sutien.
Felicitari fetelor care au luat decizia sa se opereze merita.
O seara buna 1
buna fetelor!mersi adina_biv;va iesi luna viitioare cu siguranta;sabry ce ai facut azi?cum a fost?suntem alaturi de tine si multa bafta;miruna intradevar ai sanii frumosi;ral cum te mai simti?sper ca toata lumea este bine si multumita!va doresc o seara buna;
Alexy87, eu sunt din cj, nu=ti pot spune unde m=am operat pt ca mai am de reparat cate ceva dupa operatie, dar din cate stiu dr ivan e cel mai bun din cluj, mugea are preturi mai mari din ce=an vazut pe site.Eu trebuie sa ma operez din nou si daca nu reusesc sa ajung in bucuresti(din cauza banilor, evident)la dr ivan o sa merg probabil.
Durerile sunt suportabile, e mai mult un soi de febra musculara, o sa primesti calmante cate te tin in limita suportabilului, dar depinde foarte mult de corpul tau, eu am mers slabita la operatie dupa 2 nasteri, asa ca am avut putin mai mult de tras, fetele zic ca trebuie sa iei multa vintamina c inainte pt o refacere mai usoara.A doua oara o sa fiu si eu mai atenta cu mine...
Durerile sunt suportabile, e mai mult un soi de febra musculara, o sa primesti calmante cate te tin in limita suportabilului, dar depinde foarte mult de corpul tau, eu am mers slabita la operatie dupa 2 nasteri, asa ca am avut putin mai mult de tras, fetele zic ca trebuie sa iei multa vintamina c inainte pt o refacere mai usoara.A doua oara o sa fiu si eu mai atenta cu mine...
Am uitat sa=ti spun ca la mugea s=a moperat sotia unui prieten, eu nu am vazut=o dezbracata, dar am inteles ca arata destul de nasol.Oricum e relativ, pt ca din niste sani ingrozitori nu se pot scoate sani de playboy oricat te=ai chinui, asa ca parerea celei care mi=a relatat asta nu e neaparat relevanta.Uite la mine era destul de simplu, am plecat de la zero, am ales marime mica de implant si rezultatul oricum e nasol, asa ca...
Eu nu sunt operata nici la mugea nici la ivan, asta daca te hotarasti sa vi la cluj, sa stai linistita in privinta asta...
Decat sa patesti ca mine...nu stiu cine opereaza in mures, n=am auzit de ei, mai bine hai la un nume cunoscut care nu=si permite sa=si bata joc sau sa ceara atatia bani daca greseste...ci sa te opereze pe cheltuiala lui, ca un profesionist asta face.Bafta in alegere
Decat sa patesti ca mine...nu stiu cine opereaza in mures, n=am auzit de ei, mai bine hai la un nume cunoscut care nu=si permite sa=si bata joc sau sa ceara atatia bani daca greseste...ci sa te opereze pe cheltuiala lui, ca un profesionist asta face.Bafta in alegere
bunaaa, maine dimi ma duc sa imi fac analizele iar luni ma operez :D...de abia astept...sper ca rezultatul sa fie cel asteptat si sa va pot posta niste poze cu sani frumosi si naturali :P Cu ajutorul acestui forum am reusit sa ma hotarasc mult mai repede si sa imi imbunatatesc cunostintele :) va multumesc mult :)
La cine mergi gabriela, scuze, n=am urmarit cu mare atentie daca ai spus sau nu...
Fetelor, cine mai e operata la Stan Vitalie?Nu gasesc poze pe net cu cazuri concrete.
Anca, tocmai ce s-a operat Roby (Mary) astazi de dimineata la dl. Stan Vitalie si a spus ca va reveni cu poze si detalii de la operatie. Ai putina rabdare sa-si recapete fortele si ne scrie. Pana atunci eu ii urez un rezultat cat mai frumos si recuperare usoara!
de abia acum mi-am dat seama...k din cauza faptului k in ultima perioada nu am apucat sa dorm si sa mananc mai deloc... s-ar putea sa ma recuperez mai greu...e tarziu sa ma apuc sa iau vitamine /?? mai sunt 2 zile pana la operatie... :(
anca2010 eu urmeaza sa ma operez la dr stan vitalie.Poze pe net cu sani operati de dansul nu ai sa gasesti pentru k nu si-a publicat, prefera sa le arate in momentul consultatiei.Asa ca daca vrei sa vz niste rezultate te poti duce la o consultatie la dansul(este gratuita) unde iti va arata tot ce vrei sa stii.pooop
Recuparare usoara fetelor recent operate si rezultate frumoase.
Recuparare usoara fetelor recent operate si rezultate frumoase.
Buna fetelor.
Eu mai am o luna pana la operatie. Mi se pare o vesnicie. Dar nu prea erau locuri mai devreme. Dintre toti doctorii la care am fost, se pare ca dr. Grecu e cel mai ocupat.
Capri: Ca raspuns la intrebarea ta; dupa indelungi masuratori dl dr a ajuns la concluzia ca ar trebui sa mi puna un max de 375cc impl anatomic. Initial mi s a parut enorm, dar dupa masuratori asa a dat. Eu am incredere in el. Mi s a parut ca stie ce face.Plus ca a venit, cat timp eram eu acolo, o gagica la control. Era operata de 6 luni. Erau BESTIALI sanii. Cei mai naturali sani siliconati pe care i am vazut(daca ma pot exprima asa). Daca as fi vazut o in alta parte nici prin cap nu mi ar fi trecut ca are silicon(si ma pricep destul de bine la detectat silicoane pt ca imi doresc de 10 ani si am urmarit problema de aprape).Cred ca si asta m a convins sa l aleg pe acest doctor.
Am o rugaminte mare la toate fetele care au de ceva timp facuta operatia de implant:
spuneti mi si mie partile negative(din pct vostru de vedere)si nu ma refer la oreratia in sine ci pe termen mai lung, dupa o luna 3, 6.CE VA NEMULTUMESTE, VI S A SCHIMABAT VIATA NEGATIV, REGRETATI ALEGEREA FACUTA?
Mie mi e putin frica sa nu dau din rau in mai rau. Vreuna dintre voi si le a scos dupa ce si a dat seama ca nu sunt ceea cesi doresc? Nu vreau sa par cea mai negativista de aici, dar nu pot sa nu ma gandesc si la lucrurile astea.
Va multumesc frumos si astept raspunsurile voastre.
Week end frumos.
Eu mai am o luna pana la operatie. Mi se pare o vesnicie. Dar nu prea erau locuri mai devreme. Dintre toti doctorii la care am fost, se pare ca dr. Grecu e cel mai ocupat.
Capri: Ca raspuns la intrebarea ta; dupa indelungi masuratori dl dr a ajuns la concluzia ca ar trebui sa mi puna un max de 375cc impl anatomic. Initial mi s a parut enorm, dar dupa masuratori asa a dat. Eu am incredere in el. Mi s a parut ca stie ce face.Plus ca a venit, cat timp eram eu acolo, o gagica la control. Era operata de 6 luni. Erau BESTIALI sanii. Cei mai naturali sani siliconati pe care i am vazut(daca ma pot exprima asa). Daca as fi vazut o in alta parte nici prin cap nu mi ar fi trecut ca are silicon(si ma pricep destul de bine la detectat silicoane pt ca imi doresc de 10 ani si am urmarit problema de aprape).Cred ca si asta m a convins sa l aleg pe acest doctor.
Am o rugaminte mare la toate fetele care au de ceva timp facuta operatia de implant:
spuneti mi si mie partile negative(din pct vostru de vedere)si nu ma refer la oreratia in sine ci pe termen mai lung, dupa o luna 3, 6.CE VA NEMULTUMESTE, VI S A SCHIMABAT VIATA NEGATIV, REGRETATI ALEGEREA FACUTA?
Mie mi e putin frica sa nu dau din rau in mai rau. Vreuna dintre voi si le a scos dupa ce si a dat seama ca nu sunt ceea cesi doresc? Nu vreau sa par cea mai negativista de aici, dar nu pot sa nu ma gandesc si la lucrurile astea.
Va multumesc frumos si astept raspunsurile voastre.
Week end frumos.
simona_unghi, ma gandesc ca mi=ar prinde bine o consultatie, dar din cluj, sa vin pana in bucuresti doar pt consultatie, si cu doi copii mici, cam nasol:)Eram curioasa ce rezultate are, reclama buna am vazut ca are, dar n=am vazut concret decat foarte putin.
anida, am vazut ca urmeaza sa se opereze, sa vedem si se pare ca si simona urmeaza sa mearga la el, mai am rabdarica:)
Miky, eu una, desi am o operatie ratata, n=as renunta la silicoane pt nimic in lume, decat in momentul in care mi=ar fi pusa sanatatea in pericol din cauza lor, ceea ce sper sa nu mi se intample niciodata.
Anca te rog sa fi mai explicita. De ce ai operatia ratata? Ma scuzi daca cumva ai mai zis, dar nu mi amintesc. Am rasfoit forumul, nu am reusit sa l citesc pe tot.
anida, astept poze de la tine, esti singura care ai implantul care-l vreau eu))sunt mai ingusta in spate si numai 350 a zis ca-mi poate pune, sunt high profile, dar nu mi-a zis ca tot asa erau si ultra high, doar ca profilul si cc sunt mai mari..asta e, dar vreau sa le schimb...imi par destul de mici, nu foarte dar sunt dezamagita, puteau sa fie mai mari la inaltimea mea
inainte nu aveam sani deloc
inainte nu aveam sani deloc
buna fetelor din nou!
Multumesc din suflet Capri si Adina_biv pentru raspunsuri si incurajari, precum si celorlalte fete ale caror comentarii si sfaturi m-au ajutat.Raul la mine din pacate nu a trecut de tot, inca am dureri, mai ales cand ma ridic sau ma asez, spatele de asemenea ma doare groaznic, si inca ceva- ma ustura rau cusatura de la sanul drept(sanul drept oricum ma doare mai mult decat celalalt)...credeti ca e normal?pe voi v-au usturat cusaturile?
Capri, o sa pun si poze sapt viit cand o sa ma simt mai bine...promit...va pup!!!!!!
Multumesc din suflet Capri si Adina_biv pentru raspunsuri si incurajari, precum si celorlalte fete ale caror comentarii si sfaturi m-au ajutat.Raul la mine din pacate nu a trecut de tot, inca am dureri, mai ales cand ma ridic sau ma asez, spatele de asemenea ma doare groaznic, si inca ceva- ma ustura rau cusatura de la sanul drept(sanul drept oricum ma doare mai mult decat celalalt)...credeti ca e normal?pe voi v-au usturat cusaturile?
Capri, o sa pun si poze sapt viit cand o sa ma simt mai bine...promit...va pup!!!!!!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 12Cum sa-ti maresti sanii fara medicamente si fara chirurgie?
- 3din cauza alaptatului am un san mai mare si unul mai mic
- 50Nodul la san
- 4Sani moi, lasati si plini de vergeturi...
- 28Stadiul in care se afla cancerul?
- 13Sani mici
- 8noduli la san, rog un tratament
- 14implant mamar cu silicon - avantaje si dezavantaje
- 4Afectiuni ale sanilor de patru ani
- 0Implant iesit
- 1Pastile de marit sanii (help)
- 2sini prea mari
- 3Durere la sâni, help
- 79Ce implanturi mamare alegem? Ce stiti despre Motiva?
- 0Nelamuriri dupa augumentarea mamara
- 2Mi-a apărut o bubă pe sân.
- 2Implant silicon
- 1Implant mamar
- 0Implant mamar salin
Mai multe informații despre: Sanii Chirurgia estetica Estetica sanilor Marirea sanilor Implanturile mamare mastopexia proteza de san sani tuberosi
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: