Implant silicon sani
buna myx: am fost si sm vazut multumesc frumos!!!!!!!!!! dar oricum pt elaela tot vreau sa o mai intre cit a costato ca nu am vazut acolo. multumesc
anna felicitari, mai ai putin:)
danutza, 2600 daca e implant rotund sau 2700 eur anatomic, preturile sunt pe site la clinica bioterra med,.
danutza, 2600 daca e implant rotund sau 2700 eur anatomic, preturile sunt pe site la clinica bioterra med,.
ms Myx, , am fost acum la dr si mi-a spus ca trebuie sa astept sa se dezumfle..ca poate a urcat un pic dar nu o sa ramana asa o sa se dezumfle ca el crede ca e doar umflat pt ca simte proteza la locul ei.sper sa fie bine
ms Myx, , am fost acum la dr si mi-a spus ca trebuie sa astept sa se dezumfle..ca poate a urcat un pic dar nu o sa ramana asa o sa se dezumfle ca el crede ca e doar umflat pt ca simte proteza la locul ei.sper sa fie bine
poza asta am facut-o azi cand amajuns aksa de la dr.aici nu se vede diferenta intre ele, cred ca din auza umbrei sau nu inteleg dc ca in alte poze ce le-am facut tot azi, diferenta e imensa:-((
fetelor azi este ziua mea..fac 25 de ani...o sa fac tot psibilul sa nu fac deloc efort...eu speram de ziua mea sa fiu complet recuperata dar.deh
la multi ani alexia_drew!!!!iti doresc muuuulta sanatate!sper sa te recuperezi repede
alexia la multi ani si din partea mea. Sper sa te recuperezi mai repede, sanii sunt f frumosi pacat ca te supara acum dar o sa treaca :) ///Distractie placuta !
alexia LA MULTI ANI tie si noilor tai sanii. Recuperare usoara.
buna fetelor nu am mai scris de mult, dar v am urmarit cit am putut din, , umbra dar cred ca mi a scapat ceva si sper sa nu fie cu suparare dar va intreb, de ce peste contractubex se pune leocoplast, se vindeca mai bine cicatricea?, multe fete am observat ca mentioneaza asta la profilul lor!mc mult si va pup
buna neyo. Mie medicul mi-a spus ca se pune plasturele ala sa tina umezeala de la gel pe piele, evident daca pui gelul si te imbraci s-a sters imediat asa plasturele il tine acolo ore in sir.
mc mult myx pt raspuns, desi ustura tare rau cind il dai jos dar.. merita makar;)
Buna Neyo ma bucur sa te revad pe forum din cate vad operatia este o reusita totala :) eu ma voi opera pe 28 februarie tot la Popa Lucian mai am 3 zile si sunt speriata de moarte. Sper ca totul va fi bine...mi-e foarte frica de durerile din primele zile sper ca vor fi suportabile. La tine cum a fost ? Ma refer la durerile dupa ce te-ai trezit din operatie, cum a fost cat ai stat la clinica? Domnul doctor mi-a spus si mie ca va trebui sa stau o noapte la ei cel putin asa mi-a recomandat. te pup
Danutza007 cum deja te-a initiat myx poti da click pe poza fiecarei fete de forum si gasesti acolo toate datele operatiei persoanei respective.E adevarat ca e foarte greu sa alegi un medic deoarece majoritatea au rezultate bune, dar ia-ti timpul necesar inainte sa te hotarasti nu te grabi.
Tine cont de ce este important pentru tine:siguranta, pret, confort, detalii despre drene, pansamente, vizite medicale etc pentru ca fiecare medic in parte are modul sau personal de a isi face meseria.
Eu personal am facut un research de luni bune pana sa raman la Dr Totir.Am citit toate site-urile de profil din tara si unele de afara.Am prietene operate la alti medici si in final au fost multumite de rezultat dar s-au chinuit umpic, pentru mine chinuit inseamna-drene, pansamente care acopera tot sanul pentru 2 sapt, scoaterea firelor, plus o saptamana de mers in fiecare zi la control cu taxiul pentru ca nu avea pe nimeni cu masina, si e dureros chiar as zice sa trebuiasca sa te imbraci si sa iesi din casa in prima saptamana.Si am tinut cont de aceste aspecte cand am ales medicul meu.
La control o sa vezi ca te indruma medicul spre o marime potrivita, dar bineinteles tu cauta sa o alegi pe cea mai mare, fiindca ~ 30% intra sub muschi.Daca ai ceva glanda dinainte de operatie atunci e si mai bine.
Cand o sa am pozele de dinainte si dupa, poate undeva la 3 luni o sa le postez pentru comparatie.
Si danutza007 mergi si dupa feeling, sentimentele tale sigur te duc pe drumul cel bun, la mine cel putin asa merge.
Astept sa vad progrese in decizia ta.
Regards
Tine cont de ce este important pentru tine:siguranta, pret, confort, detalii despre drene, pansamente, vizite medicale etc pentru ca fiecare medic in parte are modul sau personal de a isi face meseria.
Eu personal am facut un research de luni bune pana sa raman la Dr Totir.Am citit toate site-urile de profil din tara si unele de afara.Am prietene operate la alti medici si in final au fost multumite de rezultat dar s-au chinuit umpic, pentru mine chinuit inseamna-drene, pansamente care acopera tot sanul pentru 2 sapt, scoaterea firelor, plus o saptamana de mers in fiecare zi la control cu taxiul pentru ca nu avea pe nimeni cu masina, si e dureros chiar as zice sa trebuiasca sa te imbraci si sa iesi din casa in prima saptamana.Si am tinut cont de aceste aspecte cand am ales medicul meu.
La control o sa vezi ca te indruma medicul spre o marime potrivita, dar bineinteles tu cauta sa o alegi pe cea mai mare, fiindca ~ 30% intra sub muschi.Daca ai ceva glanda dinainte de operatie atunci e si mai bine.
Cand o sa am pozele de dinainte si dupa, poate undeva la 3 luni o sa le postez pentru comparatie.
Si danutza007 mergi si dupa feeling, sentimentele tale sigur te duc pe drumul cel bun, la mine cel putin asa merge.
Astept sa vad progrese in decizia ta.
Regards
Neyo superb rezultatul tau, dar 400 cc incepand de la 0, ai avut curaj mare, foarte mare, dar rezultatul merita.
Nu pot sa zic ca nu mi-as fi dorit si eu, dar sunt si f f slaba ca sa pot sa port 400-tele.
Super sa ii porti sanatoasa.
Nu pot sa zic ca nu mi-as fi dorit si eu, dar sunt si f f slaba ca sa pot sa port 400-tele.
Super sa ii porti sanatoasa.
multumesc Anna, Myx, Vane..am mai imbatranit un an...va pup
buna fetelor.
anna8585 stai linistita sa nu ti faci griji!acum iti este frica de necunoscut, de faptul ca nu stii ce se va intimpla cu tine si te gindesti ca doamne ai sa mori de durere, de loc!ai sa vezi ca dr. popa te va face sa te simti in siguranta!fetele care s acolo, ma refer asistentele sunt super dragute!cind te trezesti ai sa simti o durere intradevar dar nu sa mori, sa crezi ca nu mai poti!capul sus, ai sa vezi ca in fiecare zi trece durerea cite un pic si la final de saptamana nici nu ti mai aduci aminte de nimik.SA NU TI FACI GRIJI AI SA VEZI CA DUPA OPERATIE AI SA ZICI CA TE ASTEPTAI LA MAI RAU, ;)
elaela doctorul mi a ales marimea implantului si eu am mers pe mina lui pt ca am avut incredere in el, si mi am zis ca rau nu are cum sa fie ca sani mari vroiam.deci!va pop
anna8585 stai linistita sa nu ti faci griji!acum iti este frica de necunoscut, de faptul ca nu stii ce se va intimpla cu tine si te gindesti ca doamne ai sa mori de durere, de loc!ai sa vezi ca dr. popa te va face sa te simti in siguranta!fetele care s acolo, ma refer asistentele sunt super dragute!cind te trezesti ai sa simti o durere intradevar dar nu sa mori, sa crezi ca nu mai poti!capul sus, ai sa vezi ca in fiecare zi trece durerea cite un pic si la final de saptamana nici nu ti mai aduci aminte de nimik.SA NU TI FACI GRIJI AI SA VEZI CA DUPA OPERATIE AI SA ZICI CA TE ASTEPTAI LA MAI RAU, ;)
elaela doctorul mi a ales marimea implantului si eu am mers pe mina lui pt ca am avut incredere in el, si mi am zis ca rau nu are cum sa fie ca sani mari vroiam.deci!va pop
Neyo suuuperdecolteu. Felicitari! Poti pune o poza de dinaintea operatiei, te rog? Eu am implinit deja o luna de la operatie si ma declar multumita, chiar daca imi doream sa fi incaput niste implanturi ceva mai mari. In weekendul acesta promit sa imi fac timp sa pun si eu niste poze, sa-mi spuneti si parerea voastra.
Elaela, imi permit sa-ti dau un sfat de, , veterana". Eu am fost la control la doua zile pana m-am vindecat, si nu cred ca este bine sa nu te duci. Este important sa stii ca totul decurge cum trebuie, si nu cred ca mai conteaza niste bani pe care ii dai pentru taxi, daca nu are cine sa te duca. In plus nu este chiar asa un chin. Durerile nu sunt chiar asa de mari, cel putin in cazul meu nu au fost. Sunt ca un fel de febra musculara. Iti doresc bafta multa!
Elaela, imi permit sa-ti dau un sfat de, , veterana". Eu am fost la control la doua zile pana m-am vindecat, si nu cred ca este bine sa nu te duci. Este important sa stii ca totul decurge cum trebuie, si nu cred ca mai conteaza niste bani pe care ii dai pentru taxi, daca nu are cine sa te duca. In plus nu este chiar asa un chin. Durerile nu sunt chiar asa de mari, cel putin in cazul meu nu au fost. Sunt ca un fel de febra musculara. Iti doresc bafta multa!
Buna fetelor,
Revin cu o poza noua astazi dupa 15 zile de la operatie, cu rugamintea la voi sa-mi spuneti si mie ce unguent folositi pentru cicatrici.Mie mi-a fost recomandat CIMEOSIL, dar stiu fete care au luat mare plasa cu acest unguent.Astept parei de la voi, va pup
Revin cu o poza noua astazi dupa 15 zile de la operatie, cu rugamintea la voi sa-mi spuneti si mie ce unguent folositi pentru cicatrici.Mie mi-a fost recomandat CIMEOSIL, dar stiu fete care au luat mare plasa cu acest unguent.Astept parei de la voi, va pup
hey girls! foarte multe rezultate frumoase de la fetele recent operate!
neyo, ela, roby, aliss, inna, baby drew!sa le stapaniti sanatoase!sarina, poti pune si o poza de dupa operatie te rog?la ce cupa ai ajuns acum?
anna, nu fii asa speriata, sunt foarte multe fete aici care in cateva zile deja zburdau pe la munte! poate vei fi si tu o norocoasa fara dureri ;)
credeti ca la 4 luni de la operatie este ok sa ma apuc de solar?
neyo, ela, roby, aliss, inna, baby drew!sa le stapaniti sanatoase!sarina, poti pune si o poza de dupa operatie te rog?la ce cupa ai ajuns acum?
anna, nu fii asa speriata, sunt foarte multe fete aici care in cateva zile deja zburdau pe la munte! poate vei fi si tu o norocoasa fara dureri ;)
credeti ca la 4 luni de la operatie este ok sa ma apuc de solar?
buna fetelor!
sarina dar de cit ti le ai pus si la ce doctor?chiar sunt curioasa sa vad cum ti au iesit dupa operatie!am pus citeva poze ca sa ti dai seama de la ce am plecat!poza este facuta la o luna de la operatie.
christine26 din cite am inteles nici la juma de an nu e tocmai bine, dar ce sa zic..poate bronz organic
:)
sarina dar de cit ti le ai pus si la ce doctor?chiar sunt curioasa sa vad cum ti au iesit dupa operatie!am pus citeva poze ca sa ti dai seama de la ce am plecat!poza este facuta la o luna de la operatie.
christine26 din cite am inteles nici la juma de an nu e tocmai bine, dar ce sa zic..poate bronz organic
:)
roby197622 unguentul se numeste contractubex, e ff bun din cite stiu multi il lauda!!
oau, neyo, roby, ff faine rezultatele voastre. Sa le "purtati" sanatoase :)
Lulutz, ale tale ce mai fac? te-ai obisnuit cu marimea?
Christine tu? cum te simti, poate pui si o poza fara acoperire;)
avea dreptate cineva pe aici, te obisnuiesti super repede cu noul volum :) sper sa nu-mi doresc mai mult in ceva timp :) oricum, la mai bine de 1 luna am bustiera 80C, si e totusi un implant micutz al meu, 275cc. Ce-i drept, e si alta marca si conteaza am vazut, sunt alte dimensiuni de implant.
seara buna!
Lulutz, ale tale ce mai fac? te-ai obisnuit cu marimea?
Christine tu? cum te simti, poate pui si o poza fara acoperire;)
avea dreptate cineva pe aici, te obisnuiesti super repede cu noul volum :) sper sa nu-mi doresc mai mult in ceva timp :) oricum, la mai bine de 1 luna am bustiera 80C, si e totusi un implant micutz al meu, 275cc. Ce-i drept, e si alta marca si conteaza am vazut, sunt alte dimensiuni de implant.
seara buna!
multumesc inna30, dar sa stii ca ai niste sani f naturali, poti sa mi spui cine e dr ce te a operat?pop
roby foarte frumosi sanii tai:*:*:*:*sunt bestiali.Deabia astept sa ma operez si eu:D
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 22Sani mici... Ce metode de marire exista (exclus implantul mamar)?
- 4de ce ma dor sfarcurile?
- 5De la varsta cam de 9-10 ani am observat ca sanul meu drept s-a atrofiat complet
- 15Nodul sau chist?
- 4sanii umflati si frica de sarcina
- 14implant mamar cu silicon - avantaje si dezavantaje
- 7Probleme sani
- 144Rezultat biopsie cancer de san
- 4Afectiuni ale sanilor de patru ani
- 12Implanturi mamare
- 3Sani inegali-exista vreun tratement sau solutie medicala mai putin cea chirurgicala?
- 5cum sa-mi cresc sanii?
- 2traumatism san
- 4dupa implantul mamar nu pot sa-mi misc bratele
- 2de aproximativ 3 ani sanii mei au crescut foarte mult. Intre timp s-au lasat
- 2Recomandati-mi va rog un doctor pt implanturi mamare
- 1ruptura implant mamar
- 0Va rog, putin ajutor! mare diferenta intre sani dupa operatie
Mai multe informații despre: Sanii Chirurgia estetica Estetica sanilor Marirea sanilor Implanturile mamare mastopexia proteza de san sani tuberosi
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: