Implant silicon sani
Buna milky 80,
Vai nu ne speria pe cele care urmam sa fim operate. Dupa 2 zile nici vorba sa mergi la lucru, eu am vorbit cu dr si a spus dupa o saptamana, si asta in conditiile de munca de birou, usoara. Durerea este perceputa de fiecare diferit, nu este la fel. Acasa nu poti sa primesti calmante puternice ele se dau strict sub supraveghere medicala. Vorbeste cu dr poate te-ar ajuta calmante injectabile care au efect mai bun, comparativ cu cele luate pe cale orala.
Vai nu ne speria pe cele care urmam sa fim operate. Dupa 2 zile nici vorba sa mergi la lucru, eu am vorbit cu dr si a spus dupa o saptamana, si asta in conditiile de munca de birou, usoara. Durerea este perceputa de fiecare diferit, nu este la fel. Acasa nu poti sa primesti calmante puternice ele se dau strict sub supraveghere medicala. Vorbeste cu dr poate te-ar ajuta calmante injectabile care au efect mai bun, comparativ cu cele luate pe cale orala.
MILKY 80,
spune-ne cum arata sanii tai, si ce marime ai
spune-ne cum arata sanii tai, si ce marime ai
ahaaaa..m-am linistit!!!!!merci mult iri_nico!
va pup pe toate!
va pup pe toate!
Miky_80, felicitari si bine ai revenit! Eu retinusem din pm-ul tau ca te operezi pe 16 si azi chiar m-am gandit la tine dar vad ca ai deja 2 zile. Nu fi ingrijorata, toate am trecut prin durerile aste dar unele le-am suportat mai bine altele mai putin bine.Este absolut normal sa te doara dar veste buna este ca deja ai depasit jumatate de perioada de dureri maxime, de maine va fi ceva mai bine iar dupa 5 zile vei incepe sa reintri in normal...cam asta este media..
In privinta calmantelor, parerea mea este sa ti legatura cu doctorul si sa-ti recomande altceva daca ceeace ai luat deja nu are efect. Suna-l ca nu se supara, are rabdare si-ti va da variante pana te vei simti mai bine.
Nu te speria, nu te panica si incearca sa gasesti preocupari care sa te ajute sa nu te mai gandesti la dureri...stiu ca este greu... Iti doresc sa ai o recuperare cat mai usoara si te astept cu vesti buna si cu poze.
Neyo, foarte frumos rezultat!
Agonista, iri-nico, ma bucur sa va"revad"...
Lela_Blue...curaj, iti tin pumnii!
Pupici tuturor!
In privinta calmantelor, parerea mea este sa ti legatura cu doctorul si sa-ti recomande altceva daca ceeace ai luat deja nu are efect. Suna-l ca nu se supara, are rabdare si-ti va da variante pana te vei simti mai bine.
Nu te speria, nu te panica si incearca sa gasesti preocupari care sa te ajute sa nu te mai gandesti la dureri...stiu ca este greu... Iti doresc sa ai o recuperare cat mai usoara si te astept cu vesti buna si cu poze.
Neyo, foarte frumos rezultat!
Agonista, iri-nico, ma bucur sa va"revad"...
Lela_Blue...curaj, iti tin pumnii!
Pupici tuturor!
neyo, eu ieri am fost prima zi la sala. luni am facut 1 luna de la operatie. am facut spate, triceps si abdomen :) eu una nu mai puteam sa astept ink 1 luna...iar dorctorul mi-a zis k dak nu am nici o durere, pot sa fac sport :)
buna fetelor, iri-nico, adina_biv, merci pt raspuns si apreciere deci de acum pot face putin sport pe aceste zone.
gabriela88 si eu am inceput de la o luna dupa operatie dar am facut doar picioare si abdomen, nici eu nu mai puteam sa astept :)
gabriela88 si eu am inceput de la o luna dupa operatie dar am facut doar picioare si abdomen, nici eu nu mai puteam sa astept :)
fetelor eu am un regim alimentar bazat in f. mare parte numai pe proteine...am citit pe forum ca ar ajuta la vindecare vit C (suc natural, fructe...eu nu mananc fructe/legume aproape niciodata)...as putea sa iau comprimat vit. C...ar ajuta???
multumesc fetelor pt incurajari. acum sunt mai bine. am vorbit cu doctorul si mi a dat ceva mai puternic.
nu vreu sa sperii pe nimeni.mai ales fetele care vor sa se opereze. a fost un moment in care m am panicat pt ca, la mine, nu si fac efectul calmantele usoare cum ar fi spre ex: algocalminul.
am rezolvat, acum ma simt foarte bine. am luat Tador si paracetamol si a mers.
revenind la sani. nu i am vazut decat foarte putin. mi e frica sa umblu la bustiera. am 420g, anatomic(1.70m, 50kg, 73 sub sani)
am sa revin cu poze si detalii indata ce voi putea.
ella.31 stai linistita, nu te speria, operatia nu e asa grea.sper ca nu te am speriat. daca da imi pare rau. se pare ca organismul meu a dezvoltat o rezistenta la calmante de pe vremurile cand aveam probleme cu maselele.
iri_nici si adina va multumesc mult pt incurajari.
nu vreu sa sperii pe nimeni.mai ales fetele care vor sa se opereze. a fost un moment in care m am panicat pt ca, la mine, nu si fac efectul calmantele usoare cum ar fi spre ex: algocalminul.
am rezolvat, acum ma simt foarte bine. am luat Tador si paracetamol si a mers.
revenind la sani. nu i am vazut decat foarte putin. mi e frica sa umblu la bustiera. am 420g, anatomic(1.70m, 50kg, 73 sub sani)
am sa revin cu poze si detalii indata ce voi putea.
ella.31 stai linistita, nu te speria, operatia nu e asa grea.sper ca nu te am speriat. daca da imi pare rau. se pare ca organismul meu a dezvoltat o rezistenta la calmante de pe vremurile cand aveam probleme cu maselele.
iri_nici si adina va multumesc mult pt incurajari.
Buna fetelor,
Am revenit sa va spun ca am reusit sa fac operatia respectiv lifting mamar cu implant, am avut dureri primele 3 zile intr adevar spuneam k sunt insuportabile dar acum ma simt parca am renascut, sunt una din femeiile care am in cap sa mai fac un copil si sincer va spun ca daca dupa sarcina res[ectiva nu mi mai plac sanii as mai face o data operatia si spun asta ca sa inteleaga fetele care sunt speriate de dureri, ca astea se uita.sani imi arata super, nu i pot pune deocamdata pe site ca sunt bandajata inca, am niste poze de la 10 ore de operatie dar nu cred ca sunt ok daca le as posta pe acelea.In prinvinta doctorului sunt multumita 100%, este un doctor care stie sa i pese de pacienta si dupa ce o opereaza, isi asuma toate responsabilitatiile. Fetele care au intrebari imi pot lasa PM sau comentarii, am uitat sa mentionez ca sunt operata la Dr OVIDIU GRECU.
Am revenit sa va spun ca am reusit sa fac operatia respectiv lifting mamar cu implant, am avut dureri primele 3 zile intr adevar spuneam k sunt insuportabile dar acum ma simt parca am renascut, sunt una din femeiile care am in cap sa mai fac un copil si sincer va spun ca daca dupa sarcina res[ectiva nu mi mai plac sanii as mai face o data operatia si spun asta ca sa inteleaga fetele care sunt speriate de dureri, ca astea se uita.sani imi arata super, nu i pot pune deocamdata pe site ca sunt bandajata inca, am niste poze de la 10 ore de operatie dar nu cred ca sunt ok daca le as posta pe acelea.In prinvinta doctorului sunt multumita 100%, este un doctor care stie sa i pese de pacienta si dupa ce o opereaza, isi asuma toate responsabilitatiile. Fetele care au intrebari imi pot lasa PM sau comentarii, am uitat sa mentionez ca sunt operata la Dr OVIDIU GRECU.
Buna fetelor!!! Sambata pe 19 va avea si interventia mea pt. implant silicon, am ales matrix anatomic, emotiile incep sa apara putin cate putin dar sunt sigura ca voi trece cu brio, :) voi reveni cu noutati cat pot de repede. Pupici la voi, :)
Buna fetelor! Joi pe 24 ma operez...l-am apes pe dr Totir, mentor 350 cc rotund!!!Mi-e frica de moooor ;)
dar de dr Marek din bucuresti nu imi spune nimeni nimik? mam hotarat sa imi fac marire de sani mi-e foarte frica dar imi doresc asta de mai bn de trei ani si nici nu ma mai supot.va rog raspundeti si mie am foarte multe semne de intrebare...
Alessandra4, ti-am lasat PM.
Andreinna, despre Marek gasesti destul de multe detalii pe forum daca citesti in spate.
Andreinna, despre Marek gasesti destul de multe detalii pe forum daca citesti in spate.
Neyo, eu tocmai am fost la controlul de o luna si doctorul mi-a spus ca pentru partea inferioara a organismului pot face linistita exercitii, iar pentru partea superioara sa mai astept cu ganterele macar o luna.
Eu la birou m-am intors din a sasea zi fara probleme, puteam sa merg chiar din a cincea, dar ceva mai crispata!!Dureri exista primele 2-3 zile, mai ales la miscare gen asezat pat, ridicat, anumite pozitii, dar merita fiecare calmanrt luat!!!
Eu la birou m-am intors din a sasea zi fara probleme, puteam sa merg chiar din a cincea, dar ceva mai crispata!!Dureri exista primele 2-3 zile, mai ales la miscare gen asezat pat, ridicat, anumite pozitii, dar merita fiecare calmanrt luat!!!
Buna fetelor, datorita incurajarilor voastre am prins curaj si insfarsit mi-am facut si eu operatia ieri de lift si inplant mamar la medicul Ovidiu Grecu la clinica Medsport. O sa-mi pun o poza imediat ce ma simt mai bine, momentan nu le pot poza ca sunt inca pansata.
p.s. datorita voia mi-am ales un medic atat de bun, va multumesc mult.
p.s. datorita voia mi-am ales un medic atat de bun, va multumesc mult.
mirela sa sti ca ai ales un doctor bun si eu sunt operata la dansul de 2 saptamani si sunt extraordinar de bine si fericita de ce mi a iesit, sper ca esti bine.pupici
buna seara! numai fete fericite si implinite vad in ultima vreme si asta ma bucura. imi pare rau sa vad ca unele sufera mai mult. Eu, pana sa fac op spuneam ca am toleranta mare la durere, si asa era. In momentul in care m-am trezit din anestezie am vrut sa chem medicul si sa-i spun sa le scoata. NU LE MAI VROIAM, era groznic de dureros, dar incet, incet au trecut durerile iar dupa dupa 2 zile eram la mall. Trecand peste acest aspect urmeaza a doua etapa repozitionarea implantelor mele lenese, aceasta va avea loc sambata 19 martie. Deci o iau de la capat, nu am emotii deocamdata, pt ca am inteles ca recuperarea este mult mai usoara. Am promis ca va tin la curent si asa voi face.
Recuperare usoara tuturor, si succes celor care urmeaza
va pup veteranelor!
Recuperare usoara tuturor, si succes celor care urmeaza
va pup veteranelor!
nyko...explica mi si mie cum adica repozitionarea implantelor?sa inteleg k nu ti le pozitionat bine?si mai faci o data operatia?
anidaionescu te-ai operat la dr marek?mam uitat pe forumul lui...vroiam niste pareri..
Buna fetelor.Mi-am facut operatia acum un an..si la 4 luni mi s-a intors prima oara o proteza, am fost la doctor(badea clinica apolo buc)si mi-a intors-o prin masaj.Acum am mai multe nelamuriri:doctorul mi-a dat ca explicatie una penibila ca mi s-ar fi intamplat acest lucru ca m-a tras cineva rau de ele(lucru total neadevarat).Apoi cred ca mi s-a mai intors pana acum de cel putin 5 ori dar de fiecare data reusesc eu singura sa o readuc in forma initiala.precizez k mie mi se intoarce practic cu spate in fata, nu stiu daca ma exprim corect ca sa fiu inteleasa cat mai bine dar sunt cam disperata pentru ca ma jeneaza mult prea mult si ma dispera in acelasi timp stau mereu cand imi fac dus(pentru k am observat k de cele mai multe ori atunci mi se intoarce)cu stres cu apa cat mai rece.Deaceea vreau sa va intreb daca mai trece cineva prin situatia mea, sau daca a-ti auzit cazuri ceva?am uitat sa mentionez de rezultat ca aspect sunt f multumita, nu am ce reprosa.Sper din suflet sa ma lumineze cineva!multumesc
Salutari tuturor fetelor mai vechi sau mai noi, am lipsit o perioada pentru motive mai greu de explicat dar asta nu conteaza.
Niko succes la interventie.
Felicitari celor noi operate!
Cineva intreba de Marek Valku intradevar sunt mai multe comentarii pe forum din pacate multe dintre ele nu sunt favorabile, vreau sa nu se considere ca am ceva cu omul ci pur si simplu am facut o sinteza scurta la ce a aparut pe forum, altfel este un chirurg foarte renumit si rasfatat de media.
Cred ca fiecare poate sa-si faca o parere personala abia dupa ce-l cunoaste.
O zi buna tuturor!
Niko succes la interventie.
Felicitari celor noi operate!
Cineva intreba de Marek Valku intradevar sunt mai multe comentarii pe forum din pacate multe dintre ele nu sunt favorabile, vreau sa nu se considere ca am ceva cu omul ci pur si simplu am facut o sinteza scurta la ce a aparut pe forum, altfel este un chirurg foarte renumit si rasfatat de media.
Cred ca fiecare poate sa-si faca o parere personala abia dupa ce-l cunoaste.
O zi buna tuturor!
Andreinna eu Nu sunt operata la dl. Marek, insa daca ai rabdare sa citesti pe acest forum din urma o sa gasesti fete operate la dumnealui care isi exprima parerea referitor la ceea ce te intereseaza pe tine.
Ele1, nu am mai auzit pe cineva care sa-si repozitioneze singur implantul, probabil buzunarul este facut cam mare si de aceea se tot invarte implantul in el, nu este bine ancorat acolo. Medicul ar trebui sa-ti spuna ce este de facut ca sa nu treci mereu prin aceasta situatie ca doar nu vei sta mereu sa il aranjezi la dus cu mana... Inteleg ca este un implant anatomic, daca era rotund nu te mai confruntai cu aceasta problema...
Ele1, nu am mai auzit pe cineva care sa-si repozitioneze singur implantul, probabil buzunarul este facut cam mare si de aceea se tot invarte implantul in el, nu este bine ancorat acolo. Medicul ar trebui sa-ti spuna ce este de facut ca sa nu treci mereu prin aceasta situatie ca doar nu vei sta mereu sa il aranjezi la dus cu mana... Inteleg ca este un implant anatomic, daca era rotund nu te mai confruntai cu aceasta problema...
buna
fetelor care a ti folosit contractubex, a ti observat vreo diferenta?eu am aproape o luna de zile de cind il folosesc si nu vad nici o diferenta.cicatricile mi se par la fel
fetelor care a ti folosit contractubex, a ti observat vreo diferenta?eu am aproape o luna de zile de cind il folosesc si nu vad nici o diferenta.cicatricile mi se par la fel
buna fetelor! Nyko multa bafta sambata. Doamne ajuta sa treaca repede si sa fie usoara recuperarea, te astept cu vesti. Neyo, eu am folosit 6 luni iar acum sunt aproape invizibile cicatricile, dar nu stiu cum ar fi fost fara contractubez, insa cred ca ajuta, sa folosesti exact cum spune medicul cu plasture peste, eu aplicam o data dim si o data seara la culcare. Bafta tuturor.
anidaionescu multumesc frumos esti o scumpika
Alexaeri, implantul meu nu a coborat atat cat trebuia, si da ma taie iar sa traga implantul mai jos
Multumesc fetelor pt sustinere, dragute ca intotdeauna.
Fetelor daca ma op dupa ora 13 oare pot sa mananc pe la 6 dimineata ceva usor si sa beau o cafea? mai mult de cafea ma doare sufletul!
Multumesc fetelor pt sustinere, dragute ca intotdeauna.
Fetelor daca ma op dupa ora 13 oare pot sa mananc pe la 6 dimineata ceva usor si sa beau o cafea? mai mult de cafea ma doare sufletul!
buna seara fetelor...citesc de vreo ora cred discutiile voastre...ieri am facut si eu 3 sapt de cand mi-am facut implantul...pot spune ca ma simt bine..mi-am pus 360cc la un san si 400cc la celalalt pt a-i face egali...dar eu a trebuit sa-mi fac si lifting asa ca implantul meu a fost facut in jurul mamelonului...cam dureros dupa operatie ce-i drept insa acum ma simt mai bine..am si eu o mica problema:sanul strang este mai tare decat cel drept...doctorul mi-a spus ca vor fi ambii la acelasi nivel dar in timp...sper sa fie adevarat...nu e o diferenta ft mare insa mi-am facut implantul pt a-i avea perfecti...voi ce credeti?...multmesc..:P
buna seara fetelor, felicitari pt cele recent operate si recuperare cat mai usoara!
Nyko, bafta la operatie, recuperarea va fi mai usoara de data aceasta!in ziua operatiei cu siguranta nu vei avea voie sa consumi cafea sau alta bautura ce contine cofeina, chiar daca interventia va fi la ora 13.de mancat, poti sa mananci ceva usor pana pe la ora 9 dimineata, apoi nu prea mai ai voie nimic.
Ele1 imi pare rau sa citesc ca ai asa probleme, trebuie sa iei legatura cu medicul tau sa vezi ce ar mai putea fi facut fiindca nu este o situatie normala.am mai citit despre implanturi care se intorc, dar sporadic, odata, nu frecvent cum spui tu ca patesti
Ramyrdy si eu am un san mai tare decat celalalt, cel care a fost mai mic si cu glanda si piele mai putina decat.s-a mai inmuiat fata de primele 2 saptamani, dar nu f tare (oricum in cazul meu mi-a spus d-nul doctor ca nu voi avea niciodata niste sani prea moi...din pacate...dar totusi, ma consolez la gandul ca se vor mentine mai bine in timp...)
Nyko, bafta la operatie, recuperarea va fi mai usoara de data aceasta!in ziua operatiei cu siguranta nu vei avea voie sa consumi cafea sau alta bautura ce contine cofeina, chiar daca interventia va fi la ora 13.de mancat, poti sa mananci ceva usor pana pe la ora 9 dimineata, apoi nu prea mai ai voie nimic.
Ele1 imi pare rau sa citesc ca ai asa probleme, trebuie sa iei legatura cu medicul tau sa vezi ce ar mai putea fi facut fiindca nu este o situatie normala.am mai citit despre implanturi care se intorc, dar sporadic, odata, nu frecvent cum spui tu ca patesti
Ramyrdy si eu am un san mai tare decat celalalt, cel care a fost mai mic si cu glanda si piele mai putina decat.s-a mai inmuiat fata de primele 2 saptamani, dar nu f tare (oricum in cazul meu mi-a spus d-nul doctor ca nu voi avea niciodata niste sani prea moi...din pacate...dar totusi, ma consolez la gandul ca se vor mentine mai bine in timp...)
Buna seara fetelor!
Ele1 si eu sunt de parere ca buzunarul pectoral este prea mare pt implantul introdus si de aceea se rasuceste, dar acest lucru nu este normal si cred ca ar trebui sa insisti la medicul tau sa-ti rezolve aceasta problema.Bafta!
Miki_80, Alexaeri, Mirela31 felicitari, sa le stapaniti sanatoase si fericite si va asteptam cu poze cat mai curand.
Ramyrdyde sunt cazuri destul de dese in care refacerea si asezarea implantelor se face pe rand, nu in acelasi timp pentru amandoi, asa ca stai linistita, esti in grafic.La ce medic te-ai operat?.Te asteptam cu poze si mai multe detalii despre operatia ta.
Oana_pis si Niko, bafta multa sambata, va tin pumnii si va astept cu vesti bune.Niko sper ca se va rezolva cu bine problema ta de aceasta data si-ti doresc sa te bucuri cat mai curand si pe deplin de sanii tai:)
Ele1 si eu sunt de parere ca buzunarul pectoral este prea mare pt implantul introdus si de aceea se rasuceste, dar acest lucru nu este normal si cred ca ar trebui sa insisti la medicul tau sa-ti rezolve aceasta problema.Bafta!
Miki_80, Alexaeri, Mirela31 felicitari, sa le stapaniti sanatoase si fericite si va asteptam cu poze cat mai curand.
Ramyrdyde sunt cazuri destul de dese in care refacerea si asezarea implantelor se face pe rand, nu in acelasi timp pentru amandoi, asa ca stai linistita, esti in grafic.La ce medic te-ai operat?.Te asteptam cu poze si mai multe detalii despre operatia ta.
Oana_pis si Niko, bafta multa sambata, va tin pumnii si va astept cu vesti bune.Niko sper ca se va rezolva cu bine problema ta de aceasta data si-ti doresc sa te bucuri cat mai curand si pe deplin de sanii tai:)
Cat despre sport, am urmat sfatul lui Iri-nico si am inceput alegari usoare, fiindca am incercat sa lucrez putin si partea superioara dar ma cam tine cand fac abdomene, asa ca am renuntat.oricum cel mai bine ma simt daca alerg, deci nu duc dorul salii de sport:)
Neyo, alina3311, f frumosi sani!Anida, pe ai tai ii admir de cand am intrat prima data pe acest forum:)
Neyo, alina3311, f frumosi sani!Anida, pe ai tai ii admir de cand am intrat prima data pe acest forum:)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 11nodul la san
- 33marire sani - recomandari
- 10implant mamar - recomandari
- 4Distorsiune arhitecturala san
- 0Marire sani
- 1glanda mamara accesorie - in interiorul sanului?
- 3sani umflati, sensibili si putin durerosi la atingere
- 20Cancer la san
- 48cancer de san?
- 0durere subrat si deasupra sanului drept, duce la cancer?
- 3Vreau silicoane, dati-mi sfaturi/recomandari
- 1Marire si ridicare de sani
- 79Ce implanturi mamare alegem? Ce stiti despre Motiva?
- 2Mi-a apărut o bubă pe sân.
- 1Lifting si implant cu silicon- recomandare aproape de orasul Braila?
- 2Recomandare chirurg operatie mastopexie
- 0Stan Vitalie da sau nu?
- 0Augmentare mamară
Mai multe informații despre: Sanii Chirurgia estetica Estetica sanilor Marirea sanilor Implanturile mamare mastopexia proteza de san sani tuberosi
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: