Implant silicon sani
Buna fetelor.am sa va intreb si eu ceva pt ca mi se pare ca nu este prea normal dupa 3 luni de la operatie, am senzatia ca unul din sani este putin mai mare decit e celalalt, adik nu stiu s o fi relaxat celalalt mai repede si astalalt e mai lenes?dar totusi dupa 3 luni nu ar trebui sa fie cit de cit la fel?ma asteptam ca sanul drept care na vorba aia solicit mai mult mana dreapta sa se relaxeze muschiul mai repede, dar e putin mai plin in partea de sus!nu ma doare nu am nimik dar ii tot fac masaj(asa mi a zis doctorul de la inceput)dar nu se mai relaxeaza.incep sa mi fac griji
neyo cred k toate avem problema asta numai k la unele este mai putin sau mai mult vizibil, este f greu sa fie 2 sani la fel, ai rabdare si poate peste 2 3 luni se mai lasa, eu am avut problema ta primele 2 sapt resp sa fie stangul mai pllin sus, acum am senzatia k areola e putin mai sus dar cred ca cu trecerea timpului se relaxeaza piele, muschiul si vor deveni aproape la fel, fetele mai vechi operate ne pot sfatui mai bine.
burninggirl20 iubita ti l recomand din suflet pe dr Grecu, este adevarat ca el merge pe natural, nu i plac sanii mari in general si eu cred ca daca iti spui 225 o sa ti se para micuti, cred k merita pus 290 tin sa ti spun k este o diferenta mare intre sizerele cand le probezi si atunci cand te trezesti cu implantul, de ex eu cand le am probat cu 330 am zis k sunt exagerate si ca le vreau mai mici, mi apus 275 si mi pare rau.O sa zici k le am ff mari cand le vezi in poza dar nu am cupa c la fel cum aveam si inainte de operatie, numai ca atunci erau lasate :(, bine la mine a fost alceva.
Apropo si sa stie ca dr Grecu este super si pot spune k din momentul care te operezi la el il poti vedea k prieten nu ca si dr. Pupici si bafta.
burninggirl20 iubita ti l recomand din suflet pe dr Grecu, este adevarat ca el merge pe natural, nu i plac sanii mari in general si eu cred ca daca iti spui 225 o sa ti se para micuti, cred k merita pus 290 tin sa ti spun k este o diferenta mare intre sizerele cand le probezi si atunci cand te trezesti cu implantul, de ex eu cand le am probat cu 330 am zis k sunt exagerate si ca le vreau mai mici, mi apus 275 si mi pare rau.O sa zici k le am ff mari cand le vezi in poza dar nu am cupa c la fel cum aveam si inainte de operatie, numai ca atunci erau lasate :(, bine la mine a fost alceva.
Apropo si sa stie ca dr Grecu este super si pot spune k din momentul care te operezi la el il poti vedea k prieten nu ca si dr. Pupici si bafta.
fetelor.heeeeelllllllllllpppppppppp am niste mancarimi de m as urcaa pe pereti!!!!!!!
alexaeri, mi a recomandat initial 255cc dupa masuratori si a zis ca o sa ia in sala de op si 290 cc sa vada, el stie cel mai bine.Mie sincer nu mi se par mari sanii tai pt ca si un toarce mult mai lat decat al meu, poate ar trebui sa pun o poza sa vedeti cum sunt sanii mei sa va faceti o parere.
imi bag nasu pe aici si sper sa reusesc sa pun o poza
imi bag nasu pe aici si sper sa reusesc sa pun o poza
gata am pus poza sa vedeti cum arat am si eu acolo 2 nuci :)))
Ruxii, 380cc n-or sa fie prea mari la dimensiunile tale, vor fi normali sanii, o sa te convingi singura dupa operatie.
ruxii, la apollo analizele sunt 210 ron, nu 100 de euro. ei nu au ecografie mamara(pe care va trebui sa o faci in alta parte) care te va costa intre 150 si 300 ron. eu le-am facut acum 3 saptamani.
si eu sutn de aceeasi parere cu sweety_21, prietena mea la fel era si tot asa avea toracele mai mare si i-a incaput maxim 380cc ea are 1, 67 si 54 kg si sanii i se vad normali si-ar fi dorit mai mari kiar:)
Gata am bagat datele la profil si toate detaliile.
Buna fetelor, le salut pe veterane, poate isi mai amintesc de mine, nu am intrat de mult timp, le felicit pe cele operate recent si urez succes celor care urmeaza. Luna asta fac si eu noua luni de la operatie, sunt foarte multumita si nu regret deloc pasul facut.As vrea sa intreb pe cele cu vechime daca poarta sutien tot timpul (in timpul zilei)sau nu, este important sa purtam sutien, ca mie imi place mai mult fara.
Suciugeorgeta, mie mi-a spus medicul sa incerc sa port sutien, pentru un rezultat mai bun in timp. Acum il port insa de la vara nu mai garantez pentru el... M-am cam saturat de sutiene si eu.
buna fetelor! va urmaresc de foarte mult timp si de curand m-am operat la bacau. inainte de operatie nu mi-am dorit ceva prea mare ba chiar mi-a fost teama sa nu exagerez pt ca sunt si mica de statura am 1.60. totul a iesit bine dar acum sunt putin dezamagita ca nu am avut curajul sa optez pt ma mult dar nu mi-am imaginat ca vor fii asa mici (10.8/ 205cc). acum ma gandesc la o alta interventie pe viitor si nu stiu dak am voie prea curand stiu eu la anu de ex. ma mai gandeam sa incerc un tratament pt o marime in plus dar stiu stiu daca imi poate dauna pe langa faptul ca nu prea cred in rezultate. poate ma ajutati cu un sfat.
buna fetele...
neyo, nu stiu daca ai citit mesajele mele precendente cu aceeasi problema ma confrunt si eu...sanul stang este un pic mai lenes...din cate am inteles nu ar fi nimic ingrijorator, dar eu inca mai port bustiera si si port deasupra sanilor o fasa elastica care sa imi iminga sanii in jos...si il masez/imping usor in jos pe cel ridicat...tot de aproape trei luni sunt si eu operata...si sa iei niste vitamine (b1 si b6), sper cate va ajuta cat de cat ceea ce ti-am spus...si bineneteles rabdare...ceea ce eu nu prea mai am...o zi buna
neyo, nu stiu daca ai citit mesajele mele precendente cu aceeasi problema ma confrunt si eu...sanul stang este un pic mai lenes...din cate am inteles nu ar fi nimic ingrijorator, dar eu inca mai port bustiera si si port deasupra sanilor o fasa elastica care sa imi iminga sanii in jos...si il masez/imping usor in jos pe cel ridicat...tot de aproape trei luni sunt si eu operata...si sa iei niste vitamine (b1 si b6), sper cate va ajuta cat de cat ceea ce ti-am spus...si bineneteles rabdare...ceea ce eu nu prea mai am...o zi buna
si ink ceva neyo...dupa parerea mea ai niste sani superbi...si ai face bine daca ai mai purta bustiera ceva timp...
Buna gabriela merci si tu ai niste sani f frumosi.eu port in timpul noptii bustiera numai ziua sutien.iar bustiera o port d 3 luni.acum nu stiu cred ca pina la urma se va relaxa ca nu are incotro nu e cum vrea el.:)plus ma duc luni la controlu de 3 luno sa vedem ce zice plus k seara fac masaj 15 mimute la sani.si la tine gabriela nu se vede cel putin din poze.pop
tu stii ca noi fetele mereu suntem nemultumite si vrem mereu...perfectiune...desi uneori tre sa avem un pik de rabdare...si kestia cu bustiera pe mine ma enerveaza...dar asta e...la mine a fost un pic mai complicat avand in vedere ca am avut si ridicare prin interior...doctorul mi a recomandat inca 1-2 luni bustiera non stop...si eu sunt f slaba am 41 de kilograme si sunt micuta...corpul meu se reface mai greu...orikum iti doresc multa sanatate...deasemeni tuturor fetelor..., o zi buna
Buna ! Maine e o zi mare si pentru mine.Dis de dimineata ma voi opera.Nu pot spune ca a emotii ptr.ca nu vreau sa ma gandesc deloc cum va fi.Stiu doar ca e o decizie pe care am luat-o cu buna stiinta, asa ca.Si nu vreau sa bravez, dar asta simt.Voi reveni cu amanunte ptr.cele care-si doresc marire de sani si cu poze ptr.cele care au deja.Cu siguranta voi avea o mie de intrebari dupa, asa ca va rog sa fiti langa mine.
Multumesc,
Multumesc,
Hello everybody!;)
Ma bucur sa vad ca revin veteranele din cand in cand:)Suciugeorgeta tu esti una dintre ele:) si te felicit ca iti amintesti de forumul care ti-a dat primul imbold si inspiratia de a alege ce a fost mai bine pentru tine.Sutienul este bine sa-l porti tot timpul, mai putin in somn, dar nu este nici o nenorocire daca din cand in cand si mai ales vara, mai "uiti" de el pentru 2-3 ore pe zi, mai ales daca in acest timp nu faci efort fizic:).Deja la 9 luni dupa operatie, sanii sunt asezati definitiv si nu mai este nici un pericol sa le strici forma daca ii mai lasi sa "respire " in voie uneori.
Gabrielabr, din ce vad eu in poza ta, sanii tai sunt foarte frumosi iar diferenta de care vb nu este prea vizibila...oricum nici un san natural nu este perfect, asa ca de ce am astepta perfectiunea totala de la un implant?!...eu cred ca la tine nu este vb de o problema ci doar de o refacere putin mai lenta dar care se va rezolva in timp si cu rabdare, chiar fara o alta interventie.
Rucsy_57, urmatoarea interventie se poate face dupa minim 6 luni de la prima, deoarece anestezia este periculoasa la un interval mai mic, cit despre tratamentul de marire...) cel mai bun tratment de marire si cu rezultate reale si vizibile, ramane tot implaantul:) asa ca te sfatuiesc sa nu arunci banii pe "himere":)
Burninggirl20, la cum arata torcele tau si la dimensiunile tale, si eu sunt de parere ca orice marime intre 255cl- 290cl, va fi o optiune buna si nu vor parea mici dar nici exagerat de mari, asa ca parerea mea este sa mergi pe mana dr Grecu pt ca are "ochi" si simt estetic foarte bune:)
Mult succes tuturor aspirantelor! si va asteptam in continuare cu poze si detalii despre alegerile si experientele voastre.
Pup fetele.
Ma bucur sa vad ca revin veteranele din cand in cand:)Suciugeorgeta tu esti una dintre ele:) si te felicit ca iti amintesti de forumul care ti-a dat primul imbold si inspiratia de a alege ce a fost mai bine pentru tine.Sutienul este bine sa-l porti tot timpul, mai putin in somn, dar nu este nici o nenorocire daca din cand in cand si mai ales vara, mai "uiti" de el pentru 2-3 ore pe zi, mai ales daca in acest timp nu faci efort fizic:).Deja la 9 luni dupa operatie, sanii sunt asezati definitiv si nu mai este nici un pericol sa le strici forma daca ii mai lasi sa "respire " in voie uneori.
Gabrielabr, din ce vad eu in poza ta, sanii tai sunt foarte frumosi iar diferenta de care vb nu este prea vizibila...oricum nici un san natural nu este perfect, asa ca de ce am astepta perfectiunea totala de la un implant?!...eu cred ca la tine nu este vb de o problema ci doar de o refacere putin mai lenta dar care se va rezolva in timp si cu rabdare, chiar fara o alta interventie.
Rucsy_57, urmatoarea interventie se poate face dupa minim 6 luni de la prima, deoarece anestezia este periculoasa la un interval mai mic, cit despre tratamentul de marire...) cel mai bun tratment de marire si cu rezultate reale si vizibile, ramane tot implaantul:) asa ca te sfatuiesc sa nu arunci banii pe "himere":)
Burninggirl20, la cum arata torcele tau si la dimensiunile tale, si eu sunt de parere ca orice marime intre 255cl- 290cl, va fi o optiune buna si nu vor parea mici dar nici exagerat de mari, asa ca parerea mea este sa mergi pe mana dr Grecu pt ca are "ochi" si simt estetic foarte bune:)
Mult succes tuturor aspirantelor! si va asteptam in continuare cu poze si detalii despre alegerile si experientele voastre.
Pup fetele.
Ioana212 multa bafta. Iti tinem pumnii. Te asteptam dupa ce te operezi cu detalii si poze :D Eu numar zilele pana la operatie. Nu mai am rabdare:)))
Burninggirl20 si eu la fel ca si capri am implant mic..de 260 cc din acelasi motiv...slaba, torace putin dezvoltat plus dorinta de a avea sani naturali sa nu se prinda lumea avand in vedere ca inainte eram 0 barat...rezultatul se vede in poza..sigur e de la 3 saptamani, o sa incarc o poza mai actuala.Cand le vad pe fete pe site cu sani mari si foarte mari le admir, dar opinia doctorului a fost importanta pentru mine...cat a zis ca intra cel mai mult si sa arate inca foarte natural atat am pus.Mi-am luat sutien cupa C si eu am fost tare multumita de ce am vazut in oglinda...sotului meu ii place fara sutien, asa ca cred ca ne-am atins scopul...mai in gluma, mai in serios nemultumitului i se ia darul... si incerc tot timpul sa imi aduc aminte cum aratam inainte...si crede-ma imi trece orice invidie pe fetele mai inzestrate decat mine...nu se poate compara cu ce ra inainte.
buna seara fetelor,
iri-nico iti multumesc de mesaj, asa este trebuie multa rabdare ceea ce nu prea se gaseste la mine:D, dar cu ajutorul vostru mi-am recapatat cat de cat increderea in mine si sa fiu putin mai optimista, asa ca va multumesc ink o data celor care mi-au dat cate un sfat, sau poate mi-au ridicat un pik moralul...o seara exelenta
iri-nico iti multumesc de mesaj, asa este trebuie multa rabdare ceea ce nu prea se gaseste la mine:D, dar cu ajutorul vostru mi-am recapatat cat de cat increderea in mine si sa fiu putin mai optimista, asa ca va multumesc ink o data celor care mi-au dat cate un sfat, sau poate mi-au ridicat un pik moralul...o seara exelenta
Nu pot sa cred ca exista cineva cu implant mai mic decat al meu :))) Rucsy te-ai operat la Stan la Bacau? Pune si tu o poza, pls, sa vad si eu cum arata la cineva un implant mai mic de 225 cc, sunt tare curioasa.
Burninggirl, din pacate intru mai rar din lipsa de timp, insa daca vrei sa ma intrebi ceva, te rog... Vad ca ai si o usoara asimetrie si toracele putin bombat. Este foarte posibil ca un implant mai mare sa nu se mai vada la fel de bine. Cum zicea si Alina, fiind mai slabe in partea de sus, ni se potriveste ceva mai natural. Mie mi se pare ca sanii Alinei sunt perfecti pentru dimensiunile ei. Poate un model putin mai inalt i-ar fi venit si mai bine. Asteptam poze :)
Georgeta, bine ai revenit. Ce mai faci? Eu daca as putea, n-as purta sutien deloc, insa la birou nu am cum :)) In general sutienul este recomandat mai ales implantelor mai mari. Pentru cele mai micute nu cred ca este vreun pericol.
Va pup
Burninggirl, din pacate intru mai rar din lipsa de timp, insa daca vrei sa ma intrebi ceva, te rog... Vad ca ai si o usoara asimetrie si toracele putin bombat. Este foarte posibil ca un implant mai mare sa nu se mai vada la fel de bine. Cum zicea si Alina, fiind mai slabe in partea de sus, ni se potriveste ceva mai natural. Mie mi se pare ca sanii Alinei sunt perfecti pentru dimensiunile ei. Poate un model putin mai inalt i-ar fi venit si mai bine. Asteptam poze :)
Georgeta, bine ai revenit. Ce mai faci? Eu daca as putea, n-as purta sutien deloc, insa la birou nu am cum :)) In general sutienul este recomandat mai ales implantelor mai mari. Pentru cele mai micute nu cred ca este vreun pericol.
Va pup
Buna fetelor!!!!
As avea si eu o nelamurire... sani siliconati cu matrix se simt la fel k cei naturali?e diferenta la palpare intre sani sicliconati cu matrix si cei siliconati cu mentor?. sanii siliconati introdusi submuscular se simt mai tari la palpare decat cei introdusi subglandular?.astept pareri.va multumesc!
o seara placuta in continuare!
As avea si eu o nelamurire... sani siliconati cu matrix se simt la fel k cei naturali?e diferenta la palpare intre sani sicliconati cu matrix si cei siliconati cu mentor?. sanii siliconati introdusi submuscular se simt mai tari la palpare decat cei introdusi subglandular?.astept pareri.va multumesc!
o seara placuta in continuare!
da...asa mi-a zis d-na dr. cum ca ar fi 100 euro analizele la sange. maine merg si mi le fac la medlife p toate..inclusiv ecografia mamara.iar vinerea viitoare am operatia.
daca nu am p cineva care sa stea cu mine tot timpul in primele zile dupa operatie e grav? adica eu locuiesc singura si prietena mea va pleca asa ca...va avea cine sa ma duca la controale si alte alea dar acasa am sa fiu singura. credeti ca m-as descurca?ce ar trebui sa am pregatit pentru dupa operatie?
daca nu am p cineva care sa stea cu mine tot timpul in primele zile dupa operatie e grav? adica eu locuiesc singura si prietena mea va pleca asa ca...va avea cine sa ma duca la controale si alte alea dar acasa am sa fiu singura. credeti ca m-as descurca?ce ar trebui sa am pregatit pentru dupa operatie?
ruxi...in primele zile dupa operatie nu prea te poti aseza si ridica singura din pat..eu una daca nu ar fi fost prietenul meu langa mine nu cred ca ma descurcam...trebuie sa te ajute cineva...macar primele 3 zile
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3sanii prea mari afecteaza sanatatea?
- 11Acum 2 ani mi-a aparut o formatiune la sanul stang foarte mica...
- 4Ce as putea face sa raman cu sanii mai mari decat inainte de a ramane insarcinata?
- 5calcifiere la san fara semnificatii patologice - ce inseamna asta?
- 27implant silicon sani
- 3sani lasati si moi
- 1Dr. Cristian Nitescu vs Dr. Carmen Giuglea (implant mamar)
- 11Cancer la san
- 5Implant 400 cc-prea mult? Am nevoie de sfaturile voastre.
- 12Implanturi mamare
- 0sini prea mari
- 11Implant cu silicon
- 6Durerile dupa implantul mamar submuscular
- 1Mastopexie cu implant mamar
- 0Implant mamar!
- 0Schimbare Implanturi
- 1Implant mamar și abodominoplastie.
Mai multe informații despre: Sanii Chirurgia estetica Estetica sanilor Marirea sanilor Implanturile mamare mastopexia proteza de san sani tuberosi
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: