Implant silicon sani

96566 comentarii 1 2 ..... 381382383 ..... 3218 3219 Înainte ›
0
18-04-2011, ora 01:02
alinahani
Nu este medic/terapeut
alinahani
chrysalys, Lela_blue, Dianaaa aveti pm!
0
18-04-2011, ora 08:45
rami_blondy
Nu este medic/terapeut
rami_blondy
m-am programat pe 6 iunie la operatie...implantul ii de 440ml, oare sunt mari sau mici..voi ce ziceti ?ca nu imi dau seama
0
18-04-2011, ora 11:45
issabella26
Nu este medic/terapeut
issabella26
Buna fetelor, sunt noua pe forum dar citesc postarile voastre de ceva timp...m-am hotarat si eu sa-mi fac o marire de sani dupa ce m-am gandit si razgandit de n ori, eu sunt mai panicoasa de fel, dar voi mi-ati dat curaj sa fac acest pas insa nu m-am hotarat asupra medicului.Am vazut rezultate frumoase la mai multi medici si de asta sunt indecisa intre vreo 4 medici, dar fiind o fire mai panicoasa am nevoie de un medic care sa-mi dea mult curaj si sa-mi inspire incredere, astept sugestii de la fetele operate deja.
Am intrat pe siturile mai multor doctori si am vazut poze before/after, fiecare medic are stilul lui, eu as dori sani mari peste 350cc, da in acelasi timp sa para si naturali.O singura precizare, am observat aici la fete niste rezultate f frumoase la dr.totir, insa pe site-ul lui nu prea mi-au placut pozele, stie cineva la cat timp dupa operatie sunt postate pozele pe site, pt ca conteaza si asta f mult, iar dr.totir este unul din medicii la care as apela.Va multumesc si sper ca nu v-am plictisit cu postul meu prea lung dar mai ma ceva nelamuriri si vreau sa fiu 100% sigurs in momentul cand o sa fac operatia.
Oricum toate aveti niste sani f frumosi in felul lor, pupici
0
18-04-2011, ora 11:46
issabella26
Nu este medic/terapeut
issabella26
miruna85 ai pm:)
0
18-04-2011, ora 12:11
Simona si atat
Nu este medic/terapeut
Simona si atat
issabella26..bine ca ai reusit sa iei decizia cea mare. In legatura cu doctorii sfatul meu ar fi sa te duci la consultatii la mai multi..si sa'l alegi pe cel care iti inspira tie incredere..eu una asa am facut.Degeaba iti spun eu ca dr nust care iti va da curaj..daca tie nu'ti place de el ca om. Pozele pe siteul dr Totir nu stiu sa'ti spun la ce perioada de timp sunt facute..dar pot sa'ti zic ca eu am deja 3 saptamani de la operatrie si inca nu am fost pozata pt pozele "de dupa". rezultatele difera d ela organism la organism, nu'ti poti da seama decat de marime..de forma mai putin..avand in vedere ca nici o pereche de sani nu e la fel ca alta si ca organismele reactioneaza diferit.
De marime..vezi tu cu medicul...el iti recomanda in functie de niste masuratori..tu ii spui cam ce vrei..si ajungeti la o cale de mijloc
De panica..nu te panica..ca nici nu o sa sti ce se intampla cu tine in ziua operatiei...dupa cateva zile mai grele..te doare putin si apoi din ce in ce mai bine :)
0
18-04-2011, ora 12:14
Lela_Blue
Nu este medic/terapeut
Lela_Blue
alinahani am raspuns la pm!
0
18-04-2011, ora 12:52
miruna85
Nu este medic/terapeut
miruna85
Iza ai curaj o sa fie totul foarte bine.Ti-am raspuns la pm.
O zi buna!
0
18-04-2011, ora 13:19
ksg iza
Nu este medic/terapeut
ksg iza
ms fetele pt raspunsuri :) am fost la doctor, mi-a spus ca totul este ok atata timp cat nu este rosu inflamat, dureros la atingere sau mai cald decat celalat. a4 a zi..azi m-am ridicat singura din pat, m-am miscat mai lejer..am reusit chiar sa bag la spalat :):):) ceea ce zilele trecute m-i se parea un moft..ma simt bine ca pot face cateva lucruri singura ca deja imi era mila de prietenul meu cate a facut in casa si pt mine, am depins total de el in primele 2-3 zile.:D ma mai incomodeaza putin si trebuie sa ma odihnesc vreo 20 de minute dupa ce merg sau depun efort. Sper ca totul sa decurga ok, mi-a spus ca nu am pierdut sange la operatie ceea ce (zice el) face mai rara intalnirea unei infectii... care..daca este... va fi in prima saptamana...dar de aceea mi-a recomandat antibiotice.
sanii mei au deveniti mai micuti...foarte putin, prietenul meu nu isi da seama, dar pt ca eu ii port simt ca sunt mai micuti. l-am intrebat pe doctor cat se vor mai desumfla si mi-a spus ca se for ridica putin si tot putin se vor desumfla..

multumesc fetele, ma ajuta enorm sfaturile si raspunsurile voastre.
0
18-04-2011, ora 13:19
evababe
Nu este medic/terapeut
evababe
Lela_Blue ai pm !
0
18-04-2011, ora 13:36
Daianaaa
Nu este medic/terapeut
Daianaaa
Buna fetelor, bun venit noilor fetelor.
Miki, arata foarte bine, felicitari.
CorinaInna, ti-a raspuns Lela pt.dr. Calota, 2300euro totul inclus.
0
18-04-2011, ora 17:22
iordache maria
Nu este medic/terapeut
iordache maria
unde caut rsp ca este a doua oara cand intru aici si nu prea am idee, multumesc
0
18-04-2011, ora 17:30
RebeccaDubai
Nu este medic/terapeut
RebeccaDubai
Acum am citit mesajele voastre va multumesc pentru informatii! Mi-am facut programare la doamna Doctor Brezeanu saptamana viitoare pe 26 :D abia astept! am emotii pt ca sunt curioasa ce o sa imi zica si cat o sa imi puna :D va tin la curent ! o zi buna!
0
18-04-2011, ora 17:32
Lela_Blue
Nu este medic/terapeut
Lela_Blue
evababe ai pm!
0
18-04-2011, ora 17:46
iordache maria
Nu este medic/terapeut
iordache maria
fetelor va rog frumos ajutati.ma si pe mine sa ma decid la un medic...pt implanturi mamare
0
18-04-2011, ora 18:13
evababe
Nu este medic/terapeut
evababe
Lela_Blue ai pm !
0
18-04-2011, ora 18:16
alexaeri
Nu este medic/terapeut
alexaeri
maria...numai tu te poti decide, mergand la cateva consultatii la diferiti doctori iti vei da seama singura care este cel mai bun pt tine.Aici sunt multe paciente a diferitor doctori si fiecare isi lauda doctorul cea ce mi se pare si normal si mai rau vei fi in ceata.Alegere o poti face doar tu la dr care te va convinge ca totul va fi bine.
0
18-04-2011, ora 18:27
Lela_Blue
Nu este medic/terapeut
Lela_Blue
evababe sunt pe mess!
0
18-04-2011, ora 23:38
sabry_27
Nu este medic/terapeut
sabry_27
lungu alina ai pm
0
19-04-2011, ora 00:37
alinahani
Nu este medic/terapeut
alinahani
anaidaionescu, narges , Lela_Blue si bondarica aveti Pm!
0
19-04-2011, ora 16:54
sylvy6666
Nu este medic/terapeut
sylvy6666
buna fetelor, nu am mai scris de ceva timp...am fost astazi la dl dr sorin parasca, si sunt sigura ca el va fi dr la care voi face operatia de marire de sani.. am o mare nelamurire... eu am decis sa merg pe 375 cc cu profil inalt dar... am o indoiala ca poate nu sunt atat cat mi as dorii... cele care au sau au avut prob cu dimensiunile.. ce sfat imi dati ? in poza nu imi pot da seama, , , toti arata bn.. eu imi pot pune si de 400 cc si de 375, voi ce spuneti... pop toate fetele...ms si operatia vreau sa o fac in jurul datei de 15 mai
0
19-04-2011, ora 17:00
Laura_Laurici
Nu este medic/terapeut
Laura_Laurici
Ciao fetelor, nu ştiu dacă vă mai amintiţi de mine. Am postat mai demult, sunt cea care trebuia sa facă o abdominoplastica, iar după eram convinsă de a-mi mari si sânii, dar după complicaţiile care mi le-a dat abdominoplastica, stau si na gândesc serios dacă sa mai fac sau nu o alta operaţie. M-am cam speriat, dar acum sunt bine. :-) aştept să-mi treacă, am 10 zile de la operaţie, după ma decid ce sa fac... Vb pup se toate, sunteţi superbe!
0
19-04-2011, ora 19:00
issabella26
Nu este medic/terapeut
issabella26
Ms mult pt raspuns simona, esti o draguta, si ai mare dreptate in legatura cu medicul pe care trebuie sa il aleg...sanii tai arata din ce in ce mai bine, au chiar forma pe care eu mi-o doresc, nu se vad marginile implantului si sunt suficenti de mari.O sa ma gandesc zilele astea si dupa pasti o sa fac o selectie de 2-3 medici la care sa merg la consultatie, sper sa iau decizia corecta o sa revin cu informatii noi si poate o sa va mai stresez cu ceva nelamuriri si intrebari:P
0
19-04-2011, ora 19:26
ruxii
Nu este medic/terapeut
ruxii
buna fetelor... pe 15 am avut si eu operatia la d-na dr. brezeanu, sunt mai mult decat fericita ca a trecut cu bine si rezultatul deja arata super. as fi vrut sa imi ziceti cam in cat timp se mai relaxeaza muschiul si pielea..dureri prea mari nu am dar simt inca de parca am un tractor pe piept :)) bineinteles ca nu pot face mare lucru dar eu ma bucur ca inca dintr-a doua zi m-am descurcat singura prin casa.
deci cam cat dureaza?
0
19-04-2011, ora 20:24
bibi-
Nu este medic/terapeut
bibi-
fetelor am ajuns acasa. maam operat :X sunt fericita si dureri nu am..decat la brate si spate da nu f mari. ma pun sa dorm acum dar am zis sa va arat si voua:* scuze de scris. va pup si sa multmesc
0
19-04-2011, ora 20:33
ksg iza
Nu este medic/terapeut
ksg iza
Felicitari #ladydi. Sa ai o recuperare cat se poate de usoara. Sa ne spui cu decurge totul.
0
19-04-2011, ora 20:42
sylvy6666
Nu este medic/terapeut
sylvy6666
felicitari...recuperare usoara...iti urez
0
19-04-2011, ora 21:06
Simona si atat
Nu este medic/terapeut
Simona si atat
felicitari fetelor noi operate!!!
ruxii eu cam 1 saptamana am avut senzatia aia nasoala...dupa a disparut usor usor..acum deja le simt "ale mele" :)
ladydi arata foarte bine sa le stapanesti sanatoasa!
1
19-04-2011, ora 23:53
myx
Nu este medic/terapeut
myx
Buna fetelor! Din pacate nu mai am deloc timp sa intru pe forum, o sa ma linistesc in curand sper. Simona nu m-am putut abtine sa nu intru sa te felicit, sunt superbi sanii tai, imi plac la nebunie. Recuperare usoara fetelor operate recent si bafta aspirantelor, o sa revin acum merg la nani :).Numai bine!
0
20-04-2011, ora 01:04
RebeccaDubai
Nu este medic/terapeut
RebeccaDubai
ruxii felicitari si recuperare usoara!
merg si eu marti pe 26 sapt viit la domna doctor brezeanu la consultatie.
te rog sa imi spui la tine cat a durat pana te=a programat la operatie?oare daca imi ies analizele intr-o zi ma poate opera in aceeasi saptamana in care am avut consultatia?eu nu pot sa stau in tara decat pana pe 3 iunie si de aceea ma cam grabesc
.astept raspuns!
0
20-04-2011, ora 09:20
miruna85
Nu este medic/terapeut
miruna85
Ruxii, ladydi felicitari pentru interventie si recuperare usoara!
Myx ma bucur sa te vad din nou ! Mi-am facut buzele si sunt super multumita ! A durut putin dar este OK.
Adaugă un comentariu / răspuns
96566 comentarii 1 2 ..... 381382383 ..... 3218 3219 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Ați trecut printr-o operație? Ajutați alți pacienți oferind o recomandare chirurgului care v-a operat.
Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sânii
  • Auto-examinarea sânilor
  • Chirurgie estetica
  • Beneficiile chirurgiei estetice
  • Riscurile chirurgiei estetice
  • Tehnici utilizate in chirurgia estetica
  • Chirurgia estetica minim invaziva
  • Chirurgie plastica
  • Chirurgia plastică - PRO și CONTRA
  •