Implant silicon sani

96566 comentarii 1 2 ..... 401402403 ..... 3218 3219 Înainte ›
0
09-05-2011, ora 23:41
RebeccaDubai
Nu este medic/terapeut
RebeccaDubai
vaiiii.si eu iti tin pumnii!Doamne Ajuta sa iasa bine!:*
0
10-05-2011, ora 02:24
iordache maria
Nu este medic/terapeut
iordache maria
fetelor eu nu am sani foarte mici st ok dar st putin lasati crede.ti ca daca imi pun implanturi se vor mai ridica?imi place foarte mult are o prietena de a mea si se aseaza totul foarte frumos pe u, imi place la nebunie...toate aveti niste sani superbi...va pup si va felicit pt curaj
0
10-05-2011, ora 02:47
neyo
Nu este medic/terapeut
neyo
Floryfit ai Pm.succes pt miine si fii curajoasa
0
10-05-2011, ora 09:35
Narcisa10
Nu este medic/terapeut
Narcisa10
in sfarsit am reusitsa bag si eu o poza
0
10-05-2011, ora 09:41
Narcisa10
Nu este medic/terapeut
Narcisa10
poza este facuta la o luna
0
10-05-2011, ora 09:57
iri-nico
Nu este medic/terapeut
iri-nico
'Neata fetelor!
Alinahany ti-am raspuns:)
Narcisa...frumosi, mari si sexy:).Felicitari si sa-i stapanesti sanatoasa!
Iordache Maria daca sanii tai sunt doar putin lasati atunci doar cu implant se poate rezolva si problema ridicarii, daca insa sunt lasati mai mult, este posibil ca medicul sa-ti recomande si lifting, dar asta numai la o consultatie poti afla cu exactitate.
Miruna, Capri.ha ha ha!!!ce repede ati "percutat".. nu mai poate omul sa faca o "invarteala";)))..da Floryfit este nu numai de pe "planeta" mea ci si din "gradina" mea:)Asa ca ma grabesc s-o conduc la operatie astazi si s-o incurajez:)
multa bafta si tie CorinaIna! si tuturor aspirantelor!
O zi buna tuturor!
0
10-05-2011, ora 10:19
Narcisa10
Nu este medic/terapeut
Narcisa10
multumesc iri_nico.PESTE 4 ZILE FAC 6 SAPT DE LA OPERATIE SI NU STIU CESA FAC IN PRIVINTA BUSTIEREI.OARE E MAI BINE DACA O MAI PORT?
SE ASEAZA SANI MAI BINE CU BUSTIERA?
VOI CE SPUNETI FETELOR?
0
10-05-2011, ora 11:00
Nimesis
Nu este medic/terapeut
Nimesis
ptr. Narcisa
bustiera ar fi recomandata sa o porti cam 3 luni zi si noapte, apoi inca 3 luni pe timp de noapte. un detaliu important : trebuie sa fie COMPRESIVA cu adevarat..din cite am inteles (si m-am convins sipe propria-mi experienta) cele romanesti, chiar daca sunt "postoperatorii" si numite compresive, nu strang cam deloc.. am primit bustiera de la doctor la care m-am operat (65 euro), mi-am luat si una romaneasca sa am de schimb, insa nu se compara. imi mai cumpar de la furnizor una identica cu cea primita la operatie, pentru ca a insistat si doctorul ca este important sa fie bine stransi sanii pantru a fixa bine implantul, si imi este mai usor sa ma misc asa (cu cealalta am simtit instantaneu disconfort mult mai mare, find in doar a 6 zi de la operatie)
0
10-05-2011, ora 11:10
anidaionescu
Nu este medic/terapeut
anidaionescu
Floryfit si Luy, recuperare rapida sa aveti! Sper sa puneti poze si sa ne povestiti din experienta voastra!
Narcisa10, frumosi sanii, par destul de bombati! Bustiera poart-o cat timp ti-a recomandat medicul. Eu m-am operat in noiembrie si atunci cand nu am pe mine sutien, neaparat am bustiera, nu prea le las fara sustinere. La vara nu vreau sa mai aud de bustiere si sutiene.
0
10-05-2011, ora 11:14
anidaionescu
Nu este medic/terapeut
anidaionescu
Am uitat sa spun, am purtat bustiera o luna zi si noapte, dupa recomandarea medicului, insa cred ca cel mai bine este cum a zis Nimesis, 3 luni, pana se formeaza complet capsula fibroasa si se fixeaza sanii bine.
0
10-05-2011, ora 14:15
Narcisa10
Nu este medic/terapeut
Narcisa10
, eu am primit una de la doctor si am purtato cam 3 sapt pt ca se largise mi _ am luat una de la triumf triaction care mi se pare ca imi cam turteste sani pt ca e prea stramta si daia vam intrebat ca nu stiu ce sa fac
pe care sa o port?
0
10-05-2011, ora 14:18
bibi-
Nu este medic/terapeut
bibi-
Felicitari Narcisa10 ai niste sani superbi. Multa bafta fetelor care se opereaza, va tin pumnii si recuperare usoara fetelor operate:D
0
10-05-2011, ora 14:21
Narcisa10
Nu este medic/terapeut
Narcisa10
iri_nico ce sport practici d e arati asa bine? eu vreau sa mai slabesc cam 3 sau 4 kl dar nu stiu daca e bine dupa operatia asta sa nu se lase sani.
0
10-05-2011, ora 14:24
Narcisa10
Nu este medic/terapeut
Narcisa10
multumesc ladydi dar mie mi se par cam mari si foarte apropiati parca mi se apropie din zi in zi.imediat dupa operatie erau ok.

.
0
10-05-2011, ora 14:30
bibi-
Nu este medic/terapeut
bibi-
Mie imi plac asa apropiati. Sunt mai sexy. Si cu marimea..mai bine putin mai mari decat mai mici. Rar se plang fetele ca sunt mari:)) Eu zic ca esti o norocasa:D
0
10-05-2011, ora 14:40
Narcisa10
Nu este medic/terapeut
Narcisa10
Mersi Ladydi. Tu ce fel de bustiera ai?
0
10-05-2011, ora 14:47
bibi-
Nu este medic/terapeut
bibi-
Eu nu am bustiera. Eu port banda elastica si dabea astept sa scap de ea.
0
10-05-2011, ora 14:50
ralucut
Nu este medic/terapeut
ralucut
Narcisa tu te rasfeti cu sanii tai care arata foarte bine pentru o luna de la operatie.
Bustiera trebuie sa o porti pana la 6 saptamani non stop dupa care nu mai trebuie sa porti asta este ce recomanda dr Totir.
Eu sfatuiesc toate fetele sa faca ce le spune doctorul lor pentru ca ei stiu mai bine decat noi.
Irinuco prietena ta arata super la fel ca si tine.
O zi frumoasa tuturor!
0
10-05-2011, ora 15:00
iordache maria
Nu este medic/terapeut
iordache maria
iti multumesc iri.nico pt rsp nu ai am foarte lasati poate o sa fac o poza sa o pun ca sa vedeti eu sper ca o sa fie bn...fetelor dar se pot face 2 operatii in aceelasi timp?eu vreau implant si lipoaspiratie abdominala...va multumesc si va pup pe toate
0
10-05-2011, ora 16:22
iri-nico
Nu este medic/terapeut
iri-nico
Narcisa, Ralucut, multumesc mult pentru aprecieri:)...Narcisa, am practict culturismul de innalta performanta pana in 2010, insa m-am retras din activitatea competitionala si am ramas la stadiul de "fitness de intretinere"...desi antrenamentele sunt la fel de dese si constante insa la o intensitate mult mai mica:)
Deja dupa o luna de la operatie poti incepe sa te misti usor, sa faci bicicleta eventual si mers pe banda si incet, incet sa treci chiar la alergare usoara si exercitii pentru intreg corpul.Bustiera trebuie s-o porti neaparat in timp ce faci sport si nu-ti fie teama, ca sanii nu se lasa dintr-atat;) Evita insa oscilatiile mari de greutate corporala care iti pot intinde pielea prea mult si in felul acesta se vor lasa si sanii...
Iordache Maria, cu mare drag:) Din cate stiu eu se poate face implant si lipo in acelasi timp, adica sub aceeasi anestezie, daca surplusul de grasime nu este foarte mare si daca medicul considera ca nu exista nici un risc... dar de asemenea numai MEDICUL te va putea lamuri exact cum sta treaba:)Multa bafta!
Revin mai tarziu cu detalii despre operatiea colegei si prietenei mele Floryfit, care este in curs de desfasurare :)
Poop!
0
10-05-2011, ora 19:23
bella_02
Nu este medic/terapeut
bella_02
Iri-nico cum este prietena ta ca am avut si eu emotii pentru. Urmeaza sa il sun pe domnul Grecu si eu pentru a programa interventia...
0
10-05-2011, ora 19:34
andreea.MARY
Nu este medic/terapeut
andreea.MARY
Multumesc pt raspuns Miruna 85.

Eu din pacate nu intru prea des aici din lipsa detimp:(

Incerc sa aflu si eu cat mai multe de la cele care s-au operat deja.

Cam ce inseamna "cam" mare durerea? Insist atat pt ca eu reactionez cam nasol la dureri mici, adica ma cam ia cu stari de lesin:))
0
10-05-2011, ora 19:54
Narcisa10
Nu este medic/terapeut
Narcisa10
pana la urma cesa fac?care bustiera e mai buna?
de la triumf care e cam stransa sau cea de la spital care e mai larga dar care ma simt mai bine?

?
0
10-05-2011, ora 20:04
alinahani
Nu este medic/terapeut
alinahani
ada_131, Alessandra4 si iri-nico aveti pm!
0
10-05-2011, ora 20:22
alinahani
Nu este medic/terapeut
alinahani
adina_biv ai pm!
0
10-05-2011, ora 22:21
DyannaP
Nu este medic/terapeut
DyannaP
Am revenit, sunt in a 5-a zi de la operatie, ma simt din ce in ce mai bn insa, durerile de spate sunt inca prezente.Spuneti-mi si mie, va rog, la cate zile vi s-au scos firele si dc, dupa aceea se simte vreo diferenta. Cand cedeaza durerile de spate?Cand pot dormi pe o parte? Multumesc mult pentru incurajari, bafta si curaj fetelor care se opereaza !
0
10-05-2011, ora 22:24
iri-nico
Nu este medic/terapeut
iri-nico
Hello again;) Fetelor e bine floryfit operatia a decurs f bine, i-a pus 290cc mentor anatomice.deocamdata durerile nu le simte... vor urma.
0
11-05-2011, ora 00:13
neyo
Nu este medic/terapeut
neyo
andreea.MARY ai pm
0
11-05-2011, ora 00:16
neyo
Nu este medic/terapeut
neyo
buna fetelor vreau sa va intreb ceva am 4 luni de la operatie si am facut putin efort cu bratele si ma doare putin un san in zona operatiei dar parca pe dinauntru nu stiu cum sa va explic sper sa ma fi exprimat corect.sunt putin ingrijorata.voi ce zice ti sunt la un pas sa l sun pe dr.va pop pe toate
0
11-05-2011, ora 08:01
simona_girl
Nu este medic/terapeut
simona_girl
Buna fetele.eu o sa ma operez luni la dr.Horatiu Siclovan, am 1.73 inaltime si o sa-mi pun 250 high-profile matrix.mie mi-e un puktin teama k o sa fie mici de aceea va rog cine are 250 sa-mi arate cum se vede, dak nu or sa fie mici cand o sa se aseze.va multumesc si bafta la toate fetele care urmeaza sa isi puna si felecitari pt fetele care si-au pus!
Adaugă un comentariu / răspuns
96566 comentarii 1 2 ..... 401402403 ..... 3218 3219 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sânii
  • Auto-examinarea sânilor
  • Chirurgie estetica
  • Beneficiile chirurgiei estetice
  • Riscurile chirurgiei estetice
  • Tehnici utilizate in chirurgia estetica
  • Chirurgia estetica minim invaziva
  • Chirurgie plastica
  • Chirurgia plastică - PRO și CONTRA
  •