Implant silicon sani
Flory foarte frumos rezultatul la asa putin timp.
Alina trebuie sa mai ai rabdare sa se dezumfle de tot din toate partile si abia apoi trage concluzii.
Din cate inteleg eu ai aproape aceeasi marime cu mirunaiar ai ei chiar nu sunt mici.
Proiectia mare de peste 5 este la cele anatomice iar tu din cate am inteles eu ai rotunde, ca sa ai o proiectie asa mare trebuia sa-ti puna un implant cu diametru foarte mare.
O seara buna tuturor
Alina trebuie sa mai ai rabdare sa se dezumfle de tot din toate partile si abia apoi trage concluzii.
Din cate inteleg eu ai aproape aceeasi marime cu mirunaiar ai ei chiar nu sunt mici.
Proiectia mare de peste 5 este la cele anatomice iar tu din cate am inteles eu ai rotunde, ca sa ai o proiectie asa mare trebuia sa-ti puna un implant cu diametru foarte mare.
O seara buna tuturor
Eu am 11.6 cm diametru si 6 cm proiectie.
Alessandra, sanii din poza lui Floryfit sunt cei de dupa operatie, cred. Are bustiera post operatorie si eu recunosc si patul de la Medsport, lenjeria mai exact. Acelasi imprimeu o avea si lenjeria mea de la prima mea operatie de la Medsport.
Alessandra, sanii din poza lui Floryfit sunt cei de dupa operatie, cred. Are bustiera post operatorie si eu recunosc si patul de la Medsport, lenjeria mai exact. Acelasi imprimeu o avea si lenjeria mea de la prima mea operatie de la Medsport.
lina885 din cate stiu interventia periareolara nu mai permite alaptatul (la mine stiu sigur ca nu se mai poate DAR a fost sectionata in vederea deschiderii si glanda, eu avand inainte sanii tubulosi).
acum la a doua intrebare sincer nu stiu sa raspund...pun aici intrebarea si daca vreo fata stie pls sa lase un raspuns.
daca se face interventia prin incizie areolara e adevarat ca implanturile nu sunt pozitionate asa sus fata de cum sunt la incizia sub san? pupici
;-) te pup si eu...si bafta la interventie!!!!!
acum la a doua intrebare sincer nu stiu sa raspund...pun aici intrebarea si daca vreo fata stie pls sa lase un raspuns.
daca se face interventia prin incizie areolara e adevarat ca implanturile nu sunt pozitionate asa sus fata de cum sunt la incizia sub san? pupici
;-) te pup si eu...si bafta la interventie!!!!!
si asa sa va fac sa radeti putzin pun o poza cu sutienul de la costumul de baie de anul trecut...;-PPPP
buna fetelor..este a 2a zi si inca am dureri mari...mi+a spus ca implantul e pus total sub muschi si nu partial si de aceea durerile sunt mai mari.operatia a decurs bn...drenele insa imi dau batai de cap...revin cu detalii peste cateva zile...va pup
Lela_Blue mai trebuie sa o port o saptamana:( a zis ca sunt ok acum dar sa o mai tin o saptamana sa fie totul bine. Si poza ta e..=)) hahaha super tare:D pup
o saptamana trece f. repede...eu mai am o luna!!!!!:-(((
hehehe...poza arata exact diferenta.;-P
ma bucur ca totul ok..poate pui o poza cu "bijuteriile" fara bustiera!kiss
hehehe...poza arata exact diferenta.;-P
ma bucur ca totul ok..poate pui o poza cu "bijuteriile" fara bustiera!kiss
LADYDI ABIA ASTEPT SA TI PUI O POZA FARA BUSTIERA. EU UNA AM SCAPAT DE BUSTIERA, DAR PARCA TOT MAI BINE E CU EA.MA SIMT MAI BINE CU BUSTIERA PE MINE
MAI IN SIGURANTA
.
MAI IN SIGURANTA
.
Lela_Blue asa e trece repede o saptamana. Lasa ca si la tine o sa treaca repede. Important e sa fie totu bine. Ma bucur enorm ca iti vine asa vechiul sutien haha:D
Narcisa o sa pun o poza cand o sa scap de ea ca acum de la ea sunt putin umflati :D Si eu ma simt mai in siguranta asa cu ea dar tot vreau sa scap de ea:)) Va pup
Narcisa o sa pun o poza cand o sa scap de ea ca acum de la ea sunt putin umflati :D Si eu ma simt mai in siguranta asa cu ea dar tot vreau sa scap de ea:)) Va pup
Ai dreptate Anida, poza este dupa.Imi cer scuze pt lipsa mea de spirit de observatie, chiar nu am vazut bustiera.Felicitari inca odata floryfit rezultatul este frumos si foarte natural.Iti urez recuperare usoara in continuare
va multumesc mult agonista1711 si nimesis, akum stau mai linistita.sper sa fie ok marimea si sa iasa bine.abia ast ziua de luni..va pup si bafta la toate fetele
Multumeeesc Alessandra4 si Ralucut!
Poza e facuta imediat dupa operatie, o sa fac una mai apropiata curand,
am implante Mentor anatomice: 290cc, latime:12cm, inaltime :10, 6cm, proiectie 5, 1 cm.
Acum sunt la a patra zi dupa operatie si astept sa mai coboare sanii, sa capete o foma si mai naturala (acum parca imi stau in gat si-mi taie respiratia ) sunt foarte multumita de rezultat, pentru mine e mai mult ca perfect!
Multumesc Dn-ului Dr. Grecu O., mi-a oferit o siguranta maxima, incredere si ma simt foarte bine dupa operatie!
Poza e facuta imediat dupa operatie, o sa fac una mai apropiata curand,
am implante Mentor anatomice: 290cc, latime:12cm, inaltime :10, 6cm, proiectie 5, 1 cm.
Acum sunt la a patra zi dupa operatie si astept sa mai coboare sanii, sa capete o foma si mai naturala (acum parca imi stau in gat si-mi taie respiratia ) sunt foarte multumita de rezultat, pentru mine e mai mult ca perfect!
Multumesc Dn-ului Dr. Grecu O., mi-a oferit o siguranta maxima, incredere si ma simt foarte bine dupa operatie!
Recuperare usoara CorinaInna! Sa scapi repede de dureri si sa ne povestesti! Poate pui si o poza? :DDD
acum pun poza...flory noi 2 avem implante de dimensiuni la fel :D la mine dureaza mai mult pana scap de dureri pt ca nu am avut tesut deloc si pielea este foarte intinsa.va pup
gata mi am facut si eu putin trimp sa fac un colaj cum aratau inainte si cum sunt acum la aniversarea de 2 luni si 9 zile.va pup
wow alexaeri ce schimbare radicala!!!!!!ti-a fost micsorata si areola mamara?sa-i stapanesti sanatoasa!!!!!
Buna fetelor, vreau sa-mi cer scuze celor care mi se adreseaza si nu apuc sa raspund. Din pacate in timpul saptamanii nu prea apuc sa intru, abia reusesc sa mai intru de pe tel sa citesc.
Felicitari celor operate, sa va bucurati de ele :)
Corinainna refacere usoara.. vad ca ai acolo niste pansamente destul de groase :). Sunt niste zile mai grele acum, dar o sa fie bine dupa.
Flory, ce m-am distrat... sanii tai arata atat de bine in prima zi de la operatie, incat induc lumea in eroare :))) Arata deja foarte natural. Te asteptam cu poze noi. Ahh vroiam sa te intreb ceva.. ca n-am inteles foarte bine. Ai zis ca apasai pe un buton de la o telecomanda si venea asistenta. Sa inteleg ca s-a rezolvat acel mic disconfort generat de butonul de pe perete?
Lungu Alina, ne-ai promis poze noi :) si le asteptam, pt ca in poza asta sanii arata foarte bine. Sa vedem evolutia.
Bella, in poza asta sanii tai nu par asa asimetrici :)
Am prins si o discutie despre bustiere.. nu mai stiu cine intreba. Va atasez un link cu bustiera pe care am primit-o eu la operatie si care este bustiera medicala, recomandata in perioadele postoperatorii.
http://www.bustieremedicale.ro/produse/bustiere-postoperatorii1/bustiere-compresive-postoperatorii-stadiul-i2/bcp-11.htm
Sper sa va fie de folos. Va pup, numai bine.
Felicitari celor operate, sa va bucurati de ele :)
Corinainna refacere usoara.. vad ca ai acolo niste pansamente destul de groase :). Sunt niste zile mai grele acum, dar o sa fie bine dupa.
Flory, ce m-am distrat... sanii tai arata atat de bine in prima zi de la operatie, incat induc lumea in eroare :))) Arata deja foarte natural. Te asteptam cu poze noi. Ahh vroiam sa te intreb ceva.. ca n-am inteles foarte bine. Ai zis ca apasai pe un buton de la o telecomanda si venea asistenta. Sa inteleg ca s-a rezolvat acel mic disconfort generat de butonul de pe perete?
Lungu Alina, ne-ai promis poze noi :) si le asteptam, pt ca in poza asta sanii arata foarte bine. Sa vedem evolutia.
Bella, in poza asta sanii tai nu par asa asimetrici :)
Am prins si o discutie despre bustiere.. nu mai stiu cine intreba. Va atasez un link cu bustiera pe care am primit-o eu la operatie si care este bustiera medicala, recomandata in perioadele postoperatorii.
http://www.bustieremedicale.ro/produse/bustiere-postoperatorii1/bustiere-compresive-postoperatorii-stadiul-i2/bcp-11.htm
Sper sa va fie de folos. Va pup, numai bine.
buna.fetele.ma poate lamurii cineva in legatura cu implanturile?care este diferenta din implanturi mentor si matrix??este adevarat k difera marimea??intreb pt k eu o sa ma operez luni si o sa-mi pun 250 matrix high-profile...imi e teama sa nu fie mici..stie cineva cam cati ml ar fi la mentor?o seara frumoasa
Buna Capri! Da, acum exista telecomanda mica langa tine si am vazut si pe pereti. Se pare ca am prins vremuri bune :D Sarumana, merci, asta era si ideea.)) Acum ii simt tari si umflati, o sa dispara senzatia asta? pooop
Da, eu voi implini un anisor in curand :) In cateva zile va trece inflamatia si se vor mai desumfla. Apoi, pana la 2 luni se vor tot "aseza", vor mai capata volum in partea de jos si vor deveni mai moi. Ai mei nici acum nu sunt foarte moi, pt ca nu am avut glanda deloc, sunt acoperiti de muschi, si datorita exercitiilor fizice se pastreaza tonici :) Probabil ca ai tai vor fi ceva mai moi avand in vedere ca tu ai avut ceva glanda.
Simona, daca iti vei face putin timp sa citesti paginile anterioare, vei gasi multe informatii interesante. Chiar de curand s-a discutat despre gr vs cc/ml
Simona, daca iti vei face putin timp sa citesti paginile anterioare, vei gasi multe informatii interesante. Chiar de curand s-a discutat despre gr vs cc/ml
Buna fetelor!
Multumesc celor care mi-ati raspuns!
o sa va impartasesc si voua ceea ce am citit pe forumul celalalt despre anumite disconforturi care se simt la palpare :D...
Scris de 'ana maria' : "fetelor, voua vi s-a intamplat vreodata sa simti valuri pe sani cand va aplecati? eu cand stau in pozitie aplecata, in zona cicatricilor simt implantul si se vad valuri. :'-( ciudat este ca nu mi se pare ca le vad mereu. dar ma ingrijoreaza. este normal ca in partea de jos a sanului sa fie implantul mai putin acoperit sau ar trebui sa ii trimit mail dlui doctor? :'-( "
RASPUNSURI:
1."ANA-M, si eu simt implantul in partea de jos, medicul mi-a spus de la inceput ca asa o sa fie si in pozitie aplecata le simt ca niste saculeti cu lichid.Stand in picioare in partea de jos le simt cateodata cutate, dar daca ma intind sentimentul se diminueaza."
2."Ana maria si eu simt la fel. :-)"
3."si eu am asa, doar la dreptul si doar din pozitia aplecat. e normal, si doc mi-a explicat asta. mai ales unde e tesut subtire."
4."ana maria si eu ma panicasem cand am simtit acele cute sub sani, este oribil cum se simt, al meu sot radea de mine zicea ca am niste plastic in sani, oribil, dar cica este normal, imi aduc aminte cand am simtit in mana acel implant la dr Marek inainte sa alegem marimea, e normal ca se simte daca nu mai sta intins inauntru."
5."Si eu am valuri sub san si un pic intre ei, stai linistita :-)"
.hmmmm.ce ziceti de asta?:D...VI SA INTAMPLAT SI VOUA?!?
Multumesc celor care mi-ati raspuns!
o sa va impartasesc si voua ceea ce am citit pe forumul celalalt despre anumite disconforturi care se simt la palpare :D...
Scris de 'ana maria' : "fetelor, voua vi s-a intamplat vreodata sa simti valuri pe sani cand va aplecati? eu cand stau in pozitie aplecata, in zona cicatricilor simt implantul si se vad valuri. :'-( ciudat este ca nu mi se pare ca le vad mereu. dar ma ingrijoreaza. este normal ca in partea de jos a sanului sa fie implantul mai putin acoperit sau ar trebui sa ii trimit mail dlui doctor? :'-( "
RASPUNSURI:
1."ANA-M, si eu simt implantul in partea de jos, medicul mi-a spus de la inceput ca asa o sa fie si in pozitie aplecata le simt ca niste saculeti cu lichid.Stand in picioare in partea de jos le simt cateodata cutate, dar daca ma intind sentimentul se diminueaza."
2."Ana maria si eu simt la fel. :-)"
3."si eu am asa, doar la dreptul si doar din pozitia aplecat. e normal, si doc mi-a explicat asta. mai ales unde e tesut subtire."
4."ana maria si eu ma panicasem cand am simtit acele cute sub sani, este oribil cum se simt, al meu sot radea de mine zicea ca am niste plastic in sani, oribil, dar cica este normal, imi aduc aminte cand am simtit in mana acel implant la dr Marek inainte sa alegem marimea, e normal ca se simte daca nu mai sta intins inauntru."
5."Si eu am valuri sub san si un pic intre ei, stai linistita :-)"
.hmmmm.ce ziceti de asta?:D...VI SA INTAMPLAT SI VOUA?!?
Alinahani, mie nu mi s-a intamplat niciodata.
Capri, ce exercitii fizice mai faci? Aerobic sau fitness? De cat timp? Ce imbunatatiri ai vazut pe masura ce a trecut timpul? Eu fac fitness de putin timp si nevazand imbunatatiri imi vine sa renunt, cat mai fac asa degeaba? De slabit nu slabesc iar celulita este la locul ei.
Capri, ce exercitii fizice mai faci? Aerobic sau fitness? De cat timp? Ce imbunatatiri ai vazut pe masura ce a trecut timpul? Eu fac fitness de putin timp si nevazand imbunatatiri imi vine sa renunt, cat mai fac asa degeaba? De slabit nu slabesc iar celulita este la locul ei.
Tre sa faci exercitiul 'fomica" in reprize de 3 repetari pe zi Anida;))...asta in cazul in care numai cu sport nu rezolvi problema slabitului si mai ales a celulitei:)
Glumeam:) dar sa sti ca tot la "papica"tre sa umbli pe langa sport daca vrei rezultate:)
Refacere usoara proaspat operatelor si bafta multa aspirantelor!Pup fetele:)
Glumeam:) dar sa sti ca tot la "papica"tre sa umbli pe langa sport daca vrei rezultate:)
Refacere usoara proaspat operatelor si bafta multa aspirantelor!Pup fetele:)
Iri-nico, nu exista nicio pastiluta miraculoasa cu efecte rapide? Sau vreo dieta rapida? Daca ai vreo veste buna despre ceva de genul asta scrie-mi si mie un PM, te rog! Sau macar spuneti-mi ce da randament, masaje, electrostimulari, ceva... ca nu stiu ce sa mai fac...
anidaionescu si pentru cei care nu reusesc cu sport :D : -*.si eu sunt amatoare:P
(*modificat de admin)
(*modificat de admin)
Merci Alinahani, stiam de Velashape, are si Renert aparatul, dar costa ceva cam mult si parca, parca n-am incredere atat de mare, desi am inteles ca ar avea rezultate foarte bune. Nu stiu pe nimeni care sa-mi spuna si mie exact cu sta treaba. Fa tu prima! Si imi povestesti, ce zici?
ar mai fii vacumul care esti mult mai ieftin in comparatie cu velashape(200e sedinta la renert)...eu am incercat!Dupa 2 sedinte am renuntat :D...doare ingrozitor eram vanata pe picioare si abia mai puteam sa merg...parca acu imi amintesc eram ca un robotel:))...nu suportam sa puna cineva un deget pe picior.:D
erau multe fete care faceau si au avut rezultate destul de bune dupa vreo 6 sedinte...dar cum a zis si iri-nico trebuie sa punem atentie la ce papam...:((
erau multe fete care faceau si au avut rezultate destul de bune dupa vreo 6 sedinte...dar cum a zis si iri-nico trebuie sa punem atentie la ce papam...:((
scz de greseli!
eu inca nu am nici un stres cu celulita.hey anida nu ma mai corupe :)))
eu as face anida...daca ma finanteaza cineva:))
eu inca nu am nici un stres cu celulita.hey anida nu ma mai corupe :)))
eu as face anida...daca ma finanteaza cineva:))
buna seara fetelor
anidaionescu ce m-a ajutat pe mine sa pierd kg ce le aveam in plus a fost dieta dukan.repede si fara prea mult stres am pierdut 4 kg in mai putin de o luna.pe langa am facut cardio 30 min -1 ora pe zi:spinning, alergare usoara step.sper ca te-am ajutat.
pupici tuturor
anidaionescu ce m-a ajutat pe mine sa pierd kg ce le aveam in plus a fost dieta dukan.repede si fara prea mult stres am pierdut 4 kg in mai putin de o luna.pe langa am facut cardio 30 min -1 ora pe zi:spinning, alergare usoara step.sper ca te-am ajutat.
pupici tuturor
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5De la varsta cam de 9-10 ani am observat ca sanul meu drept s-a atrofiat complet
- 5calcifiere la san fara semnificatii patologice - ce inseamna asta?
- 28Stadiul in care se afla cancerul?
- 24am luat un extract de marar pentru cresterea sanilor
- 27implant silicon sani
- 144Rezultat biopsie cancer de san
- 11In urma operatiei de sani, am ramas cu cicatrici
- 3durere a sanilor
- 4sinii prea mari
- 2cresterea rapida a sanilor
- 21proteza san stang
- 2de aproximativ 3 ani sanii mei au crescut foarte mult. Intre timp s-au lasat
- 4Augumentare Mamara
- 0Micşorarea mameloanelor
- 79Ce implanturi mamare alegem? Ce stiti despre Motiva?
- 2Mi-a apărut o bubă pe sân.
- 0Silicoane anatomice 270
- 0Implant mamar
- 1Implant mamar
- 0Stan Vitalie da sau nu?
Mai multe informații despre: Sanii Chirurgia estetica Estetica sanilor Marirea sanilor Implanturile mamare mastopexia proteza de san sani tuberosi
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: