Implant silicon sani
350 nu sunt mari si daca esti mai micuta...iar axilar se introduc mai ales impl. cu ser, care la noi nu se mai folosesc, pt ca se introduc neumplute si nu necisita incizie mare
justy86 eu am 1, 60 si 53de kg si eu zic ca sunt micuti dar depinde de canformatia fiecaruia ca daca te uiti pe un site si vezi 30 de cazuri nici unul nu seamana intre ele, eu mi-as fi dorit macar 300
"go big or go home":))
eu am vazut sani cu implante rotunde 280 cc care dupa aprox 2 ani de la operatie aratau mai mari decat la cateva luni dupa..in timp prind volum in general..dar ca si delia21 sustin ca decat sub 300..
trebuie sa le spuneti doctorilor ce asteptari aveti si mai ales sa luati in calcul ca dupa operatie nu veti mai privi la fel marimile. doctorul mi-a zis ca voi fi 75C dar deocamdata imi vin sutienele B :|
eu am vazut sani cu implante rotunde 280 cc care dupa aprox 2 ani de la operatie aratau mai mari decat la cateva luni dupa..in timp prind volum in general..dar ca si delia21 sustin ca decat sub 300..
trebuie sa le spuneti doctorilor ce asteptari aveti si mai ales sa luati in calcul ca dupa operatie nu veti mai privi la fel marimile. doctorul mi-a zis ca voi fi 75C dar deocamdata imi vin sutienele B :|
oana80es daca facem o comparatie intre sanii din pozele noastre, ai cui par mai mari?:)) eu ii vad mai marisori pe ai tai, aveai bureti acolo? eu purtam un sutien dinainte de operatie dar de la care am scos sarmele si pernitele (4 la nr)
sunt de acord cu fetele, eu am 375 am -1, 67 si 54kg, la inceput mi s-au parut imensi si acum m-am obisnuit cu ei sunt super, ma bucur ca nu mi-am bagat mai mici asa cum vroiam initial pentru ca nici eu nu vroiam niste sani prea mari
Aly
cat ai sub piept?dar peste cat ai avut inainte?
eu am 1.68cm 50-51kg 75cm sub piept si 84cm peste iar doctorul mi-a recomandat 350-400cc
vreau sa fac o comparatie
cat ai sub piept?dar peste cat ai avut inainte?
eu am 1.68cm 50-51kg 75cm sub piept si 84cm peste iar doctorul mi-a recomandat 350-400cc
vreau sa fac o comparatie
ptr fallenstar, nu aveam bureti in poza.eu purtam inaite 75 cu trei bureti si acum 80 fara, in sfarsit eu nu mai inteleg nimic e diferenta foarte mare intre sanii tai si ai Deliei.eu ma gandesc in viitor sa mai fac a doua operatie, asa ca fetelelor ganditiva bine inaite.numai bine
oana e normal sa se vada diferenta intre sanii mei si ai deliei, in primul rand nu e acelasi implant, ale mele sunt mai late iar ale ei sunt mai inguste si mai bombate, in plus in poza aveam doar 2 luni si ceva de la operatie..pot si eu sa ii fac sa arate asa cu bluza, cert e ca ea are proiectia putin mai mare. In timp prind volum, eu astept sa se inmoaie sa fie mai apropiati si sa se aseze frumos in sutiene. Daca acum imi vine un sutien 75B sau 80B (f strans) cand se vor inmuia clar acestea imi vor fi mici.
Sustin ideea ca trebuie luat in considerare ca implantul subuscular este cu 15-20% mai mic decat cum se vede probat cu sizere si e bine sa puneti o marime mai mare sa nu va para rau apoi.
Sustin ideea ca trebuie luat in considerare ca implantul subuscular este cu 15-20% mai mic decat cum se vede probat cu sizere si e bine sa puneti o marime mai mare sa nu va para rau apoi.
nu e dif mare intre impl. meu si al lui fallenStar..e putin, din cauza proiectiei (mai mare la mine) si a toracelui meu mai ingust, plus ca e si corsetul de asa natura in poza asta..oricum si ai mei sunt mici, dar ca si ai lui FS si ai tai Oana, f frumosi si obraznici :)
nu stiu ce marime am sub sani sau peste pentru ca nu m-am masurat dar o sa-mi pun si eu o foto sa ma vedeti si pe mine :)
0544 asa mi-a recomandat si mie dr-ul si mi-am pus intre 375, poti sa faci si tu acelasi lucru
adica intre 350 si 400 ca am uitat sa pun virgula :)) scuze
Sara ce faci?
Maine este ziua cea mare!!!!!!!!
Iti tin pumnii si tie si sotului tau pt deviatie
Sa iasa totul asa cum va doriti si sa nu aveti dureri deloc
Astept cu nerabdare vesti
Maine este ziua cea mare!!!!!!!!
Iti tin pumnii si tie si sotului tau pt deviatie
Sa iasa totul asa cum va doriti si sa nu aveti dureri deloc
Astept cu nerabdare vesti
Aly, eu am si asimetrie si mi-a spus doctorul ca poate o sa-mi puna la unul 350 si la celalat 400cc
Fetelor am si eu o intrebare, ce unguent folositi voi pentru cicatrici? Eu am folosit Contratubex dar nu sunt deloc multumita de el.
Si eu am folosit Contractubex vreo luna apoi n-am mai dat cu nimic, Nu stiu exact ce efect a avut Contractubexul, cert e k am avut noroc de niste cicatrici foarte fine. Am mai auzit de Dermatix si Cimeosil, poti incerca. Totul tine insa de capacitatea de vindecare a organismului, daca este predispus la cicatrici urate sau daca le vindeca frumos.
eu am folosit dermatix, fara rezultate spectaculoase, depinde f fmult de pielea ta, a mea se cicatrizeaza in general mai greu
Mersi fetelor, am sa incerc dermatix, am mai auzit de el sper sa fie bun
eu nu am folosit niciun unguent si arata destul de bine cicatricile dupa 4 luni jumate
buna fetelor.va rog sa imi spuneti si mie ceva de dr sorin parasca, clinica medsport.pretul si calitatea
Eu m-am operat acum o saptamana la dr Parasca, rinoplastie si inlocuire implante. M-a dus la 2600 cu totul, analizele au fost 80 de lei tot la ei la clinica. Super doctor si echipa la fel, mergi cu incredere.
mersi mult.pe mine ma interesa f mult pretul pt ca eu dispun cam de 2500 euro.dar se pare k imi cam sunt de ajuns.de dl doctor am auzit numai laude si drept urmare este primul la care o sa merg la consult si sper k si ultimul.
Fetelor, am citit tot forumul, si ma gandeam la dr. Cristina Brezeanu sau dr. Radu Ionescu. Poate ma ajutati si pe mine cu un sfat. Problema pe care o am eu este putin mai complicata, pentru ca am o asimetrie destul de mare intre sani. Oare se poate corecta doar cu implante sau vor fi necesare cicatrici suplimentare? A avut cineva o astfel de problema?
Vane si Bella - Salut! am fost la consultatie saptamana trecuta la Radu Ionescu si doream sa va intreb: am vazut ca voi aveti sau veti avea proteze Matrix - v-a recomandat medicul Matrix sau ati ales voi? intrucat mie mi-a recomandat Eurosilicone si a zis ca doar daca insist eu Mentor/Matrix. La fel - voua cat v-a recomandat ce marime ca am vazut ca amandoua ati peste 300 cc - asta a fost recomandarea lui de sani naturali marimea cea mai mare? Mie mi-a recomandat Eurosilicone 300 cc sau 280 cc - alegerea mea iar operatia o am programata in martie.
Multumesc.
In rest, Vane, cum te simti, ai revenit la viata normala, te poti imbraca, poti conduce etc?
Multumesc.
In rest, Vane, cum te simti, ai revenit la viata normala, te poti imbraca, poti conduce etc?
irina04 desi nu am fost la consultatie la dr Radu Ionescu tin sa precizez ca unii medici, cum e si al meu, recomanda in functie de fiecare caz in parte, de cum se potrivesc mai bine dimensiunile unei marci de implante sau gradul de coezivitate. Doctorul Radu Voicu care m-a operat pe mine, desi foloseste majoritatea marcilor bune (Mentor, Matrix, Eurosilicone, ) si mie mi-a recomandat cea din urma datorita dimensiunilor mult mai potrivite mie la volumul ales. Dar bineinteles daca ai un fix pe una din marci poti insista, si gasi un implant potrivit.
deea87 super sani! :) arata f bine in poza de la profil. Eu folosesc Cimeosil de 2 luni, am vazut o persoana care l-a folosit 6 luni si cicatricile sunt practic invizibile! dar depinde cel mai mult de tipul de piele..daca ai pielea f alba e un mare avantaj! la mine una intre ele e usor mai ridicata decat nivelul pielii dar doc m-a linistit ca poate fi o faza de vindecare normala si poate trece prin diferite stadii. Am mai auzit de crema cu arnica si cea cu extract de melc ca ar fi bune..
Eu m-am operat in urma cu 2 ani la domnul doctor Vitalie Stan, am proteze Mentor, implanturile sunt de 450 si mi se par foarte bune, adica abia acum pot spune ca am sanii mari, dar nu exagerati, cat despre proteze intr-adevar sanii se simt cam tari..stiu ca doctorul iti recomanda sa ii masezi, eu nu i-am masat deloc, ca sa devina mai moi..poate si de asta..dar in rest sunt foarte multumita de rezultat. Cat despre pret eu am dat 2800 euro, intr-adevar mi-am facut si o injectie cu grasime in buze pt marire, dar nu m-a costat nicidecum 2000 de euro cat spuneau alte fete ca le-a costat...eu m-am operat la cabinet si nu in spital.
fallenstar ti-a recomandat dr-ul cimeosilul si de unde l-ai luat ca as vrea si eu sa ma dau cu ceva pe cicatrici ca mie nu mi-a recomandat nimic a zis ca arata foarte bine
aly23 mi l-a recomandat dupa ce l-am intrebat daca il pot folosi. Dlui nu recomanda folosirea cremelor pt cicatrici inainte de 3 luni, daca nu este nevoie. Dar eu am vrut sa le ajut cat mai mult:P Apropos, azi implinesc fix 3 luni :))
L-am cumparat de la farmacia Sensiblu, 220 ron 14 grame, exista si de 5 grame la 100 ron, ceva de genu.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 22Sani mici... Ce metode de marire exista (exclus implantul mamar)?
- 8Urgent va rog!Sunt operata
- 14am descoperit pe sanul drept un nodul, acum 2 ani
- 11nodul la san
- 7Pastile pentru marirea sanilor?
- 14sani mariti natural
- 4Sani umflati la copil de 1 an si 8 luni
- 23Imi doresc sa-mi pun silicoane!! va rog ajutati-ma!
- 3Marirea sanilor
- 14Tumora maligna la san
- 10Silicoane sani, detalii
- 8Vreau mai multe detalii despre implantul mamar, ajutor!
- 9Durere de sani - ecograful a iesit ok
- 67implant silicon la sani cum sa fac: pe sub brat, pe sub sani sau pe la sfarc?
- 5Oare am cancer mamar?
- 0Mancarime mamelon
- 0Probleme dupa implantul mamar sau nu
- 0Pareri implant mamar, Stan Vitalie sau Delbani ?
- 0Stan Vitalie da sau nu?
Mai multe informații despre: Sanii Chirurgia estetica Estetica sanilor Marirea sanilor Implanturile mamare mastopexia proteza de san sani tuberosi
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: