Implant silicon sani
Matrix-ul voiam sa spun nu Mareix-ul scz...sunt intro stare proasta si dezamagita!
Scuze uite vad ca am scris gresit inca ceva: ' O marime medie la sani ar fi un 350cc...in grame altfel sta treaba! de la 270 gr...arata a sani nu a lamai! Dar alegerea va apartine! '
In grame sunt mai mari decat in cc..dar nici un dr nu a putut sa estimeze...probabil ca doar pe catalog am putea face asta!
In grame sunt mai mari decat in cc..dar nici un dr nu a putut sa estimeze...probabil ca doar pe catalog am putea face asta!
Corinna Inna E fantastic sutienul de dantela ! Imi place foarte tare si iti sta foarte frumos ! Cred ca fiecare dintre noi avem fantezia de a purta un asemenea sutien ! :-) Ma bucur ca tu deja ti l-ai pus :-)
Alinahani Si mie mi s-a parut la fel : Matrix-urile sunt mai fine la atingere, ca si suprafata, ( kestie care nu se va nota o data ce va fi introdus sub muschi implantul ), iar ca si consistenta sunt la fel cu cele de la Mentor.
Imi pare rau ca ai avut experiente mai putin pozitive cu anumiti medici.sper ca vei gasi in curand medicul care sa iti dea increderea de care ai nevoie.
Mult succes ! Sunt convinsa ca vei gasi medicul potrivit pentru necesitatile tale ! :-)
Alinahani Si mie mi s-a parut la fel : Matrix-urile sunt mai fine la atingere, ca si suprafata, ( kestie care nu se va nota o data ce va fi introdus sub muschi implantul ), iar ca si consistenta sunt la fel cu cele de la Mentor.
Imi pare rau ca ai avut experiente mai putin pozitive cu anumiti medici.sper ca vei gasi in curand medicul care sa iti dea increderea de care ai nevoie.
Mult succes ! Sunt convinsa ca vei gasi medicul potrivit pentru necesitatile tale ! :-)
Pt. alinutzabulina : Nu doar calitatea implantului conteaza. Conteaza si doctorul care te opereaza... Nici eu nu stiu ce sa fac... Nu am auzit nimic de doctorul Marinescu Silviu Adrian. Am citit la pg.162 destre faptul ca a uitat cateva fire si i s-a infectat operatia tipei (nu mai stiu cum o chema) Sincer nici operatia nu prea mi-a placut... Unul dintre sani era intr-adevar mai mare putin in partea de sus (parca fusese la sala)
Va rog... Daca s-a operat cineva la dr. Marinescu... va rog sa imi spuna si mie cateva impresii, pareri, sfaturi...
Va rog... Daca s-a operat cineva la dr. Marinescu... va rog sa imi spuna si mie cateva impresii, pareri, sfaturi...
Buna fetelor! Ma bucur f mult ca va place...inca nu il port pt ca mai am niste bandaje dar am vrut neaparat sa il cumpar, sa fac o poza si sa va arat! :D
Wapa33, esti tot mai sexoasa pe zi ce trece...s-au schimbat mult si s-au asezat din cate vad eu.bv! te pup!
Wapa33, esti tot mai sexoasa pe zi ce trece...s-au schimbat mult si s-au asezat din cate vad eu.bv! te pup!
Stie cineva ceva despre Dr. Renert Gad ? Nu are poze pe site...
Mi-am facut o programare la el... sunt curioasa ce-mi va spune.
Ma voi duce si la Dr. Totir. La el s-a operat cineva?
Mi-am facut o programare la el... sunt curioasa ce-mi va spune.
Ma voi duce si la Dr. Totir. La el s-a operat cineva?
karina pm este un mesaj privat, unde te loghezi vezi modificati profilul dumneavostra, apesi acolo si gasesti mesajele pm:_ "_ ) Eu personal nu am auzit de dr renert iar la dr totir suntem f multe fete operate pe acest forum. bafta!
Fetele operate la dr totir am si eu o antrebare la voi.CAnd va-ti operat ati antrebat dr de ce nu pune tuburi de dren?Ptr ca din cate am citit chiar este nevoie de asa ceva dupa operatie ptr a elimina orice fel de alte probleme pe viitor.Dr ce va zis voua?
Karina daca nu esti sigura de doctor nu fc pasul acesta...incearca sa te documentezi kt mai mult...si eu ink sunt in cautare dar dat.acestui forum m-am decis pt Dr. Brezeanu si Dr. Totir sa-mi fc consultatie...de Dr Silviu Marinescu mi-a spus si mie o prietena prima data m-a incantat pretul, dar dupa ce m-am uitat pe site la galerie nu prea mi-a placut ce am vazut plus k am citit si kteva comm care m-au fc sa renunt sa imi fc o consultatie la dansul...incearca sa consulti cat mai multi doctori...k degeaba ne zgarcim la cateva sute de euro dc rezultatele nu vor fii asea cum ne-am imaginat si poate vom avea nevoie de o alta interventie, alti bani alta "distractie"...documenteaza-te si nu te grabi...good luck:*
da am citit si eu la pagina 162 dar din cate am inteles acolo..nu a uitat doctorul firele ci fata respectiva a plecat in franta si a trebuit sa le scorta acolo..la orice medic ai merge oricum nu sunt doua operatii la fel...in ultimele 5 zile m.am documentat ft mult in privinta silicoanelor si tine ft mult si de organismul tau daca le accepta sau nu...ft imp este si medicul ca el este cel care le pozitioneaza curect de asta stau asa in dubii :((( ca nu am auzit de acest doctor...dar fie ce o fi ca au f complicatii si la doctori mai renumiti precum Marek Valcu la care am f eu anul trecut la consultatie, sau Totir...deci asta este :-J ce o fi o fi
Corinna tu te-ai operat la dr Brezeanu asa-i?Mie mi se pare aiurea sa iti dea drumul acasa la doar cateva ore dupa operatie, mi se pare normal sa te tina 24 ore sa vada cum evolueaza daca ti-e rau etc. Nu stiu dar am cam inceput sa dau inapoi cu dna doctor Brezeanu m-am gandit eu mai bine si m-a deranjat si faptul ca atunci cand am fost la dansa la consultatie avea decat cateva marimi de implanturi, mi-a recomandat 330 cc pt ca pe ala il avea ca eu tot ziceam ca as vrea unul de 300 cc dar nu avea. Nu stiu dar mi-am mai fc o consultatie la dr. Grecu pe 1 iunie adica miercuri sa vedem si o a doua parere :) Aaaa si Corinna pe tine te-a durut fff tare dupa operatie, ai plecat imediat?Ms mult :*
fetelor nu va mai operati la dr de care doar ati auzit si mergeti la sigur cu unii din doctorii care au rezultate bune pe forum:totir, grecu, parasca, brezeanu etc.
sper sa il luati ca un simplu sfat, si doresc mult succes tuturor aspirantelor!!
sper sa il luati ca un simplu sfat, si doresc mult succes tuturor aspirantelor!!
Karina, eu m-am operat la dr. Calota si am Mentor rotunde high profile 375cc.
buna fetelor. am si eu o intrebare la voi. eu astazi fac 3 sapt de la operatie nu mai ma doare nimic insa nu ma pot indrepta, ma tine tare, parca mi s-au micsorat umerii, a mai patit cineva asa ceva?
Buna dayannap si eu sunt din galati.Tu cum de te-ai operat la dr dobos?Ca am vazut ca nu este asa de cautat.Si spune te rog si mie cat ai dat pe operatie cu totul si daca te-a tinut sau tia dat drumul acasa la cateva ore?ms
Buna maftei, eu il cunosc pe dr de mai mult timp si sincer mi-a inspirat incredeream prieteni/e care si-au facut mai multe operatii la el si toti au fost multumiti/e. Nu stiu daca nu este cautat sunt destule vedete care se opereaza la el ( opereaza si in bucuresti dar nu stiu unde) si sincer are cel putin 5-6 operatii pe zi in ziua in care m-a operat pe mine a avut 6 operatii 3 lipo si 3 implant.am implant matrix 335 de gr anatomice si am dat 3000 de euro cu tot, da mie mi-a dat drumu la cateva ore pentru ca am vrut eu, insa daca nu vrei te tine 24 de ore in spital..problema lui este ca nu este de acord cu marimile mari la implant.
scuze nu ma simt prea bine si am scris in graba sper sa intelegi ceva:P
ms mult dyannap si ansanatosire grabnica ati doresc si sa te bucuri de ei
Crissa dinu eu nu am spus ca mi+a dat drumu acasa in aceeasi zi, eu m-am operat joi si vineri dupa masa am plecat acasa!
Corinainna sa stii ca aceiasi antrebare aveam si eu.DAca ati da drumul acasa imediat sau stai o zi an spital.MS ca m-am lamurit acum.DAr apropo ai mai platit ceva an plus ca ai stat sau nu?CA am anteles ca daca vrei sa stai dai 100euro pe noapte daca nu ati da drumul la cateva ore.Pana la urama cum este?
matei, mi-a explicat dar m-am Operat acum aproape un an si am uitat :)) oricum eu m-am bucurat ca nu am avut drene, sa sufar mai mult si sa am si 2 gaurele in plus, totul a decurs ok, am fost supravegheata si nu au fost probleme. BAFTA.
Buna feteler. MAFTEI si eu m-am operat la dr Totir si l-am intrebat de drene daca imi va pune si mi-a spus ca nu pune pt ca spala de foarte multe ori acolo inauntru si asteapta sa nu mai sangereze. Si in plus mi-a explicat ca el nu a pus doar o singura data drene unei paciente care i s-a parut ca sangereaza cam rau. Dar mie mi se pare mai bine fara drene ca prin furtunasul ala poate sa-ti intre microbi poate chiar sa se infecteze acolo...zic si eu.
MYX vreau sa te intreb la cat timp dupa operatie ai inceput sa faci sport ca eu sunt lesinata nu mai pot m-am ingrasat. :(
MYX vreau sa te intreb la cat timp dupa operatie ai inceput sa faci sport ca eu sunt lesinata nu mai pot m-am ingrasat. :(
Eu am fost la Renert si nu am decat cuvinte de lauda la adresa lui.Este un om de nota 10!
Insistasem pt laserul fractinal la un tratament la fata si nu a incercat decat sa ma conving ca nu am nevoie de asa ceva pt ca sunt mult prea tinerica si nu am pb la ten.Mi-a oferit in schimb alta alternativa mult mai ieftina si nu atat de agresiva.In cazul in care doar banii il interesau, at cu siguranta ma aproba si ma indemna sa recurg la aceea metoda care costa 1500e in comparatie cu ceea ce mi-a recomandat el de 300e.Imi pare rau sa va anunt pe cele care ati aruncat cuvinte usturatoare la adresa lui Renert, dar acest 'rezident' chiar se pricepe(cu siguranata exista si rezidenti nepriceputi-cazul lui mimisor).Tin sa va spun ca pune implanturi bestial!Foarte simetric, apropiati...perfecti intr-un cuvant, numai k face incizie inframamar (ceea ce eu nu vreau!).Costul este de 3400e (matrix anatomic, cel rotund e mai ieftin cred ca 3200 mi-a zis).Am vazut poze cu implanturi puse de dansul, sincer nu ma asteptam sa arate asa frumos!Atat va spun ca nu pune sani uriasi, ci marimi moderate!Nu lucreaza singur in operatii ci in echipa cu mai multi pe langa el, iar daca avea esecuri...cu siguranta era scandalizat in presa!
El insusi mi l-a recomandat pe Ionescu pt incizia periareolara(daca voia sa ma atraga -nu imi recomanda alt medic, logic nu?)
Vreau sa va mai dau o veste.Ramasesem uimita cand am vazut ce face laserul candela (de care multi medici zic ca e doar reclama)...spre nefericirea lor nu e! Am vb cu o clienta a dr Renert care a facut epilare pe maini cu acest laser, iar la 3 luni inca nu ii crescuse parul!!!!!Este fenomenal...tin sa specific ca tipa era bruneta, avand si firul de par mai gros! Mi-au spus si asistentele k parul blond dispare foarte greu(spun asta pt ca sa nu sticati bani daca parul e blond spre alb deoarece nu dispare).
O seara faina!
Insistasem pt laserul fractinal la un tratament la fata si nu a incercat decat sa ma conving ca nu am nevoie de asa ceva pt ca sunt mult prea tinerica si nu am pb la ten.Mi-a oferit in schimb alta alternativa mult mai ieftina si nu atat de agresiva.In cazul in care doar banii il interesau, at cu siguranta ma aproba si ma indemna sa recurg la aceea metoda care costa 1500e in comparatie cu ceea ce mi-a recomandat el de 300e.Imi pare rau sa va anunt pe cele care ati aruncat cuvinte usturatoare la adresa lui Renert, dar acest 'rezident' chiar se pricepe(cu siguranata exista si rezidenti nepriceputi-cazul lui mimisor).Tin sa va spun ca pune implanturi bestial!Foarte simetric, apropiati...perfecti intr-un cuvant, numai k face incizie inframamar (ceea ce eu nu vreau!).Costul este de 3400e (matrix anatomic, cel rotund e mai ieftin cred ca 3200 mi-a zis).Am vazut poze cu implanturi puse de dansul, sincer nu ma asteptam sa arate asa frumos!Atat va spun ca nu pune sani uriasi, ci marimi moderate!Nu lucreaza singur in operatii ci in echipa cu mai multi pe langa el, iar daca avea esecuri...cu siguranta era scandalizat in presa!
El insusi mi l-a recomandat pe Ionescu pt incizia periareolara(daca voia sa ma atraga -nu imi recomanda alt medic, logic nu?)
Vreau sa va mai dau o veste.Ramasesem uimita cand am vazut ce face laserul candela (de care multi medici zic ca e doar reclama)...spre nefericirea lor nu e! Am vb cu o clienta a dr Renert care a facut epilare pe maini cu acest laser, iar la 3 luni inca nu ii crescuse parul!!!!!Este fenomenal...tin sa specific ca tipa era bruneta, avand si firul de par mai gros! Mi-au spus si asistentele k parul blond dispare foarte greu(spun asta pt ca sa nu sticati bani daca parul e blond spre alb deoarece nu dispare).
O seara faina!
Ciao fetele,
Eu sunt hotarâtă de ceva timp să-mi pun implante de silicon, însă mai întâi mi-am facut operaţie la năsuc, deşi era mic aveam un fix şi acum mă focusez doar pe sâni.
Pentru intervenţie m-am gandit la Marek Vâlcu sau Tiberiu Bratu.
Ce opinaţi despre ei?
Vă mulţumesc mult!
P.S: Eu recomand fetelor să opteze pentru un doctor cu mână bună, care să aibă renume.
Un doctor care nu are de notorietate nu este indicat ( intervenţia nu poate fi mai ieftină ca implantul în sine- Allergan sunt Matrix deci şi materialul costă).
Pozele de pe site-urile de specialitate ale fiecărui doctor sunt grăitoare.
Succes şi aştept păreri despre Marek şi Bratu!
Eu sunt hotarâtă de ceva timp să-mi pun implante de silicon, însă mai întâi mi-am facut operaţie la năsuc, deşi era mic aveam un fix şi acum mă focusez doar pe sâni.
Pentru intervenţie m-am gandit la Marek Vâlcu sau Tiberiu Bratu.
Ce opinaţi despre ei?
Vă mulţumesc mult!
P.S: Eu recomand fetelor să opteze pentru un doctor cu mână bună, care să aibă renume.
Un doctor care nu are de notorietate nu este indicat ( intervenţia nu poate fi mai ieftină ca implantul în sine- Allergan sunt Matrix deci şi materialul costă).
Pozele de pe site-urile de specialitate ale fiecărui doctor sunt grăitoare.
Succes şi aştept păreri despre Marek şi Bratu!
alina nu mai tin minte :)) cred ca la vreo 3 sapt, am lucrat usurel picioare si bicicleta fara sa folosesc mainile, eu oricum am slabit 3 kg fata de cum eram in poza asta:), sunt exact la 53 kg cum imi doream. Sper sa reusesti sa revii la greutatea pe care o doresti :)
Am inteles Corina ms :) Desi am citit aproape toate paginile acestui forum nu mai retineam dc ai plecat acasa sau ai ramas internata:))) Uff nu stiu ce sa fc sunt putin in dubii ma gandesc sa mai consult si o a doua parere.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 33marire sani - recomandari
- 8mancarime san ce poate fi?
- 4Sfarcuri mari, sensibile
- 7sani mici - tratamente hormonale
- 5cum sa-mi cresc sanii?
- 0pastilele push-up influenteaza un test de sarcina?
- 7Ambii sani prezinta structura de tip dens heterogen
- 1Marire sani
- 3pete rosii pe sani
- 2IMPLANT MAMAR
- 1proteze polytech
- 3Implanturi mamare
- 79Ce implanturi mamare alegem? Ce stiti despre Motiva?
- 4Un san e mai mare - mi-am pus implanturi de 4 saptamani
- 0Implant mamar
- 0Implant silicon mamar dr Susanu Sidonia Iasi
- 0Cu ce va acoperiti sfarcurile(exclus sutienul)
- 1Sâni tuberosi intervenție
Mai multe informații despre: Sanii Chirurgia estetica Estetica sanilor Marirea sanilor Implanturile mamare mastopexia proteza de san sani tuberosi
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: