Implant silicon sani

96566 comentarii 1 2 ..... 436437438 ..... 3218 3219 Înainte ›
0
08-06-2011, ora 10:55
Blueyes Oana
Nu este medic/terapeut
Blueyes Oana
-*

(*modificat de admin)
0
08-06-2011, ora 11:34
jessy23
Nu este medic/terapeut
jessy23
Ciao bellezze del mondo!
Aseara nu am mai intrat, m-a luat si pe mine somnul langa cel mic :)
Dar acum am timp sa va scriu putin si din experienta mea de ieri.
Consultatia a fost gratuita (datorita unei promotii organizate de care am beneficiat si eu). Doctorul un super-dragut si foarte profesional. Am vorbit mai mult de o ora si pot sa va spun ca in urma discutiilor avute, am vazut ca si aici in Italia se folosesc aceleasi tehnici de introducere a implantelor: submuscular, subglandular sau subfascial - pt.mine a rezultat a fi potrivita tehnica dual-plane.
De asemenea, in urma masuratorilor facute, mi-a fost propusa introducerea implantelor periareolar (am diametrul areolei=6cm!) cu reducerea areolelor la 4cm (cum mi s-a spus ca ar fi normal sa fie).

Ada_131 si Lela_Blue am vazut ca si voi aveti incizie periareolara iar cicatricile aproape ca nu se mai vad. Dar spuneti-mi va rog daca stiti care este diferenta intre incizia pe marginea interioara si cea pe marginea superioara? Mie mi-a spus ca ar fi potrivita pe marginea inferioara si pentru reducerea areolelor, dar asta inseamna inca 30 de minute de stat pe masa de operatie. Nu exista riscul sectionarii glandei? Nu voi avea probleme pe viitor la alaptat daca va mai veni un copil? Voi ce informatii ati primit de ati optat pentru aceasta incizie? Cati cm ati avut la areole?

Dupa ce am probat mai multe sizere, am ajuns la concluzia ca mi-ar fi potrivite 420 cc - se folosesc protezele Allergan (Natrelle) sau Mentor - ambele recomandate pe plan mondial ca nr.1 si nr.2.
DE MATRIX NICI NU S-A AUZIT PE AICI!

Acum nu stiu ce sa zic, ca citindu-va pe voi, nu vreau sa fac operatia si sa fiu nemultumita de marime! Parca eu as cere ceva mai mult, dar sa vedem si doctorul din Romania care ma va opera ce va zice.
Am 1, 75 inaltime, 90 bust, 78 sub bust si 57 kg. Acum am cupa B si vreau sa ajung la D (2 numere in plus pe care le aveam si cand alaptam, si aratau super pe mine, mai ales ca eu la o luna aveam silueta de dinainte - din cauza asta am prelungit si alaptatul ca sa arat cat mai bine, dar... vai de sanii mei acum :(((()!!

Azi trimit mail la dr.Siclovan (prima mea alegere - desi in Italia tehnica subfasciala nu prea este apreciata) si la dr.Dobos - sa vedem ce-mi raspund ambii.

Fetelor care v-ati operat la dr.Dobos dati-mi va rog cateva informatii: si-a pus cineva la el mai mari de 420 cc sau pune doar marimi mici? (ca in acest caz fug repede-repede la Arad).

DyannaP eu i-am scris deja un mail dr.Dobos si mi-a raspuns chiar cu detalii. Deci in cazul tau, inca mai ai dureri :(( Trebuie sa ai rabdare pana se asaza implantele - si aici in Italia mi s-a spus la fel! Oricum ai sani f.f.frumosi. Cat ai avut inainte? Sub bust cat? Ce marime ai ales la implante? Ce inaltime ai? Cat timp trebuie sa porti bustiera? Ce medicamente ti-a dat dupa? Sorry cu atatea intrebari, dar chiar ma gandesc sa vin la Galati (insa doar daca accepta marime mai mare!) Sa te refaci repede! Pupi.

Mariposa aici doctorul mi-a spus ca 2 saptamani sunt suficiente pentru medicatie si urmarirea evolutiei - sper sa primesc un raspuns asemantor si de la dr. la care am trimis mailuri - ca eu 2 luni nu pot sta in tara! Ti-au iesit foarte frumosi sanii, nu are sens sa fii nemultumita! Ai sa vezi, cu timpul vor deveni si mai frumosi. tzuc.

Oana_Blue-eyes - te-am mai intrebat, dar nu mi-ai raspuns: ai stabilit deja data operatiei? Am vazut ca ati ales 315 pentru tine - tu ce inaltime ai? cat ai la bust si sub bust? esti multumita de dr.? Din poza reiese ca esti super-faina (eu nu m-as opera in locul tau), daca ai fi fost aici te-as fi luat la prezentarile pe care le organizez in Italia - acum pe 24 organizez si Miss Diaspora si aleasa merge la Roma - tu ai fi castigat sigur!!

Lina885 - imi plac mult sanii tai - de fapt ti-am mai spus-o si de asta am si vb pe mail cu dr.Siclovan - desi tehnica subfasciala aici nu prea are mare trecere. Acum o sa-i mai scriu un mail in care am sa-i cer parerea si pe urma ma hotarasc la care din cei doi "alesi ai mei" sa merg. Tu cum te mai simti? Mai ai dureri?

Agonista am vazut ca te-ai operat si tu la dr.Siclovan. S-au asezat implantele? Esti multumita de rezultat? Of, eu sunt indecisa intre el si dr.Dobos. Vreau si eu poze :))

Pupici la toate tzatzoasaele curajoase !!
0
08-06-2011, ora 11:40
jessy23
Nu este medic/terapeut
jessy23
VAI CAT AM SCRIS!!! Chiar ca m-a luat valul :)))
Sunt asa de nerabdatoare sa intru in rand cu voi...
0
08-06-2011, ora 11:43
lina885
Nu este medic/terapeut
lina885
jessy23 am 13 zile si pot zice ca de vreo 4 zile mi-am reluat acvtivitatile. Eri am reusit sa ma aplec sa ma spal singura pe par. Acuma ma ridic singura din pat si durerile nu mai sunt asa profunde ca inainte. In legatura cu tehnica cel mai bn e sa vb cu doctorul si el iti va spune ce e mai bn pentru tine. Sincer pentru mine a fost mai rau operatia de apendicita decat augumentarea. :) Si eu sunt o fricoasa si o plangacioasa, ca atunci cand am ajuns in sala de operatie pana sa iau somn am dat putin apa la soricei, ca nah, nu ma puteam abtine. Si totusi a trecut totul prea repede si cu dureri acceptabile de mine.
0
08-06-2011, ora 11:47
jessy23
Nu este medic/terapeut
jessy23
Karinakaya - am scris putin despre cum a decurs consultatia aici. Sincer, parca stiam ca asa se va desfasura totul. Mi-au folosit toate informatiile pe care le-am "adunat" de pe net, inclusiv de pe acest forum. Inainte ma uitasem si pe site-ul dr.Stan si am vazut cum decurge consultatia la el - pot sa-ti spun ca la fel a fost si aici. Daca te pot ajuta cu informatii, scrie-mi.
0
08-06-2011, ora 11:51
DyannaP
Nu este medic/terapeut
DyannaP
app nu mai am dureri nu le mai pot numi asa, insa ma apasa inca dimineata cand ma trezesc sunt umflate, si ma tin le simt ca nu-s ale mele, sunt grele...pana se obisnuieste creierul cu ele cred ca asa va fi
0
08-06-2011, ora 11:58
DyannaP
Nu este medic/terapeut
DyannaP
Buna jessy iti multumesc mult. Eu sunt mai plinuta si nu se vede asa de bine (cred ca sunt in perioada de depresie) am 84 sub sani si 97 peste (sunt foarte lata in spate) inainte aveam 91 peste, am 1.68 si 65 de kg:((, vezi ca protezele Allergan (Natrelle) sunt Matrix ;), eu am implant matrix anatomic 335 gr...dr dobos mi-a recomandat sa port bustiera 4 saptamani si apoi sutiene fara balene, din dantela sau bumbac care sa imbrace sanii, medicamentele luate de mine au fost 7 zile de zinat, ketonal nu mai multe de trei p zi pt durere si antiinflamator si omez pe care il luam pt protectia stomacului,.nu stiu cu ce marime va fi deacord dr dobos asta trebuie discutat cu el.
0
08-06-2011, ora 11:59
lina885
Nu este medic/terapeut
lina885
App eu medicamente am luat 10 zile ospexim si panadol la nevoie, si vitamina C efervescent. atata.
0
08-06-2011, ora 12:01
jessy23
Nu este medic/terapeut
jessy23
Dyanna, multumesc pentru raspuns. Arati super, draga mea, nu ai de ce sa fii trista, ai niste sani numai buni de iubit. Eu acum urmez un tratament naturist pentru detoxifierea organismului care imi da in acelasi timp o energie extraordinara (desi nu-mi deloc creeaza pofta de mancare, si sincer, as avea nevoie de cateva kg in plus). Nici de cafea nu mai am nevoie (eu care imediat cand ma trezeam, direct la cafeluta ca sa pot deschide ochii!) Si parca vad totul in roz, poate si din cauza faptului ca stiu ca peste putin timp voi arata iar traznet!
Cred ca din cauza asta azi am logoree la scris :))))
0
08-06-2011, ora 12:03
agonista1711
Nu este medic/terapeut
agonista1711
Buna gagici,

Capri, La multi ani sanilor tai absolut fabulosi :D !!!

Iri-nico, sunt convinsa :))

Blueyes Oana, bineinteles ca suntem mereu nemultumite, altfel n-am fi femei :D

Lina, WOW !!! Foarte frumos...vei avea un rezultat final de invidiat ! Nu-ti mai fa ganduri in privinta marimii, sunt destul de mari si arata foarte natural (deja) !

Jessy, da, s-au asezat de mult implantele. Multumita este putin spus !!! Ce sa-ti spun, noi fetele operate de Siclovan, bineinteles ca ti-l vom recomanda cu toata increderea... acum depinde mult si de ceea ce tu iti doresti !
Despre dl. dr.Dobos, nu stiu nu ma bag... dar la Siclovan sunt convinsa ca vei avea un rezultat foarte frumos.
Allegran (Natrelle) sunt defapt Matrix.
Legat de incizia pariareolara, asa este, exista riscul de a nu mai putea alapta in cazul in care pe viitor vei mai avea un copil. Cat de mare este acest risc, va trebui sa il intrebi pe dl. dr.
Sa sti ca nici la Siclovan nu este sigur ca va folosi tehnica subfasciala in cazul tau. Asta vei afla doar la consultatie. El foloseste o tehnica noua foarte asemanatoare cu cea Dual Plane, si anume cea folosita la mine si cam la toate fetele de aici de pe forum, Muscle Split Biplane. Detalii despre asta iti dau cu mare placere pe PM. :)
Daca ai alte intrebari iti raspund cu mare drag. :)

O zi minunata in continuare tuturor. :)
0
08-06-2011, ora 12:04
Lela_Blue
Nu este medic/terapeut
Lela_Blue
jessy23 incizia al mine este periareolar in marginea exterioara.nu stiu exact cat aveam diametrul la areola mamara...am optat pt. aceasta metoda deoarece din motive persomale nu vroiam sa se vada incizia sub san, oricum areola a permis acest tip de incizie.stiu de metoda in partea inferioara se face lifting areolar prin interior...in vederea micsorarii areolei!
nu mai pot alapta vreodata, glanda a fost sectionata...acest aspect i l-am adus la cunostinta medicului, am un copil...nu mai am de gand sa fac vreunul, deci nu ma intereseaza faza cu alaptatul!!!!
sunt si metode prin care este permisa o viitoare alaptare...
nu stiu daca la liftingul areolar sunt agresate mai mult canalele si mai putin glanda (canalele care aduc laptele la mamelon)...cel mai bine te va lamuri dr. la consultatie!!!
0
08-06-2011, ora 12:09
agonista1711
Nu este medic/terapeut
agonista1711
Si ca tot veni vorba de medicamente, eu am luat antibiotice 7 zile + vitamina C. Pentru dureri Paracetamol lpf500 care le luam doar seara inainte de culcare. dupa 5 zile nu am mai avut nevoie de calmante deloc.
Chiar radea cumnata-mea de mine, ei i-a dat dentistul ei ketonal pt o masea si mie paracetamol pt dureri post operatorii :)) Dar adevarul este ca nu am avut nevoie de ceva mai puternic si m-am refacut rapid. dupa o saptamana m-am spalat singura pe par !
0
08-06-2011, ora 12:11
jessy23
Nu este medic/terapeut
jessy23
Lina885, ma bucur ca te simti mai bine si e totul ok. Mai porti inca bustiera? Cred ca am sa-l sun pe dr.Siclovan sa vorbesc personal cu el si sa ma linistesc odata ca poate asa voi reusi sa ma decid mai repede, ca nu-mi place sa fiu indecisa.
Acum fug sa-mi deschid magazinul ca deja e 11 si e tarziu.
Pooop.
0
08-06-2011, ora 12:21
jessy23
Nu este medic/terapeut
jessy23
Agonista ai PM. Thanks.
0
08-06-2011, ora 12:23
lina885
Nu este medic/terapeut
lina885
Da jessy23 bustiera trebuie sa o port 3 luni non stop dupa care inca 3 luni numai noaptea. la fel ca si agonista am avut de luat tratamentul dupa dar eu paracetamol nu am luat decat primele 2 zile pt ca aveam si tuse care inca mai am.
0
08-06-2011, ora 12:30
wapa33
Nu este medic/terapeut
wapa33
Salut frumoaselor :-))

Fetele care aveti implantul introdus prin tehnica dual plane, partial submuscular, am nevoie de ajutor : eu cand ma aplec in fata, simt la unul dintre sani de parca ar avea aer in partea de sus, o senzatie de loc gol, de parca s-ar misca implantul intr-un loc destul de larg.!

Si in afara de asta, ma doare destul de tare atunci cand ma aplec in fata ; si desi suna ciudat, daca sustin sanul cu mana cand ma aplec, nu ma mai doare..!!

M-am obisnuit deja sa tin sanul cu mana la miscarea asta.sa fie vorba despre o ´´problema´´?? Credeti ca e cazul sa-mi sun doctorul pentru asta??

A mai patit cineva asta?? O fi in grafic situatia asta si face parte din recuperare ?

Pup fetele si astept sa-mi spuneti ceva :-))
0
08-06-2011, ora 12:52
Lela_Blue
Nu este medic/terapeut
Lela_Blue
hmmm...nu cumva este muschiul care sustine implantul si care doare...implantul in partea de sus este sub muschi.senzatia de loc gol, de implant care se misca este doar impresie...nu exista aceasta posibilitate!
la aplecat in fata si pe mine m-au durut si daca fac miscari prin mare se misca sanii sus-jos, sau lateral inca mai simt o jena.
suna cel mai bine si pe calota el este cel mai in masura sa-ti explice exact ce se intampla!!!!
te pup!!!!
0
08-06-2011, ora 13:13
wapa33
Nu este medic/terapeut
wapa33
Lela _ Blue

:-)) Ciau iubita, multumesc de raspuns.

Intr-adevar, pe mine ma doare in partea superioara a muschiului, acolo unde muschiul sustine implantul (pentru ca in partea de jos e introdus sub glanda).

Si atunci cand ma aplec in fata, simt ca ma apasa foarte tare in partea de sus, spre interiorul muschiului, cum ar fi, privind spre celalalt san.

Nu vreau sa fiu pisaloaga si sa-l deranjez pe dl. Calota inca ; poate ca e o chestie normala, banala dar nici nu vreau sa fiu nepasatoare si dupa sa se constate ca era o complicatie. :-(
0
08-06-2011, ora 14:19
ralucut
Nu este medic/terapeut
ralucut
Salutari tuturor fetelor ma bucur sa va vad pe toate.
Capri felicitari la un an !
O zi buna tuturor!
0
08-06-2011, ora 14:23
ralucut
Nu este medic/terapeut
ralucut
A postat cineva pe forum ca doctorul Marinescu are oferta la 1500 euro pentru a ajuta pacientele asta este chiar un neadevar niciun doctor nu face asta.
Oferta o face ca sa-si faca reclama si atat.
O zi buna tuturor!
0
08-06-2011, ora 17:23
Blueyes Oana
Nu este medic/terapeut
Blueyes Oana
Buna jessy23 Referitor la domnul doctor este foarte ok, am discutat aproape 2 ore..Mie in schimb imi mai lipseau 2 analize din tot setul de care am nevoie pentru interventie..abia ieri vineri sunt gata..oricum doamnul doctor este plecat din tara vine dupa 12 iunie..asa ca o sa fie perfect..De masurat nu m-am masurat cat am sub sani..chiar nu imi sctiu masuratorile, insa am 1, 67 nu sunt inalta..si am 50 de kg.pupi si sa ai o zi buna
0
08-06-2011, ora 18:07
agonista1711
Nu este medic/terapeut
agonista1711
Jessy, ai PM.
Am pus poza inainte ( evident ) si una de azi :D
0
08-06-2011, ora 19:47
Alessandra4
Nu este medic/terapeut
Alessandra4
Jessy matrix sau natrelle insemna acelasi lucru, matrix daca nu ma insel e vechea denumirea a implentelor produse de allergan si apoi s-a schimbat in natrelle
Blueeyes scuza-ma nu am fost atenta, dar unde te-ai consultat?
Lela, Wapa ce sa va mai zic SUPERBI SANI :X:X:X
0
08-06-2011, ora 20:00
ada_131
Nu este medic/terapeut
ada_131
Buna Jessy23! Nu stiu daca si prin marginea superioara a areolei se introduc. Eu am prin marginea exterioara. La tine banuiesc ca se pune problema, cum a zis si Lela, si de lifting si d-asta s-a pus problema de introducere prin marginea inferioara. Mie mi s-a spus ca n-o sa am probleme cu alaptatul, dar nu pot sa zic ca e nenorocire daca n-o sa alaptez. O sa vedem. La dr. mi s-a spus ca nu imi sectioneaza ceva ce ar putea afecta alaptatul.
Oricum aceasta metoda de introduce a implantelor periareolar este a unui medic chirurg italian. Important este ca medicul la care mergi tu sa foloseasca aceasta metoda. Legat de timpul operatiei, la mine a durat operatia aproape 3 ore si jumatate, asa ca la tine probabil va dura putin mai mult, dar daca aceasta anestezie te va afecta, asta poate stii doar medicul tau sau tu daca ai mai avut probleme, in functie si de analize. Nici eu nu stiu dimensiunea areolei inainte, in orice caz era mica si acum e mai intinsa si mai dragutaaaa. Pup!
0
08-06-2011, ora 20:13
ada_131
Nu este medic/terapeut
ada_131
Blueyes Oana, am vazut clinica asta cand stateam pe net inainte de operatie si radeam cu cineva si ma gandeam cum ar fi sa ma operez acolo. Dupa cum spune mama " daca e ceva gratuit sau f ieftin, se poate sa ajungi sa platesti de o mie de ori mai mult". Nu pot sa n-o recomand, ca nu am fost acolo, dar la 1200 de euro, eu cred ca ma taie si ma lasa asa. Atata dau, atata face. Nu stiu, glumesc evident. Poate fi super k. Mai ales ca tu stii pe cineva care s-a operat acolo. Pup
0
08-06-2011, ora 20:22
miruna85
Nu este medic/terapeut
miruna85
Subscriu la ce scrie Ada aveti grija unde mergeti totusi un implant OK costa in jur de 600 euro.
Eu nu spun ca nu conteaza banii dar totusi nu trebuie sa fie ceea ce va face sa mergeti la o clinica.
Mult succes celor care se opereaza si felicitari celor proaspat operate.
0
08-06-2011, ora 20:39
nt_lilyana
Nu este medic/terapeut
nt_lilyana
Fetele eu mi-am gasit partenera k sa merg la dr Calota...deci preselectia la mine numai este valabila:)))...m-am combinat;).pooopicei
0
08-06-2011, ora 20:48
Lela_Blue
Nu este medic/terapeut
Lela_Blue
alessandra4 foarte apetisant!!!!!;-D
nt_lilyana multa bafta si recuperare usoara dupa!!!!
va pup pe toate!;-*
0
08-06-2011, ora 21:16
Blueyes Oana
Nu este medic/terapeut
Blueyes Oana
Fetele eu doar am pus linkul sa aruncati o privire..intr-adevar cunosc pe cineva..nu a avut probleme.Eu insa ma voi opera la domnul doctor Dobos Calin clinica Hyperion Galati.pup
0
08-06-2011, ora 22:24
lina885
Nu este medic/terapeut
lina885
Agonista wow, sunt superbi !!!!! Abia astept sa treaca timpul si la mine... mai am de mancat pana te ajung din urma... mai vb prin toamna :P. Sanatoase sa fim.

Bafta tuturor aspirantelor si felicitari celor care au facut pasul deja.

Oricum eu sunt fericita si multumita, doar ca trece timpul prea incet si abia astept sa se schimbe mai mult.
Adaugă un comentariu / răspuns
96566 comentarii 1 2 ..... 436437438 ..... 3218 3219 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Ați trecut printr-o operație? Ajutați alți pacienți oferind o recomandare chirurgului care v-a operat.
Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sânii
  • Auto-examinarea sânilor
  • Chirurgie estetica
  • Beneficiile chirurgiei estetice
  • Riscurile chirurgiei estetice
  • Tehnici utilizate in chirurgia estetica
  • Chirurgia estetica minim invaziva
  • Chirurgie plastica
  • Chirurgia plastică - PRO și CONTRA
  •