Implant silicon sani

96566 comentarii 1 2 ..... 442443444 ..... 3218 3219 Înainte ›
0
12-06-2011, ora 17:37
alexy87
Nu este medic/terapeut
alexy87
Tocmai m-am masurat :)) am 80 circumferinta toracelui sani deloc adica cupa A si voi avea 500 cc Medicul Ivan a spus ca voi avea cupa C sau D depinde de sutien.CorinaInna ai niste sani senzationali cat ai ? se ce circumferinta ai ?Apropo am 160, 52 kg
0
12-06-2011, ora 17:39
Lili89
Nu este medic/terapeut
Lili89
Alexy daca doctorul a zis ka iti intra si iti recomanda marimea ii super:D !!! Majoritatea vrem cat s poate de mari si sa arate bine pe noi! e super k iti pune atata:X:X: !!! Sanii tai vor fii foarte foarte faini! sigur nu vei avea problema k is prea mici:D!!! esty inaltA? daca esty si inalta nu ai de ce s iti faci probleme!! Orikum stie doctorul ce zice:D!!! Sa se araty poze sa vedem bijuteriile de 500:X:XX:X:X:! CAt ai acum la sutien? Orikum eu zic k o s ai cupa C, daca nu kiar D, depinde cum is acum:P ! Te poop si fara emotii !!! Asteptam poze de la tine
0
12-06-2011, ora 17:43
Lili89
Nu este medic/terapeut
Lili89
Alexy scuze.am scris comentul si pur si simplu nu imi apareau ultimele doua care leati scris voi:P ! WOw ai 1.60:X ! si eu am cam 1.62 si 85 peste sani, acum nu stiu vad eu ce imi recomanda.Sper makar un 300 acolo:)):)!! pooop
0
12-06-2011, ora 17:51
Lili89
Nu este medic/terapeut
Lili89
Alexy dupa implant nu conteaza ka au fost mici sanii, iar ai tai sunt simetrici si kiar nu mi se par lasati! Deabya astept s te vad, eu zic ca vei fi mai mult decat incantata!
0
12-06-2011, ora 17:54
alexy87
Nu este medic/terapeut
alexy87
Lili89 dupa cum vad in poza o sa-ti poata pune si mai mult de 300 acuma depinde ce vrei si tu depinde de circumferinta de sub san, eu de ex.am 80 sub sani si 82 cu tot cu sani :)))) am niste sani de 2 cm :))))))))dar nu mai conteaza mai am un pic tp care cred ca mi-l voi petrece cu voi pe forum ca de eltceva nu am nici un chef :)).CorinaInna u cum ai stat cu durerile dupa operatie si cand ai iesit in oras prima data :) ?poop
0
12-06-2011, ora 17:56
RebeccaDubai
Nu este medic/terapeut
RebeccaDubai
multumesc alexy87!eu am 1.63, 43 de kg si 66 circumferinta la torace!:D da click pe poza mea si vei vedea scrise acolo la profil toate detaliile despre implant!
0
12-06-2011, ora 18:02
rautza
Nu este medic/terapeut
rautza
fetelor, s-a operat una dintre voi la doctor silviu marinescu? eu as vrea sa o fac, dar am citit tot felu si mi-e cam frica. va rog sa imi povestiti cum a fost daca sunteti printre voi operate de el, multumesc tare mult
0
12-06-2011, ora 18:04
RebeccaDubai
Nu este medic/terapeut
RebeccaDubai
Alexy87 eu am avut dureri in primele 2 sapt pentru ca mi-a fost pielea intinsa la maxim iti dai seama si in plus si acum inca mai am o senzatie de disconfort desi au mai coborat si s-au mai aranjat, oricum calmantele sunt de mare ajutor si in plus dak ai pielea elastica nu o sa ai probleme de genu.plus ca fetele care au avut inainte tesut timpu de recuperare a fost mult mai scurt iar implantele s-au asezat mult mai repede fatza de cazul meu!
0
12-06-2011, ora 18:07
RebeccaDubai
Nu este medic/terapeut
RebeccaDubai
rautza eu una nu stiu pe nimeni care sa se fi operat la dansul dar dak sunt fete pe forum care au avut interventia la acest doctor in mod sigur iti vor raspunde!insa dak nu esti hotarata eu zic sa mai mergi si la altcineva la consultatie ca sa iti faci o idee si sa ai de unde sa alegi!
0
12-06-2011, ora 18:17
Lili89
Nu este medic/terapeut
Lili89
Alexy m-am masurat si eu am 74 sub sani si 85 peste! Dar vreau s slabesc vreo 6 kg inainte de operatie! Poop
0
12-06-2011, ora 18:24
RebeccaDubai
Nu este medic/terapeut
RebeccaDubai
Lili tie ce marimi ti-a recomandat sau inca nu ai fost la consultatie?
0
12-06-2011, ora 18:27
Lili89
Nu este medic/terapeut
Lili89
Nu am fost, eu maine plec din tara si revin in septembrie! Atunci vreau sa ma operez! Am 2 doctori la care as vrea s merg la consultatie! La dr. Siclovan ar fi bine k ii mai aproape d mine, dar as vrea s merg si l dr. Parasca la consultatie! Mai am timp sa ma gandesc si sa cantaresc totul! poop
0
12-06-2011, ora 18:30
rautza
Nu este medic/terapeut
rautza
multumesc de rapuns corina
0
12-06-2011, ora 18:40
elas
Nu este medic/terapeut
elas
Alexy
Daca te operezi la Ivan vor iesi super sanii, nu-ti face griji ca vor fii prea mari. Ai Pm.
0
12-06-2011, ora 18:53
Lili89
Nu este medic/terapeut
Lili89
Rautza pe forum la pagina 162 e o fata Ranna care s-a operat la dr Marinescu, sincera sa fiu a avut complicatyy eu zic sa mai cauti ! Dar intra si citeste mai scrie si in urmatoarele pagini citeste tot ce scrie:) ! Sper ka ti-am fost d ajutor!!! Poop
0
12-06-2011, ora 21:02
mariposa_locka
Nu este medic/terapeut
mariposa_locka
diana gabriela mie mi a zis doctoru meu sa nu fumez cu 2 sapt inainte sau tot asa ca s tie s ale raresc s le am rarit l vreo 3 tigari pe zi s in rest pufaiam intr una tigara electronica:D.
Fetelor nu v ati cumparat niciuna bustiera dupa net?ca eu am cautat s nu gasesc:(
0
12-06-2011, ora 21:16
diana gabriela
Nu este medic/terapeut
diana gabriela
mariposa_loka multumesc pentru raspuns, foarte reusita si operatia ta, abia astept sa vad si eu rezultatul la mine.
0
12-06-2011, ora 21:35
mariposa_locka
Nu este medic/terapeut
mariposa_locka
ms, eu le as fi vrut mai mari dar.bafta l operatie
0
12-06-2011, ora 21:44
RebeccaDubai
Nu este medic/terapeut
RebeccaDubai
mariposa eu am o prietena care si-a cumparat bustiera de la Triumph TRI-ACTION si mai sunt fete pe site care tot de acolo si-au luat!
0
12-06-2011, ora 21:54
corinap19
Nu este medic/terapeut
corinap19
lili 89 dr marinescu mi-a recomandat ca am areola mai maresi se poate pune si pe acolo dar nu sunt sigura ca nu se vor mai vedea cicatricile.
0
12-06-2011, ora 21:57
bella_02
Nu este medic/terapeut
bella_02
Alexy87 nu esti singura cuprinsa de emotii :))... Eu am programata interventia marti, 14.06 si noroc ca am avut foarte mult de lucru in ultima perioada ca altfel nu stiu cate ganduri mi-ar fi trecut prin cap. Acum sper (ca toate fetele de altfel) numai sa nu am complicatii, sa am un rezultat frumos si natural si sa ma recuperez repede. Iti doresc mult succe si incearca sa te odihnesti zilele astea si sa te alimentezi cat mai sanatos (multe fructe si legume, vitamina C, fresh-uri de portocale etc.) si pastreaza-ti energia pentru perioada post-operatorie.

Corina, foarte frumos incep sa se aseze sanii tai si par foarte mari raportat la toracele tau etc. Felicitari!

Lili89, cu siguranta vei avea un rezultat foarte frumos pentru ca te ajuta si "materialul" tau. Nu-mi dau seama foarte bine din poza daca exista si la tine o usoara asimetrie... de ex. la mine pentru corectarea asimetriei se vor folosi chiar implante de dimeniuni diferite!

Mariposa, cred ca am postat un comment in care te felicitam pt sani, , , mie imi palce rezultatul tau :)

Va pup
0
12-06-2011, ora 21:59
RebeccaDubai
Nu este medic/terapeut
RebeccaDubai
corinap19 este o fata pe forum Lela_Blue care are acest tip de incizie si cred ca cel mai bine ii trimiti un pm sa o intrebi tot si sa te lamureasca cred ca la pag 439 gasesti un comentariu postat de ea!
cred ca mai sunt si alte fete care au astfel de incizie insa momentan nu sunt active!
sper ca ti-am fost de ajutor!
0
12-06-2011, ora 22:14
RebeccaDubai
Nu este medic/terapeut
RebeccaDubai
Fetelor bella_02 SI Alexy87 fiti curajoase! este normal sa aveti astfel de sentimente si emotii inainte dar daca intr-adevar va doriti asta o sa treceti peste orice !
Toate am avut visul acesta de a avea sanii doriti si ni l-am indeplinit! :)
Eu sunt alaturi de voi, va tin pumnii si va urez multa BAAAFTTAAAA!!!
Totul o sa treaca foarte repede si cand va duceti acolo.va adoarme un pic, visati ca sunteti pe o plaja exotica in BORA BORA, savurati un coktail delicios si apoi va treziti din somn cu niste sani superbi! :)))
:D
Va pup!
0
12-06-2011, ora 22:17
diana gabriela
Nu este medic/terapeut
diana gabriela
corinaInna foarte frumosi sanii tai, ce marime aveai inainte de operatie ? submuscular sau subglandural..? foarte frumosi sant, sa-i stapanesti sanatoasa.
0
12-06-2011, ora 22:21
diana gabriela
Nu este medic/terapeut
diana gabriela
Multumim pentru incurajari...sper ca si celelalte, operatia sa fie cu final bun, temeri si ganduri sant de tot felul dar vorba ta ne trezim din somn cu niste sani superbi
0
12-06-2011, ora 22:25
RebeccaDubai
Nu este medic/terapeut
RebeccaDubai
eu am 290 cc total sub muschi insa pentru ca sunt extrem de mica in torace arata mari si in plus asta a fost marimea maxima pt care am putut opta, neavand tesut sau piele elastica! am avut cupa A inainte, mai precis 2 mandarine :))
0
12-06-2011, ora 22:26
RebeccaDubai
Nu este medic/terapeut
RebeccaDubai
da click pe poza mea si ai info acolo
0
12-06-2011, ora 22:43
corinap19
Nu este medic/terapeut
corinap19
CorinaIna nu sunt sigura cum se trimite un mesaj pm dar o sa incerc.
multumesc
0
12-06-2011, ora 22:47
RebeccaDubai
Nu este medic/terapeut
RebeccaDubai
corina dai click pe poza persoanei respective careia vrei sa ii trimiti mesaj si se deschide alta fereastra si acolo sub poza apare un chenar unde scrii mesajul dorit! te pup!
0
12-06-2011, ora 22:52
corinap19
Nu este medic/terapeut
corinap19
merci. dar daca primesc un pm unde pot sa vad?
Adaugă un comentariu / răspuns
96566 comentarii 1 2 ..... 442443444 ..... 3218 3219 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sânii
  • Auto-examinarea sânilor
  • Chirurgie estetica
  • Beneficiile chirurgiei estetice
  • Riscurile chirurgiei estetice
  • Tehnici utilizate in chirurgia estetica
  • Chirurgia estetica minim invaziva
  • Chirurgie plastica
  • Chirurgia plastică - PRO și CONTRA
  •