Implant silicon sani

96566 comentarii 1 2 ..... 452453454 ..... 3218 3219 Înainte ›
0
20-06-2011, ora 14:56
seby2306
Nu este medic/terapeut
seby2306
Mersi Corina, dar eu stau foarte rau cu timpul si in plus, nu sunt in tara :(((
Vreau sa vin si sa merg la unul singur si gata - am citit si m-.am documentat, sa stii, si v-am gasit pe voi si chiar vad ca e un super-forum care sper sa ma ajute si pe mine. Am inceput sa-l citesc de la prima pagina, dar e fffff mult de citit si. nu-mi permite timpul. Oricum 20 minute mi le aloc in fiecare zi special pentru asta.
Tot dau la profilele pe care le vad pe aici, dar de dr Dobos nu gasesc informatii - as vrea la el pt.ca are pensa aia care cica face minuni, si nu ai nevoie de bandaje compresive - la dr Stan nu vreau sa ma duc, pt., ca am fost acum 5 ani la el si m-a expediat imediat - chiar m-am intrebat: oare banii mei nu erau buni? sau tre sa fiu vreo vedeta ca sa pot merge la el? Asa ca, tot citind, am vazut ca si dr Dobos are aceeasi pensa si ma gandesc sa merg direct la el, dar vreau totusi sa vb cu cineva care s-a operat si sa aflu mai multe.
Pe site-ul dr Ina Isac am gasit f-multe informatii legate de aceasta operatie - chiar vi-l recomand!
Pupici tuturor fetelor - sper sa intru si eu curand in tabara voastra :D
0
20-06-2011, ora 15:49
RebeccaDubai
Nu este medic/terapeut
RebeccaDubai
sebyy daca nu ai gasit informatii eu nu iti recomand sa mergi la dansul.
mai ales daca nu esti sigura si decisa...eu zic sa te orientezi spre alti medici, nu cred ca e singurul cu metoda cu pensa, mai sunt medici care folosesc dupa operatie doar un leucoplast special si in general la majoritatea medicilor cicatricile sunt ff subitiri si devin f fine dupa 6 luni aproape insesizabile.
eu zic sa alegi din medicii care au aici pe forum rezultate extraordinare ale pacientelor care ii lauda.
bineinteles e alegerea ta! dar eu imi dau cu parerea si ma pun in locul tau si cu siguranta m-as reorienta! te pup!
0
20-06-2011, ora 16:24
wapa33
Nu este medic/terapeut
wapa33
Salut fetele :-)

Cum suportati caldura ? Pupicuri la toate.

Lela_Blue am raspuns la pm !
0
20-06-2011, ora 16:35
vladescuelena
Nu este medic/terapeut
vladescuelena
LelaBlue am o intrebare, ca vad ca esti singura care s-a operat la calota.stii cumva pe ce perioada sunt garantate implanturile puse de dansu?ca am inteles ca exista unele care dupa cativa ani trebuiesc scoase.As putea totusi sa te contactez direct?eu am facut programare la consult pe 29.06.2011 si daca totul decurge bine la sf lui august as vrea sa ma operez ( asta fiindca mi-ai dat curaj )
0
20-06-2011, ora 16:37
Lela_Blue
Nu este medic/terapeut
Lela_Blue
oleeeee wapa!!!!
nu suport caldura...aici sunt deja 36 grade!!!!!aer conditionat nu pot sa pun ca izmanosu asta mic se invarte prin toata casa in pampersi si mi-e frica sa nu raceasca...deci fierb in suc propriu!!!!;-(
la plaja ca sa ne ducem tre sa incarcam masina cu galetusa/colac/lopatele/mancare/apica/laptic/.si lista poate continua.deci mai bine ma lipsesc!!!!!
hei fetelor care-i treaba cu "pensa" aia.e vreo unealta asa mai speciala?ce face exact?vad ca tot postai de pensa si eu habar nu am ce-i aia!!!!!asa de curiozitate explicati va rog cum sta mersul cu aceasta PENSA!!!!
in rest wapa...ai pm!!!!;-P
va pup!!!!
0
20-06-2011, ora 16:48
Lela_Blue
Nu este medic/terapeut
Lela_Blue
vladescu elena da-mi pm (private mesage) cu ce anume te intereseaza!te pup
implanturile au o garantie de 10-15 ani!
0
20-06-2011, ora 16:59
wapa33
Nu este medic/terapeut
wapa33
Am raspuns Lela
0
20-06-2011, ora 17:20
Lela_Blue
Nu este medic/terapeut
Lela_Blue
wapa
vladescu elena aveti PM!
0
20-06-2011, ora 18:29
hrm27
Nu este medic/terapeut
hrm27
seby2306, ai PM
0
20-06-2011, ora 19:37
iordache maria
Nu este medic/terapeut
iordache maria
chicsalon.ro ce parere aveti despre acest tratament de slabire EXIMIA ?12 sedinte 1.100 de euro scazi in kg si cm, daca a fc cineva acest tratament sa imi sp asi vrea sa il fac dar imi este teama ca nu o sa dea rezultate, am vb cu cineva de la salon si mi.a sp ca imi garanteaza ca cel putin 6 kg le dau jos si ca sa nu ma fac lipo ca nu o sa mai am nevoie, ce sfat imi dati?va pup pe toate
0
20-06-2011, ora 20:01
nt_lilyana
Nu este medic/terapeut
nt_lilyana
Lela si Wapa aveti pm..:*
0
20-06-2011, ora 20:53
wapa33
Nu este medic/terapeut
wapa33
nt_lyliana am raspuns

:-)
0
21-06-2011, ora 01:29
karinakaia
Nu este medic/terapeut
karinakaia
Buna fetelor.
Dr. Calota are o oferta f. tentanta cu 2100 e de persoana daca venim 2 fete la consultatie si la operatie impreuna. Implantele sunt Natrelle Inspira (fostele matrix) care sunt printre cele mai buna si au garantie pe viata !
Ar dori cineva sa vina cu mine saptamana viitoare la consultatie (dr. Calota este in concediu pana pe 27.06)? Eu as vrea sa ma operez saptamana viitoare sau peste 2 saptamani.
0
21-06-2011, ora 02:00
xylya
Nu este medic/terapeut
xylya
Karinakaia, poti sa ma contrazici, dar din cate stiu eu, nu trebuie sa ne amagim cu, garantia pe viata, a implantelor...
0
21-06-2011, ora 08:13
monica28
Nu este medic/terapeut
monica28
cine nu ar dori garantia pe viata a implantelor.. ar fi super...
0
21-06-2011, ora 08:54
maftei
Nu este medic/terapeut
maftei
Eu nu anteleg ce ati spus, adica se opereaza 2 fete cu 2100euro?Sau o fat cu 2100?Lamuriti-ma si pe mine
0
21-06-2011, ora 09:02
rautza
Nu este medic/terapeut
rautza
Din cite am inteles eu este o oferta pe internet ceva sub 6000 roni de persaoana si nu trebuie sa mergeti doua...eu asa am vazut, cautati mai bine
0
21-06-2011, ora 10:48
anca2010
Nu este medic/terapeut
anca2010
elas, da, acolo m-am hotarat sa merg, doar ca din pacate banii inca sunt in plan:)Dar continui sa sper...Intre timp urmaresc ezultatele fetelor operate de dr Ivan si nu numai si ma bucur foarte tare sa vad fete multumite indiferent de medicul care le-a operat.
0
21-06-2011, ora 11:11
seby2306
Nu este medic/terapeut
seby2306
hrm27 ai PM
0
21-06-2011, ora 11:21
seby2306
Nu este medic/terapeut
seby2306
Iordache Maria ai PM
0
21-06-2011, ora 11:27
Mihaella25
Nu este medic/terapeut
Mihaella25
Buna fetele.Am vazut si eu oferta dnului doctor Calota.Operatia costa 6000 de roni iar banii trebuiesc dati in avans prin cont bancar.E similara cu oferta dnului Marinescu de acum cateva saptamani.Eu insa m-am operat acum o saptamana dupa luuuungi cautari la dnul doctor Popescu de la Spitalul de Urgenta cu 1600 de euro si sunt extrem de multumita.Cred ca toti medicii au inceput sa mai scada preturile.
0
21-06-2011, ora 11:29
seby2306
Nu este medic/terapeut
seby2306
Buna fetelor.

Lela_Blue, uite ce scrie despre "PENSA-MINUNE" a dr Dobos (inventata si brevetata de dr STAN in SUA !!):

"Disectia se face cu ajutorul pensei monopolare ELEMAN cu radioplasma. Se realizeaza o disectie cu coagularea concomitenta a vaselor sanguine, inainte ca acestea sa sangereze, cu protectia tesuturilor impotriva arderii si cu respectarea terminatiilor nervoase. Intrucat, cavitatea rezultata este uscata, edemul si implicit durerea, vor lipsi sau vor fi minime, usor de controlat cu calmante obisnuite. Prin aceasta metoda pacienta poate misca bratele la 3 ore postoperator.
Dupa operatie veti avea un pansament mic la nivelul inciziei; nu e nevoie de bandaj compresiv sau tuburi de drenaj. Sanul va avea aspect si consistenta normala. Pacientele se pot intoarce la activitatea socio-profesionala dupa 24 de ore.
La 2 luni de la operatie, cand inflamatia va disparea complet iar implantul va cobora usor, sanul va capata forma si dimensiunea finala".

Acest text ma facuse sa ma gandesc f.serios la operatia la dr Dobos, insa am vazut ca o fata operata de el a avut ceva probleme.

Voi ce ma sfatuiti fetelor? Vreau sa vin in tara sa ma operez si apoi sa plec repede-repede inapoi (maxim 5 zile pot sta in tara).
0
21-06-2011, ora 11:34
vladescuelena
Nu este medic/terapeut
vladescuelena
in legatura cu oferta la dr calota de 6.000 lei, eu am facut asa: doctorul e plecat din tara saptamana aceasta ( adica exact cat tine promotia ) asa ca am sunat la kuponiada si m-au lasat doar sa rezerv tichetul de reducere pana ma duc la control.Asa ca pe 29 iunie, saptamana viitoare, ma duc la control si daca dr imi spune ca e ok abia dupa aceea o sa platesc suma de 6.000 lei.
0
21-06-2011, ora 11:40
seby2306
Nu este medic/terapeut
seby2306
DyannaP ai PM
0
21-06-2011, ora 11:46
Daianaaa
Nu este medic/terapeut
Daianaaa
Buna fetelor, ce faceti?
VladescuElena, si eu m-am operat la dr. Calota si nu am avut probleme cu starea de voma dupa anestezie, dar asta difera de la persoana la persoana. Daca suporti durerile cred ca o sa treci cu bine si peste voma daca o sa fie cazul.
Cat despre conditii: eu am fost multumita, la fel si fetele care s-au operat la dansul, ajungi la clinica, te cazezi intr-un salon, poti veni cu insotitor si sta cu el pana intrii in operatie, ramai internata peste noapte cu asistenta medicala in permanenta langa tine, vine imediat la tine daca ai apasat pe buton, dimineata primesti micul dejun, iti schimba dl.dr. pansamentele si pleci acasa.Te intorci cand iti spune el pentru schimbarea pansamentelor.
Mult succes la consultatie.
Buna Wappa, eu nu suport caldura de fel, prefer sa stau inchisa in casa si sa ies seara :))
karina, esti sigura ca pretul este de 2100euro pentru 2persoane?Stiu ca avea inainte o promotie pentru 2persoane dar la3800euro.
0
21-06-2011, ora 11:50
vladescuelena
Nu este medic/terapeut
vladescuelena
Buna Daianaaa, dar cum ti-a facut anestezia?intravenos sau ti-a pus masca aia pe fata?si am inteles ca nu trebuie sa mananci nimic inainte si dupa operatie ca sa nu vomiti, nu?offff imi e asa de frica ca daca nu ma duc mai repede cred ca ma razgandesc
0
21-06-2011, ora 12:02
Mihaella25
Nu este medic/terapeut
Mihaella25
Dragutele tin sa va spun ca acest forum e genial.Ma ajutat enorm in perioada de recuperare si nu numai.Va pup pe toate!
0
21-06-2011, ora 12:35
Ivanna
Nu este medic/terapeut
Ivanna
Buna fetelor! primul meu mesaj aici:) ma bucur ca exista acest forum, de f mare ajutor!
am tot citit pentru ca trebuie sa ma hotarasc ce imi pun. am fost la doua consultatii pana acum: dr Ion Lascar - mi-a spus ca ce am eu deja e cam 200 cc, ptoza grad 2, si ca imi pune 375 cc Mentor anatomice, 5200 euro, iar Marek Valcu a fost f maleabil, poate prea, a zis ca imi pune orice vreau eu, de la 300 la 400, in final zicand 375 cc mentor rotunde, 2900 euro. si ca recomanda rotunde pt ca cele anatomice se pot misca in schimb, mai ales pt o persoana care face sport in fiecare zi ca si mine...

daca nu ar fi diferenta de pret, probabil ca as alege categoric pe Lascar. nu stiu cat de maleabil ar fi daca i-as spune ca vreau rotunde in loc de anatomice.

voi ce parere aveti? citeam ca majoritatea fetelor isi doresc sa isi fi pus mai mult. de asemeni, rotund versus anatomic?

multumesc :)
0
21-06-2011, ora 13:49
Daianaaa
Nu este medic/terapeut
Daianaaa
VladescuElena, anestezia a fost intravenos din cate imi aduc eu aminte.Inainte de operatie nu am mancat si nu am baut nimic.Daca te opereaza spre seara te lasa sa mananci si sa bei ceva dimineata.Stai linistita toate am avut emotii.
Karina, scuze acum am recitit mesajul, nu stiu de ce vazusem eu ca ai scris 2100euro pt 2 persoane, scuze.
Mihaella, ma bucur ca ti-ai revenit repede dupa operatie.
Ivanna, decizia este a ta, dr.Lascar este un nume important in medicina asa se justifica si pretul dar sunt suficienti dr buni cu preturi mult mai mici si rezultate f bune.
Si mie dr mi-a recomandat implantul rotund.
0
21-06-2011, ora 14:04
KatG
Nu este medic/terapeut
KatG
MateiDianaAdelina
ai PM.
Adaugă un comentariu / răspuns
96566 comentarii 1 2 ..... 452453454 ..... 3218 3219 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Ați trecut printr-o operație? Ajutați alți pacienți oferind o recomandare chirurgului care v-a operat.
Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sânii
  • Auto-examinarea sânilor
  • Chirurgie estetica
  • Beneficiile chirurgiei estetice
  • Riscurile chirurgiei estetice
  • Tehnici utilizate in chirurgia estetica
  • Chirurgia estetica minim invaziva
  • Chirurgie plastica
  • Chirurgia plastică - PRO și CONTRA
  •