Implant silicon sani
CorinaInna mersi macar cu sensibilitatea mamelonului stiu acuma care e problema. La tine tot asa e si acuma? S-au si-a mai revenit. La tine tot asa a fost cu bustiera? S-a largit dupa un timp? Ti-ai luat si tu alta? Mai mica? te pup si eu
acum sensibilitatea nu mai e asa mare incepe sa isi revina pielea
eu nu am avut bustiera, doar banda elastica sus ca sa imi coboare mai repede :D
eu nu am avut bustiera, doar banda elastica sus ca sa imi coboare mai repede :D
ok mersi de raspuns. tu esti exact cu 2 sapt inaintea mea.:) O poza noua nu ne arati si noua?sau un colaj cum am si eu.cojitele ti-au cazut de tot? la mn cam jumate
o sa pun azi o poza noua am aproape o luna jumate, colaj nu pot sa fac pt ca nu mai sunt in tara si nu mai am pozele dinainte de operatie.
eu nu am avut cojitze pentru ca am avut fire care se absorb din interior, momentan folosesc crema de cicatrici.
eu nu am avut cojitze pentru ca am avut fire care se absorb din interior, momentan folosesc crema de cicatrici.
bun te astept cu o poza noua atunci. si eu tot fire care se resorb am, o fi vreo diferenta intre ele? hmmm. eu mai am de mancat pana ajung la crema pt cicatrici:P. la cat dupa operatie e facuta poza de la profil?
buna fetelor, la cate zile se absorb atele dupa operatie ??? si cat timp trebuie sa port banda deasupra bustierei ca deja ma dispera nu ma pot imbraca cu nimic sa nu se vada
Am schimbat poza!:)
Aceasta e poza la o luna jumatate!:D
Ce parere aveti??
Va puuuuppp!
Aceasta e poza la o luna jumatate!:D
Ce parere aveti??
Va puuuuppp!
superbe, mult mai asezate si nu mai sunt nici asa umflate, felicitari ai niste sani frumosi
Doamne Corina nu stiu de ce ai fost tu suparata si ai avut depresii.sunt foarte frumosi!Sa ii stapanesti sanatoasa! :D Mi se pare ca se potrivesc perfect cu toracele tau.Felicitari! :D
Apropo m-ai linistit cu poza asta k imi faceam mii de ganduri de cum se micsoreaza.mai ales cand te-am auzit cu depresii :)
Sunt superbi :D Te pup
Apropo m-ai linistit cu poza asta k imi faceam mii de ganduri de cum se micsoreaza.mai ales cand te-am auzit cu depresii :)
Sunt superbi :D Te pup
si eu deja ma gandeam, cand o sa mai coboare, desumfle... cat o sa imi mai ramana din ei, oare am facut aceasta interventie degeaba, dar acum ma-m mai linistit
CorinaInna st super frumosi sanii tai sau asezat foarte frumos, te pup
Buna fetelor.
Eu sunt hotarata in proportie de 80% sa ma operez cu oferta de pe Kuponiada la dr.Calota. Am vazut pe site ca sunt multe fete operate la esl si sunt f.multumite de rezultat. Implanturile de la Arion nu mi se par de proasta calitate ci poate mai putin mediatizate.
Poate puteti sa imi dati un sfat... Care este diferenta intre gradul de coezivitate al gelului ( gradul I, II si III ) ? Sa inteleg ca gradul I curge mai repede daca se sparge implantul decat gradul III? Are cineva implant cu gradul I de coezivitate?
Cum vi se pare domnul dr. Calota? Puteti sa-l sunati la orice ora si sa-i puneti intrebari daca vi se pare ca implanturile voastra au vre-o problema sau va repede la telefon si va vorbeste de sus? Ca nu-l cunosc. Mie imi place ca medicul sa stea de vorba cu mine si sa nu ma repeada chiar daca problema mea este minora. Eu nu am de unde sa stiu daca este minora sau majora problema. Trebuie sa-mi vorbeasca frumos! Este dr. Calota o astfel de persoana?
Astept cu nerabdare raspunsurile fetelor operate la el.
Eu sunt hotarata in proportie de 80% sa ma operez cu oferta de pe Kuponiada la dr.Calota. Am vazut pe site ca sunt multe fete operate la esl si sunt f.multumite de rezultat. Implanturile de la Arion nu mi se par de proasta calitate ci poate mai putin mediatizate.
Poate puteti sa imi dati un sfat... Care este diferenta intre gradul de coezivitate al gelului ( gradul I, II si III ) ? Sa inteleg ca gradul I curge mai repede daca se sparge implantul decat gradul III? Are cineva implant cu gradul I de coezivitate?
Cum vi se pare domnul dr. Calota? Puteti sa-l sunati la orice ora si sa-i puneti intrebari daca vi se pare ca implanturile voastra au vre-o problema sau va repede la telefon si va vorbeste de sus? Ca nu-l cunosc. Mie imi place ca medicul sa stea de vorba cu mine si sa nu ma repeada chiar daca problema mea este minora. Eu nu am de unde sa stiu daca este minora sau majora problema. Trebuie sa-mi vorbeasca frumos! Este dr. Calota o astfel de persoana?
Astept cu nerabdare raspunsurile fetelor operate la el.
Hello!
CorinaInna si eu ma intreb oare de ce erai tu deprimata cu asa sani superbi si plini?! Foarte reusiti, cel putin in poza asta sunt perfecti..;) O sa se mai schimb ei, dar nu poate decat in bine.
Mihaella25 si ai tai sunt super frumi, ma asteptam sa ai mai multi cc la cum arata, f plini asa:D
karinakaia, dpmdv as alege coeziv I, e cel mai natural gel coeziv, cel mai moale. Intr-adevar din cauza gradului de coezivitate, ar "curge" mai usor decat II sau III (cele gradul III sunt defapt gummy bears care nu curg in caz de fisura) insa cazurile sunt atat de rare..incat nu ar trebui sa iti faci griji. Eu am gradul II, insa mi-ar fi placut sa fie mai moi. Daca ai tesut putin se simte la palpare. Eu daca slabesc se simt destul de tari..
CorinaInna si eu ma intreb oare de ce erai tu deprimata cu asa sani superbi si plini?! Foarte reusiti, cel putin in poza asta sunt perfecti..;) O sa se mai schimb ei, dar nu poate decat in bine.
Mihaella25 si ai tai sunt super frumi, ma asteptam sa ai mai multi cc la cum arata, f plini asa:D
karinakaia, dpmdv as alege coeziv I, e cel mai natural gel coeziv, cel mai moale. Intr-adevar din cauza gradului de coezivitate, ar "curge" mai usor decat II sau III (cele gradul III sunt defapt gummy bears care nu curg in caz de fisura) insa cazurile sunt atat de rare..incat nu ar trebui sa iti faci griji. Eu am gradul II, insa mi-ar fi placut sa fie mai moi. Daca ai tesut putin se simte la palpare. Eu daca slabesc se simt destul de tari..
Corina Inna sanii tai sunt superbi. Imi plac foarte mult. Felicitari si sa te bucuri de ei. Saptamana viitoare am sa merg si eu la consultatie la d-na dr Brezeanu, si sper sa fie totul ok, pentru ca as vrea sa ma operez in luna iulie. Imi puteti spune si mie va rog ce diferenta este intre mplanturile Mentor si cele Allergan? Care sunt mai bune?
Va multumesc fetelor! ma faceti sa ma simt foarte bine!
ideea e ca se schimba f mult de la saptamana la saptamana si cand imi plac cand nu imi plac.si mie cel mai mult imi plac sanii maaarriii!desi m.am convins ca nu sunt pt corpul meu!poate dupa ce fac 2 bebelusi optez pt mai mult daca se schimba f mult dupa alaptare! va pup fetelor!
ideea e ca se schimba f mult de la saptamana la saptamana si cand imi plac cand nu imi plac.si mie cel mai mult imi plac sanii maaarriii!desi m.am convins ca nu sunt pt corpul meu!poate dupa ce fac 2 bebelusi optez pt mai mult daca se schimba f mult dupa alaptare! va pup fetelor!
Buna fetele stie cineva 310g Matrix comparativ cu Mentor cat cc sunt ? Urmeaza sa-mi fac operatia si sa ales 310 g Matrix, si nu-mi dau seama cat de mari ar fi..la majoritatea vad ca aveti Mentor si nu -mi pot face o idee asupra marimii.
PENTRU REBECA Matrix e acelasi lucru cu Natrelle
Pentru Diana Gabriela aici ai site-urile cu marimile de la
Matrix sau Natrelle: http://www.allergan.com/assets/pdf/natrelle_catalog.pdf
si
Mentor :http://www.mentorwwllc.com/global/breast-augmentation/contour-profile-gel.htm
sper sa te ajute!
puup!!
Pentru Diana Gabriela aici ai site-urile cu marimile de la
Matrix sau Natrelle: http://www.allergan.com/assets/pdf/natrelle_catalog.pdf
si
Mentor :http://www.mentorwwllc.com/global/breast-augmentation/contour-profile-gel.htm
sper sa te ajute!
puup!!
Totusi... daca este vre-o fata care vrea implanturi Natrelle Inspira (fostele Matrix) o rog sa ma contacteze. Daca as gasi inca o fata sa poata sa se opereze la inceputul lui iulie la dr. Calota nu mi-as mai pune implanturi Arion. Nu mi se pare normal, pt.atata durere indurata si atatia bani dati, sa ma zgacesc la 600 e cat ar costa in plus operatia (total 2100 e) daca am merge 2 fete la opertie (asta este conditia)...
Este vre-o doritoare care sa poata sa faca acest pas la INCEPUTUL lui IULIE?
Este vre-o doritoare care sa poata sa faca acest pas la INCEPUTUL lui IULIE?
oooo frumos decolteu linaaa :D i love it! :)
marimea care o ai tu o voiam eu! poate dupa bebe!:))))
marimea care o ai tu o voiam eu! poate dupa bebe!:))))
Mai am si eu putin..pe 9 iulie. Am niste emotii..cum nu am avut niciodata.
O sa imi pun 390 Matrix. Sper sa fie ok..La consultatie mi-au placut cum aratua asa..pareau destul de mari.
O sa imi pun 390 Matrix. Sper sa fie ok..La consultatie mi-au placut cum aratua asa..pareau destul de mari.
Buna andreea.MARY, bafta, stai sa vezi ce emotii vei avea in ultimele zile, eu ma operez marti pe 28 si deja nu mai am somn, tot Matrix dar 310g.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2am un san umflat
- 15sanii mici cum ii pot marii?
- 4Ce as putea face sa raman cu sanii mai mari decat inainte de a ramane insarcinata?
- 5calcifiere la san fara semnificatii patologice - ce inseamna asta?
- 28Stadiul in care se afla cancerul?
- 14sani mariti natural
- 11nodul la san
- 10dureri de sani - lateral
- 6modificari psihologice dupa implantul mamar
- 1Am sanii foarte tari
- 11In urma operatiei de sani, am ramas cu cicatrici
- 1umflaturi in zona mameloanelor
- 0Dr.Ina Isac, implant mamar?
- 2operatie estetica la spital
- 11Implant cu silicon
- 5Oare am cancer mamar?
- 2implant mamar
- 1Marire sani si scolioza?
- 79Ce implanturi mamare alegem? Ce stiti despre Motiva?
- 6Implant sani
Mai multe informații despre: Sanii Chirurgia estetica Estetica sanilor Marirea sanilor Implanturile mamare mastopexia proteza de san sani tuberosi
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: