Implant silicon sani

96566 comentarii 1 2 ..... 460461462 ..... 3218 3219 Înainte ›
0
28-06-2011, ora 14:29
Ioanasch
Nu este medic/terapeut
Ioanasch
Corinaap19 ai pm
0
28-06-2011, ora 14:43
corinap19
Nu este medic/terapeut
corinap19
ionasch ai pm
0
28-06-2011, ora 14:47
vladescuelena
Nu este medic/terapeut
vladescuelena
karinakaia ai pm
0
28-06-2011, ora 15:12
Ioana212
Nu este medic/terapeut
Ioana212
Stie cineva despre un cicatrizant mai bun decat Contractubex? Imi recomandati altceva?multumesc,

Mesaj pentru Anca:Ti-l recomand pe dr.Totir care este foarte experimentat, mai ales ca face si reconstructie mamara, ceea ce nu oricine poate face.
0
28-06-2011, ora 15:12
lina885
Nu este medic/terapeut
lina885
lilee ai pm

wapa vreau poza noua:) Sper ca esti ok, cum e evolutia?

Lela merciiii si poza ta e super, pupi

Mie la sanul stang mi-a cazut coaja de tot dar la dreptul mai am o cojita mica. Oare sa mai astept cu crema de cicatrici? sau sa ma dau ? Astept raspuns
0
28-06-2011, ora 16:12
wapa33
Nu este medic/terapeut
wapa33
Lina885:

Iubitaaaaaaaaaa pai asta e poza nouuaaa :-)) Am inlocuit-o cu asta care ar trebui sa fie un plan mai apropiat (asta era intentia.), dar sa stii ca deocamdata sanii mei nu s-au mai modificat ca si forma.

In schimb sunt fantastic de moi la palpare..in sensul ca ma asteptam sa se simta un tact mai ´´artificial´´, mai rigid ( stil minge de cauciuc :-)) ).

Si o chestie mai recenta : ma deranjeaza operatiile ; nu ca o durere efectiva, dar cum incep sa imi recapat simturile in zona de sub san, ma deranjeaza, aproape ca o durere, chiar la taietura..

Cat despre cicatrici, eu le-am uns+ masat cu Silimark imediat ce mi-am scos firele, la 12 zile. Evident ca aveam cojitele uscate la rana, dar au cazut ele la un moment dat, nu am asteptat sa cada, am dat cu cicatrizant asa cum mi-a recomandat medicul ( dupa ce am scos firele ).

Eu mai am cateva zile de purtat bustiera ( mi s-a recomandat sa o port 6 saptamani ), si aseara am dormit fara ea...

Asa cum spunea o fata aici pe forum mai demult, sanii se ´´duc´´ in lateral, se mareste spatiul dintre ei, si aluneca in lateral.:-))

Eu cred ca se intampla asta pentru ca, in cazul meu, ai mei sunt cat se poate de naturali la atingere (coezivitate 1) si se comporta ca niste sani ´´normali´´ cand stau pe spate, fara bustiera, aluneca si ei spre lateral, asa cum ar face cei naturali.:-)))

Iar in pozitie ridicat, sau, ma rog, trunchiul vertical, sunt normal de apropiati :-))

P.S. Aseara am iesit cu sotul meu la o terasa :-))) Si ce decolteu mi-am puuuuuuuussss hahahhahaha !!
0
28-06-2011, ora 17:17
monica28
Nu este medic/terapeut
monica28
fetelor va rog un sfat, maine am 2 saptamani de la op. si vreau sa stiu daca pot sa ma ung cu bepanthen, ma gandesc ca poate se mai inmoaie si cad mai repede cojitele,
0
28-06-2011, ora 18:21
RebeccaDubai
Nu este medic/terapeut
RebeccaDubai
wappa coezivitatea I e doar la implantele rontunde sau si la anatomice?
0
28-06-2011, ora 18:36
wapa33
Nu este medic/terapeut
wapa33
CorinaInna

Tocmai m-am uitat pe site la Mentor ; vad ca pentru cele rotunde are coezivitate 1 si 2 iar pentru anatomice are coezivitate 1, 2 si 3.

Probabil ca alte marci au grade de coezivitate diferita, la modele diferite :-)
0
28-06-2011, ora 18:46
RebeccaDubai
Nu este medic/terapeut
RebeccaDubai
ok merci mult!
eu am coezivitate III si cred ca vor ramane destul de tari. :(((
am o prietena care are coezivitate I si la atingere nu iti dai seama daca e silicon sau san natural.
0
28-06-2011, ora 18:58
wapa33
Nu este medic/terapeut
wapa33
CorinaInna

Si eu am coezivitate 1, si chiar dupa doar o luna jumate de la interventie, cum am spus si mai sus, (intr-un post ) sanii mei deja se simt foarte naturali, moi la atingere, cu o mobilitate normala.

Daca nu ar fi atat de perfect de rotunzi, nu ti-ai da seama ca sunt siliconati :-))

E bine asa, evident, dar mie mi-ar fi placut sa fie mai rigizi.( desi dupa gustul sotului meu sunt perfectiunea intrukipata pe pieptul meu !!! Hahahhaha : trebuie sa ii pun un prosop la indemana..atata saliveaza dragul de el...hehehheeh).

Important este sa ne simtim bine cu ei si sa ne bucuram de ei !!
0
28-06-2011, ora 19:02
RebeccaDubai
Nu este medic/terapeut
RebeccaDubai
wappa m-am uitat si eu pe un site dar la modelul meu era numai coezivitate III
ideea e ca la coezivitate I am gasit un model de implante rotunde 354-5375 375 cc 10.5 cm 5.5 cm pt care cred ca o sa optez dupa un bebe :D
pup!
0
28-06-2011, ora 19:18
CrazySissy
Nu este medic/terapeut
CrazySissy
Fetelor va pup pe toate, am decisa sa-mi fac si eu cont sa mai intreb si eu una alta chiar daca am citit tot in 3 zile parca tot nu este de ajuns :))

Eu vreau sa fac operatia la sfarsitul lui iunie -inceputul lui august, mi-am facut asa o idee cam ce rezultate mi-au placut din ce am vazut aici dar tot nu ma decid intre Calota, Grecu si Brezeanu, inca nu am fost la nici o consultatie, ma voi duce peste cateva zile sa vad ce imi spun si ei, am super emotii deja !

Am postat si o poza cu sanii mei de acum si vreau sa va rog din suflet sa va dati si voi cu parerea daca rotunde sau anatomice, mai ales daca este vreuna dintre voi care a avut inainte de operatie forma sanilor/marime asemanatoare cu a mea si a optat pentru o marime mare sa vad si eu cam cum a iesit, mi-e sa nu fie prea mici si sa-mi spuna ca nu am destul ""loc" sa bage o marime mare, eu am 1, 74 si 57kg si chiar mi-as dori sa fie cat mai mari, astept si parerile voastre si va rog sa nu ma ignorati, stiti si voi cum este cu decisul...orice discutie conteaza si ajuta !:-)
0
28-06-2011, ora 19:33
wapa33
Nu este medic/terapeut
wapa33
Bine ai venit CrazySissy :-) ma bucur ca esti atat de hotarata si ca te-ai ´´pregatit ´´ cu tot ce trebuie: poza la profil, cateva nume ´´consacrate´´ de medici hehehe sper sa te simti bine in comunitatea noastra si sa devii cat mai curand posesoare de silicoane :-)).

Asa cum tu insati ai constatat, suntem multe fete operate de catre medicii pe care tu i-ai mentionat. Daca dai clic pe poza fetelor al caror rezultat iti atrage atentia, vei avea posibilitatea de a lua trimite un mesaj privat (p m) persoanei respective si sa ceri informatiile care te intereseaza.

Cred ca toate fetele sunt mai mult decat dragute si te vor ajuta atat cat vor putea :-))

P.S. Marimea implantelor (dupa cum poate stii ) se alege dupa un anumit catalog si se tine cont in special de circumferinta toracelui (imediat sub san ), calitatea pielii ( de a se intinde ) si glanda existenta.

La prima vedere, cu siguranta, la tine ´´incape ´´ un implant marisor :-)). Sanii mei se asemanau cu ai tai : departati si fara volum in partea de sus. SI uite ce aaaaaaaaaaam acuuum !!

:-))
0
28-06-2011, ora 19:58
CrazySissy
Nu este medic/terapeut
CrazySissy
Haha Wappa mersi pentru raspunsul prompt si pentru intampinare, chiar nu ma asteptam !

Si daaa, desi sunt blonda ar fi fost si culmea la cat am avut de citit sa nu raman chiar cu nimic :)))dar stii cum e, parca tot mai este ceva de intrebat !

Am vrut sa stiu de marime pentru ca nu stiu cam cum arata nici una dintre voi inainte de operatie, eu am dat peste forum abia de cateva zile si nu l-am mai lasat din ochi:)), ai tai sunt superbi, abia astept sa am si eu ce arata, sunt destul de curajoasa de fel, singurul lucru de care imi este frica la interventia asta ar fi sa nu fac nenorocita aia de contractura capsulara in rest cu dumnezeu inainte !

Presimt ca imi va fi fooarte greu sa ma decid, imi plac cam toti 3 cum "lucreaza" si deocamdata habar nu am cum sa-i departajez ca sa spun asa, probabil la care ma voi duce prima data la consultatie acolo o sa si raman :)), acum sa vedem cate programari or fi, tu cam la cat timp te-ai operat de la consultatie ?

Sper sa nu imi spuna ca ne vedem in toamna lol, o sa te rog frumos sa-mi dai si mie nr dr. Calota in pm daca se poate, sa-mi fac si eu o programare in caz k a venit din concediu k am inteles ca era plecat la nu stiu ce congres..
0
28-06-2011, ora 20:16
wapa33
Nu este medic/terapeut
wapa33
CrazySissy ai pm :-)
0
28-06-2011, ora 20:42
karinakaia
Nu este medic/terapeut
karinakaia
wapa33

M-ai pus pe ganduri cu faptul ca gelul coeziv I este asa de moale... Mie mi-ar placea sa fie putin mai tari sanii. Atunci cand stau pe spate sa ramana putin in sus, sa-si pastreze forma frumoasa. La tine cum e? Stau in sus cand stai pe spate sau se pleostesc?
0
28-06-2011, ora 20:55
karinakaia
Nu este medic/terapeut
karinakaia
Vad ca nu mi-a raspuns nimeni la intrebarea care am pus-o azi dimineata. Mai intreb o data.

Fetelor !!!! Wapa33, FloriFit, CorinaIana, Ioanash, Adina.Va rog, spuneti-mi daca voi puteti sa dormiti pe burta !? La cat timp dupa operatie puteti sa dormiti pe burta?
Simtiti ca va jeneaza, va doare, simtiti o presiune? Ce simtiti cand va culcati pe burta?

Va rog astept raspuns...
0
28-06-2011, ora 21:00
RebeccaDubai
Nu este medic/terapeut
RebeccaDubai
Ioana212 uau ce maaaari sunt :D
asa modelul asta l-am scris eu mai sus ca as vrea dupa bebe dar sunt foarte mari pt mine si eu sunt micutza peste tot
cu siguranta nu m-ar avantaja asa mari!
poate un 345 rotund ultra high profile :D
dar mie imi plac mult si imi place sa vad sani mari la alte persoane chiar dak la mine nu a fost posibil.
inca ma mai confrunt cu problema ca sunt mici, voi ce credeti? sa optez pentru mai mari?
mi-e teama ca pic iar in depresie :(( ba imi plac, ba ii vreau mai maaari ba-i vreau cei mai moi :(
0
28-06-2011, ora 21:00
Ioana212
Nu este medic/terapeut
Ioana212
Karinakaia..
eu am putut dormi pe burta de la 5 saptamani.Dar nu prea e recomandat in perioada in care se aseaza implantul.In schimb foarte confortabil poti dormi pe o parte.
0
28-06-2011, ora 21:05
Ioana212
Nu este medic/terapeut
Ioana212
mersi Corina, acum arata mult mai bine, dar din pacate nu am niciuna recenta.
Si sanii tai arat fff bine.
0
28-06-2011, ora 21:10
wapa33
Nu este medic/terapeut
wapa33
Karinakaia

Daca mai esti pe aici imediat urc o fotografie ca sa vezi cum arata sanii din pozitia culcat :-))

Era vorba ca fiind mai moi, ´´aluneca inspre exterior´´, si ca se comporta ca un san natural, care se ´´pleosteste ´´´si isi pierde din volum...

Nu e chiar asaaaaa...se vede mai mare diferenta actuala dintre sani asta cu siguranta !

Acuma pun poza :-)
0
28-06-2011, ora 21:29
wapa33
Nu este medic/terapeut
wapa33
´´O imagine valoreaza cat o mie de cuvinte´´ :-))

Despre asta spuneam mai devreme : sanii ´´aluneca´´ usor spre exterior, dar nu isi pierd forma, nu se turtesc. Se vede distanta mai mare dintre sani, dar nu ajung sanii pe spate !!

Nu raman ficsi, drepti, atintiti in sus, ci se misca usor spre exterior cum s-ar misca si sanii naturali :-)
0
28-06-2011, ora 21:38
karinakaia
Nu este medic/terapeut
karinakaia
Wapa 33 Multumesc pt. raspuns. Intr-adevar se misca putin intr-o parte. Dar se vad frumos. Imi plac.
0
28-06-2011, ora 21:45
Lela_Blue
Nu este medic/terapeut
Lela_Blue
wappa unde caut sa vad ce coezivitate am???chiar nu-mia duc aminte!!!!!e undeva scris prin hartii sau caut pe site la mentor!!!pls astept raspuns ca la mine tatoaiele astea au ramas tari pana acum si le-as vrea ceva mai soft!!!!!
0
28-06-2011, ora 21:49
Lela_Blue
Nu este medic/terapeut
Lela_Blue
ioana212...foarte frumosi!!!!!si mari!!!!sa-i stapanesti sanatoasa!!!!!
0
28-06-2011, ora 21:49
wapa33
Nu este medic/terapeut
wapa33
Lela_Blue : Hahahah ciau iubi : -))

Cauti pe cartonase sa vezi ce numar /cod au, apoi te duci site la Mentor si cauti in tabel sa vezi ce scrie despre modelul tau : inaltime, diametru, proiectie, textura, coezivitate.

Pup iubi :-))
0
28-06-2011, ora 21:51
Ioana212
Nu este medic/terapeut
Ioana212
Rectific ultimul meu mesaj
Mi-am postat cea mai recenta poza a mea (de astazi).
Intr-adevar Wapa are dreptate in privinta pozitiei sanilor cand stai pe spate, iar eu mai adaug faptul ca este si in functie de pozitionarea implantului:submuscular sau subglandular. Dar ce mai conteaza?! Important este ca la atingere, palpare se simt foarte naturali, lucru de care eu personal am fost surprinsa.
Mult succes aspirantelor!
0
28-06-2011, ora 21:56
wapa33
Nu este medic/terapeut
wapa33
Ioana212

Wow foarte frumosi sanii, superbi ! Yummy ! Sa ii porti cu placere si sa te bucuri de ei :-)
0
28-06-2011, ora 21:57
Lela_Blue
Nu este medic/terapeut
Lela_Blue
aha, am gasit coezivitate 1. pupicioi!!!!!
Adaugă un comentariu / răspuns
96566 comentarii 1 2 ..... 460461462 ..... 3218 3219 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sânii
  • Auto-examinarea sânilor
  • Chirurgie estetica
  • Beneficiile chirurgiei estetice
  • Riscurile chirurgiei estetice
  • Tehnici utilizate in chirurgia estetica
  • Chirurgia estetica minim invaziva
  • Chirurgie plastica
  • Chirurgia plastică - PRO și CONTRA
  •