Implant silicon sani
Buna fetelor.
Chiar daca nu am mai scris demult, va urmaresc in fiecare zi: cum am putin timp, top pe forum la citit :)
De abia astept si eu sa intru in randul vostru. Nici vacanta nu o sa-mi priasca din cauza asta.
Felicitari noilor posesoare si bafta muuuulta aspirantelor.
Alessandra4 - la cine te-ai operat? Nu scrie in profilul tau.
Pupici la toate.
Chiar daca nu am mai scris demult, va urmaresc in fiecare zi: cum am putin timp, top pe forum la citit :)
De abia astept si eu sa intru in randul vostru. Nici vacanta nu o sa-mi priasca din cauza asta.
Felicitari noilor posesoare si bafta muuuulta aspirantelor.
Alessandra4 - la cine te-ai operat? Nu scrie in profilul tau.
Pupici la toate.
Buna fetelor, va urmaresc de mult timp, dar e prima data cand postez...In primul rand vreau sa precizez ca toate aveti niste rezultate f frumoase si va apreciez pt curajul vostru, cyraj care m-a determinat si pe mine sa ma operez in sfarsit:) Am de ales dintre mai multi medici la care vreau sa merg la consultatie, dar as opta pt dr.parasca, pt ca am vazut ca e de acord cu marimile mai maricele, eu imi doresc sani mari, tinand cont de faptul ca acum am aproape 0.Fetele operate la dansul plz as dori mai multe detalii daca se poate, cat mai costa operatia, cat timp trb sa stau in spital, daca stiti unde opereaza acum, daca foloeste drene sau nu...precizez ca eu momentan nu pot ajunge la dansul la consultatie de-asta va stresez, mersik frum:*
Fetelor cat costa aproximativ analizele pentru operatie? unde se pot face in bucuresti? multumesc :*:* va pup
karinakaia, ma operez la dnul doctor grecu. Tu unde te-ai operat? astept sa vedem poze cu noii tai sani :) pup
Pt celelalte fete operate la alti medici, as dori sa stiu cam ce doctori mai sunt pro marimi mai mari cu implante mentor, parrca si dr calota pune marimi maricele..eu sunt mica in torace, am doar 69 cm, momentam 70A la sutien, dar sunt inaltuta, am 173cm..astept sugestii de medici de la voi, va pup
Fetelor remember me?
Va urmaresc in continuare dar nu am mai apucat sa postez. Intre timp am fost la consultatie la d-nul dr Grecu si la d-na dr Brezeanu. Pana la urma m-am decis pentru d-na dr Brezeanu, si voi face operatia la sfarsitul lunii. Mi-a placut foarte mult cum arata clinica, iar d-na doctor mi s-a parut foarte draguta. Imi va pune implanturi Mentor cu forma anatomica, de 380 gr, si cu profil inalt. Eu nu prea am sani (sunt f f micuti), dar implantul pe care l-am probat mi s-a parut cam mare. Oare nu vor iesi prea mari? Eu nu imi doresc niste sani foarte mari, si ma gandisem la niste implanturi de pana in 350 gr. Voi ce parere aveti? Imi este frica sa nu iasa prea mari.
Va urmaresc in continuare dar nu am mai apucat sa postez. Intre timp am fost la consultatie la d-nul dr Grecu si la d-na dr Brezeanu. Pana la urma m-am decis pentru d-na dr Brezeanu, si voi face operatia la sfarsitul lunii. Mi-a placut foarte mult cum arata clinica, iar d-na doctor mi s-a parut foarte draguta. Imi va pune implanturi Mentor cu forma anatomica, de 380 gr, si cu profil inalt. Eu nu prea am sani (sunt f f micuti), dar implantul pe care l-am probat mi s-a parut cam mare. Oare nu vor iesi prea mari? Eu nu imi doresc niste sani foarte mari, si ma gandisem la niste implanturi de pana in 350 gr. Voi ce parere aveti? Imi este frica sa nu iasa prea mari.
amedea eu stiu ca daca optezi pentru 2 operatii in acelasi timp e mult mai dureros plus ca abdominoplastia de regula e o operatie grea si extrem de dureroasa insa dak esti curajoasa si rezistenta la dureri GO FOR IT! :D
despre introducerea implanturilor prin buric eu stiu ca aceasta metoda se practica doar in S.U.A dar nu strica sa intrebi medicul cand mergi la consultatie!
va pup pe toate!
despre introducerea implanturilor prin buric eu stiu ca aceasta metoda se practica doar in S.U.A dar nu strica sa intrebi medicul cand mergi la consultatie!
va pup pe toate!
buna,
felicitari celor operate recent.salutari veteranelor!
Am ceva vreme de cand nu am mai intrat si nici timp de citit nu am avut, sper ca toate sunteti sanatoase si bine.Va pup
felicitari celor operate recent.salutari veteranelor!
Am ceva vreme de cand nu am mai intrat si nici timp de citit nu am avut, sper ca toate sunteti sanatoase si bine.Va pup
CorinaInna, mersi pt raspuns, eu nu de dureri am teama numai de anestezie, dar am sa intreb medicul cand merg la control sa vad ce spune el..
buna seara fetelor si felicitari celor noi operate.eu m-am operat pe 30 iunie si am 3 zile de la op. am trecut prin cea mai groaznica experienta a mea pentru 15 ore din viata dar nu din cauza silicoanelor sau a doctorilor ci pentru ca am facut o criza de fiere care m-a terminat in prima noapte. dupa ce fierea s-a linistit a fost super usor.la 24 de ore miscam mainile la niv umerilor si sanii ma mai dureau doar la miscari bruste sau schimbari de pozitie. acum la 3 zile ma mai doar doar cand ma ridic din pat. adoua zi de la operatie am iesit la mall la plimbare si chiar am fost la film. nici mie nu-mi vine sa cred cat de repede ma recuperez. mi-am pus implante matrix de 415 cc si sunt f multumita de marime tinand cont ca acum sunt inca umflati si tensionati insa sper sa nu scada prea mult ca o sa imi para rau dupa aia. deja in 3 zile au inceput sa se mai aseze, sa se mai apropie ca eu aveam sanii naturali departati si imi doream sa nu mai fie chiar asa. au iesit asa cum mi-am dorit si imi dau seama ca in timp vor fii si mai frumosi. bafta si succes viitoarelor posesoare de silicoane...
sa nu uit pentru cele ce se or opera in viitor sa incerce sa se ridice din pat cat mai repede ca dupa prima ridicare de la orizontala muschiul isi schimba putin pozitia si durerile de dupa operatie nu vor mai fii asa apasatoare. eu am respirat mult mai bine dupa ce m-am ridicat prima data.
sa nu uit pentru cele ce se or opera in viitor sa incerce sa se ridice din pat cat mai repede ca dupa prima ridicare de la orizontala muschiul isi schimba putin pozitia si durerile de dupa operatie nu vor mai fii asa apasatoare. eu am respirat mult mai bine dupa ce m-am ridicat prima data.
ByaBby domnul dr calota este adeptul implanturilor mari.si eu am tot 69 la torace si mi-a zis ca merge maxim 330 sau cu mare indulgenta 350, dar imi recomanda 300cc.daca tu iti doresti mari cu siguranta iti va pune maxim, eu merg pe mana dansului adica 300 cc pt ca nu ii vreau foarte mari si in plus mi-a explicat ca asa va fi si recuperarea mai usoara si nici nu exista riscul sa apara complicatii ( de genul rupere de tesut).Oricum iti spun sincer ca poti vb cu dr calota absolut orice si oricat (are o rabdare de invidiat), iar prima intrebare a dansului cand te duci la control este pt ce vrei silicoane, ca sa iti spuna exact ce ti se potriveste conform cerintelor tale.Daca ai nevoie de alte detalii, cat pot iti raspund, eu o sa ma operez pe 21 iulie, pt ca pana pe 18 iulie dr e in concediu.
Karinakaia multumesc pt urari, sper sa fie si la mine macar la fel de bine ca la tine.Ma bucur ca esti ok acum, si crede-ma ai niste sani..superbi
Karinakaia multumesc pt urari, sper sa fie si la mine macar la fel de bine ca la tine.Ma bucur ca esti ok acum, si crede-ma ai niste sani..superbi
Neata.
Astazi mi-am facut putin timp si am completat profilul. Am reusit sa incarc si o poza. Sper sa nu se micsoreze prea mult.
Lillee 12 eu m-am operat la dr.Calota si sunt f.multumita de rezutat.
Vladescuelena multumesc pt.aprecieri. Eu mi-as fi dorit putin mai mari...dar atunci m-am gandit ca daca imi pun mai mari ma expun la riscuri si complicatii mai mult. Daca insistam putin domnul doctor mi-ar fi pus mai mari... Sper sa nu imi para rau dupa ce se desumfla ca nu am ales o marime mai mare.
Astazi mi-am facut putin timp si am completat profilul. Am reusit sa incarc si o poza. Sper sa nu se micsoreze prea mult.
Lillee 12 eu m-am operat la dr.Calota si sunt f.multumita de rezutat.
Vladescuelena multumesc pt.aprecieri. Eu mi-as fi dorit putin mai mari...dar atunci m-am gandit ca daca imi pun mai mari ma expun la riscuri si complicatii mai mult. Daca insistam putin domnul doctor mi-ar fi pus mai mari... Sper sa nu imi para rau dupa ce se desumfla ca nu am ales o marime mai mare.
Mersi frumos elena, stiu ca dr calota este adeptul marimilor mari, cred ca acelasi lucru mi l-ar zice si mie, eu oricum as merge pe maxim cat incape, imi doresc sani sa ma simt mai bine in pielea mea, sa scap de complexe, si nevan sani toata viata normal ca acum imi doresc cat mai mari:) De asemenea am vazut aici pe froum fete nemultumite de marimile prea mici dupa operatie si nu vreau sa risc sa cad in depresii dupa, de a doua operatie nici nu poate fi vorba, eu sunt f fricoasa din fire, sper sa am curajul sa merg pana la capat si cu asta:D Apropo, tu ce inaltime si cate kg ai, stii cumva daca dr tine cont si de asta in alegerea impalntelor?
hello gagici!!!!
karinakaia ffff.frumosi!!!!rotunzi, plini!!!!in poza esti intinsa sau in picioare???
byabby dr. calota intr-adevar pune si marimi mai mari, tine cont foarte mult deci si de cerinta pacientei daca-si doreste sanii mari dar de asemenea tine cont si de ce permite corpul.mie mi-a pus 600 cc la 78 cm sub sani, 170 inaltime si 62 kg.greutatea si inaltimea pacientei nu sunt atat de importante, foarte importanta este dimentiunea toracelui si in ce situatie se afla sanii!!!
vladescu elena mult succes la interventie si recuperea usoara dupa!
kisses
karinakaia ffff.frumosi!!!!rotunzi, plini!!!!in poza esti intinsa sau in picioare???
byabby dr. calota intr-adevar pune si marimi mai mari, tine cont foarte mult deci si de cerinta pacientei daca-si doreste sanii mari dar de asemenea tine cont si de ce permite corpul.mie mi-a pus 600 cc la 78 cm sub sani, 170 inaltime si 62 kg.greutatea si inaltimea pacientei nu sunt atat de importante, foarte importanta este dimentiunea toracelui si in ce situatie se afla sanii!!!
vladescu elena mult succes la interventie si recuperea usoara dupa!
kisses
ByaBby eu sunt ffff slaba, dar astanu conteaza atat de mult in sfatul doctorului, ci asa cum a zis si Lela_Blue tine foarte mult cont de dimensiunea toracelui si de cat permite corpul in general.Am 160 inaltime si 41 kg.ti-am spus eu la torace am 69, daca si tu tot 69 ai la torace probabil ca iti va zice ca si mie, undeva 330 sau 350.oricum tine foarte mult cont de dorinta pacientei, asa ca mai bine fugi la control si nu o sa iti para rau.
Lela_Blue, multumesc pt incurajari.Din pacate nu am putut face operatia acum repede pt ca mi-a venit problema.Ar fi fost mai bine sa o fac repede ca sa nu mai am timp de gandire.Sper sa nu dau inapoi pana pe 21 pt ca acum cand iti scriu mi se face rau de frica, iti dai seama cum o sa fiu in ziua aia.imi e asa de frica de blestemata aia de anestezie ca.
Karinakaia sunt sigura ca nu o sa iti para rau de marime dupa ce o sa ti se desumfle.In primul rand sanii dupa operatie arata foarte bine, au cu totul alt tonus, iar in ceea ce priveste marimea crede-ma ca i-am vazut live :))) si mi s-au parut chiar foarte mari.Va pup si mai dati-mi si mie putin curaj, va roooooog
Lela_Blue, multumesc pt incurajari.Din pacate nu am putut face operatia acum repede pt ca mi-a venit problema.Ar fi fost mai bine sa o fac repede ca sa nu mai am timp de gandire.Sper sa nu dau inapoi pana pe 21 pt ca acum cand iti scriu mi se face rau de frica, iti dai seama cum o sa fiu in ziua aia.imi e asa de frica de blestemata aia de anestezie ca.
Karinakaia sunt sigura ca nu o sa iti para rau de marime dupa ce o sa ti se desumfle.In primul rand sanii dupa operatie arata foarte bine, au cu totul alt tonus, iar in ceea ce priveste marimea crede-ma ca i-am vazut live :))) si mi s-au parut chiar foarte mari.Va pup si mai dati-mi si mie putin curaj, va roooooog
nu-ti face pb. cu anestezia!!!o sa te intinda pe masa de operatie, vine anestezistul iti baga barandula in mana si-ti zice si acum vise placute...si dupa te trezesti in pat in camera...cu sani noi!!!!mie cel mai groaza imi era dupa operatie cum o sa fiu...avand in vedere ca am trecut printr-o cezariana groaznica, nu ma puteam ridica din pat, aveam sonda pt. pipi, ma durea ingrozitor operatie, si inauntru...dupa siliconat m-am ridicat din pat, am fost la toaleta singura, deci nu-mi venea sa cred!!!!!deci da-i inainte fara frica!!!!
of, multumesc Lela_Blue de incurajare.din pacate nu pot scapa de fobia asta cu voma.stiu ca sunt persoane care nu vomita dupa anestezie, dar eu pun raul in fata si numai la asta ma gandesc, ca o sa vomit cand ma trezesc.acum asta e, nu imi doresc decat sa treaca mai repede timpul si sa ma trezesc cu sanii supebi.
Multumesc mult Lela_Blue.
Poza este facuta din pat. Nu am curajul sa-mi desfac bustiera stand in piceoare.
Vladescuelena eu nu cred ca o sa ai probleme cu starea de voma dupa anestezie. Cred ca o sa fie bine, mai ales ca tu ai trecut si printr-o sarcina... Se spune ca durerile se aseamana. Te pup si mult curaj !!! Pe cat te-ai programat? Poate ne vedem pe la clinica... Eu pe 18 imi scot firele.
Poza este facuta din pat. Nu am curajul sa-mi desfac bustiera stand in piceoare.
Vladescuelena eu nu cred ca o sa ai probleme cu starea de voma dupa anestezie. Cred ca o sa fie bine, mai ales ca tu ai trecut si printr-o sarcina... Se spune ca durerile se aseamana. Te pup si mult curaj !!! Pe cat te-ai programat? Poate ne vedem pe la clinica... Eu pe 18 imi scot firele.
Mersi frum Lela, ai niste sani superbi, cat mi-as dori sa fiu si eu mai lata in torace, eu am 173 cm si 51 kg, dar asa cum ati spus si voi probabil asta conteaza mai putin...da elena o sa merg la un consult si la dr doctor.Aaa si aceasi problema si teama de anestezie o am si eu, decat sa vomit si sa am o senzatie de rau prefer sa suport durerile:D Sper sa trecem cu bine peste asta si sa intram si noi in randul siliconatelor:) oricum iti tin pumnii, tu o sa te operezi inaintea mea, pupici.
Buna fetelor, woow, a venit vara, a venit valul cu fete noi operate, foarte curajoase, felicitari si recuperare usoara!
Buna Lilee 12, eu am facut analizele pe Str.Roma, la Bios, au costat in jur de 300 ron si am fost operata la Dr.Grecu, mie acolo mi-a recomandat sa ma duc si au trimis analizele prin fax intr-o zi.
Ce dimensiune si forma ti-a recomandat? Vad ca ai sani foarte frumosi si maricei, cred ca o sa ai un rezultat foarte frumos, mult mai mari, apropiati si inalti, abia astept sa vad si eu rezultatul :DD
Rebbeca, daca iti doresti sani foarte mari, nu cred ca o sa ti se para foarte mari pentru ca majoritatea fetelor care s-au operat au avut senzatia ca sunt mici si ca isi doreau mai mari, o sa fie umflati in prima luna si nu o sa ai "loc" de ei :)) dar apoi vor cobori si se vor aseza, daca ai "mterial" pentru dimensiune mare, braavos.
CorinaInna, ai niste masuratori perfecte ;) esti foarte proportionata, felicitari! poop
Amedea, cred ca majoritatea fetelor au cea mai mare teama in legatura cu anestezia, eu de asemenea aveam tot feluri de ganduri negre, apoi cand m-am trezit dupa operatie mi-am dat seama ca a fost un fleac.
Buna Lilee 12, eu am facut analizele pe Str.Roma, la Bios, au costat in jur de 300 ron si am fost operata la Dr.Grecu, mie acolo mi-a recomandat sa ma duc si au trimis analizele prin fax intr-o zi.
Ce dimensiune si forma ti-a recomandat? Vad ca ai sani foarte frumosi si maricei, cred ca o sa ai un rezultat foarte frumos, mult mai mari, apropiati si inalti, abia astept sa vad si eu rezultatul :DD
Rebbeca, daca iti doresti sani foarte mari, nu cred ca o sa ti se para foarte mari pentru ca majoritatea fetelor care s-au operat au avut senzatia ca sunt mici si ca isi doreau mai mari, o sa fie umflati in prima luna si nu o sa ai "loc" de ei :)) dar apoi vor cobori si se vor aseza, daca ai "mterial" pentru dimensiune mare, braavos.
CorinaInna, ai niste masuratori perfecte ;) esti foarte proportionata, felicitari! poop
Amedea, cred ca majoritatea fetelor au cea mai mare teama in legatura cu anestezia, eu de asemenea aveam tot feluri de ganduri negre, apoi cand m-am trezit dupa operatie mi-am dat seama ca a fost un fleac.
Multumesc flori :* mi am notat sa merg si eu tot acolo la analize:) pai domnul doctor mi a recomandat marimea 350 dar eu cred k as vrea 375, sa fie mai maricei, anatomice si nu stiu ink ce proiectii o sa aiba, nu mi am notat. Imi plac foarte mult sanii tai sunt perfecti ca si forma:) te pup
Si eu am avut aceeasi frica cea de anestezie ca pana la urma anestezia sa fie cea mai usoara parte de dupa operatie, mie nu mi-a fost rau dupa si m-am simtit OK in schimb primele trei zile au fost dificile in sensul ca m-am miscat greu si m-a durut destul de tare.
Despre marimi ce sa mai zic s-a dezbatut aici pagini intregi, eu cred ca ceea ce este exagerat nu arata bine si eu cred ca niciun doctor nu o sa faca ceva in ceea ce el nu crede adica sa puna o marime la solicitarea pacientei care sa depaseasca cu mult ceea ce a masurat si ales el.
Karinakaia ma bucur ca te-ai operat pana la urma pentru ca la un moment dat am crezut ca o sa renunti tot cautai doctori doctori doctori, sanii arata foarte bine asa ca bucurate de ei si nu uita ca ceeea ce a fost greu a trecut.
Ralucut vacanta placuta si eu plec la finalul acestei luni dar doar vreo 10 zile ! Abia astept!!
Ioana 212 sanii tai araqta senzational de naturali bravo.
Despre marimi ce sa mai zic s-a dezbatut aici pagini intregi, eu cred ca ceea ce este exagerat nu arata bine si eu cred ca niciun doctor nu o sa faca ceva in ceea ce el nu crede adica sa puna o marime la solicitarea pacientei care sa depaseasca cu mult ceea ce a masurat si ales el.
Karinakaia ma bucur ca te-ai operat pana la urma pentru ca la un moment dat am crezut ca o sa renunti tot cautai doctori doctori doctori, sanii arata foarte bine asa ca bucurate de ei si nu uita ca ceeea ce a fost greu a trecut.
Ralucut vacanta placuta si eu plec la finalul acestei luni dar doar vreo 10 zile ! Abia astept!!
Ioana 212 sanii tai araqta senzational de naturali bravo.
Miruna85, sa stii ca am vrut sa o iau la fuga si de pe masa de operatie :))). Dar doctorul m-a luat cu vorba si nici nu stiu cand am adormit si m-am trezit cu o pereche noua de sani... Ma bucur acum ca durerile sunt mai suportabile si sper sa trec cu bine prin toata perioada de recuperare.Inca nu pot sa ma ridic singura din pat. De-abia astept sa vad forma finala. :)
Felicitari karinakaia si celorlalte fete proaspat operate! Sa stii karinakaia ca acelasi sentiment (de fuga de pe masa de operatie) l-am incercat si eu :)). Inainte sa intru in sala chiar ma gandeam ca daca nu-mi iese ok EKG plec acasa :)
Fetelor (cu operatii mai vechi), cam in cat timp isi recapata sanii mobilitatea? Se misca efectiv cand mergeti sau cand faceti miscari mai rapide precum sanii naturali? Sau in decolteu cand aveti sutien se "misca"?
Cum mai esti FloryFit? Va pup
Fetelor (cu operatii mai vechi), cam in cat timp isi recapata sanii mobilitatea? Se misca efectiv cand mergeti sau cand faceti miscari mai rapide precum sanii naturali? Sau in decolteu cand aveti sutien se "misca"?
Cum mai esti FloryFit? Va pup
Felicitari fetelor operate recent! Frumoase rezultate!
Refacere usoara va doresc!
Floricico multumesc!
va puuup pe toate!
Refacere usoara va doresc!
Floricico multumesc!
va puuup pe toate!
;) Sarumana, multumesc Lilee12, foarte tare, mai discuta cu Dr ul in privinta marimii, ca tot pe acolo esti la un 375, poop
Bella 02, se vad pe zi ce trece mai misto, mai frumosi sanii tai, suuper, bravo!
Uite fac bine multumesc, azi am facut sport fara bustiera ca nu se asorta cu maieul alb si eram tare mandra de achiziitiile mele cum se vedeau :DD
La mine stau nemiscati cand merg, poate cand alerg se mai misca putin, dar prea putin :D, sa nu mai zic daca am sutien...acolo raman :)))) sunt un pic mai tari decat sanii naturali si bine "ancorati"
Bella 02, se vad pe zi ce trece mai misto, mai frumosi sanii tai, suuper, bravo!
Uite fac bine multumesc, azi am facut sport fara bustiera ca nu se asorta cu maieul alb si eram tare mandra de achiziitiile mele cum se vedeau :DD
La mine stau nemiscati cand merg, poate cand alerg se mai misca putin, dar prea putin :D, sa nu mai zic daca am sutien...acolo raman :)))) sunt un pic mai tari decat sanii naturali si bine "ancorati"
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8dezvoltarea sanilor
- 12Cum sa-ti maresti sanii fara medicamente si fara chirurgie?
- 7Rog parerea unui medic: operata de nodul mamar care se pare ca a fost canceros
- 19De un an imi curge un san
- 15sanii mici cum ii pot marii?
- 9am vreo sansa sa-mi mai creasca sanii?
- 9Vreau sani mari
- 48cancer de san?
- 11Noduli la sani
- 13Chisturi la san
- 0implanturi silicon dupa nastere
- 10Silicoane sani, detalii
- 0Implanturi mamare
- 0Areole iritate, rosii! Ajutor!
- 79Ce implanturi mamare alegem? Ce stiti despre Motiva?
- 1Implant mamar
Mai multe informații despre: Sanii Chirurgia estetica Estetica sanilor Marirea sanilor Implanturile mamare mastopexia proteza de san sani tuberosi
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: