Implant silicon sani

96566 comentarii 1 2 ..... 498499500 ..... 3218 3219 Înainte ›
0
29-07-2011, ora 15:25
koko.
Nu este medic/terapeut
koko.
karina, eu am 550 submuscular, deci se poate.
Referitor la dimensiunile de caer nu etsi multumita..si eu am fost surprinsa ca mi s-au dezumflat cam mult in timp, si nici despre mine nu zice lumea ca am siliconae.f multe pers au fost surprinse cand am zis ca am si se holbau in decolteul meu ca sa s convinga.
Gandeste-te ca cu cat e ami amre implantul, cu atat va "atarna" mai greu si se vor lasa mai rapid.Daca tu ai fi vrut sa nu fie lasati deloc, probabil ca abordarea ar fi fost alta, nu prin santul submamar (adik asa cum am si eu, periareolar)
Nu te mai consuma acum, si bucura-te ca ai facut-o si p asta...ai mai bifat ceva pe lista "to do".
Mie mi se propusese 600 cc si m-am speriat...si am zis nu, vreau 550 :D si acum am o oarecare urma de regret :d daca s-ar putea k peste noapte sa ma trezesc cu un 700cc as fi multumita :D
Sunt convinsa ca in timp o sa mi s lase si silicoanele...asa ca sigur voi mai suferi o interventie.poate peste 2-3-5-10 ani...cine stie cand ma hotarasc..si atunci sigur o sa imi pun mai mari :D
Momentan ma bucur de astia pe care ii am.Nu are sens sa plangi...ca oricum nu iti cresc sanii d la asta (ca as fi plans cateva zile si eu in cazul asta :D )

Te pup
0
29-07-2011, ora 15:27
koko.
Nu este medic/terapeut
koko.
ps: stii ce urat e sa transpiri intre sani??? asa se intampla cand ii vrei cat casa :P
0
29-07-2011, ora 15:39
Danutza_1515
Nu este medic/terapeut
Danutza_1515
va urmaresc de ceva timp fetelor si am citit despre evolutia voastra; intradevar karina, ai bagat frica in mine la inceput cand te temeai ca sunt imensi si "in gat"..ca eu imi pun 390 si mi-era frica sa nu fie prea mari:)) Acum, nu stiu ce sa mai cred..oricum l-am frecat pe d-l doctor..Intai ne hotarasem la 300, apoi 335, apoi 360 si in cele din urma am zis PUNCT: 390cc. Eu vreau doar sa fie proportionali cu restul corpului, nu sa sara in evidenta in asa maniera in cat barbatii sa se uite la decolteu in loc de fatza mea cand purtam o conversatie. Plus ca vreau o viata activa si cred ca niste baloane m-ar incomoda maxim...iar sfatul meu pentru toate fetele este sa nu uite de la ce au plecat, totusi e bine pastram un aspect cat mai natural cu putinta. Va pup si promit sa pun si eu poza dupa operatie (29 august).
0
29-07-2011, ora 15:42
pitikut
Nu este medic/terapeut
pitikut
luni fac consultatia si va pot spune eu nu sunt in tara vin special pt operatie pooop
0
29-07-2011, ora 16:15
predaalexa
Nu este medic/terapeut
predaalexa
sunt in ceata rau.ma operez pe 11 la dr calota. la consultatie am avut de ales 350cc sau 375cc sau 400cc. am ramas la 375cc, nici prea mari, nici prea mici. acum imi pare rau ca nu am ales 400cc. poate mai pot alege..
0
29-07-2011, ora 16:25
Zidanca
Nu este medic/terapeut
Zidanca
Nu-mi mai gasesc linistea. Ma operez miercuri si mi-e frica de faptul ca totul va fi degeaba. Am optat pt maximul recomandat, adica 285 g si plec de la un A tras de par, pentru mine tot zero este. Nu stiu daca mai pot negocia marimea inainte de operatie. Cred ca voi fi tare dezamagita si sunt viitoare candidata pentru a doua operatie ((. Oare se merita toate astea?!! Ca aproape toate sunteti dezamagite de marime, cu toate ca volumul impantat e generos, din punctul meu vedere. Sunt ceva fete care si-au pus pana-n 300 si nici macar nu si-au pus poze. Asta pt mine inseamna un singur lucru..ca nu sunt deloc multumite.
0
29-07-2011, ora 16:56
elas
Nu este medic/terapeut
elas
Karinakaia,
Te rog nu mai plange, sanii chiar arata bine, stiu ca marimea nu-ti place. Poate trece starea asta. Si eu mi as fi dorit mai mari, dar incerc sa ma obisnuiesc cu ideea. Eu am noroc va sunt slabuta si se vede ceva.
0
29-07-2011, ora 17:18
karinakaia
Nu este medic/terapeut
karinakaia
Multumesc mult fetelor pt.incurajari !!! Si eu sper sa-mi treaca starea asta... Oricum arata f.bine sanii in comparatie cu ce aveam. Au o forma frumoasa si bine definita. Nu mi s-au ridicat f.mult cu implantele, decat cu 1 cm.

Pt. fetele care isi pun acum silicoane parerea mea este ca sub 400 cc nu prea se merita... Daca doctorul spune ca iti poate intra si 400 cc sau peste eu zic sa mergeti pe marimi mai mari. Oricum cine isi pune silicoane trebuie sa se astepte ca la un moment dat (5, 10, 15 ani) sa mai faca o operatie daca nu de marire atunci de schimbare a silicoanelor.

Spunea cineva pe forum ca daca vreti sani mici sa va puneti sub 330 cc, sanii medii intre 330 cc si 380 cc iar sani mari peste 400 cc. Eu nu am vazut ceea ce a scris decat dupa ce m-am operat. Daca vedeam inainte as fi ales cu siguranta 425 cc.:))

Cate o data ma gandesc ca ori tatele mele sunt prea mici ori sunt eu prea grasa !!! :)

Va pup pe toate !
0
29-07-2011, ora 18:06
lillee12
Nu este medic/terapeut
lillee12
karinakaia nu te inteleg :( sanii tai sunt mari, eu ce sa mai zic sunt la fel de dezamagita k nu am ales 390 :(( ma gandesc non stop la asta, dar am zis gata asta este o sa merg la sala, o sa mai slabesc, o sa mi fac buzele mai mari, nu pot sa ma gandesc toata ziua la sani :)) si peste 2 -3 ani knd o sa am bani o sa imi pun mai mari :) desi regret enorm k nu v am ascultat si nu mi am pus mai mult te pup, nu mai fi trista
0
29-07-2011, ora 18:15
alenoi74
Nu este medic/terapeut
alenoi74
chiar nu va mai inteleg fetelor!eu zic ca sanii nostrii, ai fiecareia se potrivesc perfect cu corpul nostru.eu una sunt multumita de ai mei.eu am vrut doar sani frumosi conturati si in concordanta cu inaltimea si greutatea mea si nu o "laptarie".toate aveti niste sani superbi!
0
29-07-2011, ora 18:22
bibi-
Nu este medic/terapeut
bibi-
Toate am trecut prin asta cand au inceput sa se desumfle:( la mine au scazut pana la 3 luni enorm de mult.. asta este. Acum la 3 luni jumate cred ca m-am obisnuit cu ei.. Va pup
0
29-07-2011, ora 20:47
koko.
Nu este medic/terapeut
koko.
pt fetele care au programare la interventie: vorbiti cu medicul din timp daca vreti o alta dimensiune de implanturi.in ziua interventiei e tardiv.
eu intrebasem in gluma in ziua respectiva daca nu ma pot razgandi si sa optez pt cele mai mari...si a zis ca dak spuneam ami devreme, mai aveam o sansa.
deci vorbiti din timp, sunati si spuneti ca vreti alta dimensiune :D o sa reusiti
0
29-07-2011, ora 20:48
lina885
Nu este medic/terapeut
lina885
elas scumpa am fost la control la inceputul lunii, nu mai stiu cand.totul e ok, doc a zis ca sunt super ok si in concordanta cu corpul. eu i-am zis ca nu sunt multumita de marime:) a zis ca mai mari ar arata urat ca ar iesi prin lateral. eu stiu. oricum ar trebui sa ne multumim ca suntem sanatoase ca nu am avut complicatii ca altele saracele si sa ne gandim ce complexate eram de bustul nostru inainte. imbracate asa e nici la mine nu e diferenta dar cand ne desbracam, ehehe, cum e? moni iubita imi pare rau sa aud ca nici tu nu esti multumita de marime. nu inteleg. pana la urma nici prea mari din prima nu ar fi mers ganditi-va la cele care au facut asa si medicul a mers pe cerinta pacientei si din cauza asta a cedat operatia, s-a desfacut si alte complicatii, pe forumul celalalt a fsot operata o gagica la grecu si i-a pus din prima 495 cc. super tare, mai sunt si unele care au noroc. va pup !!!
0
29-07-2011, ora 20:50
lina885
Nu este medic/terapeut
lina885
mona5 eu vroiam sa vad o poza cu sanii tai cum arata:) oricum esti o draguta :) te pup
0
29-07-2011, ora 20:51
Danutza_1515
Nu este medic/terapeut
Danutza_1515
alenoi 74 ai pm :)
0
29-07-2011, ora 22:12
mona5
Nu este medic/terapeut
mona5
lina i aratam dar cred ca sunt cea mai varza de pe acest forum cu una mica si una mare.abia astept sa ajung in Romania parca nu mai trece timpul.mai am 2 luni, dar nu mai am rabdare.mai citesc aici la voi ce scrieti ma juta f mult.pupici
0
29-07-2011, ora 22:16
mona5
Nu este medic/terapeut
mona5
bebelu meu nu a vrut sa pape decat dintr un san si de aceea sunt asa:((
0
29-07-2011, ora 22:19
lina885
Nu este medic/terapeut
lina885
ei da mona5 stai linistita ca nu esti nici prima nici ultima. asta e, nu trebuie sa fim complexate, adevarul e ca si eu aveam acelasi sentiment si eu eram la fel inainte deaia si apelam la aceasta interventie nu? pentru ca nu suntem multumite cu ce avem, :) am sa pun si eu o poza before/after sa te incurajez :) te pup
0
30-07-2011, ora 01:58
kittycat
Nu este medic/terapeut
kittycat
Buna seara tuturor!
Stau de cateva ore bune si citesc comment-urile voastre, ma uit la poze si... abia astept sa imi fac si eu operatia. M-am hotarat si eu sa optez pt dr. Horia Siclovan (in Sibiu) desi eu sunt din Bucuresti. Am vazut ca unele dintre voi s-au operat la el si imi plac mult de tot rezultatele voastre. Sincera sa fiu, din toate pozele inainte/dupa de pe toate site-urile pe care le-am vizitat, ale lui mi s-au parut cele mai "pe gustul meu". Astept mai multe pareri si chiar sugestii de la voi daca aveti timp.
Merci mult si va felicit pe toate pt sanii vostri superbi!

Pupici si noapte buna!
0
30-07-2011, ora 07:36
lina885
Nu este medic/terapeut
lina885
kitty din cate stiu eu el nu mai opereaza decat la sibiu.
0
30-07-2011, ora 09:28
mona5
Nu este medic/terapeut
mona5
sunt superrrrrrrrrrr lina abia astept, cu siguranta la horica am sa ma operez:))
0
30-07-2011, ora 15:12
SIMOIONESCU
Nu este medic/terapeut
SIMOIONESCU
BUNA FETELOR!
CITESC DISCUTIILE VOASTRE DE CATEVA SAPTAMANI.. AZI MI S-A INTAMPLAT CEVA SI M-AM HOTARAT SA MA INREGISTREZ SI EU.
SUNT OPERATA DE 10 ZILE. DURERI AU EXISTAT, INSA SUPORTABILE. AZI AM RAS MAI MULT DECAT DE OBICEI SI AM OBSERVAT PE PANSAMENT 2 PICATURI DE SANGE. SUNT F SPERIATA. CICATRICEA NU PARE A FI DESCHISA. L-AM SUNAT PE MEDIC SI MI-A SPUS SA MA DAU CU BETADINA UNGUENT. SUNT FUMATOARE. A MAI PATIT CINEVA ASA CEVA..? SUNT SUPER SPERIATA..ASTEPT UN RASPUNS DE LA VOI. VA PUP
0
30-07-2011, ora 15:30
bibi-
Nu este medic/terapeut
bibi-
Buna SIMOIONESCU! Eu am patit asa nu te speria. Eu am fost la doctor si a stors putin acolo de unde era tot asa putin sange si nu a fost nimic grav. poate dupa operatie a ramas putin sange sub piele ca si la mine. Oricum nu a durut si nu a fost nimic grav. va pup
0
30-07-2011, ora 15:31
diana gabriela
Nu este medic/terapeut
diana gabriela
SIMIONESCU stai linistita nu este nimic grav, eu am patit cam la 2 saptamani de la operatie se desfacuse putin in mijlocul cicatricei, 9desi am avut tuburile de dren in lateralul sanaului, nu a pus la cicatrice pt. a nu ramane semn)doctorul a spus ca este reactia organismului la atele din inetrior care se resorb, si daca vad vreo picatura de sange sa nu ma sperii ca e normal, acum la o luna si cateva zile sa inchis tot, cicatricea arata foarte bine, se vede ca e lipita bine, atunci si eu ma speriasem, stai linistita se prinde usor in timp, recuperare usoara in continuare.
0
30-07-2011, ora 15:45
SIMOIONESCU
Nu este medic/terapeut
SIMOIONESCU
MULTUMESC. M-AM SPERIAT RAU DE TOT. EU SUNT MAI VESELA DIN FIRE SI AZI NU AM MAI PUTUT SA MA ABTIN SA NU RAD CU POFTA. ASTA CRED CA A FORTAT!!! SUNT SI FUMATOARE, SI IMI FACEAM PROBLEME CA POATE DAT FUMATULUI. DAR CREDETI CA SE VA INCHIDE CICATRICEA PANA MIERCURI CAND IMI SCOATE FIRELE?
AA..SI VROIAM SA VA MAI INTREB CEVA.. EU NU AVEA SANI DELOC INAINTE SI MI-AM PUS ALLERGAN 410 CC.. SI TOTUSI MI SE PAR MICI..ADICA PANA ACUM NU A OBSERVAT NIMENI SCHIMBAREA DACA NU AM SPUS EU, CREDETI CA MAI CRESC IN VOLUM PUTIN?
0
30-07-2011, ora 15:53
diana gabriela
Nu este medic/terapeut
diana gabriela
Fumatul in cazul meu nu a facut nimic rau pana acum, am fumat si inainte si dupa operatie, iar de crescut in volum in nici un caz, se vor mai desumfla o perioada pana la o luna, dar apoi se aseaza mai frumos, se vor contura, nici la mine nu se vede...decat fara haine, iar eu am 330g mai putin ca tine, oricum eu sant super multumita, nu vroiam mai mari, nu intotdeauna ce e mare este si frumos, nu la toata lumea arata la fel de bine un implant mare, sa-i stapanesti sanatoasa si sa nu uitam cum eram inainte.eu zic ca ar trebui sa fim multumite, sa lasam timpu sa-si spuna cuvantul si cand va fi cazul de a doua operatie atunci putem alege mai mari, totusi anii trec si cu siguranta se vor lasa si va fi nevoie de a doua operatie.
0
30-07-2011, ora 20:26
alenoi74
Nu este medic/terapeut
alenoi74
buna fetele
masaj la sani ati facut dupa ce vi s-au scos firele?este dureros?cat timp trebuie facut?
0
30-07-2011, ora 21:31
koko.
Nu este medic/terapeut
koko.
buna aleoni,
masajul nu e dureros, dar e o senzatie ciudatica la inceput.
nu e un masaj adevarat...adik mai mult e un fel d "impingere"...nici nu stiu ca sa iti explic in scris :P
mie mi se spusese sa pun mana sub san si sa il ridic, s apun palma deasupra si sa il imping in jos, si in laterale la fel. deci nu e chiar un masaj..am auzit c asunt medici care nu recomanda nici masajul...nu stiu care e motivul.
0
30-07-2011, ora 23:30
KatG
Nu este medic/terapeut
KatG
fetelor, deja ma ia cu capul.si sunt convinsa ca 'inspirati' si noile venite si nu sunt convinsa ca in directia buna! Nu toti doctorii recomanda marimi mici ca sa veniti la o a doua operatie. Nu toti o fac pt ca e mai simpla operatia, ci pentru ca recomanda CE E MAI BUN pentru noi! Reveniti-va! Nu aveati nimic inainte si acum vreti triplu! Cat credeti ca poate fi intinsa pielea voastra? Va ganditi ca sanul 'cade' direct proportional cu greutatea lui? ( marimea in speta). Vreti ca dupa 3 ani sa aveti sani maaari, dar lasati??? Credeti ca e sexy sa aratati ca mamaia?
Asi avea un exemplu de celebritate care a insistat la doctorul meu sa se re-re-re-opereze cu marimi mai mari, si cu toate avertizmentele nu a cedat...si apoi a facut necroze si alte alea si are sanii de nerecuperat...Merita oare? Barbatii vostrii ii vor enormi sau pe voi sanatoase? Si mai ales la cap!!!
Eu una aveam sani in sutien, dar voi plecand de la 0, comentati un B sau C acum??
Karina, tu esti exemplul elocvent al nemultumitului, plangeai de sarea camesa de pe tine acum cateva saptamani ca II AI PREA MARI!!! acum sunt prea mici!!! saracele care vor sa-si faca toate vor obliga doctorii sa le bage mai mult decat e recomandat, si vor suporta dureri atroce, si pt ce??? ca aveti voi depresii aiurea?
Doctorul pe mana caruia va lasati trebuie sa spuna cat e recomandat. Cat vreti voi e alta poveste si sa va asumati raspunderea. Da, si eu arat ca inainte imbracata, dar nu mi-am pus silicoane sa devin Bianca D. sau alte sexoase, ci sa ma simt eu bine, si ma simt! goala cu sotul meu, nu pe strada! Si ca sa nu am niste cazaturi de sani in cativa ani!
Ma exasperati, aveti niste sani superbi, gata cu inhibitiile si cu aberatiile, iubitii si RESPECTATII ca ati muncit pentru ei, ati investit si ati suferit!!!
Scuze daca v-am oripilat dar asta e realitatea mea, si consider ca e mai reala decat visele voastre despre frumusete, imagine si sexualitate!
0
30-07-2011, ora 23:34
koko.
Nu este medic/terapeut
koko.
kat, ai f mare dreptate.
pana la urma facem pasul asta pt a ne simti bine in pielea noastra.nu ar trebui sa fie un motiv de tristete in final.
Nu are sens sa comentez suplimentar, ca ai pus punctul p i f bine. :D
Adaugă un comentariu / răspuns
96566 comentarii 1 2 ..... 498499500 ..... 3218 3219 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sânii
  • Auto-examinarea sânilor
  • Chirurgie estetica
  • Beneficiile chirurgiei estetice
  • Riscurile chirurgiei estetice
  • Tehnici utilizate in chirurgia estetica
  • Chirurgia estetica minim invaziva
  • Chirurgie plastica
  • Chirurgia plastică - PRO și CONTRA
  •