Implant silicon sani
va multumesc...azi dimineata mi-au venit si musafirii deci pot sa ma linistesc :)), mi-a intarziat cam 4 zile:P:P
bravo, felicitari, ai scapat de stress :))))))))))))
Raffaester, nu reusesc sa te adaug in lista de mess, acum am vazut mesajul tau.Imi spune sa incerc mai tarziu, asa ca o sa insist:D.
Si mie mi-a intarziat...Trebuia sa imi vina de duminica si inca nu mi-a venit:(, dar am auzit si eu ca de la anestezie ti se poate deregla.
Si mie mi-a intarziat...Trebuia sa imi vina de duminica si inca nu mi-a venit:(, dar am auzit si eu ca de la anestezie ti se poate deregla.
pt carmench,
eram datoare cu consultatia la STAN.am anulat programarea pt ca scarba aia de asistenta a lui(ca altfel nu pot sa_i zic)mi-a zis ca daca ma masoara trebuie sa platesc 100 euro...pai eu una nu vreau sa programez operatia acum..sunt in perioada de informare si consult mai multi medici...cum sa dau 100 euro pe consultatie...si apoi tot de la voi am auzit ca nu are rabdare sa-ti explice si e nervos cateodata te da afara.ei lasa cu banii mei nuuuu...asa ca m-am dus la Galati la DR DOBOS(sunt din zona)si am fost superrrrr incantata!!!!!!2 ore consultatia cu masurat, explicat si numai 100 ron
eram datoare cu consultatia la STAN.am anulat programarea pt ca scarba aia de asistenta a lui(ca altfel nu pot sa_i zic)mi-a zis ca daca ma masoara trebuie sa platesc 100 euro...pai eu una nu vreau sa programez operatia acum..sunt in perioada de informare si consult mai multi medici...cum sa dau 100 euro pe consultatie...si apoi tot de la voi am auzit ca nu are rabdare sa-ti explice si e nervos cateodata te da afara.ei lasa cu banii mei nuuuu...asa ca m-am dus la Galati la DR DOBOS(sunt din zona)si am fost superrrrr incantata!!!!!!2 ore consultatia cu masurat, explicat si numai 100 ron
Miss Pop eu sunt op de dr Ivan de la clinica artis din cj. Il recomand din toata inima!! nu are pereche in cj, e un om si un dr deosebit!!
ptr Bella: atunci incerc eu sa te bag in lista doar sa-mi dai id, pup
salut fetelor :) nu am mai intrat de mai bine de 2 saptamani pe forum si vreau sa va pun la curent :D : ieri am facut 2 saptamani de la operatie, m-am operat la dr Radu Ionescu si sunt foarte foarte incantata! am 300 cc, am avut o recuperare relativ usoara in sensul ca incepand cu a treia zi dupa operatie, de la zi la zi m-am simtit mai bine, cu mai multa forta in maini si mai putine dureri. In afara de momentele cand mai fac cate o miscare gresita pe care apoi o regret, si in afara faptului ca tb sa respect cele 5 reguli impuse de dr, am momente cand deja uit ca sunt operata. Sanii sunt frumosi, nu stiu inca cat se mai desumfla intrucat din ce am inteles abia dupa o luna-o luna jumate se desumfla complet si cam la 5 luni isi iau forma finala dar deja arata foarte bine si foooooorte naturali care pt mine e cel mai important (asta e meritul doctorului care face in general sanii foarte frumosi si naturali si nu in primul rand mari) si sunt foarte multumita ca sunt sanatoasa si am avut asa o recuperare usoara. Abia astept sa treaca prima luna jumate si sa incep sa probez sutiene, inclusiv de costume de baie!!!!!!:D
in concluzie, 2 lucruri vreau sa zic:
1. doctorul Radu Ionescu este un doctor si un om extraordinar si de calitate, puteti avea toata increderea in el
2. vreau sa multumesc tuturor fetelor care au scris si scriu pe acest forum, intrucat incepand de vara trecuta cand stateam in casa si eram taaare necajita si citeam pe forum ca despre un vis de aceasta operatie si pana la operatie forumul mi-a fost de foarte mare ajutor si fara atatea exemple de reusita si atetea detalii cate am gasit aici nu stiu daca ma incumetam sa fac pasul. Asa ca, va multumesc!!!! si va pup!
in concluzie, 2 lucruri vreau sa zic:
1. doctorul Radu Ionescu este un doctor si un om extraordinar si de calitate, puteti avea toata increderea in el
2. vreau sa multumesc tuturor fetelor care au scris si scriu pe acest forum, intrucat incepand de vara trecuta cand stateam in casa si eram taaare necajita si citeam pe forum ca despre un vis de aceasta operatie si pana la operatie forumul mi-a fost de foarte mare ajutor si fara atatea exemple de reusita si atetea detalii cate am gasit aici nu stiu daca ma incumetam sa fac pasul. Asa ca, va multumesc!!!! si va pup!
Buna Irina 04, foarte tare ce scrii, eu mai am 4 sapt pana la operatie si tot la Radu Ionescu m-am programat, sunt curioasa cum ti-a iesit poate imi dai si mie ceva poze id -ul meu de mess este acelasi raffaester, poate mai si vorbim as vrea sa te intreb mai multe, am niste emotiiiiiiiiiiiiiiii
fallenstar ai schimbat poza :D arati superb!!!!!
buna fetelor..am pus si eu o poza cu sanii mei care maine implinesc 3 sapt :)) deja ma simt supeerrr si sunt foarte incantata de ei :D felicitari celor care au facut acest pas si multa bafta si incurajari pt cele care urmeaza sa se opereze!succes raffaester, fara emotii si un sfat fetelor:nu va operati cu cateva zile inainte de menstruatie pt ca durerile app se dubleaza:( am patit-o pe pielea mea..va pup :*
multumesc Marina, foarte k lumea ti-a iesit, ai scapat esti o fericita.
raffaester multumesc frumos! m-am mai potolit un pic cu marimea..sper sa nu ma apuce iarasi..sau prea curand :))
marina ce sani superbi si mari ai in bustiera!! ce apropiati sunt, super! ce implant ziceai ca ai?:P
marina ce sani superbi si mari ai in bustiera!! ce apropiati sunt, super! ce implant ziceai ca ai?:P
vane, ai pus poza, f tare!!!! sunt frumosi foc poate ai poza cu un sutien sa vedem cum stau in el, pup
eu tot anatomic o sa am si vreau sa vad cum stau in sutien, daca tu ai 335 se vad maricei, mie imi va pune 400 cu 450. ma gandesc sa nu fie prea mari??
raffaester nu exista prea mari:O 335 cc poate arata ca 500 cc pe cineva de inaltime mica si torace mic..e relativ. mai importante sunt celelalte caracteristici. cat ti-a spus docturul ca vei avea dupa op? mie mi-a spus ca voi fi de cupa C, dar unele sutiene sunt mici, cert e ca am sanii cu 2 cupe mai mari, si inca se mai modifica..Am plecat de la A (cam 100 grame de glanda) :D torace de 72 cm
pai mi-a spus ca de cupa C... eu am 1.67 si 63 kg, tre sa ajung la 60 kg pana la operatie
ms frumos fetelor..fallenstar si u ai niste sani superbi..tu ce marime ai?eu am implant mentor rotund de 350cc..se vad mari pt ca eu sunt foarte slabuta..da sunt mult mai apropiati decat ii aveam inainte desi d-nul dr mi-a spus ca nu poate face nimic ca sa-i apropie:)) cred ca este si rezultatul bustierei speciale pe care inca o mai port :D raffaester vb lui fallenstar nu exista prea mari..eu initial am vrut 400 iar in ultimul moment m-am razgandit pt sunt f slaba si micuta..am decat 1, 60 si 45 kg..nu am vrut sa fiu penibila cum niste sani prea mari..acum mi se par normali si daca as fi avut 400 as fi putut spune ca sunt mari..mergi pe cel putin 400 pt ca ai sa vezi dupa operatie ca sanii se desumfla si sa nu fii dezamagita apoi :)
wow marina, as fi jurat ca ai mai mult, eu am 350 cc anatomic HP, am scris detaliile la profil, daca dai click pe nick-ul meu le vezi. si eu sunt slabuta in partea de sus, dar am alta conformatie, toracele bombat si tendinta protezelor e sa se duca in laterale. FELICITARI INCA O DATA. si merci!
Eu am purtat bustiera post chirurgicala 1 luna jumatate non stop, si inca 2 saptamani 12 ore...
Eu am purtat bustiera post chirurgicala 1 luna jumatate non stop, si inca 2 saptamani 12 ore...
6 kg as avea de dat jos ca sa ajung la 57 kg sa nu mai fie problema dupa operatie cu slabitul, acum am 63 kg cam mult
Si eu vreau sa mai slabesc, vara de regula am mai putine kg:P
Uite, desi avem acelasi volum eu cu marina, ai ei sunt clar mai mari datorita faptului ca e mai micuta, daca eu voi fi un C plin sau un D mic ea cu siguranta un D full pe putin... Parerea mea raffaester e sa pui minim 400 cc, ba chiar sa insisti pt ceva mai mult, ca vei vedea altfel lucrurile. Succes!
Uite, desi avem acelasi volum eu cu marina, ai ei sunt clar mai mari datorita faptului ca e mai micuta, daca eu voi fi un C plin sau un D mic ea cu siguranta un D full pe putin... Parerea mea raffaester e sa pui minim 400 cc, ba chiar sa insisti pt ceva mai mult, ca vei vedea altfel lucrurile. Succes!
ale mele par mai mati pt ca sunt rotunde..le-am pus rotunde pt ca eu nu aveam glanda in partea de sus..si am vrut sa dea bine la decolteu fara sutien :D cele anatomice nu m-ar fi avantajat si cum ai spus si tu au tendinta sa se duca in laterale..de aceea ti se par ale mele mari...oricum avem sani frumosi amandoua si important este ca suntem incantate de ei :D ab astept sa le pot bronza si eu si sa mi le pot etala :))
Din pacate la mine nu s-ar fi vazut prea natural rotundul, 3 chirurgi mi-au recomandat forma asta din cauza problemelor la torace dar acum vad altfel lucrurile..:)) si eu abia astept sa le bronzez..:) am fost putin la solar dar cu un costum de baie..
fallenstar tu ai anatomic cu profil inalt.profil inalt? la ce se refera profilul inalt
profil inalt sau high profile. adica este mai bombat, se vad mai mari din profil si are o forma mai rotunda. pt ca si eu aveam nevoie sa umple partea de sus a sanului dar sa nu se vada ca doua bile pe toracele meu doctorul mi-a recomandat forma asta. implantele au 3-4 profiluri: low, medium, high si extra high.
am inteles acum, probabil mi-a spus doctorul si de asta dar nu-mi amintesc, aveam emotii, daca forma e anatomica probabil ca e nevoie si un profil mai inalt, vorba ta depinde de cum e sanul de plin
Buna fetelor. Ce va pot spune e ca mi-ati fost de un real folos in hotararea mea de a-mi mari sanii. Acum o luna nu eram foarte sigura de aceasta hotarare, dar citind forumul mi-a fost mult mai usor. Dupa cum v-am spus, acum o luna nu eram hotarata, astazi am sase zile de cand sunt operata. Am optat pentru Mentor 400 cc, profil high, la domnul dr. Sorin PARASCA si sunt foarte multumita. Intr-adevar, durerile in primele doua zile au fost destul de mari, dar eu zic ca se merita efortul. Mult succes fetelor care se vor opera si recuperare usoara celor operate!
Mersi raffaester, o sa pun o poza intr-un sutien cu cupa C, am cumparat sutiene C si D eu sunt cam intre marimi, cam mare pt C cam mic pt D se potrivesc in functie de firma si de forma fiecaruia. Cred ca la mine par mai mari pt ca sunt mai slabuta in partea de sus.
salut raffaester! la consultatia avuta cu radu ionescu nu ti-a stabilit tipul de implant si marimea? la mine a stabilit asta de la prima consultatie. eu inainte aveam 75b la sutien si acum cu 300cc anatomic o sa am intre C si D. Doctorul nostru nu recomanda sanii mari, optand mai degraba pt forma in detrimentul volumului si este cunoscut ca facand sani fffff naturali, deci nu cred sa vrea sa iti puna mai mult de 325 cc, maxx 350 si la ce tehnica de pozitionare are el ii face fff frumosi si nici nu tb sa vrei mai mult, mai ales ca din poza ta vad ca ai si acum sani. Iar legat de kg, si eu aveam vreo 60-61 la operatie si in primele zile dupa am slabit 2 kg, exact cat aveam nevoie ca sa arat mai bine si acum sunt tare multumita! operatia m-a ajutat sa slabesc pt ca in zilele alea nu am mai mancat... in rest, poza nu pot pune inca pt ca nici nu am 3 saptamani de la operatie, o sa pun dupa ce se egalizeaza sanii si renunt la bustiera.
Vane, o intrebare: tu ai renuntat la bustiera imediat ce ai facut 1 luna si jumatate? cum te-ai impacat cu sutienele, te-au deranjat la cicatrici sau in general? vom putea purta sutiene care au balena si burete din ala subtire si mai tare pe toata cupa? multe genul ala sunt fff frumoase si niciodata nu le-am putut purta pana acum.va pup :))
Vane, o intrebare: tu ai renuntat la bustiera imediat ce ai facut 1 luna si jumatate? cum te-ai impacat cu sutienele, te-au deranjat la cicatrici sau in general? vom putea purta sutiene care au balena si burete din ala subtire si mai tare pe toata cupa? multe genul ala sunt fff frumoase si niciodata nu le-am putut purta pana acum.va pup :))
buna Irina, imi va pune 400 si 450 ptr ca mi-a spus ca sunt spatoasa si e ok, nu vor iesi f mari, sincera sa fiu habar nu aveam despre silicoane tipul forma (aici pe forum am inteles mai multe) iar la consultatie am fost atat de emotionata incat nu mai stiu de care implant mi-a spus ca-mi va pune, mi-a explicat despre implant de gelul coeziv dar nu mi-a zis ce marca imi va pune. nu stiam ca sunt mai multe marci, oricum mi-a zis ca-l pot contacta oricand am nevoie de informatii, probabil prin mail e cel mai ok, acolo mi-a dat la proba niste proteze, m-a masurat si am stabilit cu el marimea, eu avand spatele mai lat, i s-a parut ca un 400 cu 450 nu e mare... acu nu stiu ce marime va avea cupa:)))))) eu am un 85 B, daca i se parea ca 400 e mare ptr mine nu cred ca accepta, dar din moment ce a fost de acord...inseamna ca e ok, eu ma las pe mana lui ca stie el ce face:)))) cel mai mult mi-a placut cand mi-a zis ca daca vreau bile, el nu pune :))))) deci cum lucreaza el nu are cum sa iasa urat, te pup
am omis sa-ti spun ca 85 b sutien cu burete ptr ca unul mai mic nu ma cuprinde la spate, eu am si nascut acum 10 ani, iar sanul nu mai este foarte plin dar nici nu zici ca am nascut, si-au revenit spectaculos desi am alaptat 4 luni, insa nu mai sunt la fel de fermi cum erau inainte de sarcina stii tu.tari, dar am fost socata sa vad sani maltratati dupa o nastere. Sincer imi doresc operatia asta fiindca m-am saturat de sutiene cu bureti de cupe cu sarme si tot felul de trucuri :)))))) dupa operatie o sa -mi cumpar doar sutiene din dantela si panza fara bureti fara sarme:)))))) abia astept sa dau foc la astea care le am acum, fac gratar din jarul lor:))))))jur
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Sani moi, lasati si plini de vergeturi...
- 6sfarcuri ascunse
- 9am vreo sansa sa-mi mai creasca sanii?
- 30Implantul mamar
- 7Iritatii pe ambii sani
- 8cresterea sanilor
- 7Probleme sani
- 10dureri de sani - lateral
- 1Am sanii foarte tari
- 1umflaturi in zona mameloanelor
- 9va rog, un raspuns la nodul la sanul stang
- 0implant mamar
- 4sinii prea mari
- 0pastilele push-up influenteaza un test de sarcina?
- 13Chisturi la san
- 0Micşorarea mameloanelor
- 1Marire sani si scolioza?
- 1Rinoplastie+schimb implant mamar
- 0Implant mamar
Mai multe informații despre: Sanii Chirurgia estetica Estetica sanilor Marirea sanilor Implanturile mamare mastopexia proteza de san sani tuberosi
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: