Implant silicon sani
Nu cred ca ofertele au vreo legatura cu posibilile complicatii, nici un dr care face o oferta de pret nu va da rasol ci isi va da silinta ca la oricare alt pacient sa iasa cat mai bine pentru a fi recomandat in continuare.
Daca am deranjat pe cineva cu ceva imi cer scuze, doar am vrut si eu sa imi spun intamplarea:(.nu stiu unde sa citesc pm-urile:(.
dacianna, ca sa citesti pm-urile, da un click pe locul pt poza ta.in partea de sus o sa vezi ca scrie "mesaje".dai click acolo si iti apar toate pm-urile.
fetelor...mor de durere ca sanii mei sunt asa mici.Ce credeti??? Are rost sa ma operez din nou???
danyela, dimensiunea pe care o ai acum este aleasa de docto sau de tine? care e dimensiunea amxima propusa de medic?
de doctor..mi a zis prima data 225 cc si eu am cerut maximu...
danyela ce profile ai la implant?medium?mi se par putin aplatizati de aceea te intreb!
nu ne deranjezi deloc! ca nu de aia suntem aici sa facem pe suparatele, dar totusi cred ca fiecare organism are particularitatile lui si poate 90% din paciente se comporta intr-un fel si 10% se comporta alt fel. cred ca dr a avut o explicatie pentru ce ti s-a intamplat. cu toate astea de multe ori am zis ca dr-ii nu sunt atotstiutori sa poata sa anticipeze si sa prevada cum o sa reactioneze un organism ca daca ar fii asa ar refuza o pacienta la care nu se va prinde cusatura de exemplu...
nu stiu exact...nici nu mai pot sa gandesc asa suparata sunt
daca medicul a zis 225 si tu totusi ai in final 275, eu cred ca pt pielea ta era maxim. la o a2a interventie, dupa ce pielea se acomodeaza cu implantul asta, poate sa iti puna ceva mai mare. iar ca sa poti vedea o diferenta, cred ca tre sa fie un implant cu minim 100cc in plus.
acum depinde f mult si de c iti doreai u inainte de interventie: niste sani normali sau niste sani f mari. pielea poate sa nu suporte un implant f mare de la inceput si din cauza lui sa intampini probleme (de ex sa se desprinda marginile inciziei).
imagineaza-ti cum ar reactiona pielea unei tipe insarcinate, dacai- ar creste burta instant.peste noapte.
pielea se acomodeaza in timp, si uneori se deterioreaza chiar daca ii acorzi timpul necesar pt acomodare.
nu cred ca ti-ai fi dorit vergeturi pe sani sau dificultati la cicatrizare.
nu mai fi suparata.
:*
acum depinde f mult si de c iti doreai u inainte de interventie: niste sani normali sau niste sani f mari. pielea poate sa nu suporte un implant f mare de la inceput si din cauza lui sa intampini probleme (de ex sa se desprinda marginile inciziei).
imagineaza-ti cum ar reactiona pielea unei tipe insarcinate, dacai- ar creste burta instant.peste noapte.
pielea se acomodeaza in timp, si uneori se deterioreaza chiar daca ii acorzi timpul necesar pt acomodare.
nu cred ca ti-ai fi dorit vergeturi pe sani sau dificultati la cicatrizare.
nu mai fi suparata.
:*
a fost alegerea ta sau a medicului?un profil mai ridicat i-ar fi facut mai bombati si deci mai maricei...
ai in vedere o a doua interventie?
ai in vedere o a doua interventie?
danyela83 m-am uitat la poza ta si se observa ca o cusatura e pe san si una mai jos, si dupa cum arata inainte nu aveai sani si ar fi trebuit sa ii aseze f frumos ca nu avea de corectat ce era inainte. insa trebuie sa te linistesti si sa mai astepti poate atunci cand se vor mai relaxa vor capata o forma mult mai draguta. e prea devreme sa crezi ca asta e finalul. si eu am trecut prin stari contradictorii la un moment dat ca erau in plina transformare dar m-am inarmat cu rabdare si totul este ok. de marime nu pot sa comentez ca eu mi-am pus 415 si sunt multumita, deci ai tai mi se par mici dar asta e doar punctul meu de vedere.
Danyela83 sanii tai nu sunt mici. sunt niste sani medii... Sa stii ca prin acelasi sentiment am trecut si eu... Ii voiam mai mari !!! Te vei obisnui in timp iar daca pana la urma iti doresti si mai mari gandeste pozitiv!!! Am inteles ca la a 2-a intreventie durerile sunt minime si vei avea posibilitatea sa-ti pui un implant mai mare fara prea multe riscuri. Locul va fi deja format si pielea intinsa. Dar eu zic sa nu te mai stresezi acum fiindca nu rezolvi nimic. Nu iti cresc sanii daca te stresezi :) ( vorba lui Ktza ) ca m-as stresa si eu mai mult..:))))
Oricum trebuie sa astepti 6 luni pana la o noua interventie.
Rabdare ! Daca sunt simetrici iti vor placea !
Oricum trebuie sa astepti 6 luni pana la o noua interventie.
Rabdare ! Daca sunt simetrici iti vor placea !
Buna fetelor!va urmaresc de foarte multa vreme insa abia acum m-am hotarat sa ma inscriu si eu pe forum.Am programare la domnul dr Voicu pentru operatie si as vrea sa stiu daca si-a mai pus cineva implanturi la dumnealui de curand.Apoi am o intrebare:la cat timp dupa operatie ma refac complet?eu ma operez pe 30 august si pe 16 sept am o nunta.credeti ca o sa fiu in forma?o sa ma pot imbraca cu o rochie sau bustiera este foarte groasa si o sa se vada urat?astept raspunsurile voastre!va pup
danyela83 trebuie sa ai putina rabdare, in timp muschiul se relaxeaza si numai preseaza asa tare implantul, in cateva saptamani vor capata alta forma...dar da-le si lor putin timp.
marimar, evenimentul fiind f aproape de data operatiei, cu siguranta va trebui sa porti bustiera. la 2 saptamani de la operatie dabea scapi de fire.
de recuperat, cred ca vei fi recuperata in mare parte. fiecare are ritmul propriu.
de recuperat, cred ca vei fi recuperata in mare parte. fiecare are ritmul propriu.
merci mult de tot fetelor...ma bucur mult ca pot vb cu cineva...sunteti super..va pup
daciana, iubita imi pare rau pt tine pt tot ce ai trait, probabil ai cumparat oferta dl marinescu de acum ctv luni, de 1500e..sa stii ca si pe mine m-a batut gandul insa cand m-am interesat putin de el, de felul lui de a fi si de rezultatele profesionale mi-am scos automat din cap aceasta idee..chiar si pe acest forum sunt fete care au avut o gramada de alte probleme cu dl marinescu...daca o sa ai timp sa citesti pagini in urma, nu stiu exact ce nr de pagini..cea mai importanta e sanatatea.cred ca au fost dureri groaznice cand te-a cusut pe viu. sa stii ca am mai auzit, si dl dr calota a operat un san pe viu, care nu se prinsese bine in urma operatiei, insa la tine m-a socat cand ai spus ca a facut acest lucru de 4 ori, e ceva inadmisibil...da-ne mai multe detalii dsp operatie, rezultat, etc. te pup
multumesc pt raspuns.stiu ca trebuie sa o port dar ce spuneti se vede urat?e groasa?eu nu imi dau seama exact cum arata.
fetelor, cred ca trebuie sa existe o explicatie medicala pt "cusutul pe viu". nu cred ca medicii fac asta de-ai dracu.
cu siguranta ceva nu le permite nici anestezia locala. totusi sunt medici si cunosc durerile la care ne supunem prin operatiile estetice. ar fi culmea sa accentueze ei durerile voit.
cu siguranta ceva nu le permite nici anestezia locala. totusi sunt medici si cunosc durerile la care ne supunem prin operatiile estetice. ar fi culmea sa accentueze ei durerile voit.
marimar28 sa stii ca iti poti cumpara o bustiera mai mica pentru seara aia care sa nu iasa din rochie. exista bustiere pt stadiu I de diferite narimi sa zic asa, adica nu ma refer la cupa, si pt o seara iti iei una un pic mai decoltata!
cusutul "pe viu" mi-a fost facut deoarece mi s-a spus ca daca mi se va face anestezie locala ma va durea mai rau decat cusatura.
nt_lilyana si eu acceasi senzatie la sanul drept, adica ca o punga de apa care se misca. Asta cand fac masaj.Sincer eu nu imi fac griji. Am abia o luna jumatate, inca se mai modifica..asa ca astept. Dc. m-as gandi la toate senzatiile pe care le am..as innebuni:))
Am inteles ca e normal sa evolueze diferit sanii. la mine stangul e moale, nu mai simt siliconul apropae deloc, dreptul e mai tare si simt ca si tine siliconul in parte de jos.
Eu ma mai duc pe la sf lui septembrie la control, la 3 luni adica si vedem atunci.
Am inteles ca e normal sa evolueze diferit sanii. la mine stangul e moale, nu mai simt siliconul apropae deloc, dreptul e mai tare si simt ca si tine siliconul in parte de jos.
Eu ma mai duc pe la sf lui septembrie la control, la 3 luni adica si vedem atunci.
Cineva aici spune ca aparitia complicatiilor nu are legatura cu ofertele!!!!!
Eu cred ca au pentru ca undeva trebuie sa scada costurile ca sa poata face oferta, implante mai ieftine, ate de cusut mai proaste, anestezice si medicamente furate din spitale de stat si in general consultatii si controale care le platesti ulterior si uite asa apare oferta si complicatiile.
Doctorii care au de lucru nu fac oferte asta este parerea mea.
Poate ca supar pe unele fete dar eu asa ma gandesc cand vad o oferta la fel ca la haine fie sunt din sezonul trecut fie au stat in vitrina si sau decolorat de la soare.
Eu cred ca au pentru ca undeva trebuie sa scada costurile ca sa poata face oferta, implante mai ieftine, ate de cusut mai proaste, anestezice si medicamente furate din spitale de stat si in general consultatii si controale care le platesti ulterior si uite asa apare oferta si complicatiile.
Doctorii care au de lucru nu fac oferte asta este parerea mea.
Poate ca supar pe unele fete dar eu asa ma gandesc cand vad o oferta la fel ca la haine fie sunt din sezonul trecut fie au stat in vitrina si sau decolorat de la soare.
hmmm cam rautacios sa acuzam persoane pe care nu le cunoastem de furt din spitatele de stat.si sa ne dam cu parerea despre ce ate/anestezice/medicamenta s-au folosit.RUSINICA!!!!!!
eu nu sunt de aceeasi parere cu tine miruna.
nu cred ca un chirurg care are o clinica particulara spre ex nu isi permite consumabilele necesare si le fura din spital.in multe spitale nu exista nici macar strictul necesar (spun din experienta proprie) si e dezamagitor.
sunt medici care fac oferte pt notorietate.
iar implantul da, poate fi ami ieftin doar daca furnizorul face o reducere (ceea ce e des intalnit in mai toate domeniile).
in concluzie nu sunt de parere ca ofertele sunt mai "predispuse" complicatiilor.
nu cred ca un chirurg care are o clinica particulara spre ex nu isi permite consumabilele necesare si le fura din spital.in multe spitale nu exista nici macar strictul necesar (spun din experienta proprie) si e dezamagitor.
sunt medici care fac oferte pt notorietate.
iar implantul da, poate fi ami ieftin doar daca furnizorul face o reducere (ceea ce e des intalnit in mai toate domeniile).
in concluzie nu sunt de parere ca ofertele sunt mai "predispuse" complicatiilor.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 9Cancer de san
- 3sanii prea mari afecteaza sanatatea?
- 15sanii mici cum ii pot marii?
- 3este vreo modalitate naturala de crestere a sanilor?
- 10chimioterapie
- 3Sensibilitate a sanilor
- 11Cancer la san
- 12Cancer la san
- 8operatie nereusita, implant sani garantie
- 63Micsorare de sani
- 10Silicoane sani, detalii
- 2de aproximativ 3 ani sanii mei au crescut foarte mult. Intre timp s-au lasat
- 4implant mamar
- 1Marire sani
- 5Oare am cancer mamar?
- 1Simptome false?
- 0Implant mamar - recomandare medic Cluj
- 2Implant silicon
- 0Schimbare Implanturi
Mai multe informații despre: Sanii Chirurgia estetica Estetica sanilor Marirea sanilor Implanturile mamare mastopexia proteza de san sani tuberosi
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: