Implant silicon sani
Lela_Blue ai pm :-)
Karina ai dreptate, eu am aproape 4 luni de la interventie si de cate ori trec pe langa sectiunea de congelate sau chiar pe langa frigiderele de prin super...ma dor sanii de cat de repede si de mult mi se racesc :-)) !
Karina ai dreptate, eu am aproape 4 luni de la interventie si de cate ori trec pe langa sectiunea de congelate sau chiar pe langa frigiderele de prin super...ma dor sanii de cat de repede si de mult mi se racesc :-)) !
Karinakaia tot asa de umflat era si sanul tau drept la inceput?ca la mine?
Taree asta cu racitul sanilor :))) la mine inca e putin cam devreme sa-i simt ca se racesc, dar daca e asa inseamna ca la iarna o sa cam dardaim :)))
hello frumoaselor!!!
poza pt. serena.la 6 saptamani...observa chestia despre care discutam in pm!!!!
wappa ubita revin cu mail detaliat...i-l am pe izmanosu asta mic cu putina febra de la un vaccin si e tare nervos!!!:-(
:-***
poza pt. serena.la 6 saptamani...observa chestia despre care discutam in pm!!!!
wappa ubita revin cu mail detaliat...i-l am pe izmanosu asta mic cu putina febra de la un vaccin si e tare nervos!!!:-(
:-***
FETELOR MA PROGRAMA LA DR CALOTA PT CONSULT SI OPERATIE PE DATA DE 15 SEPT MAI ESTE CINEVA PROGRAMAT IN ACEASTA DATA
Lela ai pm!
mika_oana. suuper cred ca abia astepti. Ai fost deja la consultatie sau pe 15 sept mergi?
mika_oana. suuper cred ca abia astepti. Ai fost deja la consultatie sau pe 15 sept mergi?
for u serena 4 luni!!!!observi diferenta!!!rabdare...
wapa cred ca esti cel mai reusit model calota...cred ca m-am uitat de 100 de ori la poza ta...si sunt ABSOLUT PERFECTI!!!!!
bafta multa mika_oana!!!poate poti sa pui si tu o poza inainte de operatie sa putem admira schimbarea de dupa interventie!!!
wapa cred ca esti cel mai reusit model calota...cred ca m-am uitat de 100 de ori la poza ta...si sunt ABSOLUT PERFECTI!!!!!
bafta multa mika_oana!!!poate poti sa pui si tu o poza inainte de operatie sa putem admira schimbarea de dupa interventie!!!
daaa...pai mai inarmat de la inceput cu multa rabdare si si oricum asta o recomand si eu tuturor fetelor care fac aceasta operatie..
ai dreptate wapa are niste sani SUPERBI, de fapt...tu, wapa si karinakaia ati fost modelul meu inainte de operatie!!!
ai dreptate wapa are niste sani SUPERBI, de fapt...tu, wapa si karinakaia ati fost modelul meu inainte de operatie!!!
mika_oana eu vin pe 16 la analize...sunt programata la interventie pe 19...offf nu mai trece odata :((
SINCER DA ABIA ASTEPT AZI AM SUNAT SI PE 15 MA DUC SA MAI CONSULTE SI SA FAC SI OPERATIA CA NU SUNT DIN BUCURESTI
ALINUK INSEAMNA CA MA GASESTI ACOLO SPER SA FIE TOTUL OK SA.MI IASA ANALIZELE BINE
F.bine mergi cu incredere esti pe maini bune. Tu si Alinuk veti fi operate aprox in aceeasi perioada la acelasi medic.
mika_oana, alinuk succes! si eu tot pe 19 sunt programata, dar octombrie, abia astept...
alinuk tu la cn te op?
alinuk tu la cn te op?
Lela, Serena sunteti niste dragute.multumesc de complimente...mai ales ca vin din partea voastra (posesoare de sani superbi :-) ).
Ce am inteles eu inca de la consultatia preoperatorie avuta cu dl Calota este ca implantul mamar doar mareste sanul si nimic mai mult..!! Iar in cazul unei usoare ptoze aceasta se poate corecta prin implant.
Daca va amintiti sanii mei dinainte de interventie, erau saracii si usor ptozati si cam departati datorita faptului ca se ´´golisera ´´ dupa alaptat si eu sunt dintre femeile care ´´aduna´´ grasime pe sani...deci atunci cand pierd kg se observa imediat si dupa sani...:-(.
Implantul in sine nu apropie sanii intre ei, daca acestia sunt original departati, daaaaaaaar atunci cand se ´´inmoaie´´ tesutul muscular si se ´´aseaza´´ mai natural peste implant, depinzand de cantitatea de glanda pe care o avem fiecare, poate face ca sanii sa se vada mai apropiati :-).
Succes fetelor aspirante ! Incercati sa va faceti o idee cat mai completa si mai corecta despre ce sa asteptati de la implantele pe care doriti sa vi le puneti si transmiteti cat mai clar medicului estetician cum anume doriti sa va vedeti dupa interventie !
Puuup !
Ce am inteles eu inca de la consultatia preoperatorie avuta cu dl Calota este ca implantul mamar doar mareste sanul si nimic mai mult..!! Iar in cazul unei usoare ptoze aceasta se poate corecta prin implant.
Daca va amintiti sanii mei dinainte de interventie, erau saracii si usor ptozati si cam departati datorita faptului ca se ´´golisera ´´ dupa alaptat si eu sunt dintre femeile care ´´aduna´´ grasime pe sani...deci atunci cand pierd kg se observa imediat si dupa sani...:-(.
Implantul in sine nu apropie sanii intre ei, daca acestia sunt original departati, daaaaaaaar atunci cand se ´´inmoaie´´ tesutul muscular si se ´´aseaza´´ mai natural peste implant, depinzand de cantitatea de glanda pe care o avem fiecare, poate face ca sanii sa se vada mai apropiati :-).
Succes fetelor aspirante ! Incercati sa va faceti o idee cat mai completa si mai corecta despre ce sa asteptati de la implantele pe care doriti sa vi le puneti si transmiteti cat mai clar medicului estetician cum anume doriti sa va vedeti dupa interventie !
Puuup !
Buna fetele...Vladescuelena in noua poza arata mult mai bine sanii tai.probabil in timp se vor aseza si totul va fi ok..cat despre profesionalismul d-lui dr.Calota. nu ma indoiesc de aceea am optat sa ma operez la dansul.Am putina teama de cum va fi rezultatul si banuiesc ca este si normal...dar mi s-a facut frica cititnd mesajele voastre...erati putin dezamagite :( si stiind ca o sa fiu next la operatie.am fost tematoare.
Karina...da din prima mi-a spus 450 cc...eu inca nu apucasem sa spun ca vreau sanii mari...este ceea ce mi-a recomandat dansul si putin m-am blocat am crezut ca sunt prea mari, dar..pana pe 20 octombrie mi-a spus ca ma pot razgandi la un 400 cc.
Karina...da din prima mi-a spus 450 cc...eu inca nu apucasem sa spun ca vreau sanii mari...este ceea ce mi-a recomandat dansul si putin m-am blocat am crezut ca sunt prea mari, dar..pana pe 20 octombrie mi-a spus ca ma pot razgandi la un 400 cc.
anushka87 daca iti doresti sani mari si eu zic sa alegi 450 mai ales ca dnul dr ti i-a recomandat din prima, inseamna ca se incadreaza frumos!
buna seara fetelor...atat am citit ceea ce ati scris fiecare in parte ca deja nu mai stiu de capul meu..:-) as vrea sa va intreb ceva mai deosebit...pana nu de mult am zis ca gata merg si eu sa imi bag implant..in urma cu o sapt am cunoscut pe cineva.care imi zicea ca defapt ea nu are implant..ca ea si a facut in italia mai exact in Milano...injecti cu acid hialuronic.si ca defapt iti mareste bustul la fel dar nu prin operatie...
Mi a povestit ca tine 3 sedinte.ca acidul asta iti creste marimea sanului...si ca defapt iti face doar un test sa vada daca corpul tau nu este alergic la serul respectiv.acum sincer sunt foarte confuza.
Eu defapt vroiam sa va intreb daca ati auzit si voi de metoda asta...?
Mi a povestit ca tine 3 sedinte.ca acidul asta iti creste marimea sanului...si ca defapt iti face doar un test sa vada daca corpul tau nu este alergic la serul respectiv.acum sincer sunt foarte confuza.
Eu defapt vroiam sa va intreb daca ati auzit si voi de metoda asta...?
anushka, mie mi-a recomandat din prima 550-600cc...deci dak masuratorile iti permit...de ce nu :P
andreea, am auzit si eu de injectii cu diverse substante pt marirea sanilor.ce stiu sigur despre ele, este ca nu sunt efecte permanente.injectiile trebuiesc repetate la un anumit interval de timp.corpul absoarbe substantele respective in timp.
am inteles ca daca la prima serie de injectii ti se administreaza spre ex 3 doze, e f posibil ca la urm sedinta nr dozelor sa scada.corpul absoarbe substantele, dar sunt cazuri in care organismul nu absoarbe complet, deci nr dozelor se reduce.
stiu ca era o perioada in care simona senzual milita pt marirea sanilor cu macrolane si nu cu implant...
daca ti se pare o idee buna, incearca sa mai aduni informatii.
mie personal nu mi s pare o idee ok.sunt niste substante care in final se absorb.nu ai d unde sa stii efecte secundare.
referitor la asta, am vazut recent o emisiune tv, in car eun cuplu isi pov experienta cu injectiile antirid, pe care le faceau impreuna regulat.intr-o zi, organismele au cedat.au scapat aproape miraculos, si dupa multi ani inca incercau sa se refaca fizic.
deci se pare ca totusi sunt efecte secundare destul de impresionante.
informeaza-te inainte.
va pup :*
andreea, am auzit si eu de injectii cu diverse substante pt marirea sanilor.ce stiu sigur despre ele, este ca nu sunt efecte permanente.injectiile trebuiesc repetate la un anumit interval de timp.corpul absoarbe substantele respective in timp.
am inteles ca daca la prima serie de injectii ti se administreaza spre ex 3 doze, e f posibil ca la urm sedinta nr dozelor sa scada.corpul absoarbe substantele, dar sunt cazuri in care organismul nu absoarbe complet, deci nr dozelor se reduce.
stiu ca era o perioada in care simona senzual milita pt marirea sanilor cu macrolane si nu cu implant...
daca ti se pare o idee buna, incearca sa mai aduni informatii.
mie personal nu mi s pare o idee ok.sunt niste substante care in final se absorb.nu ai d unde sa stii efecte secundare.
referitor la asta, am vazut recent o emisiune tv, in car eun cuplu isi pov experienta cu injectiile antirid, pe care le faceau impreuna regulat.intr-o zi, organismele au cedat.au scapat aproape miraculos, si dupa multi ani inca incercau sa se refaca fizic.
deci se pare ca totusi sunt efecte secundare destul de impresionante.
informeaza-te inainte.
va pup :*
buna fetele
m am interesat un pic de acea anestezie (narcoza) intravenos.
chiar am vb pe un forum cu o fata care a fost operata la aceeasi clinica unde o sa fac si eu operatia fara anestezie generala si era f multumita...
la prinz a fac operatia, , , seara era la shoping si cina la restaurant
m am interesat un pic de acea anestezie (narcoza) intravenos.
chiar am vb pe un forum cu o fata care a fost operata la aceeasi clinica unde o sa fac si eu operatia fara anestezie generala si era f multumita...
la prinz a fac operatia, , , seara era la shoping si cina la restaurant
roxy84 nu imi vine sa cred! la pranz sa te operezi indiferent de ce anestezie ti se face iar seara sa pleci la shoping:))
O sa te operezi si tu si o sa vezi ca totusi este vb despre o operatie !!!Poate cu ajutorul calmantelor reusesti sa mergi sa iti cumperi o paine dar sa faci shoping ma indoiesc.
O sa te operezi si tu si o sa vezi ca totusi este vb despre o operatie !!!Poate cu ajutorul calmantelor reusesti sa mergi sa iti cumperi o paine dar sa faci shoping ma indoiesc.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 97cancer de san
- 16probleme ale sanilor
- 12dureri de sani
- 28Stadiul in care se afla cancerul?
- 8vreau sa-mi pun silicoane - recomandari
- 27implant silicon sani
- 10implant mamar - recomandari
- 0Biopsie - Cancer de san
- 23Imi doresc sa-mi pun silicoane!! va rog ajutati-ma!
- 0Dr.Ina Isac, implant mamar?
- 1ruptura implant mamar
- 1Masajul dupa implantul mamar
- 2Implant cu silicon
- 0Implant mamar
- 4Implant silicon sani
Mai multe informații despre: Sanii Chirurgia estetica Estetica sanilor Marirea sanilor Implanturile mamare mastopexia proteza de san sani tuberosi
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: