Implant silicon sani

96566 comentarii 1 2 ..... 546547548 ..... 3218 3219 Înainte ›
0
12-09-2011, ora 01:19
KatG
Nu este medic/terapeut
KatG
miruna kittykat transmit si eu ca trebuie sa merg la control:) va pup!
0
12-09-2011, ora 10:17
Nymphettamine
Nu este medic/terapeut
Nymphettamine
Intrebari, comentarii rautacioase, etc., vei tot gasi. La mine comenteaza sau striga mereu cineva dupa mine (daca port decolteu, daca-s mai imbracata nu se mai vad asa). Ma enerveza in general ele nu ei, ca nu-si tin gura si comenteaza la adresa mea ba ca-s false, ba ca-s silicoane, ba ca vaaai ce falsa e aia, si tot asa. De cateva ori m-am intors si le-am dat cate-o replica de n-au putut-o duce (iar eu nu-s rautacioasa de fel), in special celor cu cate o jucarie masculina de mana care se uita lung...
Si da, strugurii sunt acri...
0
12-09-2011, ora 10:42
serena26
Nu este medic/terapeut
serena26
Mare dreptate ai Nymphettamine :)))))))))))), strugurii sunt f acri cand nu ajungi la ei.. intodeauna e mult mai usor sa faci un comentariu rautacios decat un compliment.
Cum ai spus si tu in general femeile fac comentarii rautacioase, eu una recunoasc imediat cand cineva vb din invidie ( dar in gandul ei taree i-ar mai placea sa aiba si ea) si o parere sincera...acum sigur nu e obligatoriu sa placa la toata lumea, dar e de ajuns ca eu acum ma simt f bine in pielea mea, ma pot imbraca cu lucruri f decoltate pe care inainte le evitam pt ca ieseau bureteii la vedere :))) si eu cred ca asta conteaza cel mai mult mult multumirea noastra sufleteasca. Si pana la urma consider ca ar tb sa ne simtim chiar bine ca reusim sa starnim invidia anumitor, , prietene".
0
12-09-2011, ora 10:52
FallenStar
Nu este medic/terapeut
FallenStar
FloryFit cred ca tot te intreaba daca ai silicoane pt ca sunt prea frumosi sa fie adevarati:D Mie mi se par foarte naturali si perky, sexy!!
irinuco te pup!
Eu nu am recunoscut niciodata ca am sili pana acum :)) It's my own business
0
12-09-2011, ora 11:05
mika_oana25
Nu este medic/terapeut
mika_oana25
fetelor ce sa iau de raceala mai am 3 zile pana la operatie si nu mai pot pt fetele operate la dr calota trebuie insotitor neaparat are unde sa stea cu mine banii ii dau in lei sau in euro
0
12-09-2011, ora 11:05
Nymphettamine
Nu este medic/terapeut
Nymphettamine
Fallen ia sa iau si eu tactica asta si sa zic ca sunt ai mei! :D
0
12-09-2011, ora 11:10
vladescuelena
Nu este medic/terapeut
vladescuelena
mika_oana daca tu vrei insotitor neaparat poate sta cu tine cineva dar nu cred ca e nevoie.sunt doar 24 ore din care jumate vei fi prea ametita ca sa ai nevoie de cineva.In plus asistentele si tot personalul de la Nordestetica sunt extraordinare, crede-ma ca nu vei avea nevoie de nimic cu care sa nu te poata ajuta cadrul medical de acolo.banii din cate stiu se platesc in lei dar ca sa fii mai sigura, daca ai euro, suna la clinica si intreaba
0
12-09-2011, ora 11:16
mika_oana25
Nu este medic/terapeut
mika_oana25
nu pot sa ma hotarasc cum sa fac incizia submuscular sau periareolar ajutatima va rog cum e cel mai bine si fara riscuri ceva
0
12-09-2011, ora 11:20
mika_oana25
Nu este medic/terapeut
mika_oana25
oricum o sa vin cu sotul da el zicea sa iau pe cineva cu mine sa stea noaptea sau dupa ce ies din operatie sa ma ajute ca el nu rezista atatea ore sa stea intr un loc o sa vina o sa plece si deaceea zicea sa iau pe cineva
0
12-09-2011, ora 11:24
mika_oana25
Nu este medic/terapeut
mika_oana25
pt raceala chiar nu pot sa iau nimic
0
12-09-2011, ora 11:32
serena26
Nu este medic/terapeut
serena26
mIka_oana nu cred ca vei avea nevoie de insotitor, e de ajuns sa vina sa stea cu tine cateva ore dupa operatie, pt ca in permanenta vei fi supravegheata de personal medical, doamnele asistente sunt f dragute si te vor ajuta cu absolut tot ce ai nevoie.
0
12-09-2011, ora 11:37
mika_oana25
Nu este medic/terapeut
mika_oana25
cine este din bucuresti imi dati un punct de reper cum pot sa ajung la clinica
0
12-09-2011, ora 11:46
alinuk
Nu este medic/terapeut
alinuk
mika_oana: nu sunt din bucuresti, insa poti ajunge f usor la clinica...de la Gara de Nord spre Spitalul de Arsi, iar imediat dupa spital este o straduta in dreapta pe care mai mergi cca 50 m si ai ajuns...tu esti programata pe 16, nu?
0
12-09-2011, ora 11:54
mika_oana25
Nu este medic/terapeut
mika_oana25
pe 15 tu
0
12-09-2011, ora 11:57
alinuk
Nu este medic/terapeut
alinuk
Eu sunt programata pe 19. Ajung pe 16 la clinica pt analize...te-ai hotarat asupra implantului? Ce tip si ce dimensiune?
0
12-09-2011, ora 12:00
FallenStar
Nu este medic/terapeut
FallenStar
Nymphettamine pai si ce, nu sunt? :O haha
0
12-09-2011, ora 12:04
mika_oana25
Nu este medic/terapeut
mika_oana25
nu o sa vad ce zice dr acolo as vrea maxim cat intra normal ca asa pt ce ma chinui dar nu stiu unde sa imi fac incizia tu te ai hotarat cat vrei ce firma sau unde vrei incizia eu nu sunt din bucuresti si am vb cu dr si m a programat si pt control si pt operatie in aceeasi zi
0
12-09-2011, ora 12:05
Lela_Blue
Nu este medic/terapeut
Lela_Blue
hello girls!!!
cel mai amuzant comentariu referitor la silicoane l-am auzit pe o plaja aici in grecia de la niste romancute d-ale noastre!se aseaza la vreo 3 m distanta si incep discutii de genul...hai ma ca n-are cum sa fie ale ei, ba da ce tate are aia...si vine cam dupa 10 min de discutii intense si concluzia...ete fleosc daca-mi pun si eu silicoane tot asa o sa-mi stea tatele! cucoanele in cauza venisera of course cu sotii/iubitii de rigoare...dar care doamne fereste sa-si dea cu parerea...aruncau cate o privire pe ascuns!si odata trasa concluzia au inceput sa faca jdemii de poze tolanite ca sirenele la mal..ca doar tre sa ne dam mare la tot cartierul la intoarcere!!!!
0
12-09-2011, ora 12:08
Lela_Blue
Nu este medic/terapeut
Lela_Blue
fallen star ai spus perky...si m-au napadit amintirile exact asa erau sanii mei inainte...perky!!!!!!tu esti in poza???
mika_oana, poate sta cineva cu tine dupa ce te trezesti, dar peste noapte nu permite, insa asistenta este non stop la dispozitia ta!
0
12-09-2011, ora 12:15
FallenStar
Nu este medic/terapeut
FallenStar
Lela Blue sincer nu ma mai mira nimic cand vine vb de compatrioatele noastre :)
Nu sunt eu, dar pe acolo :))
Lasa ca si acum sunt perky! man made dar ce mai conteaza :-j hehe

mika_oana25 nu ai vb despre incizie cu dr tau? parerea mea e sa nu te grabesti daca nu esti hotarata
0
12-09-2011, ora 12:30
anduta1
Nu este medic/terapeut
anduta1
Am pus o poza cu sanii mei actuali, sper sa se fi incarcat. Am fost la analize si am vb si cu dna doctor si a spus ca e ok sa lasam operatia pe 19 pt ca este imp sa nu fiu in prima zi de menstruatie..eu voi fi deja in a 4a zi si spune ca nu va afecta operatia, doar confortul meu ca voi avea inca o belea pe cap in saptamana aia. Abia astept...sunt atat de nerabdatoare!!! Ma gandeam ce sa fac cu sutienele vechi care sigur nu imi vor mai veni? Tare as fi vrut sa le donez cuiva pt ca sunt sutiene fff frumoase si nu au fost deloc ieftine si ma doare sufletul sa le arunc. Ultimul l-am luat de la Victoria's Secret din ultima colectie acum 2 sapt (cand am fost la control l-am pus peste bustiera de proba si venea la limita asha :)))), am sa ii fac totusi o proba si dupa operatie, sunt indragostita de el). Voi ce ati facut cu ele ? Chiar le dati foc? lol:))).
0
12-09-2011, ora 12:31
mika_oana25
Nu este medic/terapeut
mika_oana25
ce sa mai ma grabesc daca joi am programarea o sa iau decizia atunci probabil cu dr dar vroiam si eu o parere cum ar fi mai bine nu stiu majoritatea am vazut ca sunt submuscular desi eu cred ca periareolar se vede mai putit cicatricea dar nu stiu de ce nu opteaza multa lume pt asta de aceea ceream o parere de la voi
0
12-09-2011, ora 12:39
FallenStar
Nu este medic/terapeut
FallenStar
simplu, pt ca un implant cu gel coeziv (de peste 300 cc) in general incape prin incizia la areola NUMAI daca aceasta are peste 3, 5 cm diametru. implica sectionarea glandei mamare care poate sa nu se refaca in proportie de 100% si poate duce la probleme cu alaptarea. in cele mai multe cazuri acest tip de incizie este f putin vizibila in timp, fata cicatricea din santul submamar. insa prin ambele incizii implantul se poate introduce submuscular. la mine nu ar fi incaput implantul de 350 cc prin areola asa ca am optat pt submamar, si oricum cred ca o faceam
0
12-09-2011, ora 12:56
mika_oana25
Nu este medic/terapeut
mika_oana25
fallenstar multumesc pt raspunsuri la tine 350 se vad mari eu ma gandeam macar 450 sa mi pun sa se vada ceva ai avut sanii mari si inainte de interventie
0
12-09-2011, ora 12:59
423ksa
Nu este medic/terapeut
423ksa
miruna85, kittycat va multumesc pentru informatii, oricum vad ca fetele au curaj sa isi puna sanii "before" :)) eu nu stiu cum o sa indraznesc sa-mi dau sutienul jos in fata unui necunoscut, fie el si doctor, ma termina gandu'asta...

anduta1 eu personal, chiar le dau foc... da inainte o sa le calc in picioare :)) sa'mi vars amaru'si frustrarile stranse de atatia ani :)) ma bucur ca sunteti active aici si ca impartasiti din experientele voastre.. o sa-mi iau inima in dinti sa sun si eu pt programare... pana atunci abia astept sa aud vesti bune de la voi... va pup pe toate, mult succes!
0
12-09-2011, ora 12:59
FallenStar
Nu este medic/terapeut
FallenStar
cu placere/ nu se vad foarte mari ai mei, medii spre mari. purtam 75B cu bureti, dar aveam cupa A. mai mici ca ai tai oricum. si eu zic sa alegi macar 450 cc daca se poate, nu ca nu se vor vedea si la 350..dar iti vei schimba perceptia dupa operatie :) Succes!
0
12-09-2011, ora 13:09
serena26
Nu este medic/terapeut
serena26
423 ksa si eu m-am dus putin cam retinuta la consultatie pt ca stiam ca tb sa-mi dau sutienul jos :)))))) dar mi-am luat inima in dinti si l-am dat cu viteza luminii, ziceam in gandul meu cu cat mai repede cu atat mai bine:))), acum ma bucur f mult ca am depasit momentele alea, ca am facut aceasta operatie si e o placere ma uit in toate oglinzile...am scapat de multe complexe!
0
12-09-2011, ora 13:16
mika_oana25
Nu este medic/terapeut
mika_oana25
da dar macar ai tai au fost frumosi si inainte dar ce a mai ramas din ai mei decat pielea cine stie ce o iesii pana acum nu ma gandeam dar mai am cateva zile si ma ia toate gandurile cum o sa mi iese sper sa nu regret ca mi fac
0
12-09-2011, ora 13:20
mika_oana25
Nu este medic/terapeut
mika_oana25
serena la asta ma gandesc si eu si mai ales ca o sa fiu cu sotu si cand o sa ma vada el dezbracata ca mai ma masoara dr sau ceva cred ca l o sal ia crizele nici nu vreau sa ma gandesc
0
12-09-2011, ora 13:23
anduta1
Nu este medic/terapeut
anduta1
mika, eu iti garantez ca o sa iasa bine. Parerea mea e ca daca ai piele mai multa ies cu atat mai bine si mai naturali. Eu am alaptat 7 luni dar degeaba...nici nu au vrut sa creasca nici piele mai multa macar si acum cred ca o sa ma chinui mai mult pana o sa se lase pielea si o sa inceapa sa arate natural fara sa para ca stau sa pocneasca
Adaugă un comentariu / răspuns
96566 comentarii 1 2 ..... 546547548 ..... 3218 3219 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sânii
  • Auto-examinarea sânilor
  • Chirurgie estetica
  • Beneficiile chirurgiei estetice
  • Riscurile chirurgiei estetice
  • Tehnici utilizate in chirurgia estetica
  • Chirurgia estetica minim invaziva
  • Chirurgie plastica
  • Chirurgia plastică - PRO și CONTRA
  •