Implant silicon sani

96566 comentarii 1 2 ..... 561562563 ..... 3218 3219 Înainte ›
0
21-09-2011, ora 16:27
cris.levarda83
Nu este medic/terapeut
cris.levarda83
mik86: Eu i-am avut foarte umflati si si-au revenit mult. Mai port inca banda elastica doctorul zice ca o sa fie k cam intr-o luna. Am inteles ca asa rectioneaza organismul le ridica muschiul.

Prity: Depinde de medic, eu am purtat doar aceasta banda elastica, care ajuta f mult sa coaboare implantul in cazul in care se ridica.
0
21-09-2011, ora 16:30
mika_oana25
Nu este medic/terapeut
mika_oana25
cris tu nu ai avut bustiera deloc si banda ai putut so pui imediat dupa operatie si eu as vrea sa port ca sa mi se lase mai repede
0
21-09-2011, ora 16:51
mik86
Nu este medic/terapeut
mik86
ahaa...ma bucur atunci daca se desumfla, ma gandeam sa nu ramana asa, k nu mi-ar place nici mie.ms mult fele:*
0
21-09-2011, ora 17:19
cris.levarda83
Nu este medic/terapeut
cris.levarda83
Mika_oana : Primele 2 saptamani am stat cu bandaje, mi le lipea f strans si mi le schimba la 3 zile. Si dupa mi le-a scos si mi-a dat direct banda elastica. Asa procedeaza el. Nu da bustiera. Adevarul e ca bustiera cred eu ca tine strans si jos. In cazul in care ele trebuie sa coboare, jos trebuie lasat liber.

Mik86: Exista cazuri in care nu coboara, si din cate am inteles ar insemna contractie capsulara grad 3 sau 4. Gradul 1 si 2 cred ca e cazul meu si se rezolva cu masaj si banda elastica. Am stat cu teama la inceput ca poate nu coboara dar deja sunt schimbari mari, plus ca se schimba mult pana la 6 luni.
0
21-09-2011, ora 17:25
vladescuelena
Nu este medic/terapeut
vladescuelena
off cand va aud cu banda asta mi se face frica.eu azi am facut 2 luni si mi-a dat-o si mie dr sa o port dar o luna nu am purtat-o deloc.acum m-am apucat din nou sa o port, aproape nonstop.sper sa isi mai faca treaba, sau o fi prea tarziu?
0
21-09-2011, ora 17:29
cris.levarda83
Nu este medic/terapeut
cris.levarda83
Exista o tipa pe youtube care pana la 2 luni le avea f ridicate. si a postat la 7 luni de la operatie. Sa vedeti ce schimbare. Si zice si ea ca i s-au aranjat f mult pana la 7 luni. Are si poze multe puse before/after. E una blonda si are si un tatuaj pe umar spre san. Scrieti breasts implants before after si o gasiti.
0
21-09-2011, ora 17:35
cris.levarda83
Nu este medic/terapeut
cris.levarda83
Apropo tipa tot banda elastica a purtat.

Vladescu: Nu e deloc tarziu, poart-o ca ajuta mult. Eu dorm cu ea, adik stau nonstop cu ea. Cand am o iesire mai importnta o scot si pun sutien.
0
21-09-2011, ora 17:55
vladescuelena
Nu este medic/terapeut
vladescuelena
multumesc mult de raspuns cris.levada.Vad in poza ta ca si tu il ai pe dreptu mai umflat, of problema asta peste tot.
0
21-09-2011, ora 17:57
cleopatra08
Nu este medic/terapeut
cleopatra08
Buna fetelor.

Iri-nico, sincer, uneori mi se intampla sa uit ca am silicoane si prinsa cu treburile prin casa ma surprindea cate o durere mai accentuata atunci cand ridicam mana sa apuc vreo carte de pe ultimul raft din biblioteca. Sau anumite miscari involuntare imi provocau dureri si intepaturi care durau cateva zeci de secunde chiar. Deci n-as putea spune ca am stat chiar cumintica cu mainile lipite de corp. Oare aceste miscari bruste insotite de dureri scurte pot provoca efecte secundare?

Crin_ella te compatimesc sincer pentru situatia in care te afli si suntem cu toatele alaturi de tine :*
Din ce cauza ai acest double-bouble? A fost vizibil imediat dupa operatie sau a aparut in timp? Cum se simte la palpare? Este marginea implantului care se vede si se simte? sau ce?
Acum nu stiu ce sa zic, poate m-a influentat poza ta, dar vazandu-ti sanii si uitandu-ma la sanul meu stang mai umflat parca vad si eu o dunga mai pronuntata care ar crea cam acceasi imagine (iar dunga nu este de la bustiera!!) De dimineata numai la asta ma gandesc si am intrat deja in panica, mai ales ca ori de cate ori am posibilitatea sa ma uit la ei, parca imi vad sanul stang cu pliuri. Dar nu se simte nimic la palpare. Este oare doar o senzatie de-a mea??
Fatelor cred ca am luat-o razna complet. Va rog cele care sunteti in situatie asemantoare cu a Crinei_ella, dati-ne mai multe detalii despre acest double-bouble.

Cris.levarda83 felicitari. Arata foarte faini acum si ai doar 2 luni! Sigur or sa fie superbi dupa trecerea celor 3 luni critice.

Miky_80, si eu zic ca ar trebui sa mai astepti sa vezi evolutia in timp. Ai vb cu doctorul despre ce te nemultumeste si despre pliuri? El ce parere are? Mie personal imi plac sanii tai si nu-i vad prea jos, dar tu esti proprietara lor. Eu as fi spus ca le ai rotunde pentru ca imi place forma lor si pentru ca eu mi-as fi dorit rotunde :)

Pupici tuturor.
0
21-09-2011, ora 18:04
cris.levarda83
Nu este medic/terapeut
cris.levarda83
Multumesc Cleopatra si la fel si tie !

Vladescu: In poza e stangul ca e in oglinda facuta poza. La mine e altceva, eu dreptul l-am avut foarte lasat adik piele multa, si atunci stangul dureaza mai mult pana se aseaza. Am citit undeva ca la sanii f mici cu piele putina se aseaza mai greu. Acum tine mult de fiecare organism in parte...
0
21-09-2011, ora 20:04
roxanika_bebe
Nu este medic/terapeut
roxanika_bebe
hello la toata lumea..
Am urmarit indeaproape discutiile postate pe forum...vreau sa imi fac operatia..eu sunt din constanta..dar sunt foarte indecisa asupra alegerii doctorului..un doctor din bucuresti ar fi ok..
am vazut pareri pro si contra..Dl dr ionescu are rez exceptionale dar 4000 euro mi se pare mult..undeva la 3000 euro as vrea..va rog sa ma ajutati:(..eu mi am facut programare la dl dr totir..dar apoi am vazut ca sunt si persoane nemultumite..orice sfat mi ar fi de ajutor..
As dori un doctor..care sa mearga pe o operatie mai naturala a sanului..forma conteaza foarte mult..mai ales ca eu am o departare dintre sani mai mare decat cea normala..:(plz help:(
0
21-09-2011, ora 21:21
alenoi74
Nu este medic/terapeut
alenoi74
buna roxanika
si eu sunt din cta si m-am operat acum 2 luni la bucuresti la dr calota.sunt super multumita si ma simt excelent.parca asa au fost sanii mei intotdeauna, ti-l recomand pe dnul dr cu caldura.
cauta ofertele.au fost si la calota.poti suna la nordestetica unde este dr calota si poti intreba cat te costa acum.
succes
0
21-09-2011, ora 21:37
roxanika_bebe
Nu este medic/terapeut
roxanika_bebe
am sa sun la clinica sa imi fac programare..ms frumos..de sfat..
0
21-09-2011, ora 22:17
crin_ella
Nu este medic/terapeut
crin_ella
Buna seara fetelor, va multumesc din suflet ca sunteti alaturi de mine, chiar daca nu ne-am vazut niciodata, simt nevoia sa stiu ca m-am facut inteleasa, si doamne cat conteaza sa stii ca un strain care de fapt nu are nici in "clin"nici in "maneca"cu tine adica nu te cunoaste, te sustine si te incurajeaza.Poate de multe ori nu ai nici un sprijin din partea celor apropiati si ai sprijin de unde nici nu te astepti, sau te ascunzi, nu spui ce ai de gand sa faci, sau ce-ai facut tocmai pt ca nu sunt deacord si ti-e teama sa nu fii criticat sau pedepsit intr-un anume fel la un moment dat.Asa psihicul se incarca si face bum la un moment dat.Hai ca deja ma intrec pe mine!

Cleopatra08, am trimis pozele la doctor si in momentul cand am un raspuns voi intra pe forum si va voi spune ce este si din ce cauza.Iti dai seama ca acum m-ie frica sa aleg un medic pt ca nu stiu prea multe.Sper ca Dumnezeu sa ma ajute sa gasesc unul foarte bun care sa refaca operatia si sa fie bine.Numai asa cred ca o sa ma linistesc si eu.Pusi
0
21-09-2011, ora 22:25
miruna85
Nu este medic/terapeut
miruna85
Roxanica eu cred ca trebuie sa mergi la mai multi doctori si apoi sa decizi la care te operezi.
Eu am un an de cand m-am operat la dr Totir si sunt foarte multumita de el ca doctor, daca citesti ce s-a scris o sa constati ca nu exista dr despre care sa nu se spuna ca a avut si probleme asa ca cel mai bine este sa merge la mai multi. Succes!
0
21-09-2011, ora 22:58
iarina88
Nu este medic/terapeut
iarina88
Eu mi-am facut o operatie la nas la dr Totir si acum la mai bine de trei luni o sa merg sa ma operez si la sani.Este un doctor foarte bun si-l recomand cu mare caldura.Roxanika tu cand mergi eu merg saptamana viitoare.
Imi place foarte mult forumul si am invatat foarte mult citind tot ce ati scris.Multumesc mult! Noapte buna tuturor!
0
21-09-2011, ora 23:38
Lela_Blue
Nu este medic/terapeut
Lela_Blue
roxanica bine ai venit!
si eu ti-l recomand pe dr.calota si fiecare fata de pe forum iti va recomanda dr.la care este operata si este multumita de rezultat!
fetelor banda elastica se poarta numai la recomandarea dr.si pe perioada stabilita de el!
pupici
0
22-09-2011, ora 01:14
roxanika_bebe
Nu este medic/terapeut
roxanika_bebe
multumesc frumos pentru raspunsurile voastre..pai la dr totir am programare deja..sambata..iar la dr calota o sa sun maine sa imi fac si la dansul..si am sa va spun unde am ales sa ma duc..
0
22-09-2011, ora 01:40
roxanika_bebe
Nu este medic/terapeut
roxanika_bebe
va rog poate puteti sa imi spuneti si mie care este diferenta intre implanturile matrix mentor sau arion, allergan?probabil iti recomanda doctorul care este potrivit pentru tine?sau este unul care ar fi mai bun?multumesc
0
22-09-2011, ora 10:17
alinuk
Nu este medic/terapeut
alinuk
Salutari gagici! V-am urmarit in fiecare zi, insa imi era prea greu sa va scriu. Recomandarea mea ar fi pt cele ce urmeaza sa faca interventia: oricat de sete v-ar fi, nu beti apa macar 2-3 ore dupa ce va treziti!!! mie mi-a provocat o stare de greata si nu e deloc interesant:(( Mika_oana cum ai reusit sa stai cu tuburile de dren 4 zile??? Eu le-am avut de luni pana miercuri si nu a fost deloc usor. Inca sunt robotzel si incerc sa nu folosesc prea mult mainile(desi ma descurc f greu pt k de azi tb sa stau singurica). Folosesc de 2-3 ori pe zi un spray si gheata. Inca nu am reusit sa-mi analizez rezultatul...doar imi admir decolteul:)) Nu am curaj inca sa-mi desfac bustiera, care ma strange maxim:((
0
22-09-2011, ora 11:00
xmas
Nu este medic/terapeut
xmas
mie dr. Calota nu mi-a pus nici tuburi de dren si nici nu mi-a zis de banda aceea elastica. Mi-a dat bustiera dupa operatie. Nici macar nu mi-a spus de bustiera a 2-a. Cand mi-a scos firele la 14 zile mi-a spus ca ne vedem cand se fac 3 luni de la operatie. Ar trebui sa sun la clinica sa cer relatii suplimentare sau sa intreb daca e necesara, si la cat timp, bustiera de grad 2? O fi omis sa-mi spuna sau nu e obligatorie?
0
22-09-2011, ora 11:23
alinuk
Nu este medic/terapeut
alinuk
Xmas probabil si tuburile de dren si banda elastica sunt utilizate sau nu, functie de fiecare caz in parte...de ex eu am avut tuburile pt 2 zile, iar mika_oana pt 4 zile...cred k depinde de pacienta. Bustiera am inteles k tb purtata 5-6 sapt, insa nu a precizat k vor fi 2 tipuri diferite de bustiere...mie imi place(deocamdata)cea pe care o am, chiar dak ma strange :((
0
22-09-2011, ora 11:31
simi_misi
Nu este medic/terapeut
simi_misi
buna fetele!!!roxanika eu sunt tot din cta shi m-am operat in buc la d-na dr Brezeanu.sunt super multzumita shi ma simt f ok la 2 sapt d la operatzie.pooop
0
22-09-2011, ora 11:35
serena26
Nu este medic/terapeut
serena26
Buna fetele

xmas...felicitari, arata foarte bine la asa scurt timp de la operatie.
Nici eu nu am avut tuburi de dren, l-am intrb pe dnul dr inainte de operatie si mi-a spus ca le lasa in functie de caz, iar banda elestica cum a spus si Lela nu se foloseste decat la recomandarea medicului pe o anumita perioada de timp.
Bustiera pt stadiul 2 nu este obligatorie, dupa cele 6 saptamani in care purtam bustiera stadiul 1 putem folosii sutiene normale dar FARA SARME ( eu am sunat la clinica si am intrebat), de fapt cam asa arata si bustiera pt stadiul 2, este decoltata cu bretele subtiri si f comoda dar nu este obligatorie.
Pup
0
22-09-2011, ora 11:40
mik86
Nu este medic/terapeut
mik86
simi_misi cum ti-ai pus implanturile?submuscular?ca sanii la 2 sapt vad ca nu sunt umflati sus...arata bn.si spune-mi te rog cum te simti la 2sapt?cate zile ai sstat in pat dupa op?ms.poop
0
22-09-2011, ora 11:46
serena26
Nu este medic/terapeut
serena26
alinuk... felicitari si recuperare usoara asteptam o pozica. Eu dupa ce m-am trezit din anestezie am putut sa beau apa, dar cate un pic asa cu paiul, cu toate ca mi-era o sete de as baut toata sticla:)))), starea de greata aveam doar in momentul in care vroiam sa mananc ceva. Puup
0
22-09-2011, ora 11:47
mika_oana25
Nu este medic/terapeut
mika_oana25
alinuk nu am avut nici o problema cu tuburile nu ma deranjau stateam imbracata cu un halatel si butoiasele le tineam in buzunare eu nu am avut nici un fel de durere dupa operatie nu m.i s.au inflamat sanii nu am tinut gheata pe ei deloc decat m.am dat cu spreiul recomandat de dr ce ma mai deranjeaja peste noapte spatele ca nu pot sa stau pe parti si bustiera la mine nu o simt f f stansa si e la maxim inchisa
0
22-09-2011, ora 11:54
mika_oana25
Nu este medic/terapeut
mika_oana25
eu cred ca totu e diferit de la persoana la persoana eu dupa operatie nu am avut nici o problema nici greata am baut apa normal cat am vrut singura din sticluta de mancat mi a zis asistenta sa nu mananc imediat la bae m am dus singura fara probleme decat la ridicat daca stateam prea pe spate ma ajutat ca a zis sa nu fortez in primele 2 zile
0
22-09-2011, ora 13:03
xmas
Nu este medic/terapeut
xmas
Multumesc frumos Serena. In poza par mai mici decat in realitate. Inca sunt umflati, tari. La 16 zile de la operatie au scazut cu 3 cm, acum peste sani am 92 cm. si am plecat de la 83 cm. As fi multumita daca s-ar opri pe la 89-9o cm. Cam cati se pierd in primele luni?
0
22-09-2011, ora 13:10
alinuk
Nu este medic/terapeut
alinuk
Serena, mika_oana nici nu stiu ce sa zic...eu clar ma resimt, durerile au fost destul de puternice(si inca sunt), depind de ajutorul cuiva pt a ma ridica din pat, nu pot ridica un pahar plin cu apa de exemplu...sunt inca in perioada critica, dar sunt convinsa k peste cateva zile imi va fi mai bine. O sa pun si poza, insa va spun sincer k nici eu nu am reusit sa-i observ in "splendoarea" lor.din ce am reusit sa vad, imi place :)
Adaugă un comentariu / răspuns
96566 comentarii 1 2 ..... 561562563 ..... 3218 3219 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Ați trecut printr-o operație? Ajutați alți pacienți oferind o recomandare chirurgului care v-a operat.
Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sânii
  • Auto-examinarea sânilor
  • Chirurgie estetica
  • Beneficiile chirurgiei estetice
  • Riscurile chirurgiei estetice
  • Tehnici utilizate in chirurgia estetica
  • Chirurgia estetica minim invaziva
  • Chirurgie plastica
  • Chirurgia plastică - PRO și CONTRA
  •