Implant silicon sani

96566 comentarii 1 2 ..... 570571572 ..... 3218 3219 Înainte ›
0
29-09-2011, ora 15:54
andreea-andreea
Nu este medic/terapeut
andreea-andreea
Abia astept, nu mai am deloc rabdare.Vream sa va mai intreb ca am vazut la cineva intr-o poza o banda elastica deasupra sanilor.Am inteles ca se foloseste pt asezarea implantelor.Cat timp trebuie purtata?si daca este necesara purtarea ei.Multumesc
0
29-09-2011, ora 15:58
Horhelutz
Nu este medic/terapeut
Horhelutz
Rahmina,

Felicitari pentru alegere. Si eu tot la Nae Sorin m-am operat.
Sunt sigura ca vei fii foarte multumita, atat de atitudinea cat mai ales de rezultat.
Bafta si curaj!
0
29-09-2011, ora 16:06
rahmina
Nu este medic/terapeut
rahmina
mai ai putin Andreea, mult a fost putin a ramas...
fetelor care aveti deja silicoane, sunteti fumatoare? am inteles ca trebuie sa ma las inainte cu o luna si dupa operatie nu am voie sa fumez deloc. Asta e o problema pentru mine...ca fumez aproape un pachet pe zi...
0
29-09-2011, ora 16:16
rahmina
Nu este medic/terapeut
rahmina
Horhelutz, ce ma bucur ca am gasit pe cineva care s-a operat la dansul :-)
eu am o prietena care s-a operat la dansul in urma cu 3 luni, si sunt multumita 100% de cum a iesit la ea, ptr ca o stiam si inainte si am vazut si dupa ce minune a facut. Tu cand te-ai operat, cum a fost? te-a operat la spitalul de arsi? Cum ai fost dupa operatie? merci si scuze ca te zapacesc cu intrebarile, dar sunt numai cu gandul acolo
0
29-09-2011, ora 16:18
cris.levarda83
Nu este medic/terapeut
cris.levarda83
Andreea-Andreea: Buna, in cazul meu a ajutat mult. Ii aveam foarte ridicati si o port de 2 luni. Au coborat si mi-a zis doctorul ca intr-o luna o sa se aseze daca o port mereu. N-am purtat deloc bustiera decat aceasta centura.
Bafta fetelor ce urmeaza sa se opereze!!!
0
29-09-2011, ora 16:35
andreea-andreea
Nu este medic/terapeut
andreea-andreea
Multumesc frumos, eu ma gandesc sa port bustiera 2-3 luni...daca o sa fie nevoie o sa port si banda elastica numai sa arate bine.Sper sa nu am probleme, va multumesc pt incurajari
0
29-09-2011, ora 18:11
koko.
Nu este medic/terapeut
koko.
lela, vreau si eu camasa ca a ta =)))
0
29-09-2011, ora 19:39
Cristinacryss
Nu este medic/terapeut
Cristinacryss
Buna, Rox3nne ai pm, sper sa imi poti raspunde pls.
0
29-09-2011, ora 21:53
Lela_Blue
Nu este medic/terapeut
Lela_Blue
ktza, papusica, am luat-o de la HM, colectia primavara/vara 2011, eu am cump.la sf.lunii mai.imi pare rau ca nu am luat una din fiecare culoare, albastru/bleu, verde/turcuaz si asta a mea.
ps:de aici din grecia am luat-o dar sigur o gasesti si in romania la HM
kiss
0
29-09-2011, ora 22:22
prity
Nu este medic/terapeut
prity
buna all...fetelor nici eu nu am avut dureri dupa operatie si mi a si zis doctoru k durerile incep din a doua -a treia zi si asha a si fost...dar depinde de fiecare acuma:)
0
29-09-2011, ora 22:43
alinuk
Nu este medic/terapeut
alinuk
La cat timp ati inceput sa dormiti pe o parte?
0
29-09-2011, ora 23:05
prity
Nu este medic/terapeut
prity
eu de douo seri dorm intr o parte si ink nu am douo saptamani:D:D
0
29-09-2011, ora 23:14
serena26
Nu este medic/terapeut
serena26
Hello
Any71 mult succes

stefi11 decizia iti apartine, ce iti pot spune este ca si eu sunt operata tot la dr Calota si sunt extrem de multumita, este un super medic

andreea, stai linistita mergi fara emotii esti pe maini f bune iar masura implantului potrivita pt tine o vei afla la consultatie in urma masuratorilor...multa bafta

Karina ma bucur mult ca s-a rezolvat acea probl, de fapt din ult poza se vedea ca sunt aproape egali.
Pup fetele, noapte buna!
0
30-09-2011, ora 08:27
Annex
Nu este medic/terapeut
Annex
Rox3anne chiar ma gandeam la tine zilele trecute, aveam impresia ca trebuia s ate operezi mai devreme, nu indrazenam sa iti dau pm, ma gandeam ca esti operata si sunt durerile mult prea mari ca sa mai intri pe forum, ma bucur f mult sa aud ca esti bine si ai rezultatul dorit.Felicitari!!! Eu deocamdata abia mi-am facut analizele iar la ecografia mamara am descoperit niste mici chisturi, doctora de acolo mi-a spus ca nu trebuie sa ma ingrijorez decat sa le tin sub control dar in acelasi timp ca nu recomanda operatia si acum sunt iar in mare dilema:( Recuperare usoara nu-ti mai spun ca deja ai zis ca nu te doare mai nimic, deci sa le stapanesti sanatoasa!:)
Pentru restul fetelor imi pare rau ca nu intru f des si nu imi dau cu parerea cand cineva mai cere o parere, sa nu mi-o luati in nume de rau dar pur si simplu nu consider ca sunt suficient de bine informata ca sa mai dau si sfaturi si atunci mai bine stau si va urmaresc deocamdata! Va pup si o zi buna sa aveti!
0
30-09-2011, ora 09:25
mandu
Nu este medic/terapeut
mandu
buna fetelor! ma bucur nespus ca am gasit acest forum...am un copilas de un an si cateva luni si in urma sarcinii si alaptarii sanii mei nu mai sunt ce erau odata..de aceea am luat hotararea sa imi fac implant...am fost la consultatie la Dr. Stan - care in viziunea mea era cel mai bun - pomul laudat - dezamagire maxima..apoi am fost la Dr. Radu Ionescu, care mi-a dat incredere intr-un rezultat cat mai aproape de ceea ce imi doresc. S-a mai operat cineva la dansul?
0
30-09-2011, ora 09:44
ralucut
Nu este medic/terapeut
ralucut
Fetelor pe 23 septembrie am facut un an de la operatie.
Sunt foarte fericita si multumita de rezultatul obtinut de dr Totir un om in primul rand si un chirurg exceptional, nu vreau sa para reclama vreau sa fie doar multumirea mea pentru el deoarece sunt o alta femeie dupa aceasta operatie.
Eu am facut operatia dupa ce am alaptat si sanii mei aproape au disparut cu desavarsire asa ca va dati seama ca eram distrusa am apelat la el dupa ce am mai fost si la alti medici si m-am simtit in mare siguranta ceea ce s-a dovedit a fi adevarat.
Am schimbat si poza asa arata acum dupa un an.
Am implante Mentor rotunde high profile 375cmc.
0
30-09-2011, ora 10:56
rahmina
Nu este medic/terapeut
rahmina
Va pup fetelor!

Prity imi plac fff mult sani tai, arata senzational, ma bucur ca ai reusit atat de repede sa dormi pe o parte. Vreau sa te intreab ce inaltime si cate kg ai tu, din poza ta te vad asa micuta in spate, talie, asa sunt si eu, si eu ma gandesc ca o sa-mi recomande o marime mai mica. Tu aveai sani cat de cat inainte? Pup
0
30-09-2011, ora 10:56
Rox3nne
Nu este medic/terapeut
Rox3nne
Annex, Mandu aveti pm
0
30-09-2011, ora 11:09
miruna85
Nu este medic/terapeut
miruna85
Ralucut felicitari si sa le porti sanatoasa si fericita!
Arata exceptional sanii tai la un an " good job"!!!
Subscriu la ce ai scris tu !
Cand mai mergi la control ca poate ne vedem pe acolo si apoi mergem la o cafea!
0
30-09-2011, ora 11:29
rahmina
Nu este medic/terapeut
rahmina
Miruna, imi plac sani tai mult de tot, poate pui o poza si din fata.

Fetelor dar nici una din voi nu e fumatoare?
0
30-09-2011, ora 11:31
mandu
Nu este medic/terapeut
mandu
buna, imi spune cineva unde se citesc pm? multumesc
0
30-09-2011, ora 11:42
mandu
Nu este medic/terapeut
mandu
am descoperit...multumesc
0
30-09-2011, ora 11:59
amedea
Nu este medic/terapeut
amedea
Buna fetele, asa arata sani mei dupa o saptamana dupa operatie, dreptul e un pic mai umflat, si ii simt inca foarte tensionati, iar cu dormitul numai pe spate e un IAD..va pup si bafta celor ce urmeaza la operatie
0
30-09-2011, ora 12:41
simi_misi
Nu este medic/terapeut
simi_misi
Buna fetele!!!!rahmina eu am 1, 68 inaltzime shi 45kg.k implante am 430cc d la menthor, anatomice.pooop shi succes in alegere.aaaa shi kt despre fumat...le-am lasat(tzigarile:))cu o seara inainte d operatzie...pana a2a zi dupa operatzie...mai bn spus...seara am fumat 1:P.nu sunt fumatoare inraita..km 1 pachet la 2 zile.important e sa nu fumezi in dimineatza operatzie.kiss
0
30-09-2011, ora 12:49
rahmina
Nu este medic/terapeut
rahmina
Simi-misi, mersi mult pentru incurajari, sper sa le pot lasa cu ceva timp inainte sa nu apara vreo complicatie...ca dupa vad eu daca pot sau nu sa ma apuc din nou. Deci tu esti mai inalta decat mine, si ai tot atatea kg, eu o sa-mi pun ceva mai putin decat tine, ca sunt mai pitica, am 1.65. Abia astept sa merg sa vad ce zice si dr. meu :-). La tine cum a decurs operatia? Sanii ti-au iesit fff frumosi.
0
30-09-2011, ora 13:10
vladescuelena
Nu este medic/terapeut
vladescuelena
prity felicitari pentru sani.arata foarte bine la 2 saptamani de la operatie.
eu din pacate cu alte noutati nu ma pot lauda.este la fel de umflat sanul meu drept ( si am deja 2 luni jumate), iar banda o port non stop.nu vreau sa va mai bat la cap cu problemele mele vreau doar sa va rog daca a mai fost cineva in cazul meu sa imi spuna si mie cum s-a terminat.
Va pup
0
30-09-2011, ora 13:20
simi_misi
Nu este medic/terapeut
simi_misi
rahmina...despre fumat itzi spun shi eu c mi-a zis doctora...nicotina nu o sa-tzi iasa din corp cu kteva zile inainte...trebuie doar sa nu fumezi d stres inainte d operatzie pt k ai sa tusheshti...shi nu ai voie.apoi dak u t simtzi bn shi potzi sa fumezi...este ok;).operatzia a decurs f bn la mn.m-am simtzit ok shi nu am avut probleme.nu am d c sa ma plang:P.ms d complimente...pooop
0
30-09-2011, ora 13:34
Horhelutz
Nu este medic/terapeut
Horhelutz
Rahmina ai PM!
0
30-09-2011, ora 13:39
rahmina
Nu este medic/terapeut
rahmina
Horhelutz...sunt noua aici, de ieri, daca ma si inveti ce si cum, ti-am fi recunoscatoare, ca nu prea ma pricep :-) pup
0
30-09-2011, ora 13:45
prity
Nu este medic/terapeut
prity
multumesc rahmina, da sunt micuta in spate am 1.60 inaltime si 45kg aveam si cv sani inainte de operatie k el zicea k nu e neaparat nev sa mi fac aceasta op dar daca eu doresc el mi o face...pt mn erau f mici nu ieseam fara sutien;))
Adaugă un comentariu / răspuns
96566 comentarii 1 2 ..... 570571572 ..... 3218 3219 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Ați trecut printr-o operație? Ajutați alți pacienți oferind o recomandare chirurgului care v-a operat.
Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sânii
  • Auto-examinarea sânilor
  • Chirurgie estetica
  • Beneficiile chirurgiei estetice
  • Riscurile chirurgiei estetice
  • Tehnici utilizate in chirurgia estetica
  • Chirurgia estetica minim invaziva
  • Chirurgie plastica
  • Chirurgia plastică - PRO și CONTRA
  •