Implant silicon sani
fetelor, imi spuneti si mie va rog cat v-a intarziat prima menstruatie dupa operatie? eu am 6 saptamani de la operatie si ciclul mi-a intarziat deja 2 saptamani. va rog!
pt irina04: mie dupa op mi-a intarziat aproape 1 saptamana...inainte ai luat contraceptive?eu da si probabil din cauza asta mi-a intarziat...si am si incetat sa iau vitamina e pt k am citit in prospect k poate sa iti afecteze ciclul menstrual...
fetelor, ce ziceti, am 7 saptamani dupa op, pot sa ma duc la solar dak imi pun ceva pe cicatricea???
Pt. Timeakinga89: Si eu mi-am pus aceeasi intrebare si ca sa fiu sigura ca nu fac nicio prostie mi-am intrebat doctorul in legatura cu bronzul. Mi-a raspuns ca atat timp cat cicatricile sunt acoperite nu este o problema. Razele ultraviolete nu trec prin plasturi.
In legatura cu intarzierea menstuatiei, eu sincer nu am avut probleme, dar am citit pe forumuri ca multor fete le-a intarziat dupa operatie. Deci, nu-ti fa probleme.
In legatura cu intarzierea menstuatiei, eu sincer nu am avut probleme, dar am citit pe forumuri ca multor fete le-a intarziat dupa operatie. Deci, nu-ti fa probleme.
hey fetelor.am schimbat poza :D mada.cum a spus si lucy pe acest forum nu prea sunt fete operate la dr Nae Sorin.cele mai multe fete de aici s-au operat la dr. Sorin Parasca, la fel si eu, care este un profesionist si o persoana f simpatica.toate ti-l recomandam din toata inima pt ca suntem multumite de rezultat.daca noi nu te-am convins mergi la consultati la mai multi dr si alege-l pe acela care iti inspira tie incredere!bafta
georgy_27 eu am facut si augmentare si lipo intr-o singura operatie.liposuctia nu am facut-o intentionat pt ca nu aveam nevoie.a fost nevoie sa-m ia grasime de pe picioare ca sa-mi retusez o malformatie(un gol intre sani).tin sa-ti spun ca nu am platit nimic pt asta.a fost cadou :))
timeakinga89 eu am 6 sapt de la operatie si am fost la solar si deocamdata nu am avut nici o problema :D sper sa nu am desi d-nul dr mi-a spus ca atata timp cat acopar cicatricile cu plasturi solarul nu afecteaza
georgy_27 eu am facut si augmentare si lipo intr-o singura operatie.liposuctia nu am facut-o intentionat pt ca nu aveam nevoie.a fost nevoie sa-m ia grasime de pe picioare ca sa-mi retusez o malformatie(un gol intre sani).tin sa-ti spun ca nu am platit nimic pt asta.a fost cadou :))
timeakinga89 eu am 6 sapt de la operatie si am fost la solar si deocamdata nu am avut nici o problema :D sper sa nu am desi d-nul dr mi-a spus ca atata timp cat acopar cicatricile cu plasturi solarul nu afecteaza
eu am fost la control si mi-a dat multa incredere!ce sa fac?
, am nevoie de un sfat, astazi am facu 2 sapt de knd miam facut o interventie de rinoplastie si implanuri silicon.de 2 zile insa mi;am dat singurica bustiera jos curioasa sa imi vad forma sanilor si mare mi;a fost dezamagirea sa vad k sanul drept era ft deformat vazanduse ft bne din lateral iar in fata se vede k sanul e mult mai umflat in parte de sus, sanul stang aratand perfect.azi am mers sami scoata firele si iam spus doctorulu. el la randul lui oservand a fost ft mirat spunand k nu a mai patit asa cva.A incercat sa gaseasca o explicatie zicand k e probabil k siliconul sa se fi agatat de tesut.mia facut un masaj puternic care aproape ma lesinat incecand sa miste siliconul spunand k simte k sa mai lasat.mia spus sa ma masez puternic la el in fiecare zi incercand sal misc spre locul normal.Mia pus un bandaj elastic deasupra sanilor infasurat strans, urmand sa raman cu el pana miercuri in incercarea de a se lasa siliconul singur de la presiune in jos pana knd voi merge iar la el sal inlocuiasca cu ceva, nu reusesc sa imi amintesc termenul dar a zis ca trebuie comandat.A mai spus si ca daca nu reusese asa va trebui sa ma opereze iar pt a aseza proteza cu mana fara sa o schimbe.Sunt ingrozitor de speriata, nu stiu daca e ft rau ce se intampla.acum mia spus sa nu mai port bustiera ca sa se lase sanul dar nu stiu daca e bne asta pt k am auzit k in mod normal 2 luni se poarta.plus k ma doare ft tare sanul in permanenta din cauza presiunii d la bandaj...si sunt extrem de infrijorata...asta vazanduse clar aand in vedere k e ora 5 dimineata si eu incerc sa gasesc pe internet ceva care sa ma linisteasca.Si ma intreb, daca v trebui sa ma taie iar voi mai plati in pls?pt k sincer am economisit ft mult pt aceste interventii si chiar nu mai am nimic. a mai patit cineva asa cva?astept un raspus sincer.multumesc frumos.
Buna, fetelor!
M-am operat la Dr.Marek..Eu chiar am avut incredere in el.E un doctor foarte bun si cu multi ani de experienta..E adevarat ca preturile sunt putin mai mari decat in alte clinici, dar omul asta chiar stie ce face si pt ce cere banii astia.Fetele care vor sa se opereze pot face mai multe consultatii la mai multi doctori si atunci fiecare o sa aiba o parere a sa.Nu va lasati influentate, pt fiecare din noi operatia e diferita, datorita constructiei noastre..si bineinteles pt ca fiecare din noi are pretentii si asteptari diferite.Este important ceea ce vrei, dar trebuie sa iei in considerare sfatul medicului pt ca este foarte important.El stie mai bine ceea ce se potriveste corpului tau..La orice doctor sunt interventii reusite si mai putin reusite, nu va uitati la bani cand e vorba de voi si alegeti doctorul care va inspira cea mai mare incredere.Bafta multa!
M-am operat la Dr.Marek..Eu chiar am avut incredere in el.E un doctor foarte bun si cu multi ani de experienta..E adevarat ca preturile sunt putin mai mari decat in alte clinici, dar omul asta chiar stie ce face si pt ce cere banii astia.Fetele care vor sa se opereze pot face mai multe consultatii la mai multi doctori si atunci fiecare o sa aiba o parere a sa.Nu va lasati influentate, pt fiecare din noi operatia e diferita, datorita constructiei noastre..si bineinteles pt ca fiecare din noi are pretentii si asteptari diferite.Este important ceea ce vrei, dar trebuie sa iei in considerare sfatul medicului pt ca este foarte important.El stie mai bine ceea ce se potriveste corpului tau..La orice doctor sunt interventii reusite si mai putin reusite, nu va uitati la bani cand e vorba de voi si alegeti doctorul care va inspira cea mai mare incredere.Bafta multa!
pentru mada: scuze ca nu ti-am rasp mai devreme, eu am dat 3200 euro pentru tot - operatie, internare in clinica ( am stat 2 nopti si m-am mai intors pentru 1 noapte, acasa ma panicam, bustiera si controale post operatorii). nu am cum sa fiu de acord cu lucy - lu, pentru ca eu nu vorbesc din auzite, eu chiar m-am operat de 2 ori la dr antohi si n-am avut nici un motiv de nemultumire. si recunosc ca sunt chiar un pacient dificil nesuportand durerea absolut deloc.
daca tie ti-a dat incredere medicul de la mikomed, opereaza te la el. daca simti ca ai un canal de comunicare cu el, este foarte bine. daca nu, mai cauta, nu te costa decat consultatiile, dar este important sa iei decizia buna, dupa cum vezi, pe forum, sunt fete care trec printr-o gramada de greutati postoperatorii, si nu prea au ce sa faca. de asta conteaza sa alegi cel mai bun medic, ca sa fii scutita de orice complicatii sau dezamagiri dupa operatie.
daca tie ti-a dat incredere medicul de la mikomed, opereaza te la el. daca simti ca ai un canal de comunicare cu el, este foarte bine. daca nu, mai cauta, nu te costa decat consultatiile, dar este important sa iei decizia buna, dupa cum vezi, pe forum, sunt fete care trec printr-o gramada de greutati postoperatorii, si nu prea au ce sa faca. de asta conteaza sa alegi cel mai bun medic, ca sa fii scutita de orice complicatii sau dezamagiri dupa operatie.
Pentru Lauris.
Cred ca cel mai important lucru este sa nu intri in panica. Din fericire eu nu am avut astfel de probleme, dupa operatie, dar sa stii ca am mai auzit de cazuri in care sanii nu se vedeau simetric imediat dupa operatie. Din cate am inteles se pune o banda elastica in partea de sus, pentru a cobora sanul care este mai ridicat. Probabil ca asta iti va recomanda medicul tau, si este posibil sa se rezolve fara o alta operatie. Iti doresc multa bafta
Pentru mada 1280.
Cel mai important lucru este sa ai incredere deplina in medicul care te va opera. Eu am fost la mai multe consultatii inainte, si astfel am putut compara si alege. Cred ca este solutia ideala, sa faci prorpia alegere, astfel incat sa nu regreti dupa aceea. Succes!
Cred ca cel mai important lucru este sa nu intri in panica. Din fericire eu nu am avut astfel de probleme, dupa operatie, dar sa stii ca am mai auzit de cazuri in care sanii nu se vedeau simetric imediat dupa operatie. Din cate am inteles se pune o banda elastica in partea de sus, pentru a cobora sanul care este mai ridicat. Probabil ca asta iti va recomanda medicul tau, si este posibil sa se rezolve fara o alta operatie. Iti doresc multa bafta
Pentru mada 1280.
Cel mai important lucru este sa ai incredere deplina in medicul care te va opera. Eu am fost la mai multe consultatii inainte, si astfel am putut compara si alege. Cred ca este solutia ideala, sa faci prorpia alegere, astfel incat sa nu regreti dupa aceea. Succes!
lauris, te-ai operat cumva la marek?tot ce povestesti este asemanator cu ce mi se intampla mie doar ca eu am 7 luni de la operatie si nu mi s-au aranjat cam deloc sanii si am fost la control si mi-a spus acelasi lucru sa port banda elastica 15 zile daca nu se vede nicio schimbare o sa opereze din nou sa le traga in jos si nu ma costa nimic.
Buna fetelor:)am deja 5 zile de la implant mamar...cam in cat timp voi putea dormi normal??si cam in cat timp se vor aseza...sunt destul de umflati...bustiera nu mi -am dat-o jos pt ca imi este frica:((
RoseMary, o sa poti dormi normal cam intr-o luna, pana atunci e recomandat sa dormi numai pe spate. Poti incerca sa pui mai multe perne una peste alta ca sa nu te doara spatele, la mine a functionat (sau o plapuma si 2-3 perne). De asezat dureaza ceva, 3-4 saptamani, nu ii fie frica sa dai jos bustiera sa ii vezi, nu se intampla nimic, edemul dispare treptat pana la o luna.
criss08, am inteles ca te-ai operat la dl. doctor Parasca. ai facut operatia la clinica sau la spital pentru ca ma intereseaza daca difera preturile in acest sens?
eu am pe cineva care mi-a recomandat sa ma operez la el ca este foarte bun, numai ca eu fata de voi vreau micsorare(am sanii prea mari).
ma scuzati ca sunt off topic, dar nu am gasit subiect activ pe tema asta.astept si pm de la tine daca este sa te intreb mai multe...pentru ca nu ma incadrez in subiect.
multumesc anticipat
eu am pe cineva care mi-a recomandat sa ma operez la el ca este foarte bun, numai ca eu fata de voi vreau micsorare(am sanii prea mari).
ma scuzati ca sunt off topic, dar nu am gasit subiect activ pe tema asta.astept si pm de la tine daca este sa te intreb mai multe...pentru ca nu ma incadrez in subiect.
multumesc anticipat
eu sunt super dificila, am facut echo mamara si am un nodul mic la sanul stang, medicul chirurg spunand ca il scoate.nu stiu ce sa fac, am o teama exagerata.ma gandesc sa nu pates ceva in timpul operatiei.sunt ffff stresata.vreau sa va intreb daca de voicu ati auzit careva?sa mai fac programare si la alt medic.am impresia ca medicul meu nu e cunoscut de niciuna dintre voi.
Irenecostache, m-am operat la spital, pentru ca vinerea (cand mi-am facut liber) dnul. doctor opereaza in spital. Din cate stiu eu pretul e acelasi, indiferent unde e facuta operatia. Legat de micsorarea de sani am citit intr-un articol ca Ministerul Sanatatii ar deconta pentru o astfel de interventie (cat si cum nu stiu prea multe, dar e bine sa te interesezi). Oricum, cel mai bine ar fi sa stabilesti o intalnire cu dnul. doctor, sa-ti faci o lista cu toate intrebarile si nelamuririle tale, si sunt sigura ca iti va da cele mai bune raspunsuri pentru tine. Mult succes!
si pe tine cat te-a costat sa-ti pui implant? ca nu mai stiu pe ce pagina am vazut pretul si nu mai stiu unde sa ma uit.
multumesc de sfat si o sa caut sa vad daca se poate deconta, desi o asistenta din spital mi-a spus ca nu se deconteaza pentru operatii estetice.
multumesc de sfat si o sa caut sa vad daca se poate deconta, desi o asistenta din spital mi-a spus ca nu se deconteaza pentru operatii estetice.
Pe mine m-a costat 2100 euro, totul inclus. In legatura cu articolul, cred ca nu am voie sa dau link-ul pe forum, dar cauta pe net, era o declaratie a directorului Spitalului de Chirurgie Plastica si Arsuri.
fetelor ce conditii sunt in spital?
ca dr meu acolo ma va opera si sunt contrariata de conditii
ca dr meu acolo ma va opera si sunt contrariata de conditii
Mada, la ce spital te vei opera? Eu am fost foarte multumita de conditii (spitalul de chirurgie plastica si arsuri), si ma refer atat la curatenie, cat si la personal. Exact cum spuneam si in alt mesaj, depinde de fiecare persoana in parte, depinde ce asteptari ai. Oricum, e foarte bine sa te interesezi din timp cu privire la spital, clinica, dotor, operatie, pentru a nu avea "surprize".
aly23, eu mam operat la Domnu doctor Cristian Nitescu, director la spitalu de chirurgie plastica si arsur i:(..sincer deocamdata sunt ft dezamagita si de nas si de sani...sa nu mai zic cat sunt d speriata..
buna!eu ma operez la acelasi spital unde ai fost tu operata la nae sorin, crede-ma ca sunt f speriata, am 2 copii si nu am facut cezariana de frica anesteziei.acum asta o sa intam, pin, am tot felul de inchipuiri, sunt cu psihicul la pamant, dar vreau sa ma operez rau, imi doresc de mult sa imi scap de acest handicap.adica sani mici
din cate am citit, corecteaza-ma daca gresesc, esti operata de putin timp, nu?daca e asa nu are rost sa-ti faci griji de pe acum, lasa timpul sa treaca si poarta bustiera si fa masaj cat poti de mult ca totul o sa fie ok daca urmezi toti pasii astia, la inceput este normal sa fie asa, pana se aseaza protezele cum trebuie mai dureaza o sa vezi ca peste o luna o sa fie altfel si nu te mai gandi de acum la a 2 a operatie ca nu cred ca e cazul, adica eu nu vreau sa o fac, mai astept sa fac un an de la operatie si apoi daca nu se mai modifica nimic la ei o sa ma gandesc la interventia aia de coborare fortata...
si poarta banda aia elastica cat poti de mult chiar daca te doare ca este normal sa te doara si o sa vezi ca o sa se modifice, nu-mi vine sa cred ca dr tau se gandeste dupa 2 saptamani sa te opreze din nou, cred ca nici macar nu ti s-au desumflat macar ca sa vezi ceva, linisteste-te, serios chiar mi se pare prea devreme sa se vada un rezultat si in niciun caz ala final, iar la nas banuiesc ca abia acum ti-a dat bandajul jos, nu?trebuie sa mai astepti si la nas pentru ca si el este umflat si probabil nu arata asa bine de la badajul ala pe care il tii 10 zile dar o sa se aranjeze si el, din cate stiu cred ca majoritatea dr-ilor zic ca rezultatul final al unei operatii estetice se vede intre 6 luni si un an...
pentru lauris: si eu mi-am facut si rinoplastie si implant. Dar nu simultan. Asa ca nu vorbesc din ce cred sau ce am auzit: la nas este foarte normal sa fie umflat la 2 sapt de la interventie. Nasul se dezumfla treptat si nu neaparat uniform. Forma finala este intra-devar intr-un an de zile. Dureaza cam 1 luna de la operatie sa se "aseze" in raport cu fata. Nasul se va dezumfla cu progrese rapide in primele 2 luni (
cam 80 % din total). apoi, pana la 1 an, se dezumfla de tot, dar numai tu vei observa, cei din jurul tau nu. important e profilul, adica daca din profil este asa cum l-ai vrut tu. Din fata se va dezumfla si va lua forma treptat. La mine asa a fost.
La sani, eu am 3 sapt de la interventie. Cum au aratat sanii prima data cand m-am uitat, asa arata si acum, doar ca mai putin umflati. Nu vreau sa te panichez, dar poate ar fi bine sa te duci si la alt medic, sa te consulte. eu n-am experimentat nici un fel de complicatie medicala sau nemultumire referitoare la aspect. Forum-ul nu iti da decat niste informatii. Eu personal nu sunt medic. Sfatul meu este sa te duci la doctor, probabil altul, ca sa ceri o parerea obiectiva. noi putem doar sa iti povestim din experienta noastra, dar la sfaturi medicale nu e ca la fotbal.nu toata lumea se pricepe.
cam 80 % din total). apoi, pana la 1 an, se dezumfla de tot, dar numai tu vei observa, cei din jurul tau nu. important e profilul, adica daca din profil este asa cum l-ai vrut tu. Din fata se va dezumfla si va lua forma treptat. La mine asa a fost.
La sani, eu am 3 sapt de la interventie. Cum au aratat sanii prima data cand m-am uitat, asa arata si acum, doar ca mai putin umflati. Nu vreau sa te panichez, dar poate ar fi bine sa te duci si la alt medic, sa te consulte. eu n-am experimentat nici un fel de complicatie medicala sau nemultumire referitoare la aspect. Forum-ul nu iti da decat niste informatii. Eu personal nu sunt medic. Sfatul meu este sa te duci la doctor, probabil altul, ca sa ceri o parerea obiectiva. noi putem doar sa iti povestim din experienta noastra, dar la sfaturi medicale nu e ca la fotbal.nu toata lumea se pricepe.
anestezia nu;i ft naspa...adik...cred k e cea mai frumosa parte:))) nu simti nimic, ce vine dupa e mai rau, dar depinde d la om la om, d ex eu abia dupa 3 zile mam ridicat din pat, am lesinat d cateva ori, din cauza k nu mancam si eram ft slabita si atunci mam ridicat k trebuia sa plec d la spital k statusem dja prea mult, in schimb o fata c sa operat la 2 ore dupa mine la doua ore d knd sa trezit sa ridicat din pat si a iesit la tigara...dci e vb d cat ejti u d sensibila...
da...aveti dreptate dar treaba e ca sanul stang arata ft bne..adica s;a asezat perfect, nu mai e nici umflat si are forma in schimb la dreptul siliconul se ved clar k e gresit pus, mult prea sus si fiind sub muschi sanul meu are acceasi forma doar ca in partea d sus se vede dizgratios siliconul iar sanul e muult mai lasat decat stangul care datorita siliconului sa ridicat, e adeevarat ca am doar 2 sapt si 3 zile akm dar se observa ft bine o greseala...nu am cum sa ies aja undeva ca se vede si prin bluza.eu nici nu ma mai uit k imi vine sa plang si doctorul mia interzis sa mai port bustiera pe motiv ca el vrea sa lase siliconul in jos si bustiera il sustine...dar cum nu am mai purtato saprtamana asta ci doar banda aia dja vad ca si sanul stang iji pierde forma ujor departanduse...nu vreau sa ma gandesc cum va arata dupa ink 3 sapt in kre vas trebui sa port banda asta pt ki aja a spus doctorul ji tot el a spus k daca nu va reusi asa va trebui sa ma taie iar si sa traga siliconul cu mana...eu aji fi preferat sa ma taie akm si sa termin odata pt ca asa pierd ft mult timp si mai ales ca eu vad clar cum e sanul ji nu cred nici o secunda ca va reusi sal faca cu bandajul asta idiot, numai imi prelungesc agonia...la nas e adevarat ca e umflat dar pe partea stanga nu stiu c a facut dar nara mea este in forma d triunghi ji profilul d stanga e oribil, nu inteleg de ce ca eu nu am umblat la os, doar la varf am schimbat un pic ji la ridicat...el spune ca o sa isi revina, k etc..dar la fel eu nu cred...pt ca parca ii citeam in ochi...
Dr Nitescu !!!!...imi aduc aminte ca acum 3-4 ani a fost un scandal cu o fata care a murit dupa ce i-a pus implante. :(((
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 9Cancer de san
- 11nodul la san
- 8cresterea sanilor
- 7sensibilitatea sanilor... oare este vb de o sarcina ascunsa?
- 8vreau sa-mi pun silicoane - recomandari
- 4Sani umflati la copil de 1 an si 8 luni
- 3anticonceptionale ajuta la dezvoltarea sanilor?
- 27implant silicon sani
- 14ridicare sani
- 0Biopsie - Cancer de san
- 8operatie nereusita, implant sani garantie
- 4dupa implantul mamar nu pot sa-mi misc bratele
- 7mercur in sani?
- 6cancer la san... care este stadiul bolii?
- 1Mersul la plaja si implant cu silicon
- 7cine a facut operatie marire sani in IASI?
- 3Marirea Sanilor cu Implant - Moft sau Necesitate
- 2Mi-a apărut o bubă pe sân.
- 1Scoaterea implanturilor mamare
Mai multe informații despre: Sanii Chirurgia estetica Estetica sanilor Marirea sanilor Implanturile mamare mastopexia proteza de san sani tuberosi
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: