Implant silicon sani
da...cu siguranta de asta dar sunt sigura ca peste cateva zile o sa se desumfle si ai tai, eu vad modificari zilnic pup si o zi buna
O sa vedeti ca ei coboara si prind volum in partea de jos, se rotunjesc. Eu dupa operatie mi-am luat sutien cupa C si acum ca au mai coborat, mi-a cam ramas mic. Imi ies sfarcurile :).Chiar ieri ma uitam pe youtube la niste filmuletze, sa vedeti diferente dupa 6 luni... La 2 luni inca ridicate si la 6 luni total diferite...
haahaa in acest caz abia astept sa coboare :D ma panicasem ca sunt prea mici
Buna fetele! Alenoi imi plac la nebunie sanii tai au o forma f frumoasa si naturala, ce proiectie ai? Giulia te invidiez, ti se potrivesc de minune, daca erau si ai mei putin mai mari eram in culmea fericirii, eu am o problema cu proiectia cred...mi se par cam micuti din profil atunci cand sunt imbracata:( in rest sunt super multumita.nu am avut dureri si ma simt excelent. Am revenit si eu cu o poza la 5 zile de la operatie, voi ce parere aveti? Felicitari si pentru restul fetelor cu sani ceva mai maricei, toate sunteti frumoase, din pacate pt mine nu pot decat sa va admir pt ca eu am plecat de la niste sani f mici, o cupa A chinuita si nu mi-a fost permis sa imi pun mai mult de atat, mi-a fost frica si de riscuri recunosc (in cazul meu cu sanii f mici)
Buna fetelor, ma inscriu si eu in randul celor tunate...Dupa ce v-am urmarit discutiile vreo saptamana, am facut rost de bani si m-am hotarat sa ma operez...iata a trecut deja o saptamana de cand am reusit sa fac operatia la Arad la Dr.Horia Siclovan la Clinica Genesys. Ma simt destul de ok insa mai am inca dureri si nu m-am acomodat cu dormitul pe spate. In mare totul a decurs bine si sunt multumita si de medic si de rezultat. Abia astept sa treaca perioada asta cu dureri si sa intru in normal. A contat f mult ceea ce am citit aici scris de voi si ma bucur ca am reusit sa fac acest mare pas. Va pup
buna andra ma bucur ca te-ai hotarat sa faci operatia felicitai s recuperare usoara :*
Annex sunt superbi sanii la doar 5 zile !!! felicitari
Annex sunt superbi sanii la doar 5 zile !!! felicitari
annex superbi!nu sunt umflati, ce bn de u!!!ce marime ai?mie nu mi se par mici.pupici
Felicitari fetelor nou operate, si recuperare usoara!
Annex, ai niste sani superbi! te felicit, si stai calma cu marimea, ptr ca ti-au iesit niste sani minunati, sunt superbi acum la 5 zile... mai tarziu cu siguranta vei fi multumita si tu, sunt curioasa cat ti-ai pus, cred ca ai 325 sau ceva de genu...ai avut dureri? te pup
Annex, ai niste sani superbi! te felicit, si stai calma cu marimea, ptr ca ti-au iesit niste sani minunati, sunt superbi acum la 5 zile... mai tarziu cu siguranta vei fi multumita si tu, sunt curioasa cat ti-ai pus, cred ca ai 325 sau ceva de genu...ai avut dureri? te pup
Multumesc mult fetelor de incurajari!Andreea si Mik sanii vostrii mi se par voluptosi si f apetisanti :D O sa fi surprinsa Rahmina dar nu am decat 245 si inainte chiar aratau ca ai unui copil de 12 ani din acela slab dezvoltat:)) as vreau eu 325 mama, mama as fi in culmea fericirii, intr-adevar nu am avut deloc probleme cu umflatul, durutul sau forma doar cu marimea din profil ca sa zic asa:) am inteles k se vor mai "aseza" in cateva luni si sper sa mi se para mai mari, ma gandesc doar ca poate dak ii puneam mai departati macat cu un cm poate mai castigam ceva in plus la proiectie.nu sunt sigura daca nu vb prostii:D zic si eu...
pff doar atat ai ? puteam sa jur k ai peste 300 cc stai linistita k sunt superbi si par mari sunt foarte bine in corcondanta cu corpul tau. ai mei la inceput erau mai mici dar de cand au mai coborat ( unu mai mult k altu :)) ) nu se pare k sunt mai mari, deci cum am mai spus nu iti face probleme sunt foarte tari sa-i stapanesti sanatoasa :D
katg ai pm.
distractie placuta fetelor diseara.
ahhhhhhhhhh vreau si eu.
sper sa ne vedem si in dec.
distractie placuta fetelor diseara.
ahhhhhhhhhh vreau si eu.
sper sa ne vedem si in dec.
Multumesc mult Andreea la fel si tu! Sincer mie ai tai mi se par egali k si nivel, am tot tras de monitor :))sa imi dau seama care e mai lasat dar nu reusesc.
=))) bine k nu se vede rau oricum e diferenta mica stangu e un pic mai umflat si dreptu a coborat dar tot mai au tre sa am rabdare
buna fetele
annex:multumesc.am 380 cc arion.
va pup
annex:multumesc.am 380 cc arion.
va pup
Andreea mie mi s-a recomandat sa port o banda elastica cateva ore pe zi k sa ma coboare.acum chiar nu stiu cat de mult tb sa coboare dar am sa vad la primul control, sper sa scap de ea:)
Alenoi cu placere, ai destul de mult ca si greutate comparativ cu mine, eu te intrebam daca sti dimensiunile implantului inaltime, latime si proiectie dar in fine nici eu nu stiu exact care e treaba cu ele si atat timp cat arata frumos restul nu mai conteaza:) Deci felicitari inca o data!
Annex, nu-mi vine sa cred, par ffff mari, serios. si mie mi-a spus dr meu ca imi pune max 275, dar daca nu merge pune doar 250, nu vreau sa exagerez cu marimea, vreau sa ma las pe mana lui ptr ca el stie cel mai bine cat merge. te felicit, arata superb!
:) Rahmina asa e dak ma uit la alte poze ale fetelor mi se par si mie mari, cred k pozele din poze nu prea iti dai seama, in orice caz sa inteleg ca tu nu te-ai operat inca? Ai perfecta dreptate si eu am facut la fel am mers pe mana doctorului si nu regret chiar daca acum am eu niste dubii legate de marime dar cel putin ma simt f bine si mi-am revenit super usor si nu am avut dureri, aseara chiar am dormit si pe o parte deci daca ar fi sa o iau de la capat tot ce mi-a recomandat dr as face, pana la urma sanatatea este prioritara si vreau sa ii tin cat de mult pot adica sper sa arate bine cat mai mult timp...
ms annex!si ai tai sunt superbi!
tu cat ti-ai pus?
tu cat ti-ai pus?
buna seara fetelor
luni ma operez la dr radu ionescu, mi e f frica, am auzit tot felul de povesti cu dureri f mari dar cred ca asta depinde de fiecare organism in parte.imi doresc niste sani superbi si sunt stresata de rezultat.voi cum va ti simtit inaintea operatiei?ati avut ganduri negre?
luni ma operez la dr radu ionescu, mi e f frica, am auzit tot felul de povesti cu dureri f mari dar cred ca asta depinde de fiecare organism in parte.imi doresc niste sani superbi si sunt stresata de rezultat.voi cum va ti simtit inaintea operatiei?ati avut ganduri negre?
andreea, annex foarte frumoase rezultate. Annex tu la cine te-ai operat? Andreea tu stiu ca te-ai operat la Nae, cum a fost experienta?
Te loghezi in dreapta sus apoi dai modificati profilul, apoi intri pe mesaje
Neatza, fetelor! Foarte tare intalnirea!!! :D
'neata! chiar ca a fost.
mi a facut placere sa va cunosc.
ce faci Nymphettamine, acum te ai trezit?
foarte frumos localul. buna alegere!
mi a facut placere sa va cunosc.
ce faci Nymphettamine, acum te ai trezit?
foarte frumos localul. buna alegere!
Daa a fost super! Pacat ca n-am mai putut sa stau. Pana la ce ora ati stat?
Neata gagicilor petrecarete! Repetati experienta si vinerea viitoare? Ajung si eu de data asta. Weekend fain! Pupici
Annex f misto sanii tai
Annex f misto sanii tai
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 12Cum sa-ti maresti sanii fara medicamente si fara chirurgie?
- 3din cauza alaptatului am un san mai mare si unul mai mic
- 6mama are cancer la san e operata face chimio si in curand raze - sfaturi
- 4Ce as putea face sa raman cu sanii mai mari decat inainte de a ramane insarcinata?
- 51Despre marirea de sani
- 8vreau sa-mi pun silicoane - recomandari
- 6Am sfarcurile prea sus!
- 0Biopsie - Cancer de san
- 8implant mamar - recomandare medic Arad
- 25problema la un san, un fel de biluta
- 4Sfarcuri dureroase
- 1cancer la san
- 4dupa implantul mamar nu pot sa-mi misc bratele
- 8interpretare mamografie
- 1Marire sani
- 3pete rosii pe sani
- 6Fetele operate la Dumitru Totir?
- 0Operatie de augmentare mamara cu mastopexie, efectuata pe 13 august 2016!
- 0Recomandare Dr. Simona Manea
Mai multe informații despre: Sanii Chirurgia estetica Estetica sanilor Marirea sanilor Implanturile mamare mastopexia proteza de san sani tuberosi
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: