Implant silicon sani
Elena eu as vrea putin mai tarziu, dar daca va este bine la 7 am sa incerc sa ajung si eu cat pot de repede.
pai nici eu nu ajung la 7.am zis asa pt ca asa s-a stabilit vinerea trecuta.Eu o sa ajung pe la 7.30 daca nu chiar 8.
abia astept sa ne vedem, se pare ca vom fi mai multe de data asta.si in plus am sa va spun ceva noutati despre evolutia mea
contati si pe mine. la ce ora stabiliti voi. mergem dupa la club sau doar la restaurant( ca sa stiu ce planuri imi fac cu copiii sa nu mai patesc ca sambata). sau la club sambata?
elena arati senzational.
elena arati senzational.
daaaa miky, senzational pe naiba.lasa ca va povestesc eu vineri
nu ma speria. ce ai mai patit? mie imi place mult cum iti sta cu sutienul asta.
daaa Elena si mie imi place mult cum se vad in poza noua, a coborat bine si dreptul!
Doar restaurant vineri de la 8.30 zic eu (pentru ca am niste intalniri inainte si nu am cum ajunge la 7), iar sambata club.
Am rezervat in BOA, pentru sambata seara. :)
Am rezervat in BOA, pentru sambata seara. :)
am si eu o mare dilema fetelor.cum v-am mai zis ma operez pe 3 dec.sunt foarte nehotarata daca sa pun anatomic sau rotund.sanii tai nymph imi plac la nebunie, dar dr.mi-a zis ca nu stie daca o sa-mi iasa si mie un rezultat asemanator.mi-e frica sa pun din nou anatomic si sa para lasati.ma gandesc sa pun rotund doar ca eu fiind mica de inaltime si slabuta nu as vrea sa iasa ca 2 mingii pe piept.ca sa umplu bine sanul, as pune un 425, 450cc,..imi puteti da un sfat ?daca nu-mi placea atat de mult rezultatul tau nymph puneam rotund
de abia astept sa va vad si eu in dec...
va pup
de abia astept sa va vad si eu in dec...
va pup
noroc cu fimiu in poza ca altfel era ratata :)))Doamne ce stare de spirit am, nu stiu de ce sunt asa binedispusa.Va pup pe toate si ne vedem vineri
Buna sabry, te poti uita la poza lui karinakaia.ea are rotund si se vad foarte bine.in acelasi timp si sanii lui nymph sunt superbi, chiar nu stiu ce sfat sa iti dau si cred ca nici nu sunt in masura.dar daca dr ti-a zis ca nu crede ca iti ies ca ai lui nymph mai bine nu risti.te pup si sa iei cea mai buna decizie
perfect nymph. ne vedem vineri. va pooooooooop pe toate.
Dar de ce nu te duci la Grecu? La el stii sigur ca ies cam ca ai mei si ai lui Micky :D ! Are el o mana magica asa... Mie acum imi pare rau un pic ca nu am 2 mingii. Doamne si ce oroare de 2 mingii aveam... Dar cum spuneam si in PM, daca ma mai stresez atat si ma mananca poate nu imi mai plac dupa reinterventie. Stiti cum e, nemultumitului i se ia darul...
buna fetelor am si eu o rugaminte cine poate sa imi spuna si mie cam cat ma costa un inplat pt marirea sanilor ast un ras va multumesc si va pop
Hei fetelor vin si eu vineri, ELENA si pe mine m-ai facut curioasa...Sper sa ne povestesti ca a coborat dreptul si ca arata super !!!
Sabry parerea mea e sa pui rotund, ca sa nu mai para lasati. E greu sa-ti iasa ca a lui..conteaza mult forma dinainte.
Sabry parerea mea e sa pui rotund, ca sa nu mai para lasati. E greu sa-ti iasa ca a lui..conteaza mult forma dinainte.
Care e cea mai buna crema cicatrizanta ? Cele care ati incercat mai multe firme.. merita cumparata sau e doar psihic si nu prea ajuta?
va multumesc de raspunsuri fetelor, chiar e greu de luat o decizie.eu acum la implantul pe care il am, am o proiectie de 5, 1.daca pun un anatomic de 440 cc ar avea un 6, 2 proiectie in schimb la rotund de 425, 450cc un 5, 2.
pe mine acum ma nemultumeste deja proiectia pe care o am si vreau o proiectie mai mare. la rotund e diferenta de un mm in proiectie...desi am vazut sani de 400cc care par destul de mari si bombati..ahhhhhhhh in fine va trebui sa ma decid.
nymph pe mine ma costa mai putin acum a 2 interventie, daca as merge la un alt dr.ar trebui sa platesc ca la o interventie noua daca nu chiar mai mult, avand in vedere ca am si lifting.
am platit in feb.deja lifting, augmentare, lipo.nu prea mai am fonduri.
am incredere in dr.meu si nu uit ca am plecat de la sani lasati si sunt convinsa ca daca alegem un implant care sa umple bine sanul ar fi sigur un rezultat frumos.
eu nu vreau sani uriasi, ii vreau mari dar nu exagerat, inaite de copii ii aveam frumosi, mari dar dupa sarcini atarnau rau.
de aceea sunt atat de nehotarata, pt.ca de data aceasta trebuie sa iasa ok, alta interventie nu mai fac
va pup si va doresc o seara frumoasa
pe mine acum ma nemultumeste deja proiectia pe care o am si vreau o proiectie mai mare. la rotund e diferenta de un mm in proiectie...desi am vazut sani de 400cc care par destul de mari si bombati..ahhhhhhhh in fine va trebui sa ma decid.
nymph pe mine ma costa mai putin acum a 2 interventie, daca as merge la un alt dr.ar trebui sa platesc ca la o interventie noua daca nu chiar mai mult, avand in vedere ca am si lifting.
am platit in feb.deja lifting, augmentare, lipo.nu prea mai am fonduri.
am incredere in dr.meu si nu uit ca am plecat de la sani lasati si sunt convinsa ca daca alegem un implant care sa umple bine sanul ar fi sigur un rezultat frumos.
eu nu vreau sani uriasi, ii vreau mari dar nu exagerat, inaite de copii ii aveam frumosi, mari dar dupa sarcini atarnau rau.
de aceea sunt atat de nehotarata, pt.ca de data aceasta trebuie sa iasa ok, alta interventie nu mai fac
va pup si va doresc o seara frumoasa
Buna seara frumoaselor!!am si eu o intrebare...am facut 6 saptamani si nu sunt lamurita ce sunt stadiul 2 si 3 de purtare a corsetului.ajutati-ma ce fac de acum cum si cat il mai port?va puuuuu!
cristineee daca ai 6 saptamani de la operatie poti purta bustiera pt stadiul 2 sau orice alt sutien fara sarma. Ocazional poti purta si sutien normal dar ideea este sa sa-ti stea sarma chiar pe cicatrice. Eu pana pe la 2 luni jumate am purtat mai mult bustiere pt ca ma simteam f comod cu ele.
eu am primit o singura burstiera... care-i bustiera ptr stadiul 2? care-i diferenta?
Buna fetelor...mi am facut si eu o operatie de implant mamar si cica reconstructie sfarc in 2006 in bucuresti,..aveam sanii f lasati.si sfarcul mare.sincer nu am fost asa multumita de operatie desi multor prietene le recomandasem aceasta clinika si aceasta doctora...am vazut rezultate f.bune la cateva prietene care au fost:una la domnul doctor marek valcu..excelenta operatia, si a pus silicoane matrix anatomice...incredibil rezultat ul vazut de mine, sanii frumosi perfecti si f.naturali..a doua prietena a mers la adrian rabosapca.iarasi un rezutat incredibil, spectaculos as putea spune.in rest si eu sunt in dileme unde sa merg sa mi fac operatie si la cine, insa cred ca vreau sa i consut pe amandoi, iar dupa iau o decizie finala.Gagici cand mai iesiti la un suc contactati ma si pe mine.va multumesc si succes...va pup
Neata fetelor ! Eu intru mai greu pe net din cauza serviciului... Vad ca ati stabilit sa ne intalnim vineri la 8.30 la Bellini. Confirm si eu prezenta :)) De-abia astept sa va cunosc.
O zi cat mai frumoasa va urez!
O zi cat mai frumoasa va urez!
ha, ce bine imi pare ca vii karinakaia.abia astept si eu sa ne povestim pe acolo.Pe mine deja m-au amenintat fetele ca ma iau la baie sa imi vada sanii live, ca prea ma vait :)).Eu am gasit pe net doua rest Bellini, dar am inteles de la Nymph ca rezervarea este facuta la cel de la Universitate
Nicoleta eu sunt operata la Marek si foarte multumita. Au fost fete care s-au mai si plans la el, dar totusi parerea mea este ca nimeni nu stie cum rectioneaza organismul.Si la mine dupa operatie erau groaznici dar acum s-au asezat frumos, foarte putin ar mai trebui sa coboare. Da o adresa de mess sau mail daca vrei poze inainte dupa.
buna fetelor am si eu o rugaminte daca poate cineva sa imi zica si mie cat costa un inplat pt marirea sanilor ast si eu un ras cat mai curand va pop
Buna...mai la mine sau tot asezat din 2006 pana acum si tot am asteptat, adica crede ma ca stiu f bine ce zici, , sanul se vede dupa operatie cum arata dupa 6 uni maxim un an.si inca ceva fetelor intotdeuna cand vreti sa va face ti o operatie implant mamar va rog sa va puneti cu un numar mai mare, dupa 5 ani scad un nr..va spun din xperienta mea, si mie mi sa spus inaite de operatie de o nemtoaica si nu am crezut, si uite acum...asa este.si apropo ce ai spus tu cris.nu are legatura cum reactioneaza organismul daca doctorul iti da o forma aiurea.adica ma refer ca am vazut operatii groaznice, fete care aveau sanii mici si dupa oribile din cauza formei, din cauza doct.care nu stie ce silicoane sa bage.conteaza f.mute aspeste si crede ma ca la mine este f.greu de operat la ceea ce vreau eu...dar poate avem ocazia sa ne vedem toate si sa ne admiram sanii si asa mai suntem si noi documentate...-*..te pup si astept poze..va pup fetelor.ne vedem la belini?loccatia si ora fetelor?si da ti mi un indiciu cum va gasesc acolo, sa nu ma trezesc ca fac confuziii...va pup
(*modificat de admin)
(*modificat de admin)
Buna Nico, masa este rezervata pt vineri la ora 20.30 pe numele Bianca.Nu ai cum sa faci confuzie, crede-ma.Eu si cu Lady in Red oricum cred ca o sa ajungem mai devreme de 20.30 ( sper sa nu fie nici o problema ), pt ca vin direct de la munca.
Nymph de cate persoane ai rezervat masa?Mi se pare ca vom fi mult mai multe decat data trecuta, am vazut ca sunt doritoare si de pe celalalt forum ceea ce nu poate decat sa ma bucure.
Nymph de cate persoane ai rezervat masa?Mi se pare ca vom fi mult mai multe decat data trecuta, am vazut ca sunt doritoare si de pe celalalt forum ceea ce nu poate decat sa ma bucure.
De 10 persoane dar se poate extinde, cu siguranta. Nu ai cum sa nu gasesti, este Bellini de la Universitate.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2daca folosesc anticonceptionale cresc sanii?
- 12Cum sa-ti maresti sanii fara medicamente si fara chirurgie?
- 7Papilom intraductal
- 4Ce as putea face sa raman cu sanii mai mari decat inainte de a ramane insarcinata?
- 51Despre marirea de sani
- 28Stadiul in care se afla cancerul?
- 24am luat un extract de marar pentru cresterea sanilor
- 14implant silicoane
- 11Cancer la san
- 74cancer de san??
- 10carcinom ductal invaziv - interpretare
- 3sani umflati, sensibili si putin durerosi la atingere
- 9Vreau sani mari
- 4sinii prea mari
- 3implant sani
- 7Rog interpretare analiza imunohistochimie
- 2operatie estetica la spital
- 5Oare am cancer mamar?
- 0Mancarime mamelon
- 0S-a mai operat cineva la Dr. Alex Costeschi?
Mai multe informații despre: Sanii Chirurgia estetica Estetica sanilor Marirea sanilor Implanturile mamare mastopexia proteza de san sani tuberosi
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: