Implant silicon sani
Buna fetelor! Sunt noua pe acest site.Am facut si eu pasul cel mare.In data de 7 dec am operatia.Medicul este Micluta Dan din Arad. O sa imi pun implanturi de 205 ml. As vrea sa va intreb, miscarea bratelor va fi dificila in zilele postoperatorii? Pentru ca am auzit ca nu voi putea face chiar nimic, si m-am cam speriat putin.Eu sunt optimista totusi! Va pup
Georgia, sa nu iti fie frica! Si mie mi-a fost, dar am trecut de ea! Acum sunt pregatita si ma simt foarte bine pe plan emotional! Bafta !
Freedoom, dar de ce doar 205 cc? nu e cam putin? Merci pt incurajari.
BYABBY eu m-am programat in ian la operatie si sa stii ca dnul doctor Dan Calota are oferta la Matrix cu 2500 de euro..eu am dat un avans in oct si ma operez in ian..
Buna Georgia, eu m-am operat acum vreo 3 saptamani iar acum pot sa fac aproape orice activitate, mai putin sport. Sex am facut cu grija la vreo saptamana si jumatate. Foarte important este ca dupa operatie sa nu bei apa si sub nicio forma sa mananci. Eu am avut o usoara stare de greata doar cand m-am dus prima data la baie, dar mi-a trecut. Ca sa iti faci o idee despre ce dureri ai: mergeam la baie impreuna cu asistenta, imi dadeam eu jos si imi trageam pantalonii si chilotii, dar nu puteam sa trag apa. Cam 3 zile nu m-am putut ridica singura din pat, si asta a fost tare frustrant. Inainte nu dormeam deloc cu fata in sus si nu am putut sa ma obisnuiesc nici dupa operatie, si dormeam cumva cam la 45 de grade in coltul de la canapea, intre multe perne. Dupa o saptamana am inceput sa mai stau pe o parte noaptea, iar acum dorm foarte bine.
Freedom, in primele 3-4 zile nu prea poti sa faci multe lucruri, de exemplu in prima zi nu puteam nici macar sa imi deschid usile, deci este musai sa ai pe cineva care sa te ajute. Multa bafta gagici!
Freedom, in primele 3-4 zile nu prea poti sa faci multe lucruri, de exemplu in prima zi nu puteam nici macar sa imi deschid usile, deci este musai sa ai pe cineva care sa te ajute. Multa bafta gagici!
giulia nu te lua dupa "prietene"...eu nu te cunosc deci nu am dc sa te mint...ai tai mi se par mai mari, f apropiati si super, mi-as fi dorit sa fie ai mei asa...si sunt sigura ca multe fete i-ar vrea ca ai tai.
missy ziceai de anestezie ca nu trebui sa bei apa...depinde de anestezie, eu cand m-am trezit dupa op.a venit asistenta si mi-a adus apa..sii eu stiind de pe forum ca nu trebuie sa bei..am zis nuuu ca vomit, si asistenta a zis sa stau linistita ca nu e anestezie de la care vomiti...acum nush ce sa zic, dar eu nu am avut nici o stare nasoala, am baut apa, am mancat si nu am vomitat si nici stari de greata nu am avut.pup
missy ziceai de anestezie ca nu trebui sa bei apa...depinde de anestezie, eu cand m-am trezit dupa op.a venit asistenta si mi-a adus apa..sii eu stiind de pe forum ca nu trebuie sa bei..am zis nuuu ca vomit, si asistenta a zis sa stau linistita ca nu e anestezie de la care vomiti...acum nush ce sa zic, dar eu nu am avut nici o stare nasoala, am baut apa, am mancat si nu am vomitat si nici stari de greata nu am avut.pup
Giulia sanii tai chiar arata f bn, mari si naturali, ceea ce dupa mine e ideal.Mik86 si sanii tai s-au asezat f frum la nici o luna de la operatie, dar ce multe analize ai avut de facut, nu toti medicii cer toate aceste analize.Georgia multa bafta si curaj!
Stefy acum am vazut si o oferta dr calota valabila in luna oct, tu ai ceva sani, ce marime ti-a recomandat?
byabby multumesc!despre analize eu zic ca e f.bine sa faci mai multe analize, decat sa patesti altele dupaia.am vazut fete care nu au facut nici ecografie mamara, ceea ce mie mi se pare esential.dar oricum par multe dar majoritatea sunt de sange...doar ekg, ecografia si radiografia sunt separat.pupici
Amedea, Maine fac 11 zile, sa Scot atele Maine? Sau luni?
Dupa ce se Scot firele se Mai tine cicatricea bandajata sau ramine libera sa se vindece ?
Merci
pupici
Dupa ce se Scot firele se Mai tine cicatricea bandajata sau ramine libera sa se vindece ?
Merci
pupici
Apropo aspirantelor, un alt incovenient al silicoanelor, ( astazi am remaracat) cind esti la rest si ti Cade ceva din gura se opreste pe sani si murdaresti bluzitza, camasa, nu Mai Cade pe pantaloni, fustitza.
:)))
:)))
Freedoom, cat te va costa interventia? Micluta opereaza si la Judetean? sau doar la Genesis?
roxy84 da te rog mai multe detalii despre cum a decurs perioada postoperatorie.te-as ruga daca vrei sa vb pe mess pentru ca si eu as vrea sa ma operez la aceeasi clinica numai ca as dori sa stiu mai multe detalii.-merci
Buna fetelor! Va urmaresc de ceva timp si vreau sa va felicit pe toate pt curajul si ambitia voastra.Sunteti minunate si aveti rezultate frumoase.
As vrea sa va intreb daca vreuna din voi s-a operat la dr Bratu din Timisoara sau daca aveti cunostiinte.Acum 2 sapt am fost la un control "fulger" si as vrea sa ma operez inainte de Craciun.Nu imi pasa de dureri, de nimic!Singura mea grija este rezultatul.De aceea va rog sa-mi raspundeti daca aveti cunostiinte despre dr Bratu (in oras se stie ca e un doctor foarte bun, dar nu am cunoscut pe nimeni care sa abia asemenea operatie)
Va multumesc frumos si va pup pe toate :*
As vrea sa va intreb daca vreuna din voi s-a operat la dr Bratu din Timisoara sau daca aveti cunostiinte.Acum 2 sapt am fost la un control "fulger" si as vrea sa ma operez inainte de Craciun.Nu imi pasa de dureri, de nimic!Singura mea grija este rezultatul.De aceea va rog sa-mi raspundeti daca aveti cunostiinte despre dr Bratu (in oras se stie ca e un doctor foarte bun, dar nu am cunoscut pe nimeni care sa abia asemenea operatie)
Va multumesc frumos si va pup pe toate :*
Roxy eu am scos firele la 11 zile, eu imd dupa operatie am ramas cu un pflasture subtire rezistent la apa sa pot face imd dus, iar cand am scos firele am ramas fara nimic, dar mia recomandat medicul de familie sa ma dau o saptamana cu bepanthen crema si dupa aia pt cicatrici contractubex.
MeDeyu, o cunostinta sa operat la el acum 2saptamani, a iesti bine opeartia numai ca ea ar fi vrut mai mari un pic cred ca ea are impalnt de 250cc, si e un pic mai scump dar pe zona de vest este singurul la care poti sa mergi cu incredere.
Iti multumesc din suflet Amedea!!! Mie mi s-a recomandat 295 anatomice.Eu am ceva tesut...Acum urmeaza sa merg in decembrie cu sotul meu sa ne decidem impreuna :))
Iti multumesc inca odata si sa aveti un somn usor!!! Va pup
Iti multumesc inca odata si sa aveti un somn usor!!! Va pup
Buna fetelor, ma puteti ajuta. Luna viitoare vreau sa ma operez si nu stiu la cn, am fos la control la bratu, da am mai auzit de dr nae. Voi la cn v ati operat?
Amedea, mersi,
eu am de purtat bustiera 6 sapt,
va sta bustiera direct pe cicatrici... Daca ramine fara pansament,
Asa a fist ai la tine?
eu am de purtat bustiera 6 sapt,
va sta bustiera direct pe cicatrici... Daca ramine fara pansament,
Asa a fist ai la tine?
Daiana 25,
eu am fac 2 drumuri, la tine nu va Mai fi cazul caci vei cere din prima cu dr Horn
la primul drum alt doc Ami recomandase 280 cc dual plane,
dar citind atit pe forum mi era frica sa nu fiu multumita
in paralel urmaream si forumul clinicii WK din Genk,
si rezultatele cele mai Frumoase erau la Horn si parca era mai darnic si cu marimile
ASA ca am ajuns la horn si mi a zis ok 300 cc
operatia se poate face NeXT day
ajungi luni de ex la control, marţi te operezi, stai la hotel seara, miercuri dim treci pe la clinica la control după care
pleci acasă
Acum despre mine:
eu am fac 2 drumuri, la tine nu va Mai fi cazul caci vei cere din prima cu dr Horn
la primul drum alt doc Ami recomandase 280 cc dual plane,
dar citind atit pe forum mi era frica sa nu fiu multumita
in paralel urmaream si forumul clinicii WK din Genk,
si rezultatele cele mai Frumoase erau la Horn si parca era mai darnic si cu marimile
ASA ca am ajuns la horn si mi a zis ok 300 cc
operatia se poate face NeXT day
ajungi luni de ex la control, marţi te operezi, stai la hotel seara, miercuri dim treci pe la clinica la control după care
pleci acasă
Acum despre mine:
Cineva punea aici intrebarea daca se schimba viata dupa silicoane raspund si eu ca DA pentru ca devii mai sigura pe tine mai plina de incredere si esti clar mai sexy si mai atractiva.
Eu ma simt foarte bine cu ele.
Despre dr Bratu stiu doar lucruri bune asa ca succes !
Freedom nu vreau sa te dezamagesc dar eu am citit si o postare mai putin buna despre doctorul tau.
Oricum comentariile noastre sunt intotdeauna subiective important este sa fi tu convinsa ca ai ales pe cine trebuie.
Succes celor care se vor opera zilele astea !
Eu ma simt foarte bine cu ele.
Despre dr Bratu stiu doar lucruri bune asa ca succes !
Freedom nu vreau sa te dezamagesc dar eu am citit si o postare mai putin buna despre doctorul tau.
Oricum comentariile noastre sunt intotdeauna subiective important este sa fi tu convinsa ca ai ales pe cine trebuie.
Succes celor care se vor opera zilele astea !
Irina daca esti din vestul tarii este mai aproape Timisoara daca esti de pe langa Bucuresti ai o gramada de variante asa ca depinde de tine in cine ai incredere pentru ca cine s-a operat la un doctor si este multumita o sa-ti recomande doctorul ei.
Eu m-am operat la Totir si ti-l recomand cu cea mai mare caldura pentru ca iata a trecut deja 1 an si jumatate si n-am nicio problema !
Mai multe detalii gasesti in profilul fiecarei fete trebuie doar sa dai clic pe poza.
O zi buna
Eu m-am operat la Totir si ti-l recomand cu cea mai mare caldura pentru ca iata a trecut deja 1 an si jumatate si n-am nicio problema !
Mai multe detalii gasesti in profilul fiecarei fete trebuie doar sa dai clic pe poza.
O zi buna
Eu am luat 2 zile la hotel luni si marţi seara
Eram programată marţi dim, la 9, cind suni la clinica sau prin mail te programeaza cam in 3 sapt 4 max, după ce ATI da data operatiei tre sa faci un virament bancar de 500 € pt confirmare, iar restul in Ziua operatiei cash sau tot prin virament cu 2 sapt înainte,
ASA marţi dim la operaţie am ajuns la 9 acolo, ai camera ta sing, te dezbraci ATI pui ceva de la ei, asistenta ATI da sa completezi ceva si ţi ia tensiunea, si ţi face poze
la 10 a venit doc, a fac desenele lui, după 10 min a venit asistenta sa mă ia si am coborit împreuna pina in sala de operaţie ( asta mi a plăcut ca nu mă luat cu patul din camera căci acolo e stresul mare :)), ) m am pu singura pe masa de operaţie, mi a pus perfuzia si a bag ceva in perfuzie care mă făcea sa rid si sa mă simt f bine, adio frica stres, si de acolo gata. Nu mai ştiu nimik pina cind m am trezit si am întrebat asistenta dacă e gata? Mi se paruse ca au trecut doar 3 min, si ea a zis, mda 3 min pt tine
am revenit in camera unde mă aştepta iubitul, lipsisem o ora jum
Eram programată marţi dim, la 9, cind suni la clinica sau prin mail te programeaza cam in 3 sapt 4 max, după ce ATI da data operatiei tre sa faci un virament bancar de 500 € pt confirmare, iar restul in Ziua operatiei cash sau tot prin virament cu 2 sapt înainte,
ASA marţi dim la operaţie am ajuns la 9 acolo, ai camera ta sing, te dezbraci ATI pui ceva de la ei, asistenta ATI da sa completezi ceva si ţi ia tensiunea, si ţi face poze
la 10 a venit doc, a fac desenele lui, după 10 min a venit asistenta sa mă ia si am coborit împreuna pina in sala de operaţie ( asta mi a plăcut ca nu mă luat cu patul din camera căci acolo e stresul mare :)), ) m am pu singura pe masa de operaţie, mi a pus perfuzia si a bag ceva in perfuzie care mă făcea sa rid si sa mă simt f bine, adio frica stres, si de acolo gata. Nu mai ştiu nimik pina cind m am trezit si am întrebat asistenta dacă e gata? Mi se paruse ca au trecut doar 3 min, si ea a zis, mda 3 min pt tine
am revenit in camera unde mă aştepta iubitul, lipsisem o ora jum
Daiana 25 mie personal imi pare aiurea sa mergi in orice alta tara daca nu locuiesti acolo ca sa-ti faci operatia asta care se face si in Romania si cu rezultate foarte bune cel putin la fel de bune ca cele din strainatate si la preturi zic eu mai mici.
Ce faci daca doamne fereste la doua trei zile ai o problema?
Te urci din nou in avion ?
De aceea eu zic ca in general cel mai bine este sa fi cat mai aproape de medicul tau macar o saptamana dupa operatie ca nu se stie nicodata!
Ce faci daca doamne fereste la doua trei zile ai o problema?
Te urci din nou in avion ?
De aceea eu zic ca in general cel mai bine este sa fi cat mai aproape de medicul tau macar o saptamana dupa operatie ca nu se stie nicodata!
roxy84, da ramane pe cicatrici dar nu te deranjeaza, Freedom sustin ce a spus Miruna, daca te uiti in spate este o fata operata de dr Micluta, crin_ella, eu am vb cu ea si privat sa reoperat acum la bucuresti, a fost greseala medicului si mai are 5 dosare pe rol ca nu era singura fata care era operata la el si cu probleme, si eu sunt din Arad, dar am preferat sa platesc un pic mai mult decat sa am probleme, este dr.Siclovan la Arad desi e un pic mai scump ca Micluta, este un medic foarte bun..gandestete poate dai cu 700_800euro mai putin, dar ce se inatmpla daca patesti ca celelalte fete..fata de care ti_am spus a platit inca 2500euro pt o noua operatie...sper sa iti fi fost de ajutor si gandeste bine in alegerea care o faci..
Diana 25, deci eram un pat la 11. 30 am mai atipit 30 min, am mai stat cuminte încă o ora după care m am îmbrăcat si vroiam sa plec la hotel eram fresh. Dar nu m au lăsat asistentele, am mai stat pina la 14.00,
am plecat la hotel, cam greu pina ţi gasesti o poziţie comoda sa dormi, mi a adus iubitul de mincare in camera, somn pina adoua zi dim, miercuri dim control, plecasem de la operaţie cu o banda elastic, miercuri mi a dat o jos si mi au pus bustiera de la ei 50 €, imediat după plecam acasă mai stau miercuri, joi, si vineri cumintica la pat dar ieşind in fiecare zi la o tura mica, pt dureri paracetamol in primele 3 zile, după nu a mai fost nevoie, antibiotic unul pe zi, 3 zile dat de la clinica, si cite 2 supozitoare pe Zi, vineri noaptea nemaiavind stare am plecat sa profitam de concediul de 2 sapt pt operaţie si sintem in plimbari de vineri 11 nov, astăzi ajungem acasă si merg sa scot firele,
sper ca ţi am fost de folos cam asta e toată aventura
:)
am plecat la hotel, cam greu pina ţi gasesti o poziţie comoda sa dormi, mi a adus iubitul de mincare in camera, somn pina adoua zi dim, miercuri dim control, plecasem de la operaţie cu o banda elastic, miercuri mi a dat o jos si mi au pus bustiera de la ei 50 €, imediat după plecam acasă mai stau miercuri, joi, si vineri cumintica la pat dar ieşind in fiecare zi la o tura mica, pt dureri paracetamol in primele 3 zile, după nu a mai fost nevoie, antibiotic unul pe zi, 3 zile dat de la clinica, si cite 2 supozitoare pe Zi, vineri noaptea nemaiavind stare am plecat sa profitam de concediul de 2 sapt pt operaţie si sintem in plimbari de vineri 11 nov, astăzi ajungem acasă si merg sa scot firele,
sper ca ţi am fost de folos cam asta e toată aventura
:)
Operatia costa 2200 euro.Domnul Micluta opereaza doar la cinica dansului, nu la Judetean.La Genesis e altul, care e putin mai scump din cate am auzit.
Am ales 205 deoarece am toracele mic, si nici nu cred ca m-ar fi avantajat o marime mai mare!As fii putut alege si 175 ca si alea imi placeau.Dar sunt multumita de alegerea facuta si abia astept sa vina ziua operatiei.:)
Am ales 205 deoarece am toracele mic, si nici nu cred ca m-ar fi avantajat o marime mai mare!As fii putut alege si 175 ca si alea imi placeau.Dar sunt multumita de alegerea facuta si abia astept sa vina ziua operatiei.:)
La Dr Siclovan Horia a fost cineva? Ce preturi are?
Freedoom la Genesis opereaza Siclovan din cate stiu si sunt cateva fete pe forum ex Lina85 cu un rezultat foarte frumos, cred ca 2700euro costa, iti doresc multa bafta in alegerea facuta si sa revii cu poze dupa.ce fel de implante iti pune Nagor?
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Am un san mai mare si unul mai mic
- 2am un san umflat
- 5Operatie lifting mamar
- 4Distorsiune arhitecturala san
- 0Implant mamar - recomandare medic
- 14implant silicoane
- 6modificari psihologice dupa implantul mamar
- 13cancer la san
- 9Chimioterapie sau Tratament hormonal
- 8implanturile mamare - recomandari
- 2Mastoza chistica
- 1ce trebuie sa fac inainte de operatie... implant silicoane?
- 0Dureri dupa operatia de implant mamar
- 3pete rosii pe sani
- 2Mi-a apărut o bubă pe sân.
- 0Ajutati-ma - pe cine recomandati pt implant mamar?
- 1Buna fetele, ajutati ma cu o parere va rog - marire la sani
- 1Scoaterea implanturilor mamare
Mai multe informații despre: Sanii Chirurgia estetica Estetica sanilor Marirea sanilor Implanturile mamare mastopexia proteza de san sani tuberosi
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: