Implant silicon sani

96566 comentarii 1 2 ..... 619620621 ..... 3218 3219 Înainte ›
0
22-11-2011, ora 21:01
Horhelutz
Nu este medic/terapeut
Horhelutz
Bebelac 2006,
exista posibilitati de apropiere, se poate chiar ca, daca sanii sunt mici sa para distantati din lipsa de volum (la mine pareau foarte distantati inainte de operatie si chiar ma temeam sa nu iasa prea departati dupa operatie. Au iesit mai apropiati decat ma asteptam. cat despre sutien, este foarte important sa sustii sanii cu sutien sau bustiera 70% din zi. implanturile chiar daca sunt partial submuscular, sunt o greutate pentru piele, iar daca nu le sustii, in timp, se pot lasa mai mult decat iti doresti.ev
ident, luxul este ca odata ce ai implantul si vrei in diferite ocazii sa nu porti sutien, sanii vor arata foarte bine. te sfatuiesc insa sa respecti recomandarile si sa porti sutien 70% din zi. mai multe sunt sigura ca te poate lamuri medicul la consultatie.
ai fost la vreuna? te-ai horat ce medici vrei sa vezi?
0
22-11-2011, ora 21:21
mik86
Nu este medic/terapeut
mik86
simi misi multumesc!si tu ai sani superbi!
andreea9999 ti-au iesit super si mari.app cat ai ?
georgia felicitari..esti o norocoasa ca nu ai dureri.
0
22-11-2011, ora 21:48
andreea9999
Nu este medic/terapeut
andreea9999
Multumesc frumos Horhelutz, stiu ca or sa prinda mai mult volum observ de la o zi la alta modificari si chiar sunt pe deplin multumita de rezultat si imi pare nespus de bine ca l-am ascultat pe domnul doctor in privinta marimii implantului :*

mik multumesc mult, am 275 cc rotunde high profile :*
0
22-11-2011, ora 21:54
missy24
Nu este medic/terapeut
missy24
Buna tuturor!

Lina, felicitari!!! Sa ne tii la curent cu evolutia!

Eu una sunt super incantata de operatie si de rezultat. In fiecare zi forma se schimba si imi par mai faini. O singura problema am, atunci cand ridic bratele pielea se intinde intr-un mod ciudat in dreptul cicatricei, face niste cute ciudate. Se mai duce cu masaj? Am o spatamana de cand fac masaj, dar parca nu vad o modificare la acele cute. Cand am fost la prima consultatie i-am explicat doctorului ca nu vreau sa se vada ca am implant si l-a bushit rasu. Acum este exact cum mi-am dorit. Imbracata sunt doar putin mai voluptoasa, dar naked..sunt top-model:))

Eu sunt pro-Horhelut :P, desi e mai transanta, a fost singura care mi-a venit in ajutor atunci cand nu stiam ce sa mai fac de durere si boceam prin casa ca nu mai pot. Am postat pe forum si ea mi-a lasat nr de telefon ca sa imi explice ce pot sa fac. Eu cred ca atunci cand "intepa" o facea pt anumite persoane, dar se simteau mai multe decat trebuia.

Sper sa nu imi sariti in cap, dar daca e asa, eu imi voi sustine parerea.
0
22-11-2011, ora 21:58
Geo Alina
Nu este medic/terapeut
Geo Alina
Rahmina, fata care a stat 5 ore in operatie e bine, ea si-a facut nas si sani odata.
Horhelutz, multumesc mult pt sfaturile pe care mi le-ai dat inainte de operatie, m-au ajutat foarte mult! Si ai dreptate, dl dr Nae este un profesionist adevarat. Si eu am mers total pe mana lui si nu-mi pare rau deloc. Eu il recomand oricui cu caldura.
Mi se pare un lucru deosebit experienta de azi: fete pe care le cunosc doar de pe forum sau de la telefon au venit la spital sa ma vada sau m-au sunat. Multumesc mult, sunteti deosebite!
0
22-11-2011, ora 22:16
ralucut
Nu este medic/terapeut
ralucut
Horhelutz ce draguta poti fi cand ai un interes!!!!!
Sa stii ca si doctorii nostri sunt la fel de buni ca si doctorul tau pe care te straduiesti sa-l promovezi si ne spui cum vorbesti tu cu el despre fiecare fata, probabil ca lucrati sau locuiti impreuna spun asta pentru ca nu am mai auzit pe nimeni care sa vorbeasca cu doctorul despre fiecare pacienta noua operata si sunt pe forumul asta de mai bine de un an.
Fete operate de doctorul tau pana acum esti doar tu, dar nu imparti pozele cu pleava, iar pe celelalte fete le asteptam cu poze.
Felicitari fetelor operate andreea 9999 arata f.bine sanii tai bravo tie si doctorului tau ( inteleg ca este doctorul lui horhelutz deci felicitari lui, acum sunt sigura ca nu are nevoie de horhelutz care nu-i face decat deservicii)
175 cmc mie personal imi pare foarte foarte putin eu nu m-as opera pentru atat. viziteaza si un alt doctor
Lila ce veste frumoasa ne-ai dat felicitari si numai bine!
O noapte frumoasa tuturor!
0
22-11-2011, ora 23:19
Nymphettamine
Nu este medic/terapeut
Nymphettamine
Horhelutz, eu sunt fata care zicea ca nu mai are o parere buna despre Nae Sorin tocmai din cauza ta. Vad ca nu sunt singura care crede ca-i creezi un defavor promovandu-l atat de agresiv. Ralucut se pare ca imi impartaseste parerea.

Andreea, sa stapanesti sanii sanatoasa.
0
22-11-2011, ora 23:39
amysor
Nu este medic/terapeut
amysor
fetele, am adaugat poza noua la 3 saptamani, cum vi se pare?
0
23-11-2011, ora 00:06
mik86
Nu este medic/terapeut
mik86
frumosi amy foarte voluptosi si plini, parca sau mai marit putin.poop
0
23-11-2011, ora 00:19
Nymphettamine
Nu este medic/terapeut
Nymphettamine
Imi plac, Amysor! Felicitari!
0
23-11-2011, ora 01:26
roxy84
Nu este medic/terapeut
roxy84
amysor. SUPERBE cu 280cc
0
23-11-2011, ora 01:30
roxy84
Nu este medic/terapeut
roxy84
Horheluz poţi sa pui si tu un avatar? -
0
23-11-2011, ora 01:32
amysor
Nu este medic/terapeut
amysor
da, si mie imi plac f mult si sunt foarte multumita dar sunt un pic suparata ca nu mi s a desumflat parte dintre sani, ma tot uit zilnic si astept sa se desumfle de tot.s a mai confruntat cineva cu aceasta problema sau dureaza mai mult la mine?
va pup
0
23-11-2011, ora 01:46
Nymphettamine
Nu este medic/terapeut
Nymphettamine
Dr. ce zice? Sa nu fie Symastie... :(
0
23-11-2011, ora 08:18
BEBELAC2006
Nu este medic/terapeut
BEBELAC2006
Multumesc ptr raspunsuri. O sa merg la dr. Turcu pe 04.01 la consultatia finala, cand voi avea si analizele. In functie de ce marime o sa-mi recomande ma decid daca fac la el sau nu. Problema este ca nu am nici f multi bani. La el Mentor rotunde, conform promotiei, o sa ma coste 70 mil., fara analize.
Si sa stiti ca-mi place tot ce vad la voi. Doamne ajuta sa obtin si eu ceva frumos si fara probleme. Sunteti niste dragute, ma bucur ca am descoperit site-ul.
0
23-11-2011, ora 08:50
Horhelutz
Nu este medic/terapeut
Horhelutz
Dragelor,

Sunteti sarite! Auzi, locuiesc cu medicul meu. Nu dragelor, e normal sa-ti suni medicul mai ales cand ai de programat controlul de 4 luni! Si mi se pare firesc sa intreb cum a fost operatia Georgiei77 cu care vorbisem sambata seara si pe care nu reusisem sa o contactez personal!
Iar interesul meu este unul singur: sa ajut si alte fete cu experienta mea. Asa cum si pe Mik86 sau andreea9999(nu retin exact) am ajutat-o cu raspunsuri si sfaturi, inclusiv sa vada mai multi medici. Si daca l-ati cunoaste pe Nae, v-ati da seama ca e genul de medic cu care chiar poti sa vorbesti deschis. Fetele care s-au operat la el stiu.
In plus, inainte sa ma operez eu la el, se operasera tot la el cel putin 3 cunostinte de-ale mele sau din grupul meu de prieteni. Asa ca imi pare rau ca voi nu va puteti suna direct medicii pentru sfaturi si va intrebati una pe alta ce sa faceti cand aveti o problema (unele grave, precum rippling intre sani).
Si pana una alta, vad ca vorbiti mai mult cu mine decat intre voi? S-a spart fratia? Sau va simtiti mai provocate de posturile mele decat de discutiile intre voi? Ma bucur daca e asa, materia cenusie mai trebuie si ea stimulata cumva...

Roxy84, ma intrebai de avatar? Nu draga, nu pun nici un avatar. Pentru ca, asa cum am spus, n-am chef sa impart rezultatul meu cu voi. Dar vad ca ai pus tu. :)))))
0
23-11-2011, ora 08:57
Horhelutz
Nu este medic/terapeut
Horhelutz
Ralucutz,

si pe cine ai vrea dragutzo sa recomand? Pe Totir, Parasca, Grecu si toti medicii care v-au operat pe voi?

Imi pare rau dar nu m-am operat decat o singura data, si rezultatul ma multumeste pe deplin asa incat nu am de ce sa-mi doresc o a doua interventie, cum vad ca se poarta mai nou, si ca atare e normal sa recomand medicul pe care-l stiu ce mai bine, adik, cel care m-a operat, adica...surpriza, Nae Sorin.
Dar nu inteleg ce va retine sa recomandati medicii care v-au operat pe voi?

In plus, eu nu am stat pe forum sa recomand medici, ci doar sa raspund la intrebari si sa impart experienta mea.

Ce nu va convine dragelor?
0
23-11-2011, ora 09:26
lina885
Nu este medic/terapeut
lina885
missy24 mersi.. am sa va tin la curent cu micile, mari modificari :P o zi usoara tuturor
0
23-11-2011, ora 10:07
andreea9999
Nu este medic/terapeut
andreea9999
Multumesc frumos Amisor si Nimph

Lina885 felicitai din tot sufletul pentru sarcina, abia astept sa vedem cum se transforma sanii pentru ca corpul o sa isi revina dupa :* si mie imi plac foarte mult bebelusii si anul viitor am de gand sa fac si eu primul bebe :X te pup si sarcina usoara :*

Amysor sunt foarte frumosii sanii tai numai ca asa cum ai spus si tu sunt mai umflati pe mijloc... ai mei au fost putin prima saptamana dupa care si-au revenit. Ai incercat sa ti ghiata pe ai ? Te pup si iti tin pumnii sa se desumfle mai repede o sa fie sper frumosi :*

In legatura cu doctorul, nu cred ca trebuie ca cineva sa isi faca parere buna sau rea vazand ce vorbesc fetele pe aici ci mai degraba sa vada experienta si rezultatele. E normal ca fiecare fata sa aibe o parere ma buna despre medicul care a operat o daca e multumita de rezultat si alegerea tine strict de fiecare in parte. Sunt de parere ca inainte sa faca vreo fata pasul asta trebuie sa mearga la multi mdici asa cum e cazul meu si sa se decida in functie de increderea care o inspira

Horhelutz are dreptate in legaura cu relatia care o avem cu dl dr nae.Adevrat vorbim despre paciente dar nu despre toate, de exemplu eu sunt prietena cu rahmina care se va opera si ea in ianuiarie si mai am 2 prietene care se vor opera si ele tot la Nae in rest nu am treaba sa ma bag. Despre dicutiile si neintelegerile voastre cu Horhelutz nu ma bag ca nu e problema mea nu o cunosc personal si nu pot sa zic nimik insa i-am vazt rezultatul si arata chiar bine.
Va pupic pe toate si va doresc o zi minunata
0
23-11-2011, ora 11:15
miruna85
Nu este medic/terapeut
miruna85
Andreea sanii tai arata foarte bine mai ales ca inteleg ca nu a trecut atat de mult timp dar da-mi voie sa spun ca eu cred ca toate fetele au o relatie OK cu medicul lor dar ca nu toate ne laudam cu asta.
Cat despre Horhelutz eu i-am tinut partea la un moment dat dar acum eu nu inteleg dece vrea sa jigneasca pe toata lumea.
0
23-11-2011, ora 11:24
andreea9999
Nu este medic/terapeut
andreea9999
Miruna eu nu m-am laudat si nu am mentionat nimik pana acum. Am precizat mai sus ca toate fetele care sunt multumite de rezultatul lor apreciaza doctorul lor. Multumesc frumos pentru compliment si sanii tai sunt foarte frumosi :*
0
23-11-2011, ora 12:36
lina885
Nu este medic/terapeut
lina885
andreea9999 mersi frumos cu mare placere am sa impartasesc cu voi evolutia.. momentan e inca devreme cu toate ca au prins ceva volum.. dar urmeaza.. :) o zi buna tuturor
0
23-11-2011, ora 14:53
Nymphettamine
Nu este medic/terapeut
Nymphettamine
Fetelor, trebuie sa imi iau un sutien bej simplu 70F sau 75E. Nu stiu unde sa gasesc...
0
23-11-2011, ora 15:42
koko.
Nu este medic/terapeut
koko.
nici eu nu imi gasesc sutiene!!! am fost zilele trecute la sarierri, la senza, oshio.si urmeaza sa ma duc si la triumph, jolidon...poate poate.in rest...poate pe net mia gasesc ceva.si le probez cand le primesc...alta avrianta nu am :D

asta e...dak am vrut tate cat china :))
va pup :*
0
23-11-2011, ora 15:45
ByaBby
Nu este medic/terapeut
ByaBby
Felicitari lina pt bebe, cred ca esti foarte fericita.Sanii tai se vad super mai ales ca esti slaba si or sa mai prinda si volum, chiar sunt curioasa cum or sa evolueze pe parcursul sarcinii.
0
23-11-2011, ora 16:49
vladescuelena
Nu este medic/terapeut
vladescuelena
roxy84, nu imi vine sa cred ca ai doar 300cc ca s mine.sunt imensi ai tai fata de ai mei.Ai avut si inainte ceva glanda?
0
23-11-2011, ora 16:50
GiuliaGreece
Nu este medic/terapeut
GiuliaGreece
Mik..e diferenta mareeeee si inca se schimba.Chiar imi plac :*
Roxy, ce mari par sanii tai :* frumosi!!
Ktza...vreau si bluza ca asta din poza!!
0
23-11-2011, ora 17:27
Geo Alina
Nu este medic/terapeut
Geo Alina
Buna seara, fetelor,
Am ajuns si eu acasa ( nu sunt din Bucuresti). Drumul cu masina afost ok, am stat in fatza, foarte pe spate, cu doua perne la ceafa, iar sotul meu a mers incet. Sanii nu ma mai dor aproape deloc. Ma doare coloana, in schimb, probabil din cauza noii posturi.

Incerc sa atasez o poza, dar nu stiu daca se va vedea ok, e facuta cu telefonul.

edit: nu reusesc sa pun poza. cum se face? nu mi-o incarca...
0
23-11-2011, ora 18:28
Nymphettamine
Nu este medic/terapeut
Nymphettamine
Georgia, mergi la "Modificati profilul dumneavoastra" din casuta verde din dreapta si ai acolo mai jos un camp de incarcare a imagini..
0
23-11-2011, ora 18:33
monica28
Nu este medic/terapeut
monica28
buna seara fetelor... vreu sa va intreb daca voi mai aveti probleme, pe mine a inceput sa ma deranjeze sanul drept de ieri chiar ma doare mai bine zis la incizie, cu ce ma pute-ti ajuta, ?????????? va multumesc
Adaugă un comentariu / răspuns
96566 comentarii 1 2 ..... 619620621 ..... 3218 3219 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Ați trecut printr-o operație? Ajutați alți pacienți oferind o recomandare chirurgului care v-a operat.
Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sânii
  • Auto-examinarea sânilor
  • Chirurgie estetica
  • Beneficiile chirurgiei estetice
  • Riscurile chirurgiei estetice
  • Tehnici utilizate in chirurgia estetica
  • Chirurgia estetica minim invaziva
  • Chirurgie plastica
  • Chirurgia plastică - PRO și CONTRA
  •