Implant silicon sani
buna fetelor vreau si eu adresa cu pozicile sa vad si eu..
Lelaaaaa...bine ai revenit!!! Ma intrebam pe unde si de ce ai disparut, ratacisem si adresa ta de mail!! Puuup!!
Buna fetele!!
Lela bine ai revenit.am rez cu emailul.ma bucur k itzi plac asha mult
v-am pooopat.prity kissss
Lela bine ai revenit.am rez cu emailul.ma bucur k itzi plac asha mult
v-am pooopat.prity kissss
MIk86...c ai facut pana la urma ?tzi-ai laut sutien??sau ink nu indrazneshti??:)eu ma simt mai bn cu bustiera dekt cu sutien..tzi-am mai zis park..nu?:)))))
Uite link cu masurile la anatomicul Mentor.
http://www.proteze-mamare.ro/proteze_mamare/produse_augmentare_marire_san_/proteze_cu_gel_coeziv_iii/medium_height_high_cpg_323/
Eu am cod 323 de 495 cc cu 6.5 proiectie acum. As vrea 685 acelasi cod sau un rotund UHP care are 7.0 proiectie.
Link Mentor Round UHP
http://www.proteze-mamare.ro/proteze_mamare/produse_augmentare_marire_san_/proteze_cu_gel_coeziv_i/round_ultra_high_profile/
http://www.proteze-mamare.ro/proteze_mamare/produse_augmentare_marire_san_/proteze_cu_gel_coeziv_iii/medium_height_high_cpg_323/
Eu am cod 323 de 495 cc cu 6.5 proiectie acum. As vrea 685 acelasi cod sau un rotund UHP care are 7.0 proiectie.
Link Mentor Round UHP
http://www.proteze-mamare.ro/proteze_mamare/produse_augmentare_marire_san_/proteze_cu_gel_coeziv_i/round_ultra_high_profile/
buna Lela.Nu m-am reoperat pentru ca sanii mei se tot schimba in bine.Chiar azi de dimineata am fost la un nou control si totul merge spre bine.Mi s-a spus clar sa astept pana la 6 luni pentru ca se vede deja ca a coborat si dreptul foarte mult.Si daca nici la 6 luni nu va cobori de tot dreptu ( mai are 1 cm de coborat ), se va reinterveni numai la dreptu iar operatia va dura cca 15 min.Asa ca sunt optimista in continuare si REPET nu uit de la ce am plecat.Va pup pe toate
buna lela, ce mai faci?credeam ca te-ai operat deja:)
si tu vrei anatomic acum..eu acum parca tind spre rotund.am gasit un model la natrelle xtra full projection(ultra high)de 445g care corespunde cu baza sanului meu dar are o proiectie de 6 cm.
te poti uita si pe catalogul de la natrelle inspira la astea rotunde(xtra full projection)unde cel de800 are 6, 8.in schimb la mentor ultra high cel de590(ultima masura)are proiectie 6, 5.la mentor baza este doar de12, 6.tu acum ai baza de14cm.deci daca vrei sa pastrezi baza, ar merge un 700cc(astea de la natrelle xtra full proj)cu proictie6.6
evident cum zice si nymphexista cel anatomic de 685cc sau 755cc care au baza 14, 5 cu 7, 1 proeictie
ma uitam zilele trecute pe forumul american justbreastimplants.com unde am vazut marimi extrem de mari gen 1200cc la cele saline si 1000 la cele cu gel coeziv, ma asteptam sa arate huge dar la unele chiar nu aratau asa de mari.evident exista diferenta intre cele saline si cele cu gel, la saline sunt cele care le poti umple dupa op.cu pana la 150cc in plus.
pe acest forum(cel american)nu am vazut atatea jigniri de prost gust ca aici.
nu stiu de ce dar cred ca acest forum nu are un moderator, ca altfel nu s-ar permite atatea rautati...
acesta nu este un concurs cu cine are sanii mai frumosi, este un forum unde fiecare are dreptul sa-si spuna parerea fara sa jigneasca...
important e ca fiecare sa fie multumita de rezultatul ei, chiar daca in ochii altcuiva acel rezultat nu este reusit.
in fond si la urma urmei, mie sa-mi placa, nu altcuiva.nu?va pup fetelor si nu mai plecati urechea la rautati:)))
si tu vrei anatomic acum..eu acum parca tind spre rotund.am gasit un model la natrelle xtra full projection(ultra high)de 445g care corespunde cu baza sanului meu dar are o proiectie de 6 cm.
te poti uita si pe catalogul de la natrelle inspira la astea rotunde(xtra full projection)unde cel de800 are 6, 8.in schimb la mentor ultra high cel de590(ultima masura)are proiectie 6, 5.la mentor baza este doar de12, 6.tu acum ai baza de14cm.deci daca vrei sa pastrezi baza, ar merge un 700cc(astea de la natrelle xtra full proj)cu proictie6.6
evident cum zice si nymphexista cel anatomic de 685cc sau 755cc care au baza 14, 5 cu 7, 1 proeictie
ma uitam zilele trecute pe forumul american justbreastimplants.com unde am vazut marimi extrem de mari gen 1200cc la cele saline si 1000 la cele cu gel coeziv, ma asteptam sa arate huge dar la unele chiar nu aratau asa de mari.evident exista diferenta intre cele saline si cele cu gel, la saline sunt cele care le poti umple dupa op.cu pana la 150cc in plus.
pe acest forum(cel american)nu am vazut atatea jigniri de prost gust ca aici.
nu stiu de ce dar cred ca acest forum nu are un moderator, ca altfel nu s-ar permite atatea rautati...
acesta nu este un concurs cu cine are sanii mai frumosi, este un forum unde fiecare are dreptul sa-si spuna parerea fara sa jigneasca...
important e ca fiecare sa fie multumita de rezultatul ei, chiar daca in ochii altcuiva acel rezultat nu este reusit.
in fond si la urma urmei, mie sa-mi placa, nu altcuiva.nu?va pup fetelor si nu mai plecati urechea la rautati:)))
Elena ma bucur mult pt evolutia ta. Dupa mine as zice ca ai putea sa stai si un an...Am vb cu 2 fete operate la Marek si au zis ca pana la un an au avut schimbari, rezultatul final. Bine ca Marek are si alta metoda... Ii mai faci masaj nu?
Lady mersi pentru raspuns DAR hai fetelor sa n-o mai bagam in seama pe horhelutz LELA ce zici?? Nu vedeti ca e singura pe aici???Nu vreti sa o lasam sa vb singura?
Lady mersi pentru raspuns DAR hai fetelor sa n-o mai bagam in seama pe horhelutz LELA ce zici?? Nu vedeti ca e singura pe aici???Nu vreti sa o lasam sa vb singura?
da Cris inca le fac masaj.Si eu sunt fericita ca m-am mai linistit cu evolutia sanului meu drept.Mi-au confirmat mai multi doctori ca trebuie sa am rabdare, ca operatia este foarte corect realizata si ca s-a facut tot ce s-a putu pentru mine tinand cont de asimetria mea urata dinainte.zimi pare rau ca nu am poze cu sanii mei inainte de operatie, dar promit ca imediat ce imi va trimite dr calota poza initiala o voi posta aici.
Buna fetelor! va mai intalniti azi pe undeva? ati stabilit ceva?
Nu am mai scris de mult, dar va urmaresc in permanenta si am vazut rezultate foarte frumoase. va pup
Nu am mai scris de mult, dar va urmaresc in permanenta si am vazut rezultate foarte frumoase. va pup
hello girls,
sabry si eu am cont pe justbrestimplants si m-am uitat la toate pozele postate acolo, unii sani f. mari, prin over fill, pana la 1200 maxim, va pun poza la avatar sa vedeti cum arata la 1200 cc.
calota nu recomanda umplut, reumplut, nu rezista forma foarte bine cu timpul, si deci raman la mentor!pb. mea este oare sa pun anatomic, sau merg pe rotund???cum sta decolteul la anatomic?se vede piln, sau nu chiar ca la cel rotund?nu stiu ce sa fac.sunt intr-o mare dilema...clar tre sa ma consult iar si cu calota, pe care l-am zapacit ba vreau asa, ba altfel...
simi_misi, pacat sa ascunzi sanii in haine...nici macar sutien.am primit pozele many thanks!!!!!!!
sabry tu de ce vrei sa pui rotund acum???
kisses
sabry si eu am cont pe justbrestimplants si m-am uitat la toate pozele postate acolo, unii sani f. mari, prin over fill, pana la 1200 maxim, va pun poza la avatar sa vedeti cum arata la 1200 cc.
calota nu recomanda umplut, reumplut, nu rezista forma foarte bine cu timpul, si deci raman la mentor!pb. mea este oare sa pun anatomic, sau merg pe rotund???cum sta decolteul la anatomic?se vede piln, sau nu chiar ca la cel rotund?nu stiu ce sa fac.sunt intr-o mare dilema...clar tre sa ma consult iar si cu calota, pe care l-am zapacit ba vreau asa, ba altfel...
simi_misi, pacat sa ascunzi sanii in haine...nici macar sutien.am primit pozele many thanks!!!!!!!
sabry tu de ce vrei sa pui rotund acum???
kisses
lela...sunt super misto in ciuda faptului ca sunt mari.nu le simti foarte grele??recuperare usoara tuturor operate recent.eu abea astept sa scap de bustiera... :)))
not mine!!!!!as fi vrut eu..poza este de pe net...am cautat sa vad cum arata un implant la 1200 cc...oricum nu asa huge cum s-ar fi crezut?voi ce parere aveti?
fetelor, daca aveti adresa grupului creat de Nymphettamine de care se vorbea mai sus dati-mi si mie un pm, va rog. mersi
Lela.. chiar ma gandeam pe unde ai disparut :) Bine ai revenit.. poza de la avatar e wow.. arata chiar minunat... As vrea baiat :) Apoi acuma ce o vrea D-zeu, sanatos sa fie..Pupici si tie si salutari celorlate, o zi frumoasa
SIMI MISI mi-am luat o bustiera, dar nu medicinala, una normala, dar mai maricica ca sa nu ajunga banda elastica de jos la cicatrici, si e ok, o port doar la munca ca sa nu-mi inghete sanii:) pup
giulia greece ai pm :D
lela, welcome back. am crezut ca te saturasei de intrigile d aici si ai fugit :P
va pup pe toate :*
lela, welcome back. am crezut ca te saturasei de intrigile d aici si ai fugit :P
va pup pe toate :*
Mai fetelor, eu incerc sa pun poza dar nu reusesc, mi se inchide acea pagina si nu se salveaza nimic. Cum pot micsora poza? Multumesc.
PS Sunt bine, azi reincep serviciul. Pup all. :)
PS Sunt bine, azi reincep serviciul. Pup all. :)
Am reusit sa pun poza. Este facuta la 3 zile.
Mirelaiulia, scuze, acum am vazut mesajul. Oferta am primit-o de la Ofertadelux.ro
hey nymph...am primit un mail ca am un comment la albumul de pe site-ul tau...da habar n-am unde sa ma duc sa citesc?any clues?
buna georgia77!si eu am fost operata tot pe 21 noiembrie, la cluj, la dr argentina vidrascu.
nu am avut dureri, insa nu pot sa fac mai nimik singura, ma tine, nu pot misca foarte mult bratele.bn dr mi-a zis k o sa dureze cam o sapt pana sa-mi revin...
tu cum esti dupa operatie?cum te simti?
nu am avut dureri, insa nu pot sa fac mai nimik singura, ma tine, nu pot misca foarte mult bratele.bn dr mi-a zis k o sa dureze cam o sapt pana sa-mi revin...
tu cum esti dupa operatie?cum te simti?
Ktza..ms mult :*
Georgia..ma bucur ca te simti asa bine :*..arata f. bine sanii, chiar sunt frumosi la asa putin timp dupa operatie.
Georgia..ma bucur ca te simti asa bine :*..arata f. bine sanii, chiar sunt frumosi la asa putin timp dupa operatie.
Eu am comentat! :D La poza cu acea camasa in carouri.
hehehe...acum am fazut...merci mult!!!!!chiar fetelor cereti de la nymp. indicatii si cele care vor faceti album acolo, este f. usor, si va spune una care nu le are deloc cu sofisticatenii pe net!puteti pune multe poze si se vede clar evolutia de dupa interventie!
sabry cat de costa a doua interventie, si de ce ai ales sa pui rotund?
kisses
sabry cat de costa a doua interventie, si de ce ai ales sa pui rotund?
kisses
Andrada.V, ma bucur pentru tine ca ai scapat!
Si eu am programare pe 1 decembrie la dr. Argentina Vidrascu la operatie si te-as ruga sa-mi impartasesti cate ceva din experienta ta: daca esti multumita de operatie, de marime, de d-na dr. si daca acuma dupa 5 zile poti sa-ti reiei activitatea de dinainte.
Si eu am programare pe 1 decembrie la dr. Argentina Vidrascu la operatie si te-as ruga sa-mi impartasesti cate ceva din experienta ta: daca esti multumita de operatie, de marime, de d-na dr. si daca acuma dupa 5 zile poti sa-ti reiei activitatea de dinainte.
georgia wooow arata f bine la 3zile...ai mei erau "monstruleti" asa le zicea sotul meu:))) erau umflate pana in gat iar mameloanele nici gand sa se intareasca cum sunt ale tale...la mn 2 sapt au aratat ca niste ochi bulbucati:))) felicitari!!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 22Sani mici... Ce metode de marire exista (exclus implantul mamar)?
- 7Papilom intraductal
- 8cresterea sanilor
- 7sensibilitatea sanilor... oare este vb de o sarcina ascunsa?
- 10dureri de sani - lateral
- 0Implant iesit
- 1glanda mamara accesorie - in interiorul sanului?
- 12Implanturi mamare
- 1umflaturi in zona mameloanelor
- 63Micsorare de sani
- 8Vreau mai multe detalii despre implantul mamar, ajutor!
- 4implant mamar
- 0Dureri dupa operatia de implant mamar
- 1Lifting si implant cu silicon- recomandare aproape de orasul Braila?
- 6Implant sani
Mai multe informații despre: Sanii Chirurgia estetica Estetica sanilor Marirea sanilor Implanturile mamare mastopexia proteza de san sani tuberosi
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: