Implant silicon sani

96566 comentarii 1 2 ..... 632633634 ..... 3218 3219 Înainte ›
0
08-12-2011, ora 14:49
diana gabriela
Nu este medic/terapeut
diana gabriela
vladescuelena felicitari pentru atitudinea ta si pentru rezultat, important este ca tu sa fi multumita pentru ca tu sti cel mai bine ce suferinte aveai inainte. Nici la mine nu a vrut copilul sa suga din ambii sani si situatia era groaznica inainte de operatie iar acum bineinteles ca nu-s atat de perfecti ca la alte fete care nu au trecut peste o sarcina dar eu sant foarte multumita de tot, pentru ca nu am uitat cum aratau inainte.Singura problema care o vad in poza este pozitionarea sfarcului la sanul drept, diferenta la care nici eu nu as opta pentru o operatie in plus. Felicitari si numai bine.
0
08-12-2011, ora 15:05
ice_girl
Nu este medic/terapeut
ice_girl
Bya Bby, si eu am avut aceeasi problema, am vomat si am avut stari de grata cateva zile+ca nu am putut sa mananc nimic, doar cate o banana sau un fruct, nu iti face griji, mie mi-a spus ca nu am eliminat anestezia si de aceea am aceste probleme, mai ales ca nu prea beau lichide.
De la a doua interventie, am inceput sa am dureri, mai ales noaptea, desi a trecut o saptamana si jumatate...sper sa nu mai apara probleme.Va pup :*
0
08-12-2011, ora 15:54
vladescuelena
Nu este medic/terapeut
vladescuelena
multumesc mult diana de raspuns.Prin cate stari de nervi si frustrare am trecut acum chiar incep sa vad soarele cat de cat.
0
08-12-2011, ora 16:29
ByaBby
Nu este medic/terapeut
ByaBby
Baby_doll mersi pt raspuns, vad ca nu sunt eu cea mai ghinionista, eu am inceput sa mananc cate putin, nici eu nu prea beau lichide.Azi e a 4 zi si am dureri, de fapt de ieri au inceput durerile, probabil a trcut efectul calmantelor administrate la clinica.Sper sa nu dureze mai mult de o saptamana, ca nici calmante nu pot lua prea multe fiindca imi produc greata.
0
08-12-2011, ora 16:31
ByaBby
Nu este medic/terapeut
ByaBby
Valdescuelena sincer sanii tai au evoluat mult in bine, tu esti dovada ca chair se poate, te apreciez pentru gandirea pozitiva pe care ai avut-o mereu.
0
08-12-2011, ora 16:53
Nymphettamine
Nu este medic/terapeut
Nymphettamine
Vladescuelena, intr-adevar se vede diferenta de pozitionre a sfarcului dar daca operatia implica o taietura in plus nici eu nu as opta pentru ea. Pana una alta nu ai ptoza de nu stiu ce grad si nu cred ca are sens sa-ti repozitionezi sfarcul. Daca pe tine nu te deranjeaza atunci eu nu cred ca e necesara o reinterventie. Prin sutien se vad bine si nu cred ca o sa iesi tu pe-afara cu sfarcurile in vant ca sa se vada ca nu-s egale. Mie personal mi-e rusine fara sutien.

ByaBby, durerile scad in intensitate in fiecare zi. La mine au tinut cam 9 zile, apoi aveam dureri doar cateva secunde cat ma ridicam si ma puneam in pat si evident, daca ridicam mainile prea mult si prea brusc, etc.
0
08-12-2011, ora 16:54
vladescuelena
Nu este medic/terapeut
vladescuelena
Ai dreptate ByaBby, chiar sunt dovada ca se poate.Imi aduc aminte ca tot intrebam pe forum daca a mai patit vreo fata sa ramana cu un san mai sus si unu mai jos, si nu prea erau cazuri.Asa de mult m-am amagit atunci incat mi-am zis ca, e clar, nu au cum sa se schimbe.Nu imi vine sa cred cat s-au schimbat.Dupa operatie era diferenta de aproape 3 cm intre sani ( ma refer ca dreptul era mai sus cu 3 cm fata de stangu), iar acum diferenta e mai mica de 1 cm.Sper sa se mai modifice pana la 6 luni ca sa nu ma deschid iar.
0
08-12-2011, ora 18:03
RebeccaDubai
Nu este medic/terapeut
RebeccaDubai
vladescuelena nu-mi vine sa cred cat de mult s-au schimbat mai ales in bine ai sa vezi cu timpu cat de frumos se vor aseza.eu am urmarit cazul tau si stiu cum erau din primele zile iar acum nu imi vine sa cred cat de bine s-au asezat desi intradevar exista o asimetrie a sfarcurilor insa oricum schimbarea e majora!te puuup!
as dori sa intreb inca o data veteranele dak dupa 6 luni se mai aseaza sanii in sensul ca vor fi mai moi si vor mai cobori un pic!
va multumesc!
va pup pe toate!
0
08-12-2011, ora 18:26
RebeccaDubai
Nu este medic/terapeut
RebeccaDubai
hihi poza aproape 7 luni :D
sunt cam suparata ca nu imi mai coboara deloc mi se par prea sus :( si sunt destul de duri la atingere probabil din cauza coezivitatii gelului !
ce parere aveti? :)
0
08-12-2011, ora 18:42
vladescuelena
Nu este medic/terapeut
vladescuelena
Sincer Corina, chiar vorbeam acum la telefon cu Miky si spuneam amandoua ce sani frumosi ai.Sunt superbi, lasa-i asa, sa nu mai coboare.In ceea ce priveste duritatea lor depinde cum aveai sanii inainte.Daca aveai si tu material, glanda, piele, cu siguranta se vor face mai moi, dar daca ai plecat de la 0 gandeste-te ca tot sanul tau e formay acum din piele si implant, deci clar nu se mai inmoaie.Oricum felicitari pentru sani, sunt foarte frumosi
0
08-12-2011, ora 19:10
Nymphettamine
Nu este medic/terapeut
Nymphettamine
Si mie imi plac sanii tai, Corina! :) De ce spui ca sunt prea sus? Mie nu mi se paredin poza asta.
0
08-12-2011, ora 20:01
RebeccaDubai
Nu este medic/terapeut
RebeccaDubai
Sarumana fetelor pentru complimente! adevarul este ca eu am plecat de la cupa A si in partea din fata si sus se simt mult mai moi insa in partea de jos si pe laterale se simt un pic mai duri!
As vrea sa imi mai coboare un pic sunt prea sus sincer si in bluze cu decolteu eu in nu mai port sutiene :))) am doar 2 complet din dantela si atat doar ca la decolteuri par ca am sutien cu push-up de stau asa sus :))) daca ar mai cobori cam 5 centimeri as fi cea mai fericita desi nu cred ca se va intampla asta!
va pup fetelor!
0
08-12-2011, ora 21:27
simi_misi
Nu este medic/terapeut
simi_misi
Buna fetele!!!
CorinaInna felicitari.sanii tai arata super.sunt deacord cu fetele knd zic k sunt f frumoshi...shi nici eu nu-i vad sus..arata chiar f bn.poop
VladescuElena felicitari shi tzie.eshti f curoajoasa shi optimista.sanii tai arata mai bn shi evolueaza frumos.itzi doresc sa o tzi-i tot asha shi sa fi la fel in continuare.
am facut shi eu 3 luni ieri...:P poate va pun o pozik noua
Va pooop p toate
0
08-12-2011, ora 21:36
iri-nico
Nu este medic/terapeut
iri-nico
Buna seara fetelor!
Vladescuelena, te felicit si eu pentru atitudinea ta si mai ales pt ca tu, constientizand problemele de la care ai plecat ai ales varianta cea mai potrivita tie.Asa cum spuneau si diana gabriela si Nymhettamine, doar pentru a repozitiona un mamelon, nici eu n-as fi optat pentru alte taieturi, cum de altfel nu am facut-o desi am avut aceeasi problema si aceeasi recomandare:)Important este ca acum ai sani consistenti, si te simti bine in pielea ta, iti vin bine hainele si sotul tau este multumit:).
CorinaInna, nu-ti mai face probleme ca au tot timpul sa mai coboare putin cand vei face un copil...bine ca au de unde sa coboare:)Pielea se va mai intinde pe timpul sarcinii si tesuturile se vor mai inmuia.Ai tonusul pielii foarte ridicat, de aceea se inmoaie mai greu si pe portiuni, dar in decurs de un an vor deveni mai moi in intregime.Oricum ca aspect sunt superbi, n-ai de ce sea-ti faci probleme.
Tinker Bell si Freedoom, refacere usoara si va asteptam cat mai repede cu detalii si poze.
O seara buna tuturor! Poop!:)
0
08-12-2011, ora 22:19
amysor
Nu este medic/terapeut
amysor
buna fetele, v am urmarit activitatea chiar daca nu am postat, am pus poza noua la o luna si o saptamna.
azi am probat sutiene si hainute, sunt f incantata.
va pup:)
0
09-12-2011, ora 09:25
LadyinRed
Nu este medic/terapeut
LadyinRed
Hei, VladescuElena, sanii s-au conturat foarte frumos, nu cred ca necesita o noua interventie:)
Am adaugat si eu fotografie, sanii la 4 luni si jumatate:).
0
09-12-2011, ora 09:58
Tinker bell
Nu este medic/terapeut
Tinker bell
buna dimineata fetitelor, ieri la ora 13;30 am fost in operatie, a durat cam o ora si putin, acum 2 ore, la ora 8 dimineata m-a externat si deja imi beau cafeluta la starbucks:))ma doare, dar daca nu ma fortez nu e prea dureros!nici macar 24 de ore nu am de cand m-am operat!trebuia sa imi puna 350 rotund si l-am rugat sa imi puna cat incape, asa ca mi-a pus 425 cc, rotunde, high profile, coezivitate 1, proiectie 5.2 sau 5.3 nu mai stiu exact, dureri mai mare au fost azinoapte, a fost o noapte foarte grea, probabil ca si in noapte aceasta ma va durea!nici nu vreau sa stau la pat ca imi va fii mai greu, nici nu ma fortez prea tare, dar nici nu stau ca si cum as fii bolnava!imi folosesc mainle cat pot, si mi-a spus sa nu ridic mainile deasupra capului!am o banda adeziva peste ei, pe care o va taia sotul meu luni si apoi ma voi duce la controlul de o saptamana!va multumesc la toate pentru urari si mai ales pentru sustinere si sunt fericita ca am gasit acest site ca altfel ma duceam cu ochii inchisi la oricine!
simi_misi, Miky_80, Nymphettamine, ByaBby, serena26, si iri-nico, va multumesc pentru sfaturi!pupicei multi, voi pune si poze probabil luni cand imi voi taia banda !va pupacesc pe toate frumoasele, nu imi vine sa cred ca am facut-o!
0
09-12-2011, ora 10:14
Nymphettamine
Nu este medic/terapeut
Nymphettamine
Buna dimineata!
Lady in red: Happy 4 months! :)
Tinker Bell, felicitari. O sa vezi ce mari vor parea sanii taI! Sa-i porti sanatoasa!
0
09-12-2011, ora 10:28
vladescuelena
Nu este medic/terapeut
vladescuelena
Multumesc tuturor pt raspuns si pentru incurajari.Diseara sa stiti ca s-a stabilit intalnire, pentru cine mai vrea sa vina.Va pup
0
09-12-2011, ora 11:24
Nymphettamine
Nu este medic/terapeut
Nymphettamine
Unde anume?
0
09-12-2011, ora 11:26
cris.levarda83
Nu este medic/terapeut
cris.levarda83
Tinker Bell felicitari!! Sa-i porti sanatoasa, si asteptam poza..
0
09-12-2011, ora 11:32
ByaBby
Nu este medic/terapeut
ByaBby
Sa-i stapanesti sanatoasa Tinker bell, sunt convinsa ca or sa arate super.Nici pe mine nu m-au durut cat am stat la clinica, probabil datorita morfinei administrate, acasa ma dor mai rau, dar evit pe cat de mult pot sa iau calmante, mi se face greata de la pastile.
Ahhh ce chef de iesit as avea si eu, dupa atata stat in casa, nu mai pot de plictiseala.Sper sa mai organizati intalniri si in saptamanile viitoare.Pupici!
0
09-12-2011, ora 11:39
cris.levarda83
Nu este medic/terapeut
cris.levarda83
Vin si eu la intalnirea...Abia astept!!
0
09-12-2011, ora 14:11
LadyinRed
Nu este medic/terapeut
LadyinRed
Imi pare rau nici eu nu pot sa ajung saptamana asta am o intalnire stabilita.
Merci Nymphette:*!
0
09-12-2011, ora 15:03
simi_misi
Nu este medic/terapeut
simi_misi
Buna fetele!!!
TinkerBell felicitari ai optat pt kt mai mare shi sunt sigura k ai sa fi super multzumita.bv.bucurate d ei.te ashteptam cu pozici knd potzi tu.
Amysor poza e km d la departare.dar se vad frumoshi.Felicitari shi bucurate d noua garderoba.
Cris.Levarda83 imi place mult pozik ta.
v-am pooopat
0
09-12-2011, ora 16:38
karinakaia
Nu este medic/terapeut
karinakaia
tinker bell sa ii stapanescti sanatoasa !!! Super ca ti-ai pus cat a intrat !!! De-abia astept sa vad poze :) Sa completezi datele la profil..:) Lasa ca durerile trec iar rezultatul ramane f.f.frumos !
0
09-12-2011, ora 17:37
ByaBby
Nu este medic/terapeut
ByaBby
Fetelor la cat timp se incepe masajul, ma adresez celor cu implante rotunde...
0
09-12-2011, ora 17:45
vladescuelena
Nu este medic/terapeut
vladescuelena
eu am inceput masajul dupa ce mi-a scos firele, deci la 2 saptamani
0
09-12-2011, ora 17:45
cris.levarda83
Nu este medic/terapeut
cris.levarda83
Mersi la fel Simi!

BYA mie mi-a recomndat medicul de la 2 saptamani.
0
09-12-2011, ora 17:47
ByaBby
Nu este medic/terapeut
ByaBby
Mersi frumos pt.raspunsuri fetelor, va pup!
Adaugă un comentariu / răspuns
96566 comentarii 1 2 ..... 632633634 ..... 3218 3219 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sânii
  • Auto-examinarea sânilor
  • Chirurgie estetica
  • Beneficiile chirurgiei estetice
  • Riscurile chirurgiei estetice
  • Tehnici utilizate in chirurgia estetica
  • Chirurgia estetica minim invaziva
  • Chirurgie plastica
  • Chirurgia plastică - PRO și CONTRA
  •