Implant silicon sani

96566 comentarii 1 2 ..... 642643644 ..... 3218 3219 Înainte ›
0
03-01-2012, ora 15:19
Horhelutz
Nu este medic/terapeut
Horhelutz
Georgia77,

nici nu-ti dai seama cat mai au de asezat. ai mei la 4 luni si tot ii simt mai moi decat acum 2 sapt si observ ca se aseaza.

sunt superbi ai tai, iar rezultatul final sun sigura ca va fi peste asteptari.
0
03-01-2012, ora 22:11
Tinker bell
Nu este medic/terapeut
Tinker bell
La multi ani la toate fetele frumoase si mult mult noroc in 2012!imi pare rau ca nu am mai intrat de mult, dar am avut nunta si au fost o gramada de pregatiri de facut, dar acum sunt o femeie maritata si am mai mult timp liber:))))))))))))))am abia 3 saptamani de la operatie, la nunta am stat 20 si ceva de ore fara bustiera si nu am avut nici o problema, doar la taieturi m-a usturat f tare, pina mi-am pus acolo leocoplast si s-a rezolvat problema!asa ca totul a decurs normal!voi pune o pozica cat mai repede!
ByaBby, f frumosi sanii tai!
Georgia77, si tu ai un rezultat frumos, si cum se spune :cu rabdarea treci marea!
pupici la toate fetele!
0
03-01-2012, ora 22:40
Geo Alina
Nu este medic/terapeut
Geo Alina
Horhelutz, ma bucur sa te "revad" :)) Multumesc pt apreciere, stii ca sanii tai mi-au placut tare mult (cred ca erau la 2 luni pozele tale, parca?) si sper ca se aseamana ai mei cu ai tai. Au fost facuti de aceeasi mana doar. :)))) Rabdare am, mie imi plac si asa, in stadiu intermediar, chiar ii spuneam dlui dr la controlul de o luna ca si daca raman asa mie tot imi plac, mai bombati in partea de sus...eu stiu de la ce am plecat (adica aproape zero) si mi se par minunati acum :))))))))

Tinker Bell, sa ai o casnicie minunata, sa fiti fericiti! Asteptam pozica!
Pup toate fetele.
0
04-01-2012, ora 09:48
ximonik
Nu este medic/terapeut
ximonik
Buna fetelor ! Intentionez sa ma operez peste o luna - doua, si nu stiu ce doctor sa aleg, imi puteti face niste recomandari? Alenoi74 ai niste sani superbi, unde te-ai operat si cat te-a costat? Multumesc
0
04-01-2012, ora 11:00
missy24
Nu este medic/terapeut
missy24
Buna ramyflavi, ti-am scris pm cu unele detalii. Poti vedea mesajele daca te duci la modificati profilul atunci cand te loghezi si apoi la mesaje noi.
Operatia m-a costat 2.500 Euro cu spitalizare, bustiera si medicamente pentru sapatamana de dupa operatie, care au fost mai mult decat suficiente, nu a mai fost nevoie sa imi cumpar altele. Analizele le-am facut separat si au costat undeva la 150 lei cu tot cu radiografie la torace. Consultatia la oricare dintre doctori este 50 lei. Dureri am avut in prima saptamana, dar le tineam sub control cu medicamente. Nu m-am putut ridica singura din pat cam 5 zile, dupa care cu putin efort am reusit singura. Capetele firelor de la operatie mi le-a scos la o sapatamana, iar de la 3 sapatamani am inceput masajul pt ca am implant rotund.
Eu aveam 26 de ani jumate cand am facut operatia, adica acum 2 luni jumate. Nu am copii, dar implantul fiind submuscular, nu afecteaza alaptatul in viitor.
Daca te mai pot ajuta cu ceva info, scrie-mi. Primul pas este sa-ti faci programare la consultatie.eu am avut emotii mai mari la consultatie decat in ziua operatiei.
0
04-01-2012, ora 12:41
miruna85
Nu este medic/terapeut
miruna85
La Multi Ani tuturor fetelor!
Tinker bell sa fie intr-un ceas bun si felicitari.
Ximonik da click pe poza fetelor care-ti plac si primesti toate datele despre ele, doctor, implant marimi etc.
Bafta in cautarea doctorului eu te sfatuiesc sa mergi la mai multi la consultatie.
Georgia sanii se vor mai modifica in timp asa ca ai rabdare si incredere in medicul tau!
O zi frumoasa tuturor si un an 2012 cat mai bun!
0
04-01-2012, ora 14:14
ByaBby
Nu este medic/terapeut
ByaBby
Felicitari Tinker bell si casa de piatra!!
Sanii mei parca se micsoreaza pe zi ce trece, dar devin si mai moi, stiu ca trebuie sa am rabdare, am doar o luna de la operatie, dar abia astept sa se aseze frumos in sutiene.Sper sa nu se micsoreze mai mult, am implant de 400, dar zici ca nu am mai mult de 300cc.
Pupici la toate fetele!
0
04-01-2012, ora 14:49
vladescuelena
Nu este medic/terapeut
vladescuelena
Buna fetele si La Multi Ani si din partea mea.La mine nu s-a mai modificat absolut nimic, m-am impacat cu ideea ca acesta este rezultatul meu final, ca atat s-a putut face pe "materialul" meu si gata ca daca ma apuc iar de vaicareli o iau razna.
0
04-01-2012, ora 15:02
vladescuelena
Nu este medic/terapeut
vladescuelena
Horhelutz ai PM
0
04-01-2012, ora 15:46
Tinker bell
Nu este medic/terapeut
Tinker bell
Multumesc la toate fetitele, am reusit sa pun si eu o pozica, nu prea reusita, un pic mai stramba, dar eram singurica acasa si nu avea cine sa imi faca pozica!inca e dvreme sa vad ceva scimbari, dar simt ca pe zii ce trece se mai inmoaie, ceea ce e bine, probleme nu am avut deloc, sunt super multumita de tot, s-au mai micsorat, de fapt s-au desumflat, dar nu f tare, sunt exact marimea care mi-o doream!va doresc mult succes celor care urmeaza sa faca aceasta operatie!pupici
0
04-01-2012, ora 17:04
ramyflavi
Nu este medic/terapeut
ramyflavi
buna fetelor
missy24
abia astept sa ma operez
dar sunt in spania de moment, asa ca nici macar nu pot sa-mi fac o programare
am 33 de ani si am 2 capii
oricum trebuie sa astept sa treaca 6 luni dupa ce l-am alaptat pe cel mic
eu in septembrie 2011 am fost in romania si am sunat la cele 3 clinici care fac implant in is si toti mi-au zis ca trebuie sa astept cel putin 6 luni pana cand sanii isi revin
deci mai am de asteptat
sunt decisa sa ma operez
multumesc de informatii
te pup
pa
0
04-01-2012, ora 17:17
ramyflavi
Nu este medic/terapeut
ramyflavi
buna fetelor
pt. missy24
dupa ce te-ai operat, doctorul a urmarit evolutia ta, ai fost la el si iti schimba pansamentul?
cat timp ai stat internata?
masajul ti-l faci singura sau trebuie sa mergi la un salon specializat?
eu sunt din botosani, de asta te intreb, sa vad cat am nevoie sa stau la iasi ca am copii care sunt dependenti de mine
vreau sa ma informez cu toate sa pot sa-mi oprganizez bine lucrurile si totul sa iasa bine
te-am zapacit cu atatea intrebari
multumesc mult pentru tot
si mai vorbim
te pup
0
04-01-2012, ora 18:03
Lela_Blue
Nu este medic/terapeut
Lela_Blue
hello girls,

la multi ani si un an plin de sanatate si numai bucurii va doresc!!!!

o intrebare pt. fetele operate periareolar!la cat timp ati facut solar fara sutien?ati dai cu ceva creme speciale pe cicatrice?adica se poate face solar fara sutien, la aproape 9 luni de la operatie?mie calota imi spusese vara asta (2011) faci cu sutien neaparat, acum oare pot fara sutien, dar la solar?
pls astept rasp. cine poate ajuta!!!

kisses 4 all!!!!!!
0
04-01-2012, ora 18:14
ByaBby
Nu este medic/terapeut
ByaBby
Tinker foarte frumos s-au asezat sanii tai, or sa arate super.Zilele astea revin si eu cu poza noua la 1 luna.
0
04-01-2012, ora 23:07
Tinker bell
Nu este medic/terapeut
Tinker bell
ByaBby, multumesc mult, si ai tai arata f bine, sa stii!abia astept sa vad pozica noua!super!pupicei
0
05-01-2012, ora 00:08
missy24
Nu este medic/terapeut
missy24
Buna ramyflavi,
cel putin dr Popa este super dragut. De la consultatie incolo nici nu am mai vorbit cu asistentele, il sunam direct pe el pt ca iti da numarul lui. Am mers la el la o sapatamana dupa cum iti spuneam sa imi scot capetele de fire, pe urma l-am sunat ca ma speriasem de niste dureri ca niste intepaturi la cicatrici si apoi am mai fost la 3 saptamani ca sa imi arate cum se face masajul, pe care mi-l fac eu in fiecare zi cate 3 minute. Masajul este obligatoriu pana la 3 luni, dar este recomandat toata viata. Multa bafta!
0
05-01-2012, ora 08:50
miruna85
Nu este medic/terapeut
miruna85
Lela eu stiu ca sase luni nu ai voie sa expui cicatricile la soare sau solar si dupa aceea pana la un an doar cu crema factor de protectie 50 plus.
O zi buna tuturor!
0
05-01-2012, ora 09:51
vanillla
Nu este medic/terapeut
vanillla
Buna fetelor! Am nevoie de un sfat, de la "veterane" :). Am fost zilele astea la control, pt a-mi pune implante. La doctorul Totir si la Cristina Brezeanu. Mie personal mi-a placut mai mult de doctorul Totir, ca om, cum am imteractionat, ca si doctor. Problema mea e urmatorea, el mi-a recomandat slicoane rotunde high profile, ea mi-a recomandat anatomic high profile. Daca ma intrebati pe mine, eu vreau rotunde, dar ea zice ca mai bine ies cu anatomice, el ca mai bine ies cu routnde..cum ma pot decide eu..incotro..ce e mai potrivit ptr mine, anatomic sau rotund? Voi ati ales..sau ati mers pe recomandarea doctorului? Au pareri diferite..nu numai la model ci si ca volum si ca tehnica..off nu ma pot decide..as merge la doctorul Totir totusi..dar cum stiu eu ce e mai bine ptr mine, , voi cum v-ati decis?
0
05-01-2012, ora 10:45
alenoi74
Nu este medic/terapeut
alenoi74
neata fetele
ximonik ai pm
0
05-01-2012, ora 11:20
Lela_Blue
Nu este medic/terapeut
Lela_Blue
hello girls!
many thanks Miruna!
vanilla, parerea mea, as merge pe mana dr. Totir!repet just my opinion!!!!oricum multa bafta in alegerea ta, si rezultatul dorit!!!!
o zi superba tuturor!!!!!!!

sabry, papusa sper ca nu ne-ai uitat, abia astept sa vad pozeeee!!!!!!
kisses
0
05-01-2012, ora 11:47
Tinker bell
Nu este medic/terapeut
Tinker bell
Buna dimineata fetitelor, sa aveti o zii frumi ca si voi!Vanilla, eu am fost la 4 doctori inainte sa il aleg pe totir, n il laud ca este doctorul meu, dar este un super om in primul rand si eu m-am stresat f mult inainte de operatie ca nu stiam pe cine sa aleg, stiu cum e, nu puteam dormii noaptea!acum depinde de tine, ce vrei, eu am vrut rotunde pentru ca doctorul mi-a explicat avantaje si dezavantaje, daca vrei un decolteu mai apetisant, iti recomand rotunde, daca vrei ceva mai natural, poti alege anatomice!eu am vrut sa scap de push-up, de aceea am ales rotunde, se vede foarte frumos la decolteu, am inteles ca la rotunde trebuie rabadare, sa stii ca nu arata f nenatural, nu te gandii ca arata ca 2 mingii.eu sunt super multumita!iti doresc mult succes si sa iei decizia cea mai buna pt tine!aaaaaaaaaaaaa, mie una mi-au placut rezultatele dr.brezeanu, dar sincer nu ma vedeam cu tuburile de dren dupa mine, imi era groaza de ele, dupa cate am inteles dansa pune chiar daca e nevoie sau nu, poate vorbesc aiurea si ma insel!la alti doctori m-i s-a explicat ca aceste tuburi au si ele rolul lor, dar numai daca pacienta sangereaza f mult, da atunci se pun!te pupic
0
05-01-2012, ora 12:07
vanillla
Nu este medic/terapeut
vanillla
Mersi Lela. Da Tinker, stii cum stau cu mana pe telefon, sa l sun, sa nu l sun, sa ma programez pe saptamana viitoare. Stau ca pe ace. Nu mai am rabdare. Cred ca imi iau inima in dinti si am sa-l sun. Asa e, Cristina Brezeanu pune tuburi de drenaj. Are rezultate frumoase ce-i drept, dar eu nu vreau anatomice..La cine ai mai mers in afara de doctorul Totir? Si cum de l-ai ales pe el? Multumesc de raspunsul prompt. Sunt stresata.
0
05-01-2012, ora 12:15
Miky_80
Nu este medic/terapeut
Miky_80
salut fetelor, va pup si la multi ani!
felicitari fetelor care s au operat curand si multa bafta celor ce vor urma:)) si ca un sfat pt ele: consultati multi doctori inainte de a va opri la unul, documentativa mult, si expicati exact ce va doriti. nu faceti rabat la calitate!

cine imi recomanda si mie un salon de tatuaje sau un artist bun. nu vreau ceva foarte sofisticat dar vreau sa iasa bine si sa fie safe. am cautat pe net, dar fara recomandari e complicat. au ei acolo un portofoliu, dar e relativ...
0
05-01-2012, ora 12:22
vanillla
Nu este medic/terapeut
vanillla
Gata, m-am programat! La doctor Totir, marti! Ce emotii, Dumnezeule...
0
05-01-2012, ora 12:29
Tinker bell
Nu este medic/terapeut
Tinker bell
Vanilla, suuuupper, nu iti va parea rau, o sa vezi!!!!f buna alegere!este super ca doctor, asa cum am spus si ca om!sa nu iti fie frica, o sa fie bine!pupicei
Miky_80, eu am 3 tatuaje, unul din ele l-am facut in Bucuresti, nu mai stiu numele, dar este prin zona 1mai!pe partea cu piata, nu mai stiu exact!sunt profi acolo!pupici
0
05-01-2012, ora 14:34
Emili24
Nu este medic/terapeut
Emili24
La multi ani fetelor! Am implinit si eu 3 saptamani luni:)va poop!
0
05-01-2012, ora 15:38
Miky_80
Nu este medic/terapeut
Miky_80
ms mult Tinker bell. asta este unul dintre saloanele la care ma gandeam si eu. FASHION TATTOO se numeste.
mi e greu sa iau o decizie.hmmmm.
ce tatuaje ai, si unde?
0
05-01-2012, ora 16:21
prity
Nu este medic/terapeut
prity
salutare si LA MULTI ANI!!!!!ce mai faceti ?cum ati petrecut sarbatorile?va pop pe toate si felicitari noilor rezultate.:*:*:*
0
05-01-2012, ora 20:28
ByaBby
Nu este medic/terapeut
ByaBby
Am pus si eu poza noua la 1 luna!!!Astept pareri, va pup:*:*:*
0
05-01-2012, ora 21:07
rahmina
Nu este medic/terapeut
rahmina
va pup fetelor si La multi ani, un an nou mai bun si mai frumos! Scuze ca nu am mai intrat de 2 luni aproape dar am fost fff ocupata cu serviciul, nu am avut timp de nimic.

Mi-am luat concediu 2 sapt ptr ca marti ma operez, la dr Nae si...chiar acum am vazut la tv pe protv la stiri despre scandalul cu silicoanele facute in franta, sunt socata ca au aratat poza cu cutia implantelor MENTOR, cele care urmeaza sa le pun, si nu pot sa cred ca sunt facute cu silicon industrial!!! Dr meu e plecat din tara si nu raspunde la tel si sunt f ingrijorata, nu stiu ce sa fac si unde sa ma documentez, nu vreau sa fac vreo greseala care sa ma coste chiar viata sau sa fiu nevoita sa le scot ca sunt industriale...etc o groaza de complicatii. Va rog mult sa-mi spuneti daca stiti ceva de Mentor, la ei pe site clar nu scrie asa ceva...dar nu ma pot baza pe asta, nu inteleg de ce le-au aratat la tv numai pe astea!
Adaugă un comentariu / răspuns
96566 comentarii 1 2 ..... 642643644 ..... 3218 3219 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Ați trecut printr-o operație? Ajutați alți pacienți oferind o recomandare chirurgului care v-a operat.
Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sânii
  • Auto-examinarea sânilor
  • Chirurgie estetica
  • Beneficiile chirurgiei estetice
  • Riscurile chirurgiei estetice
  • Tehnici utilizate in chirurgia estetica
  • Chirurgia estetica minim invaziva
  • Chirurgie plastica
  • Chirurgia plastică - PRO și CONTRA
  •