Implant silicon sani

96566 comentarii 1 2 ..... 648649650 ..... 3218 3219 Înainte ›
0
11-01-2012, ora 21:45
ramyflavi
Nu este medic/terapeut
ramyflavi
buna theuta
poti, te rog sa-mi zici cat te-a costat implantul pe tine?
inteleg ca ai folosit metoda cu laserul, nu?
eu nu sunt interesata de ridicarea sanilor, doar de implant cu silicon.
poti sa-mi zici cat cc ai pus?
multumesc
0
11-01-2012, ora 21:50
ramyflavi
Nu este medic/terapeut
ramyflavi
buna theuta
am vazut pretul, ca au mai fost persoane care erau interesate
ma scuzi ca am repetat intrebarea
poti sa-mi zici, te rog, clinica unde opereaza dr. dobos?
e din bucuresti?
multumesc
0
11-01-2012, ora 22:21
Theuta
Nu este medic/terapeut
Theuta
La bucuresti operează La centru medical focus...eu Mam operat La Galaţi La clinica Hyperion...implantul Ma ajuns 3000 euro cu totul inclus...mentor anatomic..225gr..mi am pus...nu pot sa pun poze ca vb de pe telefon..
0
11-01-2012, ora 22:45
vanillla
Nu este medic/terapeut
vanillla
Da Ramy, sunt din Is. Nu ai unde sa te operezi in Is, din pacate. Am pus 400cc. Nu sunt imensi. Mergea si 425. Dar nu poti pleca din B imediat. Eu abia ma misc, sunt un robotel. Nici ap nu poti sa ti inchiriezi singura sau sa stai singura oriunde. Tb sa ai pe cineva langa tine. Am sa pun poze, momentan simt ca explodez.
0
11-01-2012, ora 22:58
dany_g
Nu este medic/terapeut
dany_g
buna seara as dori sa imi recomandatii si mie un medic bun din bucurestii, vreau sa imi fac si rinoplatie si marire..ast rasp voastre...va multumesxc
0
11-01-2012, ora 23:00
vanillla
Nu este medic/terapeut
vanillla
Multumesc Tinker. Draguta ca intotdeauna! Pup si bafta cu viitoarea "achizitie" :)
0
11-01-2012, ora 23:52
deeamax
Nu este medic/terapeut
deeamax
Vanilla felicitari si recuperare usoara. dany eu iti recomand clinica carezone
0
12-01-2012, ora 00:12
Tinker bell
Nu este medic/terapeut
Tinker bell
Vanilla, recuperare usoara!as vrea sa fie noua achizitia, dar trebuia sa fie de acum 8 luni, asta e, acum trebuie refacuta rinoplastia, de fapt eliminat acel granulom, si acum cu anestezie locala, mi-am luat ipod-ul cu mine ca nu as vrea sa aud ce se intampla:((...se mai intimpla si necazuri, cand m-am apucat de facut operatia, stiam ca sunt si dezavantaje si uite ca asa e...!o sa fie bine, parca nu mi-a fost asa frica prima oara, ca nu stiam ce ma asteapta.acum tremura planetarele..:)))asta e, ori acum, ori mai tirziu, tot aia e, asa ca mai bine acum sa nu mai stau cu el asa!pupici la toate fetele si vrobim in cateva zile cand vin de la Cluj.
0
12-01-2012, ora 00:31
ramyflavi
Nu este medic/terapeut
ramyflavi
buna theuta
multumesc de raspunsuri
la galati sunt conditii bune la clinica?
tu ai fost multumita?
durerile cum au fost¿
despre doctor si despre restul personalului ce-mi poti zice?
vreau sa ma operez, dar ma tem de durere.
am 33 de ani si am 2 copii pe care i-am nascut natural, fara epidural, si mi-am propus sa nu mai suport durere fizica de nici un fel, dar se pare ca dorinta de a arata bine o sa ma faca sa mai sufar o data. e nasol, dar merita.de asta te intreb despre durerile pe care le-ai avut.eu sunt din is, asa ca o sa aleg clinica cea mai buna, o fi la bucuresti sau la galati?
0
12-01-2012, ora 00:40
ramyflavi
Nu este medic/terapeut
ramyflavi
buna vanilla
sunt dezamagita ca in is nu putem face aceasta interventie, dar asta este.
multumesc mult de informatii.
tu esti la clinica sau te-au externat?
Doamne, ce ma asteapta.mor de frica, dar merg mai departe.
bravo voua, celor care ati facut deja pasul asta.
ti-ai pus mentor 400cc si te-a costat 2500e, totul inclus, nu?
RECUPERARE USOARA SI ASTEPTAM FOTO
o sa vezi ca o sa fie bine, bafta
0
12-01-2012, ora 09:15
vanillla
Nu este medic/terapeut
vanillla
Buna dimineta fetele! Ce faceţi? Dacă mă intrebati pe mine ce fac, fac rau. In continuare mă doare rău. Abia am dormit cateva ore pe bucatele. Cu fata in sus, mai bine ma culcam pe fotoliu..hmm..ar fi o idee. Nu ma pot misca singura din pat, am incercat azi dimineata pana ce m- a apucat plansul. E groaznic! Ceea ce am omis sa va spun este ca pe mine ma doare rau si de la mica liposuctie, "cadou" de la domnul doctor. Stiti cum au bebelusii putina gradine intre brat si
0
12-01-2012, ora 09:49
vanillla
Nu este medic/terapeut
vanillla
Completare:
Putina grăsime, nu grădine :) între axile si piept, la baza sanului in partea de sus, exterior. Sper ca m Am făcut inteleasa.
O alta problema care a intervenit in urma anesteziei de data asta, este burta mare, umflată in condiţiile in care nu mai mancasem de 24 h. L am sunat pe domnul doctor si mi a zis ca e din cauza anesteziei, ca intestinele au devenit "lenese", nu s a exprimat chiar ASA, dar nu mai ţin minte fraza exactă. Si uite ASA am si o burta de somalez timp de 3-4 zile. Si a facut cineva vreo liposuctie, de orice fel?
Da Ramy, dl dr Totir, mentor rotunde, 400 cc, submuscular, analize, totul inclus, mai Putin medicamentele de după. Bonus, liposuctia de care mentionam mai sus.
Sfat: poate ar tb sa consultăti si fetele care s au operat cu penseta. Ele susţin ca nu au avut dureri mari. Nu ştiu ce sa mai zic. Abia astept sa treacă câteva zile sa mai mă lase durerea. Încep sa mă documentez online de liposuctie acum
O zi perfecta, pup
0
12-01-2012, ora 09:53
vanillla
Nu este medic/terapeut
vanillla
Off..cu pensa, nu penseta :) se vede ca am dormit in " pioneze"
Ramy, sunt ceva doctori in Iaşi, dar nu îmi inspira incredere
0
12-01-2012, ora 09:54
mikygeo
Nu este medic/terapeut
mikygeo
neata fetelor, Vanilla felicitari pt operatie si recuperare usoara.
0
12-01-2012, ora 09:59
vanillla
Nu este medic/terapeut
vanillla
Multumesc miky!
0
12-01-2012, ora 10:12
Tinker bell
Nu este medic/terapeut
Tinker bell
Buna dimineata, frumoaselor, eu imi faceam bagajelu pentru drum!Vanilla, mai ai putinica rabdare si o sa te simti mai bine.gandeste-te ce frumos o sa fie dupa...cine o sa mai aiba sani frumosi ca ai tai?eu dupa aproape 2 saptamani dormeam pe o parte, acum la o luna nu mai am nici o problema cu dormitul intr-o parte!burtica am avut-o si eu umflata cam 5 zile, stiam ca e normal de la anestezie!incearca asa cum ti-am spus sa nu stai prea mult in patut!eu a-2a zii mergeam de nebuna prin casa, am incercat sa nu stau ziua deloc intinsa in pat, pentru ca atunci cand trebuia sa ma ridic treceam prin dureri groaznice, asa ca preferam sa astept pina seara cand venea timpul de nanii!recuperare usoara!pupici
0
12-01-2012, ora 10:14
mikygeo
Nu este medic/terapeut
mikygeo
ai pm vanilla
0
12-01-2012, ora 10:22
vladescuelena
Nu este medic/terapeut
vladescuelena
elly-grecia ai PM si ti-am scris si pe mess.Pup
0
12-01-2012, ora 10:35
vanillla
Nu este medic/terapeut
vanillla
Da Tinker, nu stau mai deloc in pat, decât la culcare si mă trezesc devreme, mă culc târziu ca sa fiu super obosita. Incerc sa fiu activa, atat cat pot. Radeam azi cu o prietena, a venit la mine in camera si m a surprins dormind picior peste picior :), efectiv nu ştiam cum sa mai stau. E crunt sa stai numai pe spate, nemiscata. Ahhh si mai e si tusea..uitasem aspectul asta. Zici ca am fumat 2 pachete de ţigări ASA tuseam după operaţie, si ori de câte ori tusesc mă doare pieptul, zici ca se "rupe" ceva.
0
12-01-2012, ora 11:06
vladescuelena
Nu este medic/terapeut
vladescuelena
buna vanilla si felicitari pt operatie.Tusea este de la ce ti-a bagat in gat in timpul operatiei pt respiratie.E ceva normal, nu te speria si eu am tusit si m-a durut in gat vreo 3-4 zile dupa operatie.Oricum stai linistita ca intr-o zi doua iti trec si durerile si balonarea si tusea.Eu cel mai bine dormeam aproape in fund, cu multe perne la spate si la gat.Pe mine cel mai rau ma durea gatul in partea din spate
0
12-01-2012, ora 11:18
Theuta
Nu este medic/terapeut
Theuta
Pt ramyflavi:da..condiţiile sunt ff bune...it se da tot de La clinica nu Tre sa vii cu nimic de Acasa..personalul e super de treaba..din prima zi vb cu mine d parca am fi prieteni de ani de zile..cu toţi..ianinte se op..miau pus o perfuzie si apoi nu mai Stiu nimic..anestezistul meu a fost dr bacalbasa..in noaptea acea am avut un asistent care a stat lângă mine nonstop..si Ma ajutat Cand aveam nevoie La toaleta dacă aveam nevoie de apa..sa ocupat de tot..iar dureri..am avut cam o sapt si ceva..dar doar noaptea..ca nu puteam sa Ma mişc singura..si Dimi Cand Ma ridicam din pat..dar sunt dureri supertabile(ca o febra musculara mai puternica)cred ca mai mult erau de frica..sa nu Ma fortez mult..pt ca eu trebuia sa Ma recuperez mai repede pt ca eu după 3 sapt am plecat din tara...oricum merita..îţi spun sincer..cam după 2 sapt am început uşor sa dorm si pe părţi..iar acu nu mai am probl..de nici un fel..mi au rămas doar nişte dungi rozalii fine..o sa vezi ca după se uita totul..cel mai greu e primele zile..merita op..o sa vezi ca te adori după..
0
12-01-2012, ora 11:28
vanillla
Nu este medic/terapeut
vanillla
Mersi Elena ptr sfaturi, am sa încerc si eu fotoliul. Daca postez mesaje pe la 3 dim înseamnă ca nu e de bine :). Theuta asa e si la mine, noaptea, dim, e ca o febra musculare f puternica si constanta si mi e frica sa nu se rupă ceva pe acolo. Nu reuşesc sa mă ajut de muschii abdominali.. Încă. Si acelaşi sentiment ca al tau îl am, pt ca in 3 săptămâna tb sa plec si eu din tara. Cum ai facut cu bagajele când ai plecat? Ai avut ceva bagaj de mana sau totul la cala? Cum te ai miscat după 3 săptămâni?
0
12-01-2012, ora 11:48
Narcisa10
Nu este medic/terapeut
Narcisa10
vanillla o sa treaca ai sa uiti de durere peste cateva zile.recuperare unsoara
0
12-01-2012, ora 12:19
Emili24
Nu este medic/terapeut
Emili24
Buna fetelor! Aveti sani ff frumoase..felicitari! Vanilla..si eu tot asa am fost ca tine...nu mam asteptat la dureri asa de mari...fiecare dimineata cand mam trezit mam gandit ca ce proasta am fost ca mam bagat in asa ceva..ptr mine primele 10zile or fost mai grele...cam dupa zece zile o trecut senzatia de tensiune...da intradevar..o sa vezi si tu..in fiecare zi e tot mai bine..eu am luat panadol de 3* pe zii si am incercat sa suport durerea deoarece eu miam dorit operatia:P...ai rabdare..o sa vezi ca peste 10zile o sa fie ok...azi am implinit o luna:)..mam reapucat de lucru...va pup o zii placuta!
0
12-01-2012, ora 12:28
vanillla
Nu este medic/terapeut
vanillla
Multumesc Narcisa, Emili. Intr-adevăr asta mi-e gândul..oare ce mi - a trebuit ? Când ţi-o faci cu mana ta.. Mă surprinde faptul ca doctorul nu mi a zis nimic de comprese cu gheata, voi ati aplicat comprese cu gheata?
0
12-01-2012, ora 12:33
Emili24
Nu este medic/terapeut
Emili24
Da..in fiecare seara inainte de culcare cam 30de minute..numa ai grija sa nu racesti...eu cam dupa 5 zile am avut dureri chiar ff mari la orice miscare la sanul drept...o fost si mai rau...da toti or zis ca trebuie sa suport un pic durerea ca 2sapt is mai grele..doar dupa aia poti sa fii mandra de tine ca ai rezistat asa de mult..si ai sani ff frumoase:)..
0
12-01-2012, ora 13:46
Theuta
Nu este medic/terapeut
Theuta
Am avut dj Bagaj de mana..d rucsac de pu in spate..si oricum Ma miscam destul de bn..da mai mult a tras Sotu de genti:))după 2 sapt..o sa poţi sa te misti mult mai lejer...
0
12-01-2012, ora 15:18
karinakaia
Nu este medic/terapeut
karinakaia
Fetelor eu propun sa ne vedem maine la restaurantul Bellini de la universitate in jur de 7.30. Este ok? Va rog sa mai scrieti o data pe forum cele care vreti sa veniti ca sa stiu cate locuri rezerv. Din cate am inteles vor sa vina : Nimphetamine, Ladyinred, Serena, miky 80, Elena vladescu (poti?). Cine mai vine ?
Narcisa10 poti sa vii, ai p.m. ?
0
12-01-2012, ora 15:23
cris.levarda83
Nu este medic/terapeut
cris.levarda83
Eu mai mult ca sigur ajung. Sigur sigur o sa zic diseara.
0
12-01-2012, ora 15:39
karinakaia
Nu este medic/terapeut
karinakaia
cris.levarda83 f.frumoasa poza :) Hm... deci pana in prezent suntem 7 fete :) Cine mai vrea sa vina maine sa scrie pe forum :)
Adaugă un comentariu / răspuns
96566 comentarii 1 2 ..... 648649650 ..... 3218 3219 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Ați trecut printr-o operație? Ajutați alți pacienți oferind o recomandare chirurgului care v-a operat.
Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sânii
  • Auto-examinarea sânilor
  • Chirurgie estetica
  • Beneficiile chirurgiei estetice
  • Riscurile chirurgiei estetice
  • Tehnici utilizate in chirurgia estetica
  • Chirurgia estetica minim invaziva
  • Chirurgie plastica
  • Chirurgia plastică - PRO și CONTRA
  •