Implant silicon sani

96566 comentarii 1 2 ..... 664665666 ..... 3218 3219 Înainte ›
0
22-01-2012, ora 22:35
Alexutza_alexutza
Nu este medic/terapeut
Alexutza_alexutza
NOAMY ai PM :)) acum stiu si eu cu opm-urile astea :))
0
22-01-2012, ora 22:40
iri-nico
Nu este medic/terapeut
iri-nico
Buna seara fetelooor!!!! si bine v-am regasit in noul an!
Revin si eu acum dupa o lunga vacanta de iarna:) si ma bucur sa vad aparitii noi si multumite de rezultatele lor, precum si aspirante care-si aduna informatii si-si fac"temele" pt operatia de implant mamar:)
Am reusit sa parcurg in mare, cam tot ce s-a scris de cand am plecat in vacanta, insa n-am avut timp sa postez.
Mi-a atras atentia un subiect dezbatut cu cateva zile in urma si am simtit nevoia sa intervin pt a-mi spune si eu parerea:
Este vb despre suspiciunile precum ca unii medici isi lasa pacientele pe mana rezidentilor..
Din cate spuneti, unele care chiar ati trecut prin nefericita intamplare, se pare ca exista si astfel de medici, dar parerea mea este ca acest lucru se intampla in special in spitale unde medicii respectivi sunt si profesori, mai putin sau chiar deloc in clinicile particulare...Cel putin in cazul dr.Grecu, la care m-am operat eu in urma cu 5 ani, si mai recent Capri, Nymphetamine, Miky80, si multe altele(scuze nu-mi vin acum toate numele in minte), acesta nu are nici un rezident prin preajma, iar mana dreapta este asistenta cu care lucreaza si care evident nu are cum sa intervina in operatii.

Tinker bell nu stiu daca am apucat sa-ti spun, dar imi place rezultatul tau... ai sani foarte reusiti, mari, simetrici, apropiati...de fapt nici nu aveau cum sa iasa altfel avand in vedere punctul de plecare, care a fost unul foarte fumos:)Felicitari, sa le stapanesti sanatoasa si sa te bucuri de ei cu atat mai mult cu cat presupun ca sunt cel mai frumos cadou de nunta pe care l-ai primit:)Casnicie fericita iti doresc!
Capri ai aflat ce sex are bebe?:)
Va pup fetelor va urez succes celor ce urmeaza sa se opereze si multa bafta in alegerile voastre aspirantelor!
Incerc sa tin aproape de forum pe cat posibil de acum inainte:)
0
22-01-2012, ora 22:40
Alexutza_alexutza
Nu este medic/terapeut
Alexutza_alexutza
tinker bell ai pm :)
0
22-01-2012, ora 23:14
Tinker bell
Nu este medic/terapeut
Tinker bell
iri-nico, oauuu, un compliment venit de la tine este o onoare pt mine, tinind cont ca esti veterana acestui forum si te urmaresc de mult timp si am urmarit si toate sfaturile care le-ai dat, esti super!mersic mult de tot, da a fost cel mai frumos cadou de nunta, m-am chinuit putin, dar a trecut si acum ma uit cu drag la poze si sunt fericita ca macar la nunta mea am putut purta rochita cu spatele gol fara sutien si nu stateam stresata ca nu am nimik in cupe!:)))))))))))am avut 21 de zile pentru recuperare inainte de nunta si chiar am reusit, tinind cont ca nu imi luasem nici macar rochita si am suferit putin, pentru ca probam cel putin 6 rochite pe zii si deja ma dureau f tare sanii:((((((dar acum a trecut.!
Alexutza_alexutza ai PM!
0
22-01-2012, ora 23:29
Alexutza_alexutza
Nu este medic/terapeut
Alexutza_alexutza
NOAMY si tinker bell aveti PM
0
23-01-2012, ora 00:37
andreea petrescu
Nu este medic/terapeut
andreea petrescu
intrebare pt Miki:

am vazut ca tot la dr Grecu te ai operat.cati cc ai si ce inaltime?
ms:*:*
0
23-01-2012, ora 00:55
andreea petrescu
Nu este medic/terapeut
andreea petrescu
asteptam poozici de la DIANA 7424 si vesti noi:)
0
23-01-2012, ora 01:12
Alexutza_alexutza
Nu este medic/terapeut
Alexutza_alexutza
Perfecta SPA Anti Cellulite Peeling - Orange - Vanilla ce stiti de ea? e vrj sau pe bune? se zice ca toata lumea e multumita de ea si in 1 sapt 2 ai rezultate deja dar in 45 de zile adios celulitaaa:))
0
23-01-2012, ora 08:37
Alexutza_alexutza
Nu este medic/terapeut
Alexutza_alexutza
neatza fetele: am nevoie de parerea voastra va rog... asi vrea sa imi iau aparatul asta de epilare definitica pe care toata lumea il lauda: Silkn SensEpil epilator cu lumina pulsata IPL,.voi ce ziceti?
0
23-01-2012, ora 08:39
lina885
Nu este medic/terapeut
lina885
Buna ziua la toate fetele. Am revenit si eu cu un mic commentm chiar daca nu am reusit sa postez va urmaresc, cam greu de tinut pasul cu voi :) Eu sunt in a 19 a sapt. de sarcina, sanii mei au prins volum, par mult mai voluptosi. bine ar fi ca dupa ce termin cu alttatul sa ramana asa. Nu am apucat sa ma masor inca dar imedeat si cupa E imi e mica. avam D inainte. Am luat deja 7 kg. In rest nu am probleme, ceea ce a spus si capri venele sunt mai acentuate si mameloanele. Pe ici colo, dureri la palpare, dar soft. Doctorul a zis ca 85-90% baietel :) Sa vedem...

In leguatura cu epilatul cu laser si eu incercasem acum vreo 3 ani, nu stiu de care am fct.. probabil cel vechi care se utiliza pe vremea aia, la axila am fct vreo 8-9 sedinte nu mai retin exact si doar l-a rarit un pic, de atunci tot cu ceara ma fac sa aparatul.. Nu prea ma incred in metoda asta, si ma si gandesc ca pot aparea oarecum ceva reactii adverse, mi-as dori sa scap si eu d epilat si toate cele dar din acest motiv am tot evitat. Si mentionez ca si durea destul de tare pisca. deaia nu nu am indraznit sa mai continui inghinal sau altele.

As mai avea o intrebare la voi, care are cunostinta de cauza. Despre metoda care o va folosi Nicoleta Luciu pentru marire de sani, cu laser ?!?!

Multa sanatate si un an nou mai prosper si multa sanatate. Salutari tuturor !!!
0
23-01-2012, ora 09:10
20051975
Nu este medic/terapeut
20051975
buna fetelor.va rog sa-mi spuneti daca s-a operat cineva la dr. andrei carantino din bucuresti si cat este de multumita de rezultat ?
0
23-01-2012, ora 10:40
Bad_me
Nu este medic/terapeut
Bad_me
Fetelor, vreau sa modific schimbarea :)) si sa imi fac programa si la dr. Kasem. Stie cineva ceva de bine sau de rau? Sunt un caz disperat, plssss astept un raspuns!
0
23-01-2012, ora 10:46
Alexutza_alexutza
Nu este medic/terapeut
Alexutza_alexutza
Fetelor aveţi idee ce implant are nicole scherzinger la implanturi? Mă chinui de mult sa aflu dar nu reuşesc
0
23-01-2012, ora 12:29
andreea9999
Nu este medic/terapeut
andreea9999
Wowww fetelor cate rezultate superbe !!!!! A-ti scris ceva de cand nu am mai intrat dar am reusit sa citesc tot.
Tinker bell super rezultat la fel si Alexutza_alexutza, ByaBby felicitari sunt super frumosi si mari si incep sa se aseze :*:*:*:*:*:* Eu am facut 3 luni nici nu stiu cand a trecut timpul dar sunt super multumita si ma simt extrordinar pot face absolut toate lucrurile care le faceam inainte inclusiv dormitul pe burta :D:D deci fericire maxima. Sanii s au asezat au prins volum jos si mi se par mai mari decat inainte. Am renuntat la bustiera cand ies afara nu port nici sutien pentru ca ma simt mai bine fara dar cand stau in casa s cand dorm bustiera e prietena mea cea mai buna :)) Masaj am facut din cand in cand nu prea am fost cuminte la faza asta insa s-au facut mai moi.
Va puppp si inca o data felicitari celor recent operate si curaj aspirantelor ca se merita !
0
23-01-2012, ora 12:33
roxana-alexandra
Nu este medic/terapeut
roxana-alexandra
Salutare fetele.Am o intrebare am deja aproape 6 saptamani de la operatie si tare as vrea s afac solar.Ce parere aveti?Dar despre inotat in piscina ?Am voie?E bine, nu e bine...?
0
23-01-2012, ora 12:39
andreea9999
Nu este medic/terapeut
andreea9999
roxana-alexandra eu zic sa mai astepti cu solarul vreo 4 luni si cu innotul pana treci de 2 luni de la operatie, si eu sunt innebunita dupa solar dar astept sa treaca 6 luni dupa calculul meu prin aprilie cred ca ma duc
0
23-01-2012, ora 14:09
emma_claus
Nu este medic/terapeut
emma_claus
buna la toate fetele.. mai am 2 zile si ma operez si incep sa simt emotiile multumesc mady si kristinei pt mesaje si tuturora pt comenturi prin voi mai invatam si noi cele care urmeaza sa ne operam va poop pe toate
0
23-01-2012, ora 14:12
andreea9999
Nu este medic/terapeut
andreea9999
emma_claus du-te fara frica ca nu e chiar asa de rau, mai rele sunt emotiile de dinainte :* succes
0
23-01-2012, ora 14:23
emma_claus
Nu este medic/terapeut
emma_claus
buna andreea9999! mersi pt incurajare sa stii ca nu e frica cat sunt emotiile
20051975 cand vrei sa te operezi ca eu in 2 zile ma operez la dr andrei carantino osa intru sa'ti scriu sa'ti spun cum e
stiu ca mady08 sa operat la el si e multumita
0
23-01-2012, ora 14:34
vanillla
Nu este medic/terapeut
vanillla
buna fetele cochetele,

ziceti-mi va rog, cam cat mai dureaza durerea asta cu ridicatul din pat? sunt aproape 2 sapt de la operatie si dimineata inca e momentul critic. pe voi pana cand v-au tinut?

si inca ceva..de vreo 2 zile am impresia ca sanii sunt mult mai sensibli, ca ma jeneaza mai tare..si sunt in preajma menstruatiei..care apropos mi-a si intarziat, ma gandesc ca din cauza asta sunt mai sensibili, nu? voi ati avut ceva dereglari la capitolul asta?
0
23-01-2012, ora 14:37
vanillla
Nu este medic/terapeut
vanillla
nu Alexutza, un stiu nimic de Perfecta SPA Anti Cellulite Peeling - Orange
0
23-01-2012, ora 16:23
ana_me
Nu este medic/terapeut
ana_me
andreea9999 ai putea sa pui o poza mai recenta? sunt curioasa cum arata acum sanii tai. eu sunt operata in aceeasi zi cu tine si am tot 275 cc round. o sa-mi fac si eu curand o poza noua sa schimb avatarul.
0
23-01-2012, ora 17:14
Irina390
Nu este medic/terapeut
Irina390
In cat timp pot dormi pe parti?
0
23-01-2012, ora 18:18
ByaBby
Nu este medic/terapeut
ByaBby
Mersi frumos Andreea:*:*:*Vanillla dupa 2 saptamani ar trebui sa te simti mai bine, eu cam dupa 1 saptamana asa nu prea mai aveam probleme.Irina depinde de fiecare eu ca si majoritatea fetelor dupa 2 saptamani am putut dormi pe parti.Pupici la toate fetele!
0
23-01-2012, ora 20:03
Bad_me
Nu este medic/terapeut
Bad_me
Am intrat si eu dupa ce ce nimph si a dat acceptul ( multumesc Nimph :-*) si am vazut rezultatele voastre pe yahoo groups.. Nici nu am cuvinte! Ce rezultate diferite, dar toate foarte frumoase! Si cat depinde de organism refacerea fiecareia. Oricum rezultatul este minunat pt toate fetele! Cris_levarda, nu am cuvinte cat s au schimbat sanii tai si ce sexy sunt acum! Nimph stie deja ca eu sunt fana ei nr.1. Sabry, e minunat rezultatul!
Acum astept sa vina ziua de miercuri sa ma duc la consultatie la Radu Ionescu :-s. Cat despre interventie o sa fie la sfarsitul lui februarie, deci mai am de asteptat :-(
Va pup pe toate norocoasele!
0
23-01-2012, ora 21:14
andreea9999
Nu este medic/terapeut
andreea9999
ana_me o sa fac maine poza si o sa o pun :*:*:*
0
23-01-2012, ora 22:11
vanillla
Nu este medic/terapeut
vanillla
multumesc de raspuns Bya
0
23-01-2012, ora 22:22
cris.levarda83
Nu este medic/terapeut
cris.levarda83
Mersi Bad_me si bafta sa ai si tu un rezultat frumos sau bafta sa-ti iasa ca a lui nimph. :) Cred ca multe am fi vrut sanii ei, dar depinde, din pacate, de la ce plecam.
0
23-01-2012, ora 22:28
cris.levarda83
Nu este medic/terapeut
cris.levarda83
Elena te-ai decis ce sa faci?
0
23-01-2012, ora 22:30
iarina88
Nu este medic/terapeut
iarina88
Bad.me ce bine ca mergi la Radu Ionescu si ca nu te duci la acest impostor care este in toate ziarele si care a operat o femeie la mai putin de 3 luni de cand a nascut cand oricine stie ca nu opereaza nimeni o femeie la mai putin de 6 luni de cand a oprit alaptarea.
Slava domnului ca nu te duci la el pt ca alearga dupa reclama si atat.
Sa vedeti cum vor arata sanii Nicoletei Luciu peste vreo 2 ani.
Eu sunt indignata de cata reclama isi face nesimtitul asta facand o operatie pentru care ar trebui sa se sesizeze forurile medicale.
Noapte buna tuturor
Adaugă un comentariu / răspuns
96566 comentarii 1 2 ..... 664665666 ..... 3218 3219 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Ați trecut printr-o operație? Ajutați alți pacienți oferind o recomandare chirurgului care v-a operat.
Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sânii
  • Auto-examinarea sânilor
  • Chirurgie estetica
  • Beneficiile chirurgiei estetice
  • Riscurile chirurgiei estetice
  • Tehnici utilizate in chirurgia estetica
  • Chirurgia estetica minim invaziva
  • Chirurgie plastica
  • Chirurgia plastică - PRO și CONTRA
  •