Implant silicon sani

96566 comentarii 1 2 ..... 677678679 ..... 3218 3219 Înainte ›
0
31-01-2012, ora 10:52
LadyinRed
Nu este medic/terapeut
LadyinRed
Dragut sutien Nymphette, arata grovaz sanii...
Georgia77, cand ma uit la sanii tai nu ma gandesc ca ai un implant asa de mic. Ai sanii foarte bine conturati, fermi si rotunzi, sunt pe gustul meu..., cat despre bronz organic eu zic ca ai voie, si la solar dupa 3 luni dar sa nu expui locul cu cicatricile de sub sani
0
31-01-2012, ora 12:08
ByaBby
Nu este medic/terapeut
ByaBby
Miky_80, karinakaia va multumesc pt.aprecieri:*:*:* Astept sa se mai apropie in timp si sa se aseze mai bine in sutiene, dar nu am nici 2 luni de la operatie, asa ca nu-mi ramane decat sa am rabdare.Va pup:*:*:*
0
31-01-2012, ora 12:13
Anastasia alina
Nu este medic/terapeut
Anastasia alina
LadyinRed arata suuuuperb sanii tai!! Cat ti-ai pus?
0
31-01-2012, ora 12:15
Anastasia alina
Nu este medic/terapeut
Anastasia alina
ByaBbY dar arata foarte frumos asa..dc vrei sa se mai apropie?
0
31-01-2012, ora 12:33
me_myself
Nu este medic/terapeut
me_myself
Neatza, fetelor!

LadyinRed, Nymphettamine, ByaBby - imi plac la nebunie sanii vostri (ce aiurea suna spus de mine :P ), cam asa mi-i inchipui si pe ai mei...speram sa iasa :)

De ce factor depinde ca dupa implant sanii sa stea apropiati, ca ai mei sunt lasati si departati acum...:(
0
31-01-2012, ora 13:08
bella_02
Nu este medic/terapeut
bella_02
Fetelor, va multumesc pt. aprecieri... Alexutza, Georgia voi aveti niste sani tare apetisanti... rotunzi...
Eu am 50 kg acum si 1.63 inaltime... Inainte de operatie aveam cupa B full la sanul mai mare si un A full sau B "tras de par"la sanul mai mic. Acum un 75 C full... merge si 70 D, dar gasesc mai rar modele care sa imi placa.
Nimph... tu ai niste sani suuuperbi!! Nu trebuie nici mai mari, nici mai apropiati... sunt PERFECTI asa cum sunt :), dar aste e parerea mea... Sa stii ca eu nu am sesizat apropiere intre sani cu trecerea timpului, dar i-am avut si inainte de operatie destul de apropiati... Va pup
0
31-01-2012, ora 13:31
mikygeo
Nu este medic/terapeut
mikygeo
Buna fetelor, nu am mai postat de mult dar va citesc mereu mesajele, pe zi ce trece mai multe fete noi operate si tot atat de multe rezultate frumoase.
ByaBby se aseaza frumos sanii tai si se vor mai aseza in timp.
Bella foarte frumosi sanii, se vad mai mari de 290, felicitari
recuperare usoara celor operate recent, inca trei saptamani si intru si eu in randul vostru (vai ca greu trece timpul cand astepti ceva)
va pup
0
31-01-2012, ora 13:43
mikygeo
Nu este medic/terapeut
mikygeo
pentru fetele care sunt complexate de greutatea lor, stati linistite fetelor ca aratati foarte bine asa slabe si cu sanii mari, aceeasi problema o aveam si eu pana acum ceva timp, eu am 1, 65 -50kg, tot slabuta, eram asa de innebunita sa ma ingras macar 2-3 kg ca am incercat o gramada de diete, nimic nu a dat rezultate, nici macar 500grame nu am pus pe mine, apoi am vazut cate fete isi doresc sa fie asa slabe ca noi si se chinuie, se infometeaza pentru a fi slabe si noi vrem mai grase si m-am impacat cu mine asa slaba, asta va fi mereu un complex, cele care au cateva kg in plus vor vrea sa fie mai slabe si celelalte mai grase, ca si cu sanii, am cunostinte care au sani naturali mari si i-ar vrea mai mici si noi vrem mai mari...mereu noi femeile vom vrea ceea ce nu avem.trebuie sa ne impacam cu ceeea ce suntem pentru ca fiecare este frumoasa in felul ei, daca tu te simti frumoasa si ceilalti te vad frumoasa, cu cat te vezi mai slaba/grasa si ceilalti te vor vedea la fel.
un sfat pentru a incepe ziua bine :te trezesti, pui niste muzica care te face sa te simti bine, sa iti creasca adrenalina, bei cafeaua, faci un dus, te aranjezi, te machiezi, te uiti in oglinda si iti spui Sunt o frumoasa :D, intotdeauna are succes la mine ;)
Bafta tuturor sa aveti o zi frumoasa, va pup
0
31-01-2012, ora 13:53
me_myself
Nu este medic/terapeut
me_myself
mikygeo, mi-ai inseninat ziua! Multumesc! :)
0
31-01-2012, ora 14:24
Alexutza_alexutza
Nu este medic/terapeut
Alexutza_alexutza
LadyinRed ce marime ai la implant?
0
31-01-2012, ora 14:44
cris.levarda83
Nu este medic/terapeut
cris.levarda83
Bya s-au asezat mult sanii tai si arata foarte bine, o sa se mai aseze oricum. Felicitari!
Bella foarte frumosi si naturali, mi-ar placea sa vad cum i-ai avut inainte, poate pui o poza inainte/dupa.

Lady te poop, mi-ar placea sa ne vdm si cu fete noi...
0
31-01-2012, ora 14:53
Nymphettamine
Nu este medic/terapeut
Nymphettamine
Bella, multumesc pentru compliment si nu-mi vine sa cred ca ai avut un san mai mic si unul mai mare. Arata perfect simetric sanii tai. Cred ca ai intrat pe forum exact la fix pentru a o incuraja pe Elena ca se poate corecta si asimetria frumos. Bravo!!!
0
31-01-2012, ora 15:11
vladescuelena
Nu este medic/terapeut
vladescuelena
of of, sper sa se corecteze si la mine.Acum cand stiu ca e hotarata treaba cu o noua operatie imi e din ce in ce mai frica.Ma tot inntreb:oare fac bine ca ma operez iar?poate e mai bine sa le las asa si sa intervin mai tarziu.Sunt debusolata din cauza fricii.Am inceput sa simt din nou emotiile si frica dinaintea primei operatii
0
31-01-2012, ora 15:14
raducorina79
Nu este medic/terapeut
raducorina79
buna fetelor imi spuneti si mie va rog cind pot sa fac solar si sala?am 3 saptamini dupa operazie ma simt foarte bine doar la sinul sting am putin dureri si sfircul foarte sensibil va pup si bafta celor ce se oporeaza kisss
0
31-01-2012, ora 15:44
mikygeo
Nu este medic/terapeut
mikygeo
me_myself ma bucur ca am fost de folos :*
raducorina, mie doctorul mi-a spus ca dupa 3 luni pot sa ma expun la soare/solar, daca vreau mai devreme sa imi pun pe cicatrice un leucoplast
Alexutza mor de topul tau roz, de cum se vad sanii in el, foarte frumos :*
foarte frumosi sanii si costumul de baie Nymphettamine
am avut o clipa de neliniste in legatura cu operatia, fetele care s-au operat deja ati avut dupa operatie senzatia aia ca dupa ce iti pune o plomba la dinte?adica pana te obisnuiesti cu implantul iti vina sa il scoti de acolo ca te incomodeaza? eu am o fobie cu chestiile astea..
0
31-01-2012, ora 16:21
LadyinRed
Nu este medic/terapeut
LadyinRed
Anastasia alina, am implant Mentor 350 cc, high profile, coeziv grad I.Merci;).
Elena eu iti tin pumnii, acum interventia nu va fi asa de invaziva, doar o repozitionare, nu este traumatizanta decat anestezia si emotia... eu te sustin si te vizitez la clinica daca esti hotarata, plus mai bine faci pasul acum si apoi vei avea niste sani perfect pozitionati la fel cum ai dorit, decat sa amani momentul...
0
31-01-2012, ora 17:02
Alexutza_alexutza
Nu este medic/terapeut
Alexutza_alexutza
Daţi pe antena 1 sa vedeţi ce a patit viespea lui ogica, are complicatii la sani...
0
31-01-2012, ora 17:26
vladescuelena
Nu este medic/terapeut
vladescuelena
off sunt la munca si nu pot sa vad.Ce s-a intamplat cu viespea?Ce complicatii are?
0
31-01-2012, ora 17:32
Alexutza_alexutza
Nu este medic/terapeut
Alexutza_alexutza
Încă nu au dat, probabil arata mai la sf de emisiune, a ajuns din nou la Dr cu complicatii grave, o fi tras ogica de ele si a rămas fara ele! Cum naibii sa nu aibă complicatii dacă nu tine bustiera, bandajele... Asta se întâmpla cu fetitzele astea prostutze care ar face orice pt "faima"
0
31-01-2012, ora 17:53
vladescuelena
Nu este medic/terapeut
vladescuelena
tzeapa, nu a patit nimic viespea, doar mai era nevoie de putina publicitate
0
31-01-2012, ora 18:01
ByaBby
Nu este medic/terapeut
ByaBby
Hai ca esti simpatica rau Alexutza, m-ai facut sa rad :))))))Va multumesc pt aprecieri fetelor, azi am fost la consult si dr.a zis ca arata bine, dar mai au de asezat pana la 6 luni.Me_myself, anastasia, mikygeo va pup sa va doresc bafta:*:*:*
0
31-01-2012, ora 19:07
Alexutza_alexutza
Nu este medic/terapeut
Alexutza_alexutza
http://happyhour.protv.ro/

preaaaa mariii ce naibi...dr asta care a operat-o pe Luciu are si lasere pntru vindecarea mai rapida a operatie si cica face el masaj al naibii de nebunatic...tr sa te duci in fiecare zi la cabint sa iti faca masaj:))) daca are 2 3 client isi permite sau o fi obsedat :)))
0
31-01-2012, ora 19:07
bella_02
Nu este medic/terapeut
bella_02
Cris.levarda83 am pus o poza pe care am gasit-o cu sanii ianinte de operatie... sper sa se vada! Restul pozelor din colaj sunt facute la 3 saptamani de la operatie...
ByaBby, foarte frumosi sunt si sanii tai! Felicitari!
0
31-01-2012, ora 19:31
Alexutza_alexutza
Nu este medic/terapeut
Alexutza_alexutza
aveai ceva sani inate de operatie...se vad superbi:*
0
31-01-2012, ora 20:04
Anastasia alina
Nu este medic/terapeut
Anastasia alina
La dr.Marinescu Silviu nu s-a operat nimeni..?:(
0
31-01-2012, ora 21:21
ByaBby
Nu este medic/terapeut
ByaBby
Mersi frumos bella si sanii tai arata foarte bine:*:*:*
0
31-01-2012, ora 21:56
Alexutza_alexutza
Nu este medic/terapeut
Alexutza_alexutza
imi cer mi de scuze ca schimb subiectul dar care vrea sa ma ajute v-asi fi recunoscatoare si dau un suc cand ne intalnm, care nu vrea sa ma ajute sa treaca peste mesajul meu
maine am programare la ora 12 pentru tatuaj cosmetic-pigmentarea buzelor si nu stiu la ce culoare sa ma hotarasc, daca ati veni cu niste idei...
tin sa precizez ca sunt mai creola si bruneta...am buzele destul de maricele
0
31-01-2012, ora 22:14
simi_misi
Nu este medic/terapeut
simi_misi
Buna fetelor!!!
Bela frumosi sani :)
Am schimbat si eu poza, sa vedeti cum ii aveam inainte
Va pooop
0
31-01-2012, ora 22:14
LadyinRed
Nu este medic/terapeut
LadyinRed
http://www.acasatv.ro/telenovele/adina-alberts-acuzata-de-malpraxis-video.html
Pacienta nemultumita in cazul schimbarii si reinterventiei de implant.
0
31-01-2012, ora 22:35
Alexutza_alexutza
Nu este medic/terapeut
Alexutza_alexutza
dati pe kanal d la cancantv ca o da si acolo...a aratat acum ca va urma
Adaugă un comentariu / răspuns
96566 comentarii 1 2 ..... 677678679 ..... 3218 3219 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sânii
  • Auto-examinarea sânilor
  • Chirurgie estetica
  • Beneficiile chirurgiei estetice
  • Riscurile chirurgiei estetice
  • Tehnici utilizate in chirurgia estetica
  • Chirurgia estetica minim invaziva
  • Chirurgie plastica
  • Chirurgia plastică - PRO și CONTRA
  •