Implant silicon sani

96566 comentarii 1 2 ..... 681682683 ..... 3218 3219 Înainte ›
0
02-02-2012, ora 12:23
Alexutza_alexutza
Nu este medic/terapeut
Alexutza_alexutza
Tinker ai PM pup
0
02-02-2012, ora 12:27
sabry_27
Nu este medic/terapeut
sabry_27
me myself, eu nu am vrut sa te zapacesc cu informatile pe care le-am scris, dar crede-ma e mai bine sa fi informata si sa cunosti toate aspectele.si pro si contra, asa poti macar sa iei o decizie.
sa stii ca implantul sub muschi nu arata fake, din potriva e un implant bine sustinut.nu se vad marginile implantului, si ai un risc mai scazut de contractura capsulara.
in timp toti sanii se vor lasa, chiar daca sunt implantele sub muschi, sau sub glanda.
e ca sub muschi se vor lasa mai incet, deoarece este si muschiul care ofera o sustinere.
parerea mea este sa vb.cu dr.sa-i explici ca te-ai informat, sa-i prezinti toate aspectele amplasarii sub muschi si sub glanda, si sa-l intrebi cum vede el situatia in timp.
spune-i ca nu ai vrea sa faci un alt lifting peste vreo 5 ani din cauza ca s-a lasat prea tare.
ma gandesc ca el poate ti-a propus sa-l pui sub glanda si din cauza ca ai zis, ca vrei un san natural.(cunoscand aspectul ca sub glanda se lasa mai usor, iar sanul va fi usor lasat, avand un aspect cum ai cerut tu natural)
la mine acum snii s-au mai lat un pic si pot zice ca au un aspect destul de natural, nu ii am pana in gat.
sunt multi care cred ca implantul rotund, arata fake.dar crede-ma nu e asa.
cred ca te-ai saturat de sani lasati, care atarna si ii vrei sa stea fermi si sa fie plin.
explica-i exact dr.ce vrei ca altfel poti avea un rezultat nu conform asteptarilor tale.
si eu la 1 op.am zis natural, iar dupa vroiam bombat si ferm.
te pup
0
02-02-2012, ora 12:42
me_myself
Nu este medic/terapeut
me_myself
Jur, fetelor, ca azi noapte am visat numai silicoane...asa ca am luat hotararea de a-l contacta pe dr pt inca o discutie, sa ma lamureasca de ce subglandular si nu submuscular...
va multumesc ca incercati sa ma ajutati, ori sfat este binevenit! :)
0
02-02-2012, ora 13:03
me_myself
Nu este medic/terapeut
me_myself
Gata, i-am scris un email dlui dr...sper sa nu ma considere nebuna...
intr-adevara eu chiar i-am cerut sani naturali, dar parca nici nu as vrea sa fie "prea naturali" vorba lui sabry :P
Sper sa imi raspunda cat mai repede, si sa nu mi-o ia in nume de rau...
Pe de alta parte as dori sa il intreb si de proiectie, cred ca as avea nevoie de ultrahigh, nu? ca doar ii vreau sa stea tepene, ca de atarnat au atarnat destul timp de noua ani...offff, si mi-am invatat intrebarile si tot am uitat.acum voi fi nevoiuta sa mi le scriu si merg cu notesul dupa mine :P
ajutati-ma, ce sa il mai intreb, chestii importante, voi ce intrebari ati pus?
nu va suparati ca va zapacesc... :))
0
02-02-2012, ora 13:11
deeamax
Nu este medic/terapeut
deeamax
Am pus si eu un colaj de poze la cererea voastra :* before...iar acum my sweet boooibies. va pup
0
02-02-2012, ora 13:17
me_myself
Nu este medic/terapeut
me_myself
Deeamax, superb rezultat!
Sa iti stapanesti sanatoasa noile achizitii :)
0
02-02-2012, ora 13:44
deeamax
Nu este medic/terapeut
deeamax
Ms me_myself...pup
0
02-02-2012, ora 13:47
Alexutza_alexutza
Nu este medic/terapeut
Alexutza_alexutza
deea frumos :*
0
02-02-2012, ora 13:57
vladescuelena
Nu este medic/terapeut
vladescuelena
Buna deeamax.Felicitari doamnei dr care te-a operat.Chiar e un rezultat frumos, din cat am putut vedea.Nu imi vine sa cred de la ce ai plecat si cum arata acum.Poti pune totusi si o poza after dar fara sutien?Eu daca sunt cea mai fripta de pe aici cu un rezultat nu tocmai frumos sunt disperata sa va vad rezultatele fara sutiene pt ca si la mine, daca imi pun sutien, se vad destul de frumosi
0
02-02-2012, ora 14:06
deeamax
Nu este medic/terapeut
deeamax
Vladescuelena ai pm.
Nu am pus poze fara sutien pt ca mi.e teama sa nu apara pozele prin ziar...una e sa va arat voua si alta e sa vada toata tara. sper sa ma intelegeti si sa nu ma credeti vreo increzuta. insa va garantez ca sunt simetrici.pup
0
02-02-2012, ora 14:09
Alexutza_alexutza
Nu este medic/terapeut
Alexutza_alexutza
prima poza din colaj nu e fara sutien? mie asa mi se pare numai ca ai pus floricele pe sfarcuri:)) vine sexi asa
0
02-02-2012, ora 14:17
deeamax
Nu este medic/terapeut
deeamax
Da.e fara. insa pt a pune acum poza fara sutien trb sa ast sa dau plasturii jos. ma mai gandesc.imi place ca va doriti sa ma vedeti naked :)))
0
02-02-2012, ora 14:35
Alexutza_alexutza
Nu este medic/terapeut
Alexutza_alexutza
Nu e corect fata de noi... Dacă ai intrat in clan trebuie sa ne Arati si tu ce îţi aratam noi pup
0
02-02-2012, ora 15:32
piscotica
Nu este medic/terapeut
piscotica
Credeti ca putem practica sporturi de iarna la 5 luni fara a afecta sanii.pup
0
02-02-2012, ora 15:59
iri-nico
Nu este medic/terapeut
iri-nico
Buna fetelor!
Piscotica...da fara probleme, dupa 5 luni poti face orice..nu mai ai nicio restrictie, dar cu grija sa le reiei treptat, cu incalzire si la intensitate mica pentru inceput.Foarte frumos rezultatul tau. Felicitari tie si medicului tau!
Pup fetele, bafta aspirantelor si refacere usoara celor recent operate!
0
02-02-2012, ora 16:01
me_myself
Nu este medic/terapeut
me_myself
Dl dr mi-a raspuns la e-mail...deci sambata ma duc la inca o tura de discutii cu dansul.sa imi tineti pumnii, va rog!
Si inca o data va rog sa imi dati idei desprec cam ce ar trebui sa il intreb, ce intrebari ati pus voi doctorilor...mersi :))
0
02-02-2012, ora 16:29
simona_unghii
Nu este medic/terapeut
simona_unghii
buna fetelor,
me_myself te rog frumos imi poti trimite un PM cu e-mail dr?as dori foarte mult sa il intreb cate ceva.Multumesc frumos.Cat ti-a cerut tie pt operatie?
0
02-02-2012, ora 17:02
nyko_nkl
Nu este medic/terapeut
nyko_nkl
Alexutza sunt multe fete cu sutien pe forum, ar trebuii sa intelegem in ce postura o punem pe deeamax, eu nu ma asteptam sa puna vreo poza si as fi inteles-o. e de apreciat ca s-a expus si atat.
multe fete cu rezultatate frumoase in costume de baie, vreau la plaja! dar la noi la constanta a nins iar!
0
02-02-2012, ora 17:18
me_myself
Nu este medic/terapeut
me_myself
Uite ce am gasit despre plasarea implantului submuscular vs subglandular.:

1.subglandular - implantul se plaseaza intre glanda mamara si muschiul pectoral; este cel mai utilizat loc de plasare a implantului mamar in cazul in care sanul este "cazut", iar tegumentul de deasupra sanului este suficient de gros pentru a nu permite palparea marginilor implantului; de cele mai multe ori, cu ajutorul implantului se corecteaza si ptoza mamara, dar riscul de contractura capsulara este mai mare

2. subpectoral - dual plane - in care implantul este plasat sub muschiul pectoral, dupa relaxarea atasamentelor musculare la coaste; glanda mamara se decoleaza partial de pe muschiul pectoral, astfel incat implantul sa fie acoperit de muschi, dar si glanda mamara sa se aranjeze corect pe noul plan muscular destins de implant; este cea mai folosita tehnica de plasare a implantului

3. submuscular - in care implantul este plasat sub muschiul pectoral, fara a se relaxa marginea inferioara a muschiului, acesta ramanand complet acoperit de muschi; se foloseste in cazul in care se plaseaza implante de dimensiuni mici la pacientele care nu au deloc volum glandular si mai ales in cazul reconstructiei de san
0
02-02-2012, ora 17:21
Anastasia alina
Nu este medic/terapeut
Anastasia alina
Are cineva silicon natrelle matrix de 360, rotund cu profil mediu? am programare pe 17 februarie la operatie...am vazut dimensiunea siliconului, dar mi-ar placea sa-l vad pe o persoana :d pup
0
02-02-2012, ora 17:21
vladescuelena
Nu este medic/terapeut
vladescuelena
me_myself informatiile sunt foarte corecte si mi-am dat seama ca te-am informat gresit, eu nu am implant submuscular, il am subpectoral, adica dual plane.
0
02-02-2012, ora 17:24
vladescuelena
Nu este medic/terapeut
vladescuelena
me_myself ai PM
0
02-02-2012, ora 18:09
alinuk
Nu este medic/terapeut
alinuk
Alexutza ai pm
0
02-02-2012, ora 18:50
deeamax
Nu este medic/terapeut
deeamax
Elena ai pm.
0
02-02-2012, ora 18:55
deeamax
Nu este medic/terapeut
deeamax
Narcisa pm !
0
02-02-2012, ora 19:03
Nymphettamine
Nu este medic/terapeut
Nymphettamine
Bun, fetelor!
Tinker, de unde sutienul dantelat? Vreau si eu! :D:D
0
02-02-2012, ora 19:10
Alexutza_alexutza
Nu este medic/terapeut
Alexutza_alexutza
Tinker ai PM !
0
02-02-2012, ora 19:44
Miky_80
Nu este medic/terapeut
Miky_80
Alexutza_alexutza, pot sa mi arati si mie pozele cu buzele? imi doresc si eu dar nu am vorbit cu nimeni care si a facut. sunt curioasa. a fost dureros? ce m a retinut pana acum a fost culoarea, pt ca am inteles ca ias cam inchise ca nuanta.

elena ai pm
0
02-02-2012, ora 19:56
Bad_me
Nu este medic/terapeut
Bad_me
Buna seara feteleeee,
V-a fost dor de mine?
Va mai intreb ceva:
- si a facut cineva reconstructie de glanda/san (nu stiu daca asta e denumirea exacta, dar e procedeul ala prin care se ia glanda cu grasime si se muta mai sus si se coase de muschi, sa ridice sanul)???
Sau macar aveti cunostinte care au apelat la aceasta procedura?
As vrea sa stiu daca rezultatul dupa operatie este unul frumos, sa nu fie sanul deformat.
ps: Daca nu stiti, nu e problema. o sa vedeti pe pielea mea curand :))

Deea bravo, marfa rezultatul! cicatricile cum sunt?
me_myself si eu sunt de aceeasi parere cu fetele, ca daca nu e submuscular se lasa mai repede.. am vazut ca ai scris tu acolo de tehnici...nu era si tehnica multiplan? ca n am vazut nimic pe acolo.
va pup!
0
02-02-2012, ora 19:58
Alexutza_alexutza
Nu este medic/terapeut
Alexutza_alexutza
Miki trim. PM cu adresa de mail sa iti trimit poze
Adaugă un comentariu / răspuns
96566 comentarii 1 2 ..... 681682683 ..... 3218 3219 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Ați trecut printr-o operație? Ajutați alți pacienți oferind o recomandare chirurgului care v-a operat.
Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sânii
  • Auto-examinarea sânilor
  • Chirurgie estetica
  • Beneficiile chirurgiei estetice
  • Riscurile chirurgiei estetice
  • Tehnici utilizate in chirurgia estetica
  • Chirurgia estetica minim invaziva
  • Chirurgie plastica
  • Chirurgia plastică - PRO și CONTRA
  •