Implant silicon sani
aly23 si eu tot la marek m-am operat deci de cicatrice sa nu-ti faci probleme...dar inainte de interventie discuta cu el mai serios, ca el spune da...da si tot ce stie el face. Dar spune-i clar ca nu e mare lucru sa ti-l coboare si ca nu crezi ca vei mai accepta un nou esec. Eu am auzit mai multe lucruri rele despre el si cred ca trebuie sa te impui putin ca altfel. de unde esti tu ?
aly23 tu ai purtat bustiera ? Ca mie mi-a zis sa nu port. Si ti s-a dat vreun act la mana ca te-a operat el sau vreo iesire din spital, adeverinta ceva sau pasaportul de la silicoane ? ca mie nu mi-a dat nimik, ulterior dupa ce am avut probleme le-am cerut. Bafta
Off vad ca acum suntem iar acuzate de reclama. Eu mi-am exprimat parerea obiectiva fata de cei doi doctori la care am fost la consultatie, pe pag 67. Am uitat sa spun ca pretul consultatiei a fost 100 de lei la Dr Grecu si 150 la Dr Brezeanu. M-am gandit ca sunt fete care ar vrea sa stie detalii inca din faza de consultatie, astfel le-ar putea ajuta sa aleaga doctorul cel mai bun, pt ca se vede si mai sus ca acest lucru conteaza fff mult. Pt mine ar fi contat sa gasesc astfel de comparatii cu detalii de la mai multi doctori.
Maine este ziua cea mare. Sper sa iasa bine, sa fie ok si sa revin cu detalii la fel de obiective si referitor la operatie, fara sa fiu acuzata de reclama.
Maine este ziua cea mare. Sper sa iasa bine, sa fie ok si sa revin cu detalii la fel de obiective si referitor la operatie, fara sa fiu acuzata de reclama.
Mult succes capri!!!, si sa dea Dumnezeu sa-ti iasa totul asa cum ti-ai dorit...(eu sunt convinsa ca asa va fi;))
Curaj!!!, esti pe maini buneee!:).Asteptam rezultatele si impresiile tale dupa "noile achizitii";;))
Curaj!!!, esti pe maini buneee!:).Asteptam rezultatele si impresiile tale dupa "noile achizitii";;))
pt cele care nu sunt multumite ca vorbim despre esecuri imi pare sincer rau, dar e o realitate pe cate fiecare din noi am putea fi puse s=o infruntam.Nu e usor cand ai zile si nopti de vise si sperante sa suferi o dezamagire, iar pe langa partea psihica mai e si partea financiara si suferinta fizica.Tocmai pt ca nu am vrut sa intru in polemica cu nimeni am ales sa nu dau detalii despre dr la care m=a operat, pt ca fiecare are esecurile lui.Si eu mi=am dorit sa fie perfect, dar nu e.Desi inainte ziceam ca oricum nu poate fi mai rau decat aratam, acum c=am trecut prin asta am niste pretentii si cu toate ca sunt dezamagita, nu regret nimic.Le incurajez pe cele care isi doresc din suflet sa faca orice fel de operatie, dar trebuie sa fie foarte bine informate.Eu am o problema si cu marimea.As fi ales ceva mai mare, dar cand am fost la control, proteza pusa in sutien arata foarte mare, chestie care s=a schimbat total dupa interventie, nu mi=am imaginat ca v=a ramane doar atat din tot ce=am vazut.Asa ca atentie fetelor, cereti toate informatiile posibile, ca sa eliminati cat mai multe posibile dezamagiri.Dar nu renuntati, sub nici o forma, pentru indiferent de ce v=a trebui sa infrunt, am sa merg mai departe pana obtin ce=am visat intotdeauna.
pt miky 24, imi pare rau pt tine, dar ce s=a intamplat de ai ajuns la atatea operatii?Macar acum esti multumita?Eu am purtat bustiera o luna jumatate si banda vreo 3 saptamani, dar in loc sa rezolv sanul cu probleme, am observat ca incepe sa se strice si cel care e era deja frumos, asa ca mi=a zis sa renunt.Acum nu pot sta fara sutien pt ca se vad foarte urat sfarcurile orientate in jos, mai ales cele problematic, asa ca stau fara doar prin casa.Tare ma tem sa nu patesc si eu ca lauris, sa nu ajute nimic cea de=a doua operatie...sau sa strice mai rau situatia.
lauris, acum imi amintesc ca citeam ce=ai scris tu dupa operatie si cat erai de speriata.Eu atunci ma pregateam, psihic si caracteristic, ma gandeam ca eu nu voi pati...
denisac - eu sunt operata de dr Radu Voicu, din punctul meu de vedere este un profesionist. De regula mareste sanii cu 2 cupe, nu accepta marimi f mari din cauza complicatiilor si mi-a prezentat cazuri cu implante maricele care s-au lasat dupa o vreme, in medie 2 ani, si au venit sa puna mai mici. Dar bineinteles si cazuri in care pacientele si-au dorit mai mari dupa o perioada, si au facut si cea de-a doua operatie. Acuma depinde de fiecare.. se spune ca total submuscular e ideal pt a mentine implantele la locul lor cat mai mult timp, dar nu i se potriveste aceasta metoda fiecarei persoane. Mi-a placut ca indiferent de ora, este prompt in a raspunde la intrebari si nelamuriri, plus ca am vazut multe rezultate f naturale ale dlui. Cabinetul pt consultatii este aproape de Arcul de Triumf - este intim, iar operatiile au loc ori la spitalul CF2, ori la Clinica Anais, unde echipa este de nota 20+. Nici nu am sperat sa trec asa usor peste prima noapte. Mentionez ca inainte de a decide unde ma voi opera, am mai fost la 2 chirurgi. Succes cu decizia! P.S.: Foloseste implante Mentor si Eurosilicone, cat si Allergan, din cate retin. Am implinit 6 luni jumate, si abia acum pot spune ca vad rezultatul final, sanii s-au modificat mult in ultimele luni. Eu am platit 3200 pt marirea de sani cu Eurosilicone anatomice (un anatomic rotund)
Pentru anca2010
Imi pare sincer rau ca treci prin aceasta experienta, si cred ca este foarte bine ca ne impartasesti experienta ta. Pentru mine cel putin, sunt foarte utile toate postarile de pe acest forum. Nu am trecut inca prin aceasta experienta (din pacate), dar m-am informat destul de mult si pot sa-ti spun ca din cate am inteles, forma sanilor se mai schimba in timp, pana la 6 luni dupa operatie sau chiar mai mult, asa ca incearca sa fi optimista. Poate nu va fi nevoie de a doua operatie!
Cat despre marime, din cate am inteles la consultatie, daca implantele sunt puse in spatele muschiului, vor fi ceva mai mici decat se vad puse in sutien (pentru ca le preseaza muschiul).
Iti doresc numai bine, si incearca sa fi optimista deocamdata.
Imi pare sincer rau ca treci prin aceasta experienta, si cred ca este foarte bine ca ne impartasesti experienta ta. Pentru mine cel putin, sunt foarte utile toate postarile de pe acest forum. Nu am trecut inca prin aceasta experienta (din pacate), dar m-am informat destul de mult si pot sa-ti spun ca din cate am inteles, forma sanilor se mai schimba in timp, pana la 6 luni dupa operatie sau chiar mai mult, asa ca incearca sa fi optimista. Poate nu va fi nevoie de a doua operatie!
Cat despre marime, din cate am inteles la consultatie, daca implantele sunt puse in spatele muschiului, vor fi ceva mai mici decat se vad puse in sutien (pentru ca le preseaza muschiul).
Iti doresc numai bine, si incearca sa fi optimista deocamdata.
FallenStar, ai niste sani foarte frumosi! Doctorul tau este intr-adevar un profesionist. Si eu am vrut initial sa ma operez la dansul, dar intre timp m-am decis pentru d-na dr. Brezeanu. Prietena mea s-a operat la dansa in urma cu 3 luni, si arata superb. Are niste sani extrem de frumosi si naturali. Sper sa am si eu norocul vostru, mai ales ca in cazul meu operatia nu este un moft. Nu am chiar nimic! Imi poti spune te rog, ce implante ai? si ce marime aveau sanii tai inainte? Eu am 1.75 si 52 Kg. Voi avea implante Mentor de 380 gr. Mi se par putin cam mari dar doamna dr zice ca sub muschi se vor vedea mai mici, decat le-am vazut eu puse in sutien.
Buna tuturor.Ralu24, daca mai intri pe forum, am fost la consultatie la doctorul Grecu si i-am povestit despre tine- de fapt.. ca as vrea sani ca ai tai.Si-a amintit de tine, a inteles despre cine este vorba, desi eu nu am putut sa-i dau foarte multe detalii, doar ca ti-am vazut poza pe forum, esti sportiva, i-am spus cand te-ai operat...in sfarsit...ideea este ca implantele pe care le-a folosit la tine nu mi se potrivesc mie si mi-a ales o alta forma ca sa fie sanul mai plin si sus ca eu nu am muschii atat de dezvoltati.
Capri, am inteles ca tu te operezi maine, eu m-am programat lunea viitoare asa ca asteptam vesti bune de la tine. Bafta si multa sanatate!
Capri, am inteles ca tu te operezi maine, eu m-am programat lunea viitoare asa ca asteptam vesti bune de la tine. Bafta si multa sanatate!
Hello, Capri. Mult succes maine. Sa te pui repede pe picioare si sa ne dai toate detaliile obiective si mai ales subiective. Ne intereseaza foarte mult trairile si experienta personala, cu bune si rele. Iti doresc doar "trairi bune" :-) Pe curand cu vesti.
katte multumesc frumos ;)
Nici in cazul meu operatia nu a fost chiar un moft. Cred ca sunt una dintre cele mai vechi membre a forumului...mi-am dorit demult operatia si am dat inapoi la inceput, de frica complicatiilor si nu numai, dar acum nu regret nici o clipa ca m-am operat. Oricat m-am motivat tot aici am ajuns...
Nu sunt f mari implantele de 380 cc, cel putin nu pt cineva de inaltimea ta. Vei avea sani normali, armoniosi. Dar stiu cum vedeam si eu lucrurile inainte de operatie, avand sanii mici. Eu am plecat de la cupa A, si un torace bombat, din cauza caruia sanii nu sunt prea apropiati dar arata mult mai armonios dupa operatie. In circumferinta sanii au crescut cu aproximativ 4-5 cm. Daca dai click pe poza apar cateva date. Asadar, am 350 cc anatomic cu profil inalt, cu baza de 12, 5 cm si inaltimea de 12, 2 cm, proiectie 4, 9 cm. Succes!
capri multa bafta si tie! :-) :D
Nici in cazul meu operatia nu a fost chiar un moft. Cred ca sunt una dintre cele mai vechi membre a forumului...mi-am dorit demult operatia si am dat inapoi la inceput, de frica complicatiilor si nu numai, dar acum nu regret nici o clipa ca m-am operat. Oricat m-am motivat tot aici am ajuns...
Nu sunt f mari implantele de 380 cc, cel putin nu pt cineva de inaltimea ta. Vei avea sani normali, armoniosi. Dar stiu cum vedeam si eu lucrurile inainte de operatie, avand sanii mici. Eu am plecat de la cupa A, si un torace bombat, din cauza caruia sanii nu sunt prea apropiati dar arata mult mai armonios dupa operatie. In circumferinta sanii au crescut cu aproximativ 4-5 cm. Daca dai click pe poza apar cateva date. Asadar, am 350 cc anatomic cu profil inalt, cu baza de 12, 5 cm si inaltimea de 12, 2 cm, proiectie 4, 9 cm. Succes!
capri multa bafta si tie! :-) :D
Multumesc de incurajari ! :)
Din pacate eu o sa am niste implante destul de micute, pt ca la mine baza nu poate fi mai mare de 9.5 cm... Nu-s asa veche pe forum, insa imi doresc enorm aceasta operatie. Sa ne-auzim cu bine dupa.. si cu detalii asa cum v-am obisnuit :):)
Din pacate eu o sa am niste implante destul de micute, pt ca la mine baza nu poate fi mai mare de 9.5 cm... Nu-s asa veche pe forum, insa imi doresc enorm aceasta operatie. Sa ne-auzim cu bine dupa.. si cu detalii asa cum v-am obisnuit :):)
FallenStar multumesc mult pentru raspunsul promt. M-am mai linistit acum. Desi vad ca majoritatea fetelor isi doresc mai mari, eu chiar nu vreau sani foarte mari. Prietena mea are implante Matrix de 360 gr, si sunt foarte frumosi. Si ai tai imi plac foarte mult. Multumesc inca odata pentru raspuns.
Capri multa bafta, si te asteptam cu vesti bune!
Capri multa bafta, si te asteptam cu vesti bune!
anca 2010 Nu sunt multumita nici acum, dar parca se vad putin mai bine... Dar eu inca sper, mi-am dorit prea mult ca sa renunt acum :( Nu vreau sa sperii pe nimeni dar eu cred ca tine si de noroc, in ce stare e medicul si bineinteles si de organismul fiecaruia. Am 6 interventii si din vina medicului pt. ca nu mi-a acordat prea multa atentie si mi s-a desfacut operatia de 3 ori pt ca aveam fire resorbabile dar lasa cate un fir mai lung si mi le tragea la vreo 2-3 zile cand bineinteles ca nu era prinsa operatia. Asta e..., eram curioasa daca a mai avut sau are cineva contractura capsulara, adica are sanul foarte tare, ca o piatra si umflat in partea de sus. MULTUMESC !
fallenstar :cat costa o consultatie la dr radu voicu? ai ales tu sa iti faca interventia la anais sau dansul?la cf 2 interventia costa mai putin, ai idee?
denisac - consultatia la dr Voicu este 100 ron. Da, eu am ales la clinica particulara, pretul este acelasi iar diferenta e ca la clinica opereaza dupa pranz si la spital dimineata.
katte nici eu nu mi-am dorit sani f mari, dupa operatie vezi un pic altfel lucrurile :))
katte nici eu nu mi-am dorit sani f mari, dupa operatie vezi un pic altfel lucrurile :))
nu mi-a dat niciun act la mana decat o foaie pe care scria ca m-am operat sa merg la medicul de familie cu el, in rest am cerut si eu ceva acte si mi-a spus ca nu le dau pentru ca noi le pierdem ca au fost cazuri si ca ei le tin mai bine si am purtat o bustiera dar nu ca mi-a dat el ci ca am vrut eu, de la ea mi s-au mai aranjat sanii dar nu cum trebuie, daca vrei putem vorbi pe mess si o sa-ti trimit poze cu sanii mei sa vezi cum arata si daca vrei sa-mi trimiti si tu...
Pt. fetele care s-au operat la dr. Brezeanu: medicul meu de familie mi-a spus ca la 37 de ani nu este necesara mamografia, pot face ecografie mamara. Stiti cumva daca dna doctor Brezeanu accepta doar ecografie?. Voi unde v-ati facut-o?
katte, multumesc de incurajari, dar nu stiu daca peste 6 luni lucrurile nu vor fi tot la fel si nu stiu daca am atata rabdare.
miky24, foarte nasol...La mine s=au cicatrizat destul de repede si frumos.Dupa ce mi=au cazut toate cojile de pe rana, mi=au ramas doua fire mici care teoretic de absorb dar le=a scos fara fara probleme ulterior.Eu ma tem de doua chestii, adica, sa nu se cicatrizeze urat locul taiat de doua ori, si mai apoi sa nu devina mai diferiti de cat sunt acum, poate ar fi bine sa=i repozitioneze pe amandoi.Eu am incizie periareolara.Chiar aseara ma uitam si am constat ca desi se spune ca nu poti alata inca mai am lapte in sanul stang, am alaptat vreo 2 ani jumate per total...am doi copii, iar la cel mic nu=i mai dau de aproape un an.
fetelor, vi s=a recomandat o anumita crema pt masaj sau nu conteaza?
buna anca2010 mie doctorul mi-a recomandat gel de arnica, arnigel adica.Insa doar in primele 2 saptamani dupa ce mi-a scos firele m-am dat pe prospect scrie ca nu e bine pentru piele daca tii prea mult tratamentul.eu acum nu mai folosesc nimic cand fac masajul sanilor.
liliana 89 multumesc pt raspuns.Eu ma dadeam cu crema de galbenele, dar nu stiu daca face bine, iar fara crema nu prea reusesc sa fac masaj cum trebuie ca doare si intind aiurea pielea.Dragute achizitii ai, cum le numesc fetele pe forum.Esti multumita ?Ce marime ai?
@denisac:
Faci niste jocuri de cuvinte tare ciudate.de la cum o numesti tu..."reclama" la.experientele mai putin placute pe care le-au intampinat unele fete la diversi doctori.
Decizia iti apartine dar.se pare ca nimic nu te multumeste din ceea ce se scrie aici pe forum. Trebuie sa fi hotarata sa treci prin aceasta interventie si apoi sa urmezi etapele premergatoare operatiei, incepand cu consultul amanuntit.
Nu stiu daca realizezi dar.ti-ai dat cu parerea in unele chestii care te depasesc.
Este fff normal si corect ca fetele care au intampinat esecuri sa povesteasca si altora pentru a nu ajunge si alte persoane pe viitor in astfel de situatii si in in acelasi timp cele multumite sa-si recomande doctorul.dar la tine se pare ca ori esti "Gica contra" ori pentru tine cuvantul recomandare este sinonimul cuvantului reclama.:-)
Faci niste jocuri de cuvinte tare ciudate.de la cum o numesti tu..."reclama" la.experientele mai putin placute pe care le-au intampinat unele fete la diversi doctori.
Decizia iti apartine dar.se pare ca nimic nu te multumeste din ceea ce se scrie aici pe forum. Trebuie sa fi hotarata sa treci prin aceasta interventie si apoi sa urmezi etapele premergatoare operatiei, incepand cu consultul amanuntit.
Nu stiu daca realizezi dar.ti-ai dat cu parerea in unele chestii care te depasesc.
Este fff normal si corect ca fetele care au intampinat esecuri sa povesteasca si altora pentru a nu ajunge si alte persoane pe viitor in astfel de situatii si in in acelasi timp cele multumite sa-si recomande doctorul.dar la tine se pare ca ori esti "Gica contra" ori pentru tine cuvantul recomandare este sinonimul cuvantului reclama.:-)
Pt masajul sanilor se poate folosi orice crema hidratanta, iar eu recomand untul de corp, dar se evitati zona inciziilor. Acolo doar crema pt cicatrici.
Fetelor, la cat timp de la operatie puteti dormi pe burta? Cate luni se foloseste crema anticicatrizanta pentru ca eu nu sunt multumita de Contractubex, nu vad nicio ameliorare inca? La 2 luni si jumatate cicatricile mele sunt inca rosii si evidente.
merci anca 2010.sunt multumuta momentan am 5 sapt de la operatie si chiar daca am avut parte si de complicatii acum pot spune ca sunt ok.nu mai am dureri, au prins o forma draguta si nu sunt tari ca la inceput la atingere.am 350 cc subglandular si marimea 3 la sutiene dar eu as fi vrut 4(D)...sper sa maicreascaam inteles ca forma definitiva de abia dupa 6 luni se vede.Acum ma rog sa nu raman cu sanii tari si sa scap de contractura capsulara.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 22Sani mici... Ce metode de marire exista (exclus implantul mamar)?
- 2daca folosesc anticonceptionale cresc sanii?
- 12dureri de sani
- 19De un an imi curge un san
- 36chirurg bun timisoara pt. san
- 7sensibilitatea sanilor... oare este vb de o sarcina ascunsa?
- 24am luat un extract de marar pentru cresterea sanilor
- 1glanda mamara accesorie - in interiorul sanului?
- 9Vreau sani mari
- 25problema la un san, un fel de biluta
- 48cancer de san?
- 2Implanturile mamare inainte sau dupa sarcina?
- 2cresterea rapida a sanilor
- 4durere de sani de trei saptamani
- 12implantul mamar - va rog opinii, sfaturi
- 10Silicoane sani, detalii
- 3pete rosii pe sani
- 1Lifting si implant cu silicon- recomandare aproape de orasul Braila?
- 1Implant silicon dr Ovidiu Ivan Cluj - pareri/info preturi
- 4Implant silicon sani
Mai multe informații despre: Sanii Chirurgia estetica Estetica sanilor Marirea sanilor Implanturile mamare mastopexia proteza de san sani tuberosi
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: