Implant silicon sani

96566 comentarii 1 2 ..... 717718719 ..... 3218 3219 Înainte ›
0
28-02-2012, ora 23:26
Tinker bell
Nu este medic/terapeut
Tinker bell
Buna seara la toate fetele, nu am mai intrat de f mult timp, dar azi am reusit sa citesc cat de cat ce ati mai scris, f multe fete noi si cu rezultatae frumoase.
Vanilla, arata super tare sanii tai, ma bucur pentru tine, cicatricile cum sunt!imi era dor de tine.pup
BEBELAC2006, felicitari si mult succes in continuare!
Andra.felicitari si tie, un rezultat frumos chiar din primele zile!Esti o curajoasa.Bravo.

sabry_27, sa stii ca si mie imi plac tot cei rotunzi, doar pentru faptul ca sunt plini sus si se vad ca si cum ai purta sutien push-up!imi place rezultatul tau, dar par f f f mari!pupici
mikygeo, felicitari si iti doresc multa rabdare, si recuperare usoara.pupici
Camy79, eu normal ca as spune sa te duci la Dr.Totir, pentru ca m-am operat la dansul, dar tu esti singura care poate decide asta, este totusi o decizie f importanta si cred ca numai tu poti lua aceasta decizie.eu una am vazut rezultatele fetelor de pe site si am ales 5 doctori pe gustul meu, asa ca am fost la toti 5 la consultatii si am decis.pupici
Anastasia alina, stai linistita ca nu vor fii prea mari 410, eu una nu am vrut f mari, sa ies in evidenta prea mult, ca nici nu sunt genul, imi place sa stau mai in anonimat, am vrut sa am sani si sa nu mai port sutiene cu o tona de buretei, asa ca acum port doar din dantela si sunt super incantata!te pupic.
vintila88, nu stiu daca e normal dupa un an de zile sa fie tot amortit?!?!?ai intrebat doctorul acum de curand, sau atunci imediat dupa operatie?sper sa se rezove problema si sa fii bine.pup
miruna85, frumos, frumos, ce sa mai zic...!fara cuvinte, dar din fata nu ai nici o pozica?pup
Va pupacesc pe toate si va doresc o seara frumoasa ca voi!!!
0
28-02-2012, ora 23:31
ccooss
Nu este medic/terapeut
ccooss
Andra, multumesc de raspuns. tu unde te-ai operat ca totusi mi se pare o diferenta f mare de pret intre silcovan si cel care te-a operat pe tine. bratu mi-a cerut numai pe marire 3200e. mai sunt fete operate la silcovan sau la bratu? va rog sa-mi raspundeti. o seara buna
0
28-02-2012, ora 23:54
Freedoom
Nu este medic/terapeut
Freedoom
ccooss eu sunt operata la Horia Siclovan.Da-mi mesaj privat daca vrei mai multe detalii.

Fetelor, la cat timp de la operatie a-ti fost la solar?
0
29-02-2012, ora 00:06
andra1311
Nu este medic/terapeut
andra1311
Si pe mine tot Siclovan m-a operat. As fi vrut sa fie mai mari, in rest totul a fost f bine. Cel mai bine ar fi sa mergi la o consultatie ca sa te convingi singura. La dr. Siclovan nu costa consultatia si iti va raspunde la toate intrebarile. Si eu sunt din Oradea, asa ca a trebui sa ma deplasez pana in Arad. Tu fiind din Tm esti mai aproape.
0
29-02-2012, ora 07:55
monica28
Nu este medic/terapeut
monica28
Neata fetelor... si eu tot la Dr. Siclovan ma-m operat. foarte multumita de tot... doar ca as fi dorit ceva mai mari :)... acum ii iubesc asa cum sunt,
0
29-02-2012, ora 09:45
vladescuelena
Nu este medic/terapeut
vladescuelena
Buna vintila.Din pacate eu nu pot sa iti spun decat ca mi se pare ca semanam destul de bine la rezultat.Eu simt sanul stang ca si pe dreptul, dar ca forma si asezare este la fel ca la tine, adica cazut in jos si un pic spre lateral.Daca masori distantele de la linia mediana cred ca o sa ai aceeasi diferenta ca si la mine, adica distanta de la mediana la dreptul este mai mica decat distanta de la mediana la stangul.Chiar am vb cu mai multe fete de pe forum care mi-au zis ca atunci cand au vazut poza ta au crezut ca mi-am mai facut eu un cont.Nu vreau sa te superi pe mine, stiu ca intr-un fel sau altul este o jignire sa iti zic ca seamana rezultatul tau cu al meu, dar coincidenta face sa avem acelasi doctor, acelasi tip de implant si aceeasi masura de implant.Insist sa nu te superi pe mine, chiar nu vreau sa te descurajez, si poate avem posibilitatea sa ne intalnim ca sa comparam "live" rezultatele.Decizia mea o stii deja - o noua operatie!
0
29-02-2012, ora 09:52
me_myself
Nu este medic/terapeut
me_myself
neatza, fetele!

sa stii, vladulescuelena, ca si eu cand am poza lui vintila m-am gandit instant la tine...fara suparare...din pacate eu nu cunosc foarte bine povestea ta, nu stiu ce s-a intamplat, insa imi pare rau ca esti nevoita sa recurgi la o noua interventie :(((
vintila, te asteptam cu detalii...

monica, mie imi place forma sanilor tai, nu stiu de la ce ai plecat, dar si parerea mea este ca o marime un pic mai mare ar fi fost ok...dar per ansamblu mie imi place rezultatul tau :*

CrissyCriss27, vad ca suntem operate in aceeasi zi :) cum e cu cicatricile si cu durerile?

va pup pe toate si va doresc o zi buna!
0
29-02-2012, ora 10:08
pisul2
Nu este medic/terapeut
pisul2
me_myself, cand se mai schimba situatia la tine, te rog mult, mai actualizeaza poza de la avatar, pentru ca sunt taaare curioasa cum arata cicatricile. Maine ma duc la control si in principiu pe 9-10 aprilie ma operez. Ieeeeei :D:D
0
29-02-2012, ora 10:32
crisstina88
Nu este medic/terapeut
crisstina88
neatza fetele..am revenit cu o poza noua si am adaugat si una inainte de operatie.nu imi vine sa cred ce micuti erau :) am si uitat cum aratau sanii mei.
cicatricele mele arata binisor, parerea mea. poate o sa postez o poza cu ele. am aproape 2 luni. acum se vede o linie subtire rozie, in unele locuri as putea spune chiar alba.
sunt convinsa ca va disparea cu timpul.
0
29-02-2012, ora 10:54
me_myself
Nu este medic/terapeut
me_myself
pisul2, poza de la avatar e facuta la 19 zile dupa operatie...daca vrei o poza cu cicatricile de mai aproape da un pm cu adresa de mail.
0
29-02-2012, ora 10:58
me_myself
Nu este medic/terapeut
me_myself
pisul, ai PM
0
29-02-2012, ora 11:08
sabry_27
Nu este medic/terapeut
sabry_27
va multumesc de aprecieri fetelor.
poza care o aveam era facuta la o luna dupa op.erau inca un pic umflati.
acum am schimbat poza, este una mai recenta.
ma enerveaza enorm ca trebuie taiate atat de mult.pozele aici pe forum, sunt atat de minuscule.pacat ca nu putem pune poze mai mari si mai multe.sanii mei sunt mari.la fetele care au avut destul de multa glanda inainte, sau sani lasati nici nu se pot pune implante mici.daca se pune o masura mai mica, par lasati.
si la mine si la me myself au fost puse implante mari, chiar daca suntem mici de inaltime, altfel nici nu se putea, sanul trebuia umplut bine.
eu am avut si o marime de 330 si arata groaznic.
me myself, sanii nostri sunt asemanatori, e bine ca la tine nu a mai facut cicatricea pe verticala.
oricum ai sa vezi ce sani superbi vei avea peste vreo 3 luni cand vor fi complet desumflati.si cicatricile arata super.
fetele operate la dr.totir, stiti cumva daca la el se poate face si mezoterapie pt.celulita?as vrea sa incerc inainte sa vina vara.
va pup pe toate si bucurati-va de sani.eu in aprilie vin cateva zile in tara, poate mai facem o intalnire.
va doresc o zi superba
0
29-02-2012, ora 11:10
BEBELAC2006
Nu este medic/terapeut
BEBELAC2006
Bad_me unde te-ai pierdut? Sper ca esti bine. Pupici la toate fetele.
0
29-02-2012, ora 11:15
me_myself
Nu este medic/terapeut
me_myself
sabry, te pupic si multumesc de aprecieri si sfaturi...si ca ai fost tot timpul acolo cand aveam nevoie...esti o frumoasa!:* si ai mare dreptate in ceea ce spuneai despre sanii nostrii...intr-adevar am avut maaaare noroc ca am scapat doar cu taietura periareoala...desi atunci cand la consultatie dr mi-a spus ca taietura va fi stil lollipop am zis ca nu conteaza cicatricile daca voi avea sani frumosi...eu am fost si sunt in continuare destul de aeriana, cum am mai spus-o, si am incredere ca dr a facut tot ce i-a stat in putinta sa ii faca frumosi...acum ma tot uit la ei si am impresia ca se tot scjimba pe zi ce trece...si imi dau seama ca trebuie sa imi schimb toata garderoba, nimic nu imi mai vine...toate bluzele imi sunt stramte sau scurte :P ehe, asta e: l-am instiintat pe dl sot sa cotizeze la schimbatul garderobei :)))) si mi-a spus ca imi va lua cele mai decoltate bluzite si maieuri si o sa ma plimbe de mana sa se faleasca cu mine peste tot.sa nu mai zic de incantat ce era de "jucariile lui noi " (asa le spune el) :)))))
0
29-02-2012, ora 11:33
Denize26
Nu este medic/terapeut
Denize26
fetelor incerc sa pun si eu o poza aici din a 6-a zi si nu reusesc, cum fac sa micsorez poza?
0
29-02-2012, ora 11:36
me_myself
Nu este medic/terapeut
me_myself
bad_me, e ok...plimbareatza mica :P...nu are acces la net deocamdata, dar revine ea in forta!:))))
0
29-02-2012, ora 12:06
Lela_Blue
Nu este medic/terapeut
Lela_Blue
hello girls!!!
oleee sabry, fff.frumosi!!!!!iti vin perfect acum ca am vazut si poza per ansamblu!
cristina88 f. frumosi si la tine sanii.deci SABRY si CRISTINA 88...MY FAV by far from totir!!!!

fetelor masaj faceti numai la recomandarea dr. care v-a operat si exact cum v-a aratat, nu faceti dupa ureche si cum o fi!!!!!

va pup pe toate!!!!!
0
29-02-2012, ora 12:10
me_myself
Nu este medic/terapeut
me_myself
Lela_blue un pupic mare pt tine din partea mea! :*
0
29-02-2012, ora 12:20
Lela_Blue
Nu este medic/terapeut
Lela_Blue
si de la mineeeee!!!!!!!muah!!!!!!
0
29-02-2012, ora 13:47
ccooss
Nu este medic/terapeut
ccooss
multumesc frumos fetelor, ANDRA 1311 sanii tai sunt superbi acum dupa operatie. nu stiu cum au aratat inainte, dar acum sunt tare frumosi.imi este putin teama dar sper sa fie bine. urmeaza sa ma duc la consultatie si undeva prin aprilie sa ma programez.
0
29-02-2012, ora 14:11
Lela_Blue
Nu este medic/terapeut
Lela_Blue
ccocos, este o fata aici pe forum (LINA885) care avea sanii exact ca ai tai inainte de interventie, si care este operata la dr. siclovan.
nu a mai intrat de ceva timp aici, (hey lina, hope u r doing well...da un semn de viata), daca mai intra iti poate da cateva amanunte, mai ales ca din cate am inteles i-l ai si pe siclovan in vedere!!!!
0
29-02-2012, ora 14:13
mikygeo
Nu este medic/terapeut
mikygeo
buna fetelor, am pus si eu o poza la doua zile de la operatie, inca am dureri :(
Tinker bell multumesc :**:
0
29-02-2012, ora 15:08
Astrid_007
Nu este medic/terapeut
Astrid_007
@ ccooss: Am fost operata de dl dr Sorin Parasca la clinica Nordestetica din Bucuresti (gasesti toate detaliile pe profilul meu), iar daca faceam doar marirea de sani la dumnealui m-ar fi costat €2500.
Nu stiu daca acesta este pretul standard la dansul pentru orice tip de implant: anatomic/rotund, Mentor/Matrix sau daca foloseste implanturi si de la alte firme..
Dar daca iti plac rezultatele dansului merita sa il contactezi si sa-i spui cam ce anume iti doresti, eventual te poti programa la o consultatie si daca te hotarasti sa mergi pe mana dansului, vedeti impreuna cum va intelegeti la pret :P
Eu sunt foarte multumita de rezultatele obtinute dupa toate operatiile pe care le-am facut la dansul.

@ Tinker bell: Multumesc! :*

Le urez si eu o recuperare cat mai usoara tuturor doamnelor si domnisoarelor recent operate si ma bucur ca rezultatele sunt atat de frumoase la toate! :* :* :*
0
29-02-2012, ora 15:14
vladescuelena
Nu este medic/terapeut
vladescuelena
mikygeo, ai facut poza intr-o pozitie aiurea?mi se pare diferenta mare intre sani.ai cumva o poza si inainte de operatie?
0
29-02-2012, ora 15:29
my.rela
Nu este medic/terapeut
my.rela
salue fetelor !!! tot stau si citesc si ma uit la poze.. e incredibil ce scump e o operatie acsa si de foarte multe ori fetele sunt informate gresit si rezultatele lasa mult de dorit!! pot sa spun ca doctorul la care m-am operat eu e dus cu capu acu rade acu e serios e incoerent cateodata:))))) dar e recunoscut ca fiind printre cei mai buni din blg.dar la inceput vroiam sa refuz sa ma operez la el doar din cauza asta ca e cam plecat..dar acum nu regret.. plus ca am platit mai nimik si ce conditii au acolo e de vis!!
0
29-02-2012, ora 16:06
mikygeo
Nu este medic/terapeut
mikygeo
vladescuelena este o diferenta intre sani, unul este mai mare dar se aseaza pe zi ce trece si am facut op luni, intra pe celalalt forum sa vezi poza din prima zi si poza facuta astazi, este diferenta intre ei, dr a spus ca se vor aseza si inainte de op ii aveam un pic diferiti dar nu foarte mult, dr a spus ca nu-io problema mare, ca se vor aseza si altfel imi punea implanturi diferite, pup
0
29-02-2012, ora 16:10
me_myself
Nu este medic/terapeut
me_myself
la mine e exact invers, sanul care era mai lasat e mai mic si celalat e mai mare sau mai inalt pozitionat...dar la fel mi-a spus dr ca se vor aseza in timp...rabdare, rabdare si iar rabdare!
0
29-02-2012, ora 16:19
alinuk
Nu este medic/terapeut
alinuk
vladescuelena ai pm
0
29-02-2012, ora 16:24
sabry_27
Nu este medic/terapeut
sabry_27
me myself, ma bucur daca am reusit sa te ajut cu ceva.si eu cand am intrat prima oara pe forum ma simteam pierduta, pt. ca nu erau multe fete care aveau nevoie de lifting sa ma ajute cu informatii.
bucura te ca sunt stramte bluzitele, mai bine nu?arata mai sexy:)
si eu de cand am implante, sunt complet schimbata, sunt mult mai sigura pe mine.
la mine aici in elvetia, oameni sunt foaarte conservativi(mai ales femeile)cateodata cred ca sunt singura cu silicoane.
femeile poarta tot timpul doar haine sportive cu adidasi, si daca merg odata pe strada cu un toc mai inalt se uita lung de parca as avea nu stiu ce.
la mine si asa anul trecut in vara, cand mergeam la strand se uitau lung, de ziceai ca au vazut un extraterestru:)))
am si 2 copii mici dupa mine(unul are 3, iar altul are 2)iti dai seama o mama cu silicoane cu 2 copii mici.
aici aproape toate femeile cu copii sunt cu bluze pana la gat, par nespalat, fara machiaj...e ca si cum daca faci copii tu nu mai existi ca femeie
oricum, nici eu nu sunt cum ar trebui poate sa fiu poate la varsta mea(28), sunt un pic mai copilaroasa, chiar daca sunt casatorita si cu 2 copii:)
te pup
lela u sexy, ce mai faci?le mai schimbi?big kiss:)
0
29-02-2012, ora 16:30
mikygeo
Nu este medic/terapeut
mikygeo
am pus alta poza, se vede mai bine acum ?
Adaugă un comentariu / răspuns
96566 comentarii 1 2 ..... 717718719 ..... 3218 3219 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sânii
  • Auto-examinarea sânilor
  • Chirurgie estetica
  • Beneficiile chirurgiei estetice
  • Riscurile chirurgiei estetice
  • Tehnici utilizate in chirurgia estetica
  • Chirurgia estetica minim invaziva
  • Chirurgie plastica
  • Chirurgia plastică - PRO și CONTRA
  •