Implant silicon sani

96566 comentarii 1 2 ..... 741742743 ..... 3218 3219 Înainte ›
0
16-03-2012, ora 14:19
alinuk
Nu este medic/terapeut
alinuk
lela you are not alone :)))
0
16-03-2012, ora 14:24
Bad_me
Nu este medic/terapeut
Bad_me
Cred ca Lela are cont si pe forumurile culinare si gospodaresti :))
Mi ai dat idee cu listele, am ce face si eu acum :)), dar o iau in ordine inversa, cu ce vreau eu sa mi cumpar luna asta :))
Iti dau pm acum lela :-*
0
16-03-2012, ora 14:30
Lela_Blue
Nu este medic/terapeut
Lela_Blue
of course!!!!
martha stewart
fly lady

hey scumpelor no FB 4 me!!!!!:-(((

mailul meu i-l aveti...cine nu-l are si-l vrea sa-l ceara!!!!!

see u later!!!!ma duc sa pun la somn pe cel mic, si sa fac putina gimnastica.(daca nu m-o lua si pe mine somnul!)

pupici
0
16-03-2012, ora 14:36
me_myself
Nu este medic/terapeut
me_myself
nu sunteti normale fetelor :))))))) m-am prapadit de ras :))))))

deci ca si o concluzie singurul hipopotam de aici sunt eu, clar? 1, 62 inaltime 58 de kg...ca mine nimenea! ")))))))
0
16-03-2012, ora 15:17
ccooss
Nu este medic/terapeut
ccooss
mai sa ai pm? as vrea sa vb cu tine in leg cu silcovan. am programare pe 22 la consult
sanii tai arata super dar daca ai pune o poza cu ei goi sa-mi dau seama mai bine
numai bine fetelor
0
16-03-2012, ora 15:18
Miky_80
Nu este medic/terapeut
Miky_80
:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
tare, tare, tare, faza cu bureteii:)))))))))))))))))))))))))))))))
sincer acum. vreau si eu chilotei cu buretei. chiar am nevoie. de unde? si chiar nu am auzit pe nimeni la noi care sa si fi pus silicon in fese. interesant. m am saturat sa fac exercitii la sala pt fese. sunt cam grele fandarile alea. dar fara.e grav.
Bad_me, ms pt sait. asta cautam. cum e posibil sa reti cuvantul "branza". care branza? a trebuit sa mi recitesc mesajul pt ca nu tineam minte sa fi vorbit despre branza. esti fantastica.:)))))
lela, crede ma esti norocoasa ca ai fundul mare. noi astea care avem lipsa suferim. si daca ma ingras pun pe piciore. fund, tzatze...mmmmmmmmmm...apetisant.
0
16-03-2012, ora 15:29
Miky_80
Nu este medic/terapeut
Miky_80
lela ai pm
0
16-03-2012, ora 15:32
piscotica
Nu este medic/terapeut
piscotica
Fetelor noroc cu voi ca daca nu as muri de plictiseala la servici dar asa mor de ras, va pup pe toate.
0
16-03-2012, ora 15:41
Bad_me
Nu este medic/terapeut
Bad_me
Miky ai pm cu site ul cu funduri false. Eu am boxeri de acolo, chilotii au mai putin burete :)). Dar sunt interesanti :))
0
16-03-2012, ora 15:42
iordache maria
Nu este medic/terapeut
iordache maria
fetelor daca tot vb de kg in plus si slabire etc...d.ati si voi un ochi la aparatul acela eximia ((((((o fi bun ?poate ne ajuta sa scapam de kg astea nenorocite, va pup si adevarul este ca mor de ras cu chiloteii cu push up
0
16-03-2012, ora 15:44
iordache maria
Nu este medic/terapeut
iordache maria
http://www.chicsalon.ro/10-kg-mai-putin-cu-campania-chic-salon.html
0
16-03-2012, ora 15:46
Bad_me
Nu este medic/terapeut
Bad_me
Iordache maria, eu te sfatuiesc sa faci o lipoaspiratie, macar stii ca ai scapat de grasime si nu sunt promisiuni desarte..
Eu personal, n am auzit de el
Pup
0
16-03-2012, ora 15:47
Miky_80
Nu este medic/terapeut
Miky_80
ms. ma uit acum. pupici
0
16-03-2012, ora 15:50
pisul2
Nu este medic/terapeut
pisul2
Bai, nu va demoralizati. Am spus doar ca e sexy sa fii cu un pic de burtica...problema mea cu capul nu are legatura cu asta...eu sunt cu abdomenele etc...
0
16-03-2012, ora 16:34
sabry_27
Nu este medic/terapeut
sabry_27
hello gasca vesela,
cam greu de tinut pasul cu voi:))
bad me, ma bucur ca nu sunt singura careia ii cad lucruri in toaleta...eu acum 2 zile am scapat i-phonul in toaleta, tot in pipi:))))
lela, mie mi se pare ca arati f.bine asa cum esti acum:)))
me myself, te pup, , nu scapi de celulita daca faci lipo:(((tot se vede...
eu folosesc acum o crema din italia, se numeste somatoline.este buna, la mine a dat rezultate, dar este contraindicata persoanelor cu probleme la glanda tiroida
miki 80 uitate pe puls-norge.no, eu acolo am gasit catalogul allergan(natrelle)
va pup si incerc sa intru mai des
0
16-03-2012, ora 17:01
Miky_80
Nu este medic/terapeut
Miky_80
bad-me ai pm.
merci sabry, te pup. acum sunt calare pe ele(pe saiturile cu catalogurile de la allergan si de la mentor). calculez, le invart, le sucesc. incerc sa gasesc cea mai buna varianta pt mine. sincer speram sa ma schimb la matrix, dar se pare ca au protezele mai frumos calculate cei de la mentor. am comparat ce ma interesa pe mine: minim420cc, tall hight, proiectie minim 5.5. complicat.ce bine daca as fi stiut lucrurile astea inainte..dar...
citeam pe sait la allergan ca sunt niste riscuri la a doua operatie. la ce se refereau? sabry tu ai facut a doua operatie. care i treaba?
0
16-03-2012, ora 17:06
andreea1983
Nu este medic/terapeut
andreea1983
Fetelor in legatura cu chilotii cu push.up.stiu ca este un site.www.loulou.ro.si gasiti acolo tot felu de culori si de marimi..da intradevar ii adevarat...boxerii sunt mai bombati decat chilotii normali..
0
16-03-2012, ora 18:04
nyko_nkl
Nu este medic/terapeut
nyko_nkl
Lela, ma regasesc si la faza cu curatenia si la cea cu listele, mama bodogane cand ma vede "nici la scoala nu scriai atat" iar la curatenie fimea ma face obsedata si e in alarma cand se apropie venirea mea acasa sa nu-i gasesc motive de pedeapsa. Acum am venit de la servici, beau un ceai si ma apuc de curatenia de week-end pt ca dimineata nu-mi pot bea cafeaua. Uneori ma urasc si eu
0
16-03-2012, ora 21:02
anca_georgi
Nu este medic/terapeut
anca_georgi
e cineva din Timisoara sau Oradea care si-a pus implanturi la Horia Siclovan ?
0
16-03-2012, ora 23:27
LadyinRed
Nu este medic/terapeut
LadyinRed
Alinuk ai p.m (scuze de intarziere:*)
Bad_me ai p.m
0
16-03-2012, ora 23:36
iordache maria
Nu este medic/terapeut
iordache maria
bad_me am fc si lipo la burtica odata cu sanii, dar sti tu cum st noi femeile vrem din ce in ce mai mult, eu am auzit de acest tratament eximia la povestiri de noapte si mi sa parut destul de interesant aparatul si am vazut rezultatul la fata aceea care a fc tratamentul, acum nu stiu ce sa zic imi este putin teama sa nu dau banii degeaba, pup
0
16-03-2012, ora 23:36
LadyinRed
Nu este medic/terapeut
LadyinRed
Sabry_27 ai p.m
0
17-03-2012, ora 00:14
Bad_me
Nu este medic/terapeut
Bad_me
Iordache maria, eu nu prea cred in povestiri, nici de noapte nici de zi.
Am facut o chestie, ultralipo si cica trebuia sa slabesti in cm..3 sau 4 pe sedinta..tot o chestie cu ultrasunete..
Oricum eu n am slabit..asta e concluzia..
Sportul e sfant pt cine face, pentru tonifiere si sa dai jos grasimea...vorba lui miky, acum si eu am o scuza ca nu fac sport :)), ca mi am pus silicoane..
Oricum, daca iti iei aparatul si il folosesti sa ne spui si noua rezultatul
Va pup.
Ai pm Ladyinred :)
0
17-03-2012, ora 01:26
iordache maria
Nu este medic/terapeut
iordache maria
bad_me eu st constienta ca mai bun decat sportul nu este nimic dar st lenesa si nu ma tin...cu dietele ma mai inteleg cand ma bag la dieta ma bag dar cu sportul nu se lipeste de mine, si vb ta am silicoane si nu pot...o sa incerc sa fac tratamentul asta cand o sa vin in romania, apropo nu imi cumpar aparatul asi vrea eu hahaha...imi fac 12 sesiunii si costa 1.100 euro ma gandesc ca daca cer si banii astia or fi si rezultatele pe masura nu?pup
0
17-03-2012, ora 01:29
lumi29
Nu este medic/terapeut
lumi29
buna..sunt noua aici si as avea si eu unele nelamuriri..mi-am pus implant acum 1luna jumate si am un san mai mare si unul mai mic... e adevarat ca asa ii aveam si inainte dar eu avand si operatie de ridicare normal era sa ii am la fel odata ce am mai multe cicatrici...nu stiu ce sa fac sunt f dezamagita..poate a mai trecut cineva prin asta si stie...chiar nu stiu ce sa fac..ma gandesc la o alta interventie...doctorul imi spune ca e normal ca se vor mai lasa dar nu prea cred...
0
17-03-2012, ora 05:01
nicole89
Nu este medic/terapeut
nicole89
Buna fetelor! de ceva vreme ma gandesc sa imi fac o operatie de marire a sanilor ! am cateva prietene care s-au operat la dl stan vitalie! poate cineva sa-mi dea niste detalii?exista cineva care s-a operat la el? va multumesc
0
17-03-2012, ora 05:05
nicole89
Nu este medic/terapeut
nicole89
am uitat sa mentionez ca nu am vazut rezultatul operatiilor ale fetelor care s-au operat la el !
0
17-03-2012, ora 09:15
andra1311
Nu este medic/terapeut
andra1311
Buna fetelor. Se pare ca a venit primavara. Poate ni se va face chef mai mare de miscare. Sunteti tare haioase. Va doresc un weekend placut. Iesiti la soare sa va incarcati cu energie! Va pup.
anca_georgi eu sunt din Oradea si m-am operat la Dr.Siclovan contacteaza-ma daca vrei sa vb mai multe!
0
17-03-2012, ora 09:32
LadyinRed
Nu este medic/terapeut
LadyinRed
Bad_me ai p.m:*
0
17-03-2012, ora 10:10
alexa_03
Nu este medic/terapeut
alexa_03
Neata fetelor, am pus si eu o poza mica cu noile achizitii. Sa vedem ca va iesi mai tarziu. :)
Adaugă un comentariu / răspuns
96566 comentarii 1 2 ..... 741742743 ..... 3218 3219 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sânii
  • Auto-examinarea sânilor
  • Chirurgie estetica
  • Beneficiile chirurgiei estetice
  • Riscurile chirurgiei estetice
  • Tehnici utilizate in chirurgia estetica
  • Chirurgia estetica minim invaziva
  • Chirurgie plastica
  • Chirurgia plastică - PRO și CONTRA
  •