Implant silicon sani

96566 comentarii 1 2 ..... 750751752 ..... 3218 3219 Înainte ›
0
27-03-2012, ora 11:53
dana(n3veralone)
Nu este medic/terapeut
dana(n3veralone)
da la areola ma refer daca vrey iti pot da web sau poza sa o vezi mai de aproape...te pup
0
27-03-2012, ora 11:55
Bad_me
Nu este medic/terapeut
Bad_me
Am modificat comentariul, am adaugat ceva mai sus, citeste si aia te rog
0
27-03-2012, ora 11:59
dana(n3veralone)
Nu este medic/terapeut
dana(n3veralone)
nu am discutat acest aspect cu domnul doctor dar cand ma voi duce la dansul pentru analize sigur voi discuta si imi va spune..deci taietura mi as dori sa fie sub san..crezi ca o ssa se poata?te pup
0
27-03-2012, ora 12:10
Bad_me
Nu este medic/terapeut
Bad_me
Pai taietura sub san inseamna probabil ca iti baga implantul submuscular.
Avantajul la implantul submuscular este ca marginile acestuia sunt acoperite de muschi si nu se vad delimitate. Si nu exista nici riscul deplasarii lui (la anatomic este mai important, din cauza formei)
Si subglandularul are avantajele lui, dar numai fetele care au asa iti pot spune, eu nu stiu exact pentru ca am submuscular.
Oricum, daca vrei subglandular, areola permite sa ti bage implantul si pe acolo ( fiind areola suficient de mare). Deci stai linistita, ca se poate in ambele feluri parerea mea.. Dar doctorul te va lamuri ce ti se potriveste :)
0
27-03-2012, ora 12:13
dana(n3veralone)
Nu este medic/terapeut
dana(n3veralone)
tocmai ca eu asta imi doresc submuscular nu subglandular si imi este frica ca dupa operatie sa se faca areola mai mare..nu mi as dori subglandular...mi as dori implante rotunde la cat san am eu 430 aia macar sa se vada:)) ms te pup
0
27-03-2012, ora 12:15
Bad_me
Nu este medic/terapeut
Bad_me
Stai linistita ca se vor vedea! Foarte bine chiar ;)
Cu placere, te pup
0
27-03-2012, ora 12:17
dana(n3veralone)
Nu este medic/terapeut
dana(n3veralone)
iti multumesc mult pentru sfaturi. te pop
0
27-03-2012, ora 13:22
crista22
Nu este medic/terapeut
crista22
Miki_80 ma bucur ca tu ai aceleasi activitati de inainte de operatie. Alte fete mi-au spus ca ii simt tot timpul si sunt limitate in actiuni sportive intense.
Sanii tai arata superb.
Eu mor in contunuare de frica. Imi este teama de complicatii. O colega de serviciu de a mea dupa 3 ani in care totul a fost OK are o zona umflata la sanul stang si trebuie sa o deschida astazi. Am mai citit cum dupa 6 ani 16% din fete trebuie sa faca revizie.
0
27-03-2012, ora 13:30
crista22
Nu este medic/terapeut
crista22
Pentru fetele care se vor opera am gasit un link in care este proectia 3D a corpului vostru in functie de dimensiunile introduse si in care va puteti face o idee cat de cat a marimii implantului solicitat
http://www.sculptmydream.com/sculptor
Codul este
P5A
Succes!
0
27-03-2012, ora 13:43
Alina_spot
Nu este medic/terapeut
Alina_spot
buna tuturor :) de vre-o ora tot citesc pagina cu pagina pe aici in cautare de raspunsuri :P m-am hotarat si eu in sfarsit sa fac o marire de sani la dr Marius Popescu, tare as vrea sa stiu daca sa mai operat cineva la dansul sau a auzit pe cineva care a facut o interventie de acest gen mi-ar fi de mare ajutor.vreau sa spun ca m-am tot uitat la pozele voastre de la avatar si sunt super incantata de rezultate, aveti niste sani wow :) ma mai gandesc acum si la pretul unei astfel de interventii, am citit undeva ca pe site-ul unei anumite clinici era un pret si la fata locului sa marit, sa zic asa, nu dispun de mai mult de 10.000 de ron din pacate :( mai am si un pui de 9 ani si 8 luni de care trebuie sa am grija. daca ma puteti ajuta cu niste sfaturi ar fi ideal.mersi si bafta tuturor celor ce isi doresc sanii mari si felicitari celor ce ai au deja :P
0
27-03-2012, ora 13:45
Alina_spot
Nu este medic/terapeut
Alina_spot
ahh am uitat sa intreb :P am citit undeva ca nici macar lac pe unghii nu trebuie sa avem in momentul operatiei si sa renuntam la fumat cu 3 sapt inainte :P voi ( fumatoarele) cu cat timp inainte ati renuntat la fumat '? si cat timp dupa ?:P
0
27-03-2012, ora 16:24
me_myself
Nu este medic/terapeut
me_myself
buna, fetele! am intrat sa va anunt ca Dariana a iesit din operatie, totul a decurs ok...maine merg sa o vad...va tin la curent pana reuseste sa intre ea.

alina_spot, eu nu m-am lasat de fumat ca am avut doar o sapt de la consultatie pana la operatie si dr a zis ca asa oricum nu are rost...cat despre unghii, eu le am cu gel, ba chiar in ziua operatiei aveam si floricele de acryl, dar nu mi-a zis nimeni nimic; in schimb mi-am dat jos bijuteriile, mai putin verigheta si inelul de logodna.

n3ver.alone, daca iti pune implantul prin areola nu inseamna ca se mareste, ba chiar poti sa ceri dr-lui sa ti-o micsoreze dupa...
0
27-03-2012, ora 16:53
papusikabella
Nu este medic/terapeut
papusikabella
buna fetelor.Am facut si eu 2 luni si am pus o poza noua.La control totul a fost ok doar k mi-a recomandat masaj si nu prea am rabdare sa-l fac.Bad_me si anastasia alina aveti un rezultat f frumosFELICITARI.bya te pup
0
27-03-2012, ora 17:05
eu_diana
Nu este medic/terapeut
eu_diana
PAPUSIKBELLA foarte frumosi sanii tai.vreau sa te intreb de la ce cupa ai plecat deoarece par de peste 400.
Sunt pozitionate sub muschi implantele?
0
27-03-2012, ora 17:13
Marink
Nu este medic/terapeut
Marink
Miky_80 In primele doua saptamani puteai macar sa imbraci copilasii?
0
27-03-2012, ora 17:19
sabry_27
Nu este medic/terapeut
sabry_27
buna fetelor, bad me, papusikabella, suuper.aratati f.f.f.bine
me myself pupici
eu am acum aproape 4 luni de la op.si ma simt f.f.bine.singura pb.nu prea reusesc sa dorm pe burta, mi-e frica ca ii strivesc:)))
miki, suuper rezultatul tau, l-am vazut live si ai niste sani superbi.
cine vrea sa-mi lase pm cu id. de facebook, asa va vad si eu la fata, fetelor:))
n3ver.alone, si eu am 1, 61 si am implant de 445g.am 48 kg.
la aceste dimensiuni un implant peste 400cc este mare.daca pui 430 se vor vedea mari.
va pup fetelor si sper ca saptamana viitoare mai organizati o intalnire, sunt in bucuresti.
0
27-03-2012, ora 17:36
eu_diana
Nu este medic/terapeut
eu_diana
sabry eu vreau sa imi zici cum arata cicatricile la 4 luni.am citit pe alt forum ca ai folosit prosil.si eu dau cu ele de vreo saptamana dar nu se vede ink nimik.Am inteles k dupa 3 luni de folosire se atinge rezultatul maxim(asa scria pe instructiuni)
0
27-03-2012, ora 17:44
papusikabella
Nu este medic/terapeut
papusikabella
eu_diana, mutumesc si u ai un rezultat f rumos, seamana cu ai mei..eu am plecat de la un 75b.sabry multumesc de ai tai nu mai spun sunt superbi
0
27-03-2012, ora 17:52
Miky_80
Nu este medic/terapeut
Miky_80
Marink,
primele doua sapt, nu. de abia dupa aia. insa cu mare atentie pt ca mi era frica sa nu ma loveasca. eu am baieti, si sunt foarte nazdravani. insa am auzit si fete care dupa cateva zile au condus. acum depinde de origanism, dar cel mai bine este sa pui raul inainte si sa ti gasesti ceva ajutoare.

crista22,
foarte tare saitul.: http://www.sculptmydream.com/sculptor
va recomand. dar era misto daca aflam de el inainte. vreau sa zic ca mi au iesit exact sanii pe care i am. foarte, foarte tare.
mai crista, fiecare cu organismul ei, dar eu am mai vorbit cu multe fete cu silicoane si nu s a plans nici una ca ar deranja o in vreun fel. deci nu sunt singura. cred ca daca ai vreun deranj este o problema cu operatia. in primele 3 luni simti o usoara limitare, dar dupa 6 luni nu au voie sa te mai deranjeze. ti am mai zis, singurul regret este ca nu pot dormi pe burta.

sabry ai pm
0
27-03-2012, ora 18:07
Bad_me
Nu este medic/terapeut
Bad_me
Multumesc Sabry si Papusikbella.
Chiar asa Sabry, mai pune o poza sa vedem evolutia sanilor si a cicatricilor.
Va pup
0
27-03-2012, ora 18:34
sabry_27
Nu este medic/terapeut
sabry_27
multumesc fetelor,
eu diana la mine s-au mai albit mult cicatricile, eu cam dupa vreo 2 luni am vazut cum reactioneaza.
cel mai important la mine e ca nu s-au latit, mai ales ca am un implant maricel care intinde bine pielea.
din cate am observat prosilul, te ajuta mult sa nu se lateasca cicatricile si le si albeste, dar depinde mult si de cat timp il folosesti, cat de des.oricum abia dupa un an se albesc de tot(mai conteaza si cat de mult te expui la solar, soare)eu zic sa mai ai rabdare.
la mine daca este cald, sau beau ceva(alcolic)se inrosesc cicatricile.
bad me cum ajunge sotul, ii zic sa mi faca o poza, am incercat singura dar ies aiurea rau:)))
pupici
0
27-03-2012, ora 18:43
eu_diana
Nu este medic/terapeut
eu_diana
ms frumos sabry.dak reusesti sa pui faco pozik sa o pui si tuu pe grup.poop
0
27-03-2012, ora 19:14
ramona1986
Nu este medic/terapeut
ramona1986
eu am 2 saptamani de la operatie...mi s-a spus sa ma dau cu crema de galbenele dimineata si seara...mi-au dat si dezlegare la apa:))))si...as vrea sa ma duc la solar...sunt foarte alba si vine pastele, daca iau ceva cu maneca scurta fuge lumea de mine:))) deci...oare as putea sa merg daca acopar taieturile...eu nu am decat 2 sapt...la bronzare organica am fost si inainte si nu imi place ca se ia pe haine...si in 2 zile esti la fel...e de moment...:D
0
27-03-2012, ora 19:55
alinuk
Nu este medic/terapeut
alinuk
Sabry ai pm
Ramona mie dr mi-a spus ca pot merge la solar dupa ce imi scoate firele(adica la 2 sapt), insa trebuie sa acopar cicatricile. Eu am mers dupa aproximativ 2 luni. Poate ar trebui sa-l intrebi si pe dr tau.
0
27-03-2012, ora 21:57
me_myself
Nu este medic/terapeut
me_myself
papusikabella cand am vazut poza ta am crezut ca ai luat o poza cu sanii mei :)))))))))))))))))))))))) cat de tare seamana nu imi vine sa cred.bad_me poate sa confirme asemuirea! :)))))))))))))))))))

va pup pe toate!
0
27-03-2012, ora 21:59
ramona1986
Nu este medic/terapeut
ramona1986
eu mai merg la control in 2 saptamani, dar poate dau o fuga pana la clinica sa vad ce imi spune...mie firele nu mi le scoate, se topesc...oricum ar fii pe taieturi oricum pun ceva...ma gandesc k nu e bn oricum...chiar daca se vede diferenta putin sub k nu sunt bronzata nu ma deranjeaza, macar pe restul corpului sa am culoare:)))) ms mult oricum:*
0
27-03-2012, ora 22:05
ramona1986
Nu este medic/terapeut
ramona1986
mai am o curiozitate, dupa ce v-a dat jos bandajul ati mai folosit si altceva in afara de crema de galbenele? ca dupa ce cad crustele mi-am cumparat si eu prosil, gelul si benzile...dar pana akolo mai am ;))
0
27-03-2012, ora 22:46
Mihaela M Isa
Nu este medic/terapeut
Mihaela M Isa
Buna seara! Ramona ai niste sani frumosi, eram curioasa de marimea achizitiilor tale, dar vad ca nu ai scris cat si cine...Eu_diana, ma minunez de perfectiunea sanilor tai, sa-i stapanesti sanatoasa. Cam cat trebuie sa fie distanta dintre sani, sau de ce depinde asta?
0
28-03-2012, ora 01:05
Bad_me
Nu este medic/terapeut
Bad_me
buna seara fetelor!!
nu prea am avut timp sa citesc ce ati scris, dar pun si eu o pozica noua sa vedeti mai bine, ca cealalta era minuscula
va pupppp
0
28-03-2012, ora 10:00
alinuk
Nu este medic/terapeut
alinuk
Bad_me sunt superbi!!!! De necrezut ca au iesit atat de simetrici si ridicati avand in vedere de la ce ai plecat (sper sa nu te superi). In poza asta par f naturali. Ma tot uit la poza ta si imi place ce vad.
Adaugă un comentariu / răspuns
96566 comentarii 1 2 ..... 750751752 ..... 3218 3219 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sânii
  • Auto-examinarea sânilor
  • Chirurgie estetica
  • Beneficiile chirurgiei estetice
  • Riscurile chirurgiei estetice
  • Tehnici utilizate in chirurgia estetica
  • Chirurgia estetica minim invaziva
  • Chirurgie plastica
  • Chirurgia plastică - PRO și CONTRA
  •