Implant silicon sani
Hello, fetele! ByaBby ai niste sani superbi! Nu stiu cine ti-a zis ca sunt ca doua baloane...Arata natural, chiar daca vad ca sunt implanturi rotunde...Cred ca am mai intrebat...Cam cat inseamna 285g in cc? Multumesc!
Wow, ByaBby, arata super...chiar foarte misto!!!
Dariana81, nu sunt mici sanii tai, sunt perfecti pentru dimensiunile tale!!
Anastasia, as vrea sa mai vad niste poze cu cicatricile tale, eu ma operez saptamana viitoare, tot prin areloa vreau.
De asemenea, va rog spuneti-mi si mie chestii feminine pe care trebuie sa le stiu inainte si dupa operatie...cele pe care nu ti le spune dl doctor..daca ati avut vreo problema, de ex cum am mai citit pe aici legat de menstruatie, cosulete etc...si cam ce bagajel sa imi iau la mine, ce imi va fi mai greu sa fac si mai ales cu dormitul. Care e problema defapt? De ce nu puteti dormi pe spate? Am vazut ca toate duceti dorul dormitului normal...
Azi am hotarat si eu, implant 330, proiectie 5.1, diametru 12, anatomic, la dl Dumitru TOTIR.
Mi-a placut foarte tare tot ce am vazut pana acum, clinica, dl doctor care mi-a raspuns la toaaate intrebarile iar consultatia la el e gratuita-aviz amatoarelor- care vreti sa va duceti pe la mai multi, la dansul nu va costa nimic, am apreciat asta. Clinica e super...ramane de vazut restul, saptamana viitoare :D
PS: Arnica nu gasesc nicaieri, l-am intrebat azi si pe Dl Totir, a spus ca as putea lua daca vreau neaparat...dar nu e necesar, iar efectele depind de la organism la organism...
Dariana81, nu sunt mici sanii tai, sunt perfecti pentru dimensiunile tale!!
Anastasia, as vrea sa mai vad niste poze cu cicatricile tale, eu ma operez saptamana viitoare, tot prin areloa vreau.
De asemenea, va rog spuneti-mi si mie chestii feminine pe care trebuie sa le stiu inainte si dupa operatie...cele pe care nu ti le spune dl doctor..daca ati avut vreo problema, de ex cum am mai citit pe aici legat de menstruatie, cosulete etc...si cam ce bagajel sa imi iau la mine, ce imi va fi mai greu sa fac si mai ales cu dormitul. Care e problema defapt? De ce nu puteti dormi pe spate? Am vazut ca toate duceti dorul dormitului normal...
Azi am hotarat si eu, implant 330, proiectie 5.1, diametru 12, anatomic, la dl Dumitru TOTIR.
Mi-a placut foarte tare tot ce am vazut pana acum, clinica, dl doctor care mi-a raspuns la toaaate intrebarile iar consultatia la el e gratuita-aviz amatoarelor- care vreti sa va duceti pe la mai multi, la dansul nu va costa nimic, am apreciat asta. Clinica e super...ramane de vazut restul, saptamana viitoare :D
PS: Arnica nu gasesc nicaieri, l-am intrebat azi si pe Dl Totir, a spus ca as putea lua daca vreau neaparat...dar nu e necesar, iar efectele depind de la organism la organism...
Va multumesc din suflet pt raspunsuri! Toata lumea imi spune sa aleg varianta mai mare, adica 375cc doar ca este baza putin mai mare decat mi-ar trebuii. Trebuie sa studiez putin variantele de la Natrelle anatomic pt ca nu prea ma pricep la restul detaliilor: proiectie, baza etc. Daca baza este putin mai marr si ies putin in lateral inseamna ca vor iesii mai departati sau mai apropiati? N3ver.alone stiu cat de groaznic este sa fii nehotarata !!!! Sper sa luam cele mai bune decizii!!
Camy79 daca implantul este iesit in afara sau sunt prea apropiati depinde de cati cm ai sub san ce proiectie si diametru au implantele respective.implanturile pot fi iesite in afara si daca sunt apropiati sau departati pt ca ori pot fi dimensiunile implantului pot fi mai mari decat toracele tau sau mai mici sper ca ai inteles cv din ce m am chinuit si eu sa zic:)):p pup
anna222 nu am vrut nici o secunda sa fiu rautacioasa referitor la banda sau la medicul tau. imi cer scz daca asa m-am facut inteleasa. eu doar ti-am spus cum a procedat medicul meu in cazul meu. nu contest absolut deloc medicul tau si repet nu a fost cu rautate doar am precizat ce anume a trebuit sa fac eu.
referitor la cum se simt sanii...eu am submuscular dual-plane si in momentul de fata la 1luna si 2saptamani sunt ca si ai mei de o viata. nu sunt la fel de mobili ca cei naturali insa ma pot juca cu ei, ii pot apropia, si e o senzatie ff ok. singura chestie care difera de sanul natural este ca in zona de jos a sanului(de sub areola pana la cicatrice) cand o ating am alta senzatie decat daca m-as atinge in orice alta zona a corpului. nu stiu sa explic senzatia insa se simte diferit. probabil ca va in timp nu voi mai simti asa. oricum nu e ceva deranjant.
pisul bafta la operatie o sa fii superba dupa.
bya bby sunt foarte frumosi si simetrici. felicitari
am reusit sa pun si eu o poza de la 1 luna si 2saptamani. eu sunt foarte fericita cu sanii mei imi plac enorm si m-au schimbat foarte mult in bine. asa ca fetelor care doriti indepliniti-va visul ca face minuni si merita orice sacrificiu :*:*:*
referitor la cum se simt sanii...eu am submuscular dual-plane si in momentul de fata la 1luna si 2saptamani sunt ca si ai mei de o viata. nu sunt la fel de mobili ca cei naturali insa ma pot juca cu ei, ii pot apropia, si e o senzatie ff ok. singura chestie care difera de sanul natural este ca in zona de jos a sanului(de sub areola pana la cicatrice) cand o ating am alta senzatie decat daca m-as atinge in orice alta zona a corpului. nu stiu sa explic senzatia insa se simte diferit. probabil ca va in timp nu voi mai simti asa. oricum nu e ceva deranjant.
pisul bafta la operatie o sa fii superba dupa.
bya bby sunt foarte frumosi si simetrici. felicitari
am reusit sa pun si eu o poza de la 1 luna si 2saptamani. eu sunt foarte fericita cu sanii mei imi plac enorm si m-au schimbat foarte mult in bine. asa ca fetelor care doriti indepliniti-va visul ca face minuni si merita orice sacrificiu :*:*:*
Julya24, anastasia alina aveti niste sani superbi:x
Mersi fetelor pt.aprecieri insa mie mi se par mici si chiar nu exagerez cu nimic cand zic asta, eu sunt destul de inalta si nu se vad asa cum vroiam eu in decolteu sau fara sutien cu push-up si bureti:(
Mersi fetelor pt.aprecieri insa mie mi se par mici si chiar nu exagerez cu nimic cand zic asta, eu sunt destul de inalta si nu se vad asa cum vroiam eu in decolteu sau fara sutien cu push-up si bureti:(
Bya, arata foarte bine sanii tai, chiar au aspect natural, nu par foarte mari, cel putin in poza, dar parerea mea e ca sunt exact cat ai nevoie!
Julya, sanii tai sunt la fel de frumosi ca ai lui Bya!
Me_myself, te ai dat la fund cu mailul promis, cand iti amintesti sa mi trimiti poze, sa faci si la cicatrici de aproape, ca sunt curioasa cum au evoluat.
Am pus si eu o poza cu sutien, fara intaritura sutienul, doar cu sarme sub cupe :)
va pup
Julya, sanii tai sunt la fel de frumosi ca ai lui Bya!
Me_myself, te ai dat la fund cu mailul promis, cand iti amintesti sa mi trimiti poze, sa faci si la cicatrici de aproape, ca sunt curioasa cum au evoluat.
Am pus si eu o poza cu sutien, fara intaritura sutienul, doar cu sarme sub cupe :)
va pup
super frumos sutienul bad me si se vad criminal sanii :*
multumesc mult de aprecieri.
bya bby sa stii ca si eu mii doresc mai mari cu toate ca si asa imi plac enorm si ma simt super bine cu ei insa sunt constienta ca dupa ce fac bebe o sa vreau sa ii schimb si asa pregatesc terenul ptr unii mai mari. daca tot nu sa putut din prima. asa ca gandeste-te la ce aveai inainte si ca acum sunt perfecti si mai mari ii vei putea avea in cativa ani, ori dupa ce faci bebe ori cand vei fi pregatita de o noua interventie. invata sa ii apreciezi asa cum sunt si sa iti iubesti corpul asa cum il ai acum. esti super norocoasa ca ai putut face interventia, ca ti-au iesit perfect simetrici si eu zic ca sunt perfecti ptr corpul tau. :*
multumesc mult de aprecieri.
bya bby sa stii ca si eu mii doresc mai mari cu toate ca si asa imi plac enorm si ma simt super bine cu ei insa sunt constienta ca dupa ce fac bebe o sa vreau sa ii schimb si asa pregatesc terenul ptr unii mai mari. daca tot nu sa putut din prima. asa ca gandeste-te la ce aveai inainte si ca acum sunt perfecti si mai mari ii vei putea avea in cativa ani, ori dupa ce faci bebe ori cand vei fi pregatita de o noua interventie. invata sa ii apreciezi asa cum sunt si sa iti iubesti corpul asa cum il ai acum. esti super norocoasa ca ai putut face interventia, ca ti-au iesit perfect simetrici si eu zic ca sunt perfecti ptr corpul tau. :*
mmmmm...Julyaa...superrrrrrrrr!!!
Bya, cred ca glumesti...sunt foarte, foarte misto sanii tai!! Cate nu ar omori pentru ei!!!
Bya, cred ca glumesti...sunt foarte, foarte misto sanii tai!! Cate nu ar omori pentru ei!!!
bad_me de unde ti.ai cumparat sutienul?imi place foarte mult, vreau si euuuuu
Multumesc! Este de la hm si au toate marimile!! Este foarte misto si la spate, are bretele late portocalii in X..
Am dat vreo 60 de lei parca, acum vreo doua saptamani, dar cred ca gasesti
Te pup
Am dat vreo 60 de lei parca, acum vreo doua saptamani, dar cred ca gasesti
Te pup
Julya24 foarte frumosi sunt:D bad_me se vad super cu sutienul asta!! :*
bad me arati superb ai niste sani foarte frumosi..cred ca esti mandra:p julya24 si sanii tai sunt minunati si foarte frumosi poziitionati.Byabby si ai tai sunt foarte frumosi felicitari..de ai anastasiei ce pot spune sunt preferatii mei..bn ar fi sa ma pot hotara si eu mai repede ce marime pun..AM SUB SANI 75 cm.. 410 - 460 profil inalt.nici eu nu ma pot hotara..ce o fi o fi..prea mult stres..multa lume imi spune ca 460 e mare altii ca nu e destul de mare.. dar eu ii vreau bombati.Sunt fete aici care au toracele (sub sani) 75 de cm si au implant 410cc? haydeti fetelor va rog ca mai am doar 2 zile si ma operez..joi e ziua decisiva
multumesc fetelor!
neveralone, eu de exemplu am 67 sub sani si 470cc (la sanul care era mai mic, si era cam cum ii ai tu acum pe ai tai)
de asta iti spun ca depinde de conformatia fiecareia si de cum iti face buzunarul..
si la 470 par mari, iti spun sincer. depinde numai de ceea ce iti doresti tu..
va pup
neveralone, eu de exemplu am 67 sub sani si 470cc (la sanul care era mai mic, si era cam cum ii ai tu acum pe ai tai)
de asta iti spun ca depinde de conformatia fiecareia si de cum iti face buzunarul..
si la 470 par mari, iti spun sincer. depinde numai de ceea ce iti doresti tu..
va pup
julya24 scuze...cred ca am uitat sa pun eu un smiley pe acolo si am parut prea serioasa :). Chiar am apreciat ce mi-ai spus, pana la urma mi-ai impartasit din experienta ta, asa cum v-am rugat pe toate, si am spus ca unii medici recomanda banda si altii nu si pt alte fete care ar putea citi discutiile noastre si care nu stiu dc e bine sau nu. Inca o data, imi pare rau dc te-am facut sa te simti in vreun fel, chiar nu am avut nicio intentie, mai ales ca eu de pe acest forum am plecat mereu impacata si mi se pare foarte util si prietenos.
ByaBby sanii tai arata f bine. Eu sunt una dintre persoanele cu 400 cc, hp, rotund, care se tem ca implantul inalt ar putea arata ca 2 baloane pt ca am aproape 2 sapt de la operatie si se incapataneaza sa stea inca sus, nenatural. Sper sa se aseze si la mine asa cum ma astept/imi doresc/ca la tine :p. Ai tai au coborat si s-au asezat ff frumos. Intr-adevar, nu sunt mari dar mi se pare ca ai un rezultat de invidiat.
n3ver.alone si eu am fost in situatia ta, in sensul ca aveam de ales intre 360 sau 400cc si nu mai puteam dormi noaptea. Pana la urma am mers pe mana doctorului dar si a majoritatii fetelor de pe forum care mi-au recomandat 400. Si eu iti recomand tot mai mare si sa ai grija sa porti bustiera, banda, sa faci masaj..intr-un cuvant sa fii f constiincioasa si sa ii apropii cat poti de mult pentru ca ai distanta intre sani. Din cate am inteles eu, cu cat diametrul e mai mare, cu atat vor fi mai apropiati, dar tb sa ii ajuti si tu urmand sfaturile doctorului. Spre exemplu, eu am diametru 12.7, proiectie 4.4, 68 in torace si nu mi se pare ca ies deloc in afara plus ca ii chinui sa stea cat de apropiati se poate, desi am distanta destul de mica intre ei. Multa bafta in alegere dar si la operatie!
Te pup! O seara frumoasa!
ByaBby sanii tai arata f bine. Eu sunt una dintre persoanele cu 400 cc, hp, rotund, care se tem ca implantul inalt ar putea arata ca 2 baloane pt ca am aproape 2 sapt de la operatie si se incapataneaza sa stea inca sus, nenatural. Sper sa se aseze si la mine asa cum ma astept/imi doresc/ca la tine :p. Ai tai au coborat si s-au asezat ff frumos. Intr-adevar, nu sunt mari dar mi se pare ca ai un rezultat de invidiat.
n3ver.alone si eu am fost in situatia ta, in sensul ca aveam de ales intre 360 sau 400cc si nu mai puteam dormi noaptea. Pana la urma am mers pe mana doctorului dar si a majoritatii fetelor de pe forum care mi-au recomandat 400. Si eu iti recomand tot mai mare si sa ai grija sa porti bustiera, banda, sa faci masaj..intr-un cuvant sa fii f constiincioasa si sa ii apropii cat poti de mult pentru ca ai distanta intre sani. Din cate am inteles eu, cu cat diametrul e mai mare, cu atat vor fi mai apropiati, dar tb sa ii ajuti si tu urmand sfaturile doctorului. Spre exemplu, eu am diametru 12.7, proiectie 4.4, 68 in torace si nu mi se pare ca ies deloc in afara plus ca ii chinui sa stea cat de apropiati se poate, desi am distanta destul de mica intre ei. Multa bafta in alegere dar si la operatie!
Te pup! O seara frumoasa!
bad_me la mine problema mare e ca am toracele maricel 75 cm eu zic ca e destul de mare.. eu l am intrebat pe dr doctor si a spus ca nu am nevoie de implant mai mic sau mai mare mii pune pe amandoi la fel ca nu e diferenta foarte mare.eu nu vreau nici ceva extrem de mare dar daca aleg 410 profil inalt diametrul este de 11.8 si imi e cam frica sa nu iasa departati..am vazut recent fete care s au plans de lucru asta.nu vreau sa fiu in stadiul acesta...
anna222 si u esti destul de micuta in torace si ai un diametru peste 12..deci gandestete cam cum ar arata 410 la mn acum..si eu ma stresez la fel si nu pot dormi caut si caut si tot caut.in zaadar:(( m am saturat.astazi era sa zic pa la operatia mult visata de multi ani...am vrut sa imi iau banii inapoi si sa termin cu toate operatiile...pur si simplu am ajuns f rau sa nu mai dorm noptile... daca nu merge profil inalt 410 pt ca diametri sunt mici...la 460 imi e frica de ce aud...acolo ar fi fost diametru mai mare ceva de 12.3...indiferent si asa nu ajung la diametrul implantului tau...daca nu merge profil inalt nu merge...mai am de ales intre 390 si 435 cc profil moderat diametrul la 390 fiind 12.9 si diametrul la 435 fiind 13.4... nu am vazut fete cu 435 p aici..totusi...e greu un sfat va rog. va pup pe toate
Pai atunci cred ca 435..are cel mai mare diametru..Totusi, eu iti recomand sa faci o medie intre recomandarea medicului si instinctul tau, asta dc nu ai incredere 100% in decizia lui :).
MMMMMMMMM super sani anastasia. :*:*:* cat a costat operatia? si ai idee cat costa la dr Marinescu lift + implant?
el la prima consultatie imi spusese ceva de 390 si i am spus ca ii vreau mai maricei si mi a recomandat 435 profil moderat si mi a spus ca o sa imi iasa in parti f unpic.a mai spus ca si la sanul normal mai mare ar iesi in parti..eu am incredere am attaea variante de ales incat e foarte dificil mai bn lasam asa cum a spus de prima oara si gata nu mai puneam sute de intrebari:P AFENTRA eu o sa ma operez la dr marinescu am prins o oferta dupa fundeal platesc la jumatate de pret 6200 + bustiera si analize platite(analize 150 ron si bustiera 100 ron) in total te ar cam duce la 6450.cu totul nu stiu cat costa ti am spus ca sa iti faci o parere..cred ca o sa mai bage oferta asta.a puso d mai multe ori. iti multumesc anna pt atentia acordata te pup.u ce zici sa fac c crz ca e mai bn:P
Multumesc fetel ptr aprecieri. :*
Never alone... Ce fel de implante iti pui? Allergan? Eu am Mentor 375 hp cu diametrul de 12 si proiectia 5, inainte nu prea aveam sani deloc. Si sub sani am cam 73 si nu mi se par deloc mari si nico 2 baloane nu par. Daca ar putea sa iti puna mentor m-am uitat pe catalog la hp si ai putea sa pui un 425 cu diametrul de 12.5 sau 450 cu diam de 12, 7 ca sa nu fie nici prea iesiti in afara si nici prea mari. Din cate stiu Alergan parca sunt in grame si 460 sau 435 inseamna mai mult in cc. Era o fata thinkerbell pe forum cu 425 are niste sani criminali. Sper ca nu te deranjeaza comentariul meu. :*
Anna222 stai lin ca nu am dc sa ma supar. Fiecare a crz contrariul. :* suntem aici sa ne ajutam
Never alone... Ce fel de implante iti pui? Allergan? Eu am Mentor 375 hp cu diametrul de 12 si proiectia 5, inainte nu prea aveam sani deloc. Si sub sani am cam 73 si nu mi se par deloc mari si nico 2 baloane nu par. Daca ar putea sa iti puna mentor m-am uitat pe catalog la hp si ai putea sa pui un 425 cu diametrul de 12.5 sau 450 cu diam de 12, 7 ca sa nu fie nici prea iesiti in afara si nici prea mari. Din cate stiu Alergan parca sunt in grame si 460 sau 435 inseamna mai mult in cc. Era o fata thinkerbell pe forum cu 425 are niste sani criminali. Sper ca nu te deranjeaza comentariul meu. :*
Anna222 stai lin ca nu am dc sa ma supar. Fiecare a crz contrariul. :* suntem aici sa ne ajutam
n3ver.alone,
eu am 73 in torace si am implant cu o latime(pt ca am anatomic)13. tu esti mai lata ca mine si deci, daca ti pui mult sub 13 s ar putea sa ti iasa departati. eu te sfatuiesc sa ti pui diametrul cat mai mare(cat mai apropiat de 13 se poate) iar proiectia, restul de cat incape. din punctul meu de vedere e mai important diametrul in alegerea implantului. ce te faci dac ai niste sani super bombati dar sunt mici si departati. ideal este sa gasesti echilibrul perfect intre cele doua. mie, personal, imi place sa iasa din torace. se vede foarte frumos si iti accentueaza curbele, creeaza feminitate.
studieaza bine catalogele de la mentor si allergan, si discuta cu doctorul tau pt o alegere ideala. el este cel mai in masura sa ti dea niste sfaturi corecte din punct de vedere tehnic. noi te putem ajuta cu niste sfaturi in ceea ce ce priveste esteticul. doctorul a masurat acolo, iti stie elasticitatea pielii etc.
dar totusi mi se pare o diferenta foarte mare intre 345 si 465. de obicei doctorii estimeaza mai exact. asa ti a spus el? spre exemplu mie mi a zis, inainte sa intru in operatie 390cc, dar ca ia cu el si 420cc, si vede acolo ce incape.
multa bafta si sper sa faci alegerea perfecta pt tine.
a pus o fata, in urma cu ceva pagini un simulator 3d. este super. l am incercat si mi au iesit exact sanii pe care i am. asta inseamna ca am sanii perfecti pt corpul meu:)). specific inca o data: pt corpul meu. de ce nu incerci?
eu am 73 in torace si am implant cu o latime(pt ca am anatomic)13. tu esti mai lata ca mine si deci, daca ti pui mult sub 13 s ar putea sa ti iasa departati. eu te sfatuiesc sa ti pui diametrul cat mai mare(cat mai apropiat de 13 se poate) iar proiectia, restul de cat incape. din punctul meu de vedere e mai important diametrul in alegerea implantului. ce te faci dac ai niste sani super bombati dar sunt mici si departati. ideal este sa gasesti echilibrul perfect intre cele doua. mie, personal, imi place sa iasa din torace. se vede foarte frumos si iti accentueaza curbele, creeaza feminitate.
studieaza bine catalogele de la mentor si allergan, si discuta cu doctorul tau pt o alegere ideala. el este cel mai in masura sa ti dea niste sfaturi corecte din punct de vedere tehnic. noi te putem ajuta cu niste sfaturi in ceea ce ce priveste esteticul. doctorul a masurat acolo, iti stie elasticitatea pielii etc.
dar totusi mi se pare o diferenta foarte mare intre 345 si 465. de obicei doctorii estimeaza mai exact. asa ti a spus el? spre exemplu mie mi a zis, inainte sa intru in operatie 390cc, dar ca ia cu el si 420cc, si vede acolo ce incape.
multa bafta si sper sa faci alegerea perfecta pt tine.
a pus o fata, in urma cu ceva pagini un simulator 3d. este super. l am incercat si mi au iesit exact sanii pe care i am. asta inseamna ca am sanii perfecti pt corpul meu:)). specific inca o data: pt corpul meu. de ce nu incerci?
Neata fetelor!neatza si tie miky_80 da ai dreptate tocmai ca eu asta am cerut dar el in functiile de dorintele mele el mi a spus ca e valabil si ce imi doresc eu..da eu imi doresc sa iasa apropiati si frumos..d asta i am cerut o parere desi ma lasat pe mn sa aleg...era vb de un 390-435profil moderat si 410-460 profil inalt sa aleg una din astea...cum am scris si mai sus la profilele inalte au diametrele mici la cele moderate diametrele sunt mai mari de aceea doctorul a optatt de prima oara pt profil moderat...miky 80 ma poti ajuta si p mn cu simulatorul respectiv ca am incercat si nu prea a iesit mai nimik:))) lasa mi un pm cu id ul tau daca ma poti ajuta.ms mult. doctorul a spus ca la 435 vor fi foarte apropiati...cat de apropiati pot fi:))))se vad urat apropiati ? ar merge un 13.4 pe toracele meu de 75?dar mie imi este frica ca nu vor fi destul debombati in fata si se va vedea rotundu acela la implant prea mare ca la adina barbu adina ciuciu cum o stiti daca o stiti...s ar vedea horible sa se vada asa nu mi ar palcea deloc.va pup
n3ver.alone,
ti am lasat adresa de mail pe privat.
vasilica ciuciu este si pt mine un exemplu de ASA NU.
ti am lasat adresa de mail pe privat.
vasilica ciuciu este si pt mine un exemplu de ASA NU.
Buna, fetele! Gata, m-am hotarat, ma voi opera pe 10 la dr Stan din Bacau. Acum incep sa fiu si mai stresata si mor de frica...de ceea ce va iesi...Cred ca voi ramane la 285 de grame, dar... ajutati-ma va rog, cat inseamna asta in cc???E la fel sau sunt mai mari in cc? Vor fi prea mari, prea mici, ma obsedeaza aceste intrebari. Nu ii vreau foarte mari, dar totusi sa se vada frumos, stiu sunt atat de stresata si stresanta... E cineva operat cu 285g la acelasi doctor? Toate aveti niste rezultate atat de frumoase, intr-un final sper sa pot pune si eu o poza multumitoare. Am o intrebare f importanta: se poate calatorii cu avionul dupa asa o interventie??? Eu sunt din TM (iar operatia in Bacau) si drumul de dupa cu masina sau trenul, ma gandesc ca va fi fff obositor...Multumesc!!!
NEVER ALONE la adina se vede asa tocmai k are implant ultra inalt si mare.
Ar trebuii sa le zici fetelor de pe forum si k ai 1.60 inaltime.
Eu cred k k 460 e prea mare.Tu alegi ce vrei.TI-am zis doctorul stie ce face.Ideea e k tu nu prea sti ce vrei defapt.
Eu la implant 360cc moderat am cupa c-d(mi-a luat 75c dar nu prea intra.am probat si 75d dar am crezut k nu intra in c deoarece ink nu sunt ff moi si nu se modeleaza exact in cupa.cred k la final totusi o sa fie 75d).Eu personal i-am recomandat 390 moderat ptr inaltimea ei.-proiectia e de 4, 4 si diametrul de 12, 9.
Ar trebuii sa le zici fetelor de pe forum si k ai 1.60 inaltime.
Eu cred k k 460 e prea mare.Tu alegi ce vrei.TI-am zis doctorul stie ce face.Ideea e k tu nu prea sti ce vrei defapt.
Eu la implant 360cc moderat am cupa c-d(mi-a luat 75c dar nu prea intra.am probat si 75d dar am crezut k nu intra in c deoarece ink nu sunt ff moi si nu se modeleaza exact in cupa.cred k la final totusi o sa fie 75d).Eu personal i-am recomandat 390 moderat ptr inaltimea ei.-proiectia e de 4, 4 si diametrul de 12, 9.
Buna fetelor...am o curiozitate...este cineva care si a facut implant la Dr. Porumb Serban din Oradea...?tare as vrea sa stiu mai multe informatii despre cum lucreaza..
Multumesc pt.aprecieri fetelor:*
Never.alone eu in locul tau mi-as pune implantul de 435 profil moderat, pt ca este cel mai lat si o sa-ti imbrace frmos toracele.Asa cu a zis si miky nu mi se pare o problema daca ies putin in afara sanii.Eu una daca ar fi sa ma operez din nou as alege u implant cu diametrul mai mare si proiectie mai mica.
Bad_me esti o frumoasa si ti se potrivesc foarte bine sanii:)
Never.alone eu in locul tau mi-as pune implantul de 435 profil moderat, pt ca este cel mai lat si o sa-ti imbrace frmos toracele.Asa cu a zis si miky nu mi se pare o problema daca ies putin in afara sanii.Eu una daca ar fi sa ma operez din nou as alege u implant cu diametrul mai mare si proiectie mai mica.
Bad_me esti o frumoasa si ti se potrivesc foarte bine sanii:)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 11nodul la san
- 3marirea sanilor
- 3Sani foarte mici, si mai mici dupa nastere decat inainte!
- 6modificari psihologice dupa implantul mamar
- 0Implant iesit
- 11Cancer la san
- 10carcinom ductal invaziv - interpretare
- 20Cancer la san
- 1implant mamar - recomandari
- 3Tratament LIPOMASTIE
- 0pastilele push-up influenteaza un test de sarcina?
- 4durere de sani de trei saptamani
- 8operatie nereusita, implant sani garantie
- 2traumatism san
- 1Recuperare implanturi mamare
- 0Augmentare mamară
Mai multe informații despre: Sanii Chirurgia estetica Estetica sanilor Marirea sanilor Implanturile mamare mastopexia proteza de san sani tuberosi
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: