Implant silicon sani
Pt. pisul 2 si dana:
Adresa: Str. Amman Nr. 2B, Sector 1, Bucuresti, cod 011614
Telefon / Fax:
021 316 50 70
031 425 50 37
031 425 50 38
Mobil:
0731 361 549
0722 295 623
E-mail: office[at]italtrade.ro
Gasesti pe google dak scrii Intaltrade CO SRL
sau Biodermis
Italtrade Co - Biodermis : Pro-Sil
Adresa: Str. Amman Nr. 2B, Sector 1, Bucuresti, cod 011614
Telefon / Fax:
021 316 50 70
031 425 50 37
031 425 50 38
Mobil:
0731 361 549
0722 295 623
E-mail: office[at]italtrade.ro
Gasesti pe google dak scrii Intaltrade CO SRL
sau Biodermis
Italtrade Co - Biodermis : Pro-Sil
pisul 2 nu ai pt ce, am copiat de pe pagina lor contactele, sper sa gasesti, eu m-am dus personal si l-am luat de acolo, dar poti si comanda, au un tub mai mic si unul mai mare :D
Gata, i-am sunat. Sunt in dorobanti, langa restaurantul perla, in spatele farmaciei donna. :) au 25 euro tubul mic si 65 cel mare. Din experienta voastra, oricum ajung sa imi iau 2 tuburi daca il iau pe cel mic, nu? asa ca mai bine sa il iau pe cel mare...eu am de gand sa ma dau muuuuuuuuuult timp cu el, sa se cicatrizeze cat mai frumos, pentru ca eu am incizia prin areola :D
da, cred k ar fii bine sa-l iei pe cel mare, ca sa nu iei 2 mici. ma bucur k ai gasit! dai comanda sau te duci tu la ei?
Buna fetelor.Pisul2 chiar te rog sa imi imi arati niste poze, ar fii super.te poopp
alinuk mie mi-a spus medicul fara macar sa il intreb sa nu port centura de siguranta timp de 6 luni. Eu i-am spus ca port mereu centura si ca mi se pare cam mult timp fara si mi-a spus ca minim 3 luni ar fi bine sa nu o port si ca imi da si o 'scutire' care poate fi folosita daca te opreste politia.
mie doctotrul mi-a zis sa port centura ca nu are nimic :)))... oricum am bustiera pe mine si sincer nu mi se pare ca m-ar strange sau m-ar incomoda :D... eu dupa 7 zile am condus si am purtat-o :D
'na ziua, dragelor! de preturi? ziceti ceva? mi-as executa si eu niste tzitzici mai mari si mi-ar placea sa stiu de ma tine teschereaua. thx!
Alina si cine mai vrea poze, va rog da-ti-mi pm cu adresele de mail :)
Hello, fetele! Rallu88, felicitari!!!! Ai un rezultat superb, este de vis.
Anna222 si anca_georgi multumesc pt rspunsuri. O sa sun luni dimineata la clinica sa vb despre acest aspect. Problema e ca nefiind din Bucuresti imi este mai greu sa iau legatura direct cu dr.
Sunt operata de 2 zile, mi a pus 375 cu indulgenta, in urma insistentelor mele.
Fetelor nu am crezut in viata mea ca pot exista asemenea dureri!!!!e insuportabil, nu ma pot misca deloc.
Daca stiam dinainte de intensitatea durerilor nu m as mai fi operat!sigur depinde de fiecare organism in parte..
Voi in cat timp va ti ridicat din pat?
Fetelor nu am crezut in viata mea ca pot exista asemenea dureri!!!!e insuportabil, nu ma pot misca deloc.
Daca stiam dinainte de intensitatea durerilor nu m as mai fi operat!sigur depinde de fiecare organism in parte..
Voi in cat timp va ti ridicat din pat?
Andreea Petrescu imi pare rau ca te doare atat de tare, cu siguranta merita chinul..
Nici mie nu mi-a fost usor, dar nici prea greu, m-am ridicat din pat imediat dupa operatie dar dupa 3-4 zile mi-am simtit spatele mai relaxat si dupa 10 zile m-a lasat febra aia musculara...ai sa te simti mai bine in fiecare zi, linisteste-te
Nici mie nu mi-a fost usor, dar nici prea greu, m-am ridicat din pat imediat dupa operatie dar dupa 3-4 zile mi-am simtit spatele mai relaxat si dupa 10 zile m-a lasat febra aia musculara...ai sa te simti mai bine in fiecare zi, linisteste-te
Pisul2 daca mai ai poze noi vreau si eu!!!! S-au mai modifIcat sanii?
Fetelor in cat timp sunt gata analizele?
Fetelor in cat timp sunt gata analizele?
ruscutza pretul depinde de medicul pe care ti-l alegi, de tipul implantului, etc... Variaza intre 1600(cu cupon de reducere) si 4000 Euro..
Eu ma ridic din pat o data pe zi, ma ajuta cineva si am dureri inumane:(simt ca nu o sa imi mai revin niciodata:(((
Cam asa arata un cupon de reducere: http://www.kuponiada.ro/deal/2222/implant-mamar-kuponiada.html. Inregistreaza-te pe siturile de reduceri si vei primii pe mail ofertele.
Andreea Petrescu imi pare rau ca ai dureri asa de mari. Deja ma apuca frica.
merci de raspunsuri. n-as indrazni cu cupoane de reducere..
Buna fetelor.Andreea Petrescu imi pare tare rau ca te doare asa tare:(.pisul2 unde pot sa iti scriu adresa mea de email ca sa imi poti trimite poze??
Camy, da, s-au mai desumflat, arata foarte bine acum. sunt foaaarte incantata de rezultat, pe zi ce trece mai incantata :D
Alina, da-mi pm cu adresa ta de mail. :)
Eu ma simt foarte bine si am o saptamana si 3 zile...m-am ridicat din pat din prima zi insa aveam dureri cand ma lasam si ma ridicam, de aceea ca sa nu fortez, 3 zile m-a ajutat prietenul meu. Dar daca stateam, pur si simplu nu aveam dureri...nu am avut junghiuri..iar acum ma doare cand vreau sa pun o farfurie sus in uscator...sau cand ma imbrac, inca nu prea ma pot imbraca, ieri am luat tricou prima data si m-am cam chinuit...pana ieri am fost doar cu bluzite care aveau fermoar sau nasturi in fata :)
Alina, da-mi pm cu adresa ta de mail. :)
Eu ma simt foarte bine si am o saptamana si 3 zile...m-am ridicat din pat din prima zi insa aveam dureri cand ma lasam si ma ridicam, de aceea ca sa nu fortez, 3 zile m-a ajutat prietenul meu. Dar daca stateam, pur si simplu nu aveam dureri...nu am avut junghiuri..iar acum ma doare cand vreau sa pun o farfurie sus in uscator...sau cand ma imbrac, inca nu prea ma pot imbraca, ieri am luat tricou prima data si m-am cam chinuit...pana ieri am fost doar cu bluzite care aveau fermoar sau nasturi in fata :)
Andreea Patrascu,
Imi pare rau sa aud dar din pacate unele fete au dureri mari, ca si mine de altfel. Dar durerile trec, ai sa vezi. Ridica-te mai des din pat, si incearca sa stai linistita pe canapea in sezut, etc. (nu aplecata) si ai sa vezi ca durerile trec mai repede. Cu cat stai mai mult la pat cu atat vor trece mai greu si asta din cauza ca muschiul si sanul se vor obisnui mai greu cu greutatea implantului. Eu am stat la pat 2 zile si aveama ceiasi impresie. De cand am inceput sa ma ridic toate s-au usurat.
PS: Ti-am trimis PM!
Imi pare rau sa aud dar din pacate unele fete au dureri mari, ca si mine de altfel. Dar durerile trec, ai sa vezi. Ridica-te mai des din pat, si incearca sa stai linistita pe canapea in sezut, etc. (nu aplecata) si ai sa vezi ca durerile trec mai repede. Cu cat stai mai mult la pat cu atat vor trece mai greu si asta din cauza ca muschiul si sanul se vor obisnui mai greu cu greutatea implantului. Eu am stat la pat 2 zile si aveama ceiasi impresie. De cand am inceput sa ma ridic toate s-au usurat.
PS: Ti-am trimis PM!
Buna fetelor.Pisul 2 foarte frumosi sani si ca marime si ca forma.FELICITARI!!!!Multumesc pt email.poop
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 0Implant mamar - recomandare medic
- 4Afectiuni ale sanilor de patru ani
- 1implant mamar - recomandari
- 25problema la un san, un fel de biluta
- 13Chisturi la san
- 4dupa implantul mamar nu pot sa-mi misc bratele
- 3implant sani
- 1ce trebuie sa fac inainte de operatie... implant silicoane?
- 0Capsule marire sani
- 0Schimbare implanturi silicon si vaginoplastie
- 1Operatie de augmentare mamara
- 4Ajutați mă - imi simt sanul stang mai sensibil si parca mai mare decat dreptul
- 0Silicoane anatomice 270
- 2Recomandare chirurg operatie mastopexie
- 0Implant silicon mamar dr Susanu Sidonia Iasi
- 1Scoaterea implanturilor mamare
- 0Implant mamar salin
Mai multe informații despre: Sanii Chirurgia estetica Estetica sanilor Marirea sanilor Implanturile mamare mastopexia proteza de san sani tuberosi
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: