Implant silicon sani

96566 comentarii 1 2 ..... 801802803 ..... 3218 3219 Înainte ›
0
29-05-2012, ora 15:56
Krina17
Nu este medic/terapeut
Krina17
multumesc mult justty.deci trebuie sa conving pe cineva sa vina cu mine :D...ma gandeam eu ca e cam prea de tot sa pot merge asa drum lung singura..dar speram sa nu trebuiasca sa fiu insotita:)
0
29-05-2012, ora 15:57
Killeritza
Nu este medic/terapeut
Killeritza
acum simona dar dupa o saptamana ti se vor desumfla..asa eram si eu in primele zile..nu o sa mai stea asa stransa bustiera de la el intr-o saptamana...
0
29-05-2012, ora 18:29
deeanaD
Nu este medic/terapeut
deeanaD
eu sunt la 2 saptamani aproximativ de la operatie si tot imi este stramta bustiera de la dl doctor..mie mi-a spus ca este bine sa iau cealalta bustiera pentru ca de saptamana viitoare pot merge din nou la sala :)
0
29-05-2012, ora 19:12
Camy79
Nu este medic/terapeut
Camy79
DanaGabriela eu am plecat cam tot de la ce pleci tu doar ca asimetria nu era asa evidenta, in cazul tau sigur va fi diferenta mai mare intre proteze. Nu am avut banda si nici nu am facut masaj, deci nu toti medicii recomanda.

Simona20 eu am luat Ketonal la recomandarea medicului dar cum durerile de spate m-au zapacit, seara luam Mydocalm pt ca merge mai bine pt spate.
0
29-05-2012, ora 19:37
me_myself
Nu este medic/terapeut
me_myself
pt durerea de spate e foarte bun diclotard-ul. atentie sa nu il luati pe stomacul gol!!!
0
29-05-2012, ora 19:52
onutza8
Nu este medic/terapeut
onutza8
buna fetelor!ma numesc Oana si de doua ore citesc conversatia voastra:)) vreau sa-mi bag si eu silicoane si nu stiu ce doctor sa-mi aleg.. astazi am vb cu domnul dr sorin parasca, citind ce ati scris am cautat pe net si l-am sunat.va rog spuneti-mi daca e ok, dati-mi detalii nu stiu, mi-e frica f tare si vreau sa fiu sigura ca merg pe mana unui profesionist.eu vreau sani rotunzi si nu ii vreau departati..aveti vreuna? imi puteti trimite si mie poze cu sanii pusi de el? va rog! multumesc mult..pupici!
0
29-05-2012, ora 20:14
me_myself
Nu este medic/terapeut
me_myself
onutza, bine ai venit! e poza ta cea de la avatar?
0
29-05-2012, ora 20:29
onutza8
Nu este medic/terapeut
onutza8
nuuuu..ma uitam pe net la sani si-mi plac astia:))) eu trebuie sa-mi bag.. de-asta v-am si cerut sfatul
0
29-05-2012, ora 20:35
danagabriela
Nu este medic/terapeut
danagabriela
Mersi pt raspuns Camy, abia astept sa fiu si eu posesoarea unor sani decenti ca marime, dar mai ales simetrici...si ce mult mai e pana la toamna :((. Pana atunci ma documentez, sper sa ajung si la o consultatie peste vreo 2 saptamani.
0
29-05-2012, ora 20:38
ByaBby
Nu este medic/terapeut
ByaBby
Buna onutza, eu sunt operata la dr.Parasca, am implant rotund uhp, sanii au forma rotunda, dar in timp au capatat un aspect destul de natural, eu avand deja aproape 6 luni de la operatie.In ceea ce priveste aspectul cat de apropiati sunt sanii, ai mei nu sunt foarte apropiati, dar asa i-am avut si inainte.Cel mai mult conteaza de la ce pleci, acelasi impalnt va arata diferit la 2 persoane.Sanii mei si-au pastrat forma, doar ca sunt mai mari, mai bombati si putin mai apropiati decat erau inainte de opeartie.Eu sunt multumita atat de rezultat, cat si de relatia medic-pacient.Daca mai doresti detalii ti le ofer cu placere:*
0
29-05-2012, ora 20:44
deeanaD
Nu este medic/terapeut
deeanaD
ByaBby wow ! arati perfect e putin spus. sanii tai arata fantastic, felicitari :)
0
29-05-2012, ora 20:45
onutza8
Nu este medic/terapeut
onutza8
bya ai poze cu sanii tai? ce zici imi poti trimite si mie pe mail sa vad si eu.. am nevoie sa vad, nu stiu, sa fiu suta la suta sigura.. din tot ce am citit, la dr sorin cred ca o sa merg, dar chiar sa vad rezultatele lui.. iti multumesc frumos si daca poti sa-mi trim nu-i prb dar macar mai spune-mi cum te-ai simtit dupa, cand ai putut iesii din casa..bla bla..pupici
0
29-05-2012, ora 20:47
karlla
Nu este medic/terapeut
karlla
Fetelor am revenit si eu cu vesti bune. Saptamana trecuta am fost la mai multe consultatii, pentru ca nu eram decisa la ce doctor sa fac operatia. Acum sunt foarte fericita. Mi-am programat deja operatia. Va fi i 20 iunie. Abia astept desi imi este foarte frica. Imi voi pune implanturi Mentor, cu forma anatomica de 380 cc. A fost alegerea doctoritei. Eu am 1.65Cm si nu vreau sa-mi iasa prea mari. As vrea niste sani normali si naturali. mentionez ca plec de la zero, adica nimic. Credeti ca vor iesi prea mari? Acum de doua zile ma tot macina aceasta intrebare. Mai este cineva care are implnturi de 380. Am uitat sa va spun, sunt modelul cu proiectie inalta. Va rog sa-mi raspundeti si mie. Pot sa iasa prea mari la inaltimea mea?
0
29-05-2012, ora 21:02
adina_biv
Nu este medic/terapeut
adina_biv
Simona si Justty felicitari, sa va bucurati de ei, sunt foarte frumosi de pe acum.Recuperare usoara!
Camy79, foarte frumosi, naturali...in stilul dr-lui Ionescu..Felicitari!
Danagabriela nu-ti face probleme ca nu este obligatoriu sa porti banda sau sa faci masaj, nu toti doctorii recomanda asta. Eu nu am purtat banda elastica si nu mi s-a recomandat nici masaj, am purtat doar bustierele date de doctor timp de o luna zi si noapte apoi, pentru ca ma simteam in siguranta asa, le-am mai purtat inca vreo doua saptamani mai ales noaptea.A fost mai neplacut in primele zile cand sanii erau si foarte inflamati si ma derajau si la taieturi insa dupa ce te obisnuiesti nu-ti mai vine sa iesi din ele.
Sonia, nu trebuie sa mergi cu lectia invatata la consultatie, tu trebuie doar sa sti foarte clar ce iti doresti si sa te faci inteleasa la discutia cu medicul. Consultatia dureaza, cam 2 ore timp in care vei afla o multime de lucruri si dupa ce iti va analiza cazul, doctorul iti va propune si variante pe care, daca te ajuta, le mai putem discuta si aici. Bafta!
Simona, mie mi s-a recomandat Ketonal si Mydocalm si mi-au mers foarte bine dar intreaba-ti totusi medicul innainte de a lua altceva in afara celor prescrise.
Pupici tuturor!
0
29-05-2012, ora 21:51
ByaBby
Nu este medic/terapeut
ByaBby
Onutza8 ai pm!
Mersi frumos Deeana si sanii tai arata foarte bine la asa scurt timp de la operatie si nu sunt deloc mici:*
0
29-05-2012, ora 22:53
karlla
Nu este medic/terapeut
karlla
Fetelor nu mi-ati raspuns si mie. Vi se par mari 380? Nu as vrea niste sani prea mari.Are cineva astfel de implanturi?
0
29-05-2012, ora 22:56
deeanaD
Nu este medic/terapeut
deeanaD
380 cc nu este un san mare... depinde de unde incepi - ai zis ca de la nimic, depinde cat de lata esti in umeri, spate, cat de intalta esti, cat cantaresti... In principiu 380 cc anatomic nu va da un san mare, ci un san mediu si "natural"
0
29-05-2012, ora 22:58
karlla
Nu este medic/terapeut
karlla
Onutza8 cand vrei sa te operezi? Ti-ai programat deja operatia?
0
29-05-2012, ora 23:02
karlla
Nu este medic/terapeut
karlla
Multumesc Deeana. Vad ca si tu ai cam aceeasi marime. Aveai ceva inainte? Eu intr-adevar plec de la zero. Am 1.65 si nu am un torace foarte lat. Zic eu..
0
29-05-2012, ora 23:34
simona20
Nu este medic/terapeut
simona20
multumesc fetelor :)
in seara asta am luat si eu un ketonal, sper sa dorm mai bine si sa nu ma mai trezesc la fiecare miscare :)
vad ca domnul parasca are un fix cu rotund 400 cc ultra high...eu am 1.67 si 46 de kg nici nu vreau sa imi imaginez cum as fi aratat...ma bucur ca am ales sa cer si o a doua parere.
Bya tie iti sta foarte bine cu marimea asta :)
succes celor care vor sa se opereze si mult curaj, ganditi-va ca nu e nimic prea greu sa avem ce ne-am dorit mereu ;P
0
30-05-2012, ora 00:00
diana didy
Nu este medic/terapeut
diana didy
Felicitari simona20 si justty!!! Sunteţi ft curajoase! Abia astept sa mă operez si eu, dar pana in August mai e! In fiecare zi va urmăresc pe toate si va invidiez dar in acelasi timp va admir ca ATI avut curaj sa va faceţi operatia si ca impartiti cu noi toate bucurii si neplaceri!!! Deci durerile nu sunt ASA mari, insuportabile!? Eu as vrea sa mă operez la Marek.. Am 2 cunoştinţe foarte incantate de el! Voi cum de nu l-ATI luat in calcul? ATI auzit de rău? Ahh si încă ceva? Care este diferenţa între implant subglandular si submuscular ca nu reuşesc sa înţeleg!? Ms anticipat!
0
30-05-2012, ora 00:01
deeanaD
Nu este medic/terapeut
deeanaD
simona20 si Totir are fixa cu 390 cc anatomice :P

karlla eu am plecat de la 75B aveam ceva... :) sunt lata in umeri si spate.. mi-am bagat rotund 375 cc mentor
0
30-05-2012, ora 09:04
irina42
Nu este medic/terapeut
irina42
iri-nico, multumesc pt sfat, cu siguranta asa voi face.Va pup
0
30-05-2012, ora 09:14
Krina17
Nu este medic/terapeut
Krina17
diana didy, din cate stiu eu diferenţa între implant subglandular si submuscular este locul in care este amplasat implantul sub muschiul pectoral sau sub glanda mamara dar si forma.. Cele anatomice sunt aproape de natural, sunt mai pline in partea de jos, cele rotunde iti umplu si partea de sus. Acum depinde de ce iti recomanda doctorul ca ti se potriveste cel mai bine si de ce iti doresti. Si pe mine tot la Marek ma tenteaza sa ma operez:)..cunostiintele tale care zici ca sunt incantate tot implant mamar au facut la el ?
0
30-05-2012, ora 10:10
justty
Nu este medic/terapeut
justty
neata fetele!!! Voua v-a zis ceva doctorul referitor la purtatul tocurilor? Daca aveti voie sau nu? Dar despre viata intima, dupa cat timp poate fi reluata? Dupa cat timp poate fi reluata? Eu aspectele astea le-am omis :D
0
30-05-2012, ora 10:35
Floricica.Jonas
Nu este medic/terapeut
Floricica.Jonas
Buna fetelor va admir sanii de 2 ani, citesc zi de zi toate postarile, mam decis si eu sami fac un implant dar problema mea este defapt ca nu am sani deloc si imi doresc, nu stiu imi poate spune cineva ceva pareri detalii despre medici din Cluj? (eu fiind din SM) intentionez la Argentina Vidrascu sau la Fodor Lucian
0
30-05-2012, ora 10:40
simona20
Nu este medic/terapeut
simona20
Eu ieri am purtat tocuri (de fapt platforme) si n-am simtit nimic deosebit
cat despre viata intima, banuiesc ca atunci cand te simti in stare sa fii "zgaltaita" :)) nu stiu daca iti poate raspunde vreun medic la asta.
Vroiam sa va intreb, pe voi v-a atentionat medicul in legatura cu pierderea sensibilitatii in zona sfarculetului? mie mi-a spus ca daca este singura modalitate prin care ating orgasmul, mai bine nu ma operez. Bine, nu e singura, dar e una dintre cele mai sigure :))) si oricum nu renuntat la operatie :P
Am obs ca nu mai simt atat de intens orice atingere pe sfarculetz, sau poate ca sunt inca sanii inflamati..
Eu am citit despre Marek nu lucruri tocmai placute si rezultatele celor 2 fete care tot apareau pe la tv, viespea lui Ogica si fata alora de la Clejani nu mi-au placut deloc. Sanii ridicati pana in gat !!!
Deeana, se pare ca orice medic are un fix al lui cu o marime pe care el o considera ideala sa zic asa :))) macar Totir mi-a dat de ales intre 390 cc is 440 cc pe cand Parasca mi-a zis fara drept de apel ca o sa fie rotund 400 ultra high profile. Acum..depinde de fiecare dintre noi ce ne dorim :)
0
30-05-2012, ora 11:27
me_myself
Nu este medic/terapeut
me_myself
Floricica.Jonas, eu sunt din cluj, dar nu am auzit de dr mentionati de tine.

viata sexuala o poti relua cand te simti in stare, nu cred ca exista o limita minima sau maxima :)

sensibilitatea areolelor/sfarcurilor eu mi-am pierdut-o total, eu am incizie periareolara, nici macar la frig nu reactioneaza :) e ciudat, dar nu ma deranjeaza, nu era un puncy erogen pt mine.
in mod normal sensibilitatea ar trebui sa revina undeva dupa 5-6 luni din spusele dr-lui meu...insa eu exact atunci voi face a doua interventie, deci sensibilitate in sfarcuri poate la anul sau never, in cazul meu. dar daca asta e pretul pe care tre sa il platesc, il accept si mi-l asum :)
0
30-05-2012, ora 11:36
simona20
Nu este medic/terapeut
simona20
eu am incizia pe dedesupt si tot nu simt mare lucru...sper sa imi revina, altfel prietenul meu va trebui sa gaseasca alte metode :)))))
0
30-05-2012, ora 11:41
justty
Nu este medic/terapeut
justty
Eu am implant submuscular si maine am o saptamana de la operatie. Deja sensibilitatea sfarcurilor este la fel ca inainte. :D
Adaugă un comentariu / răspuns
96566 comentarii 1 2 ..... 801802803 ..... 3218 3219 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sânii
  • Auto-examinarea sânilor
  • Chirurgie estetica
  • Beneficiile chirurgiei estetice
  • Riscurile chirurgiei estetice
  • Tehnici utilizate in chirurgia estetica
  • Chirurgia estetica minim invaziva
  • Chirurgie plastica
  • Chirurgia plastică - PRO și CONTRA
  •