Implant silicon sani

96566 comentarii 1 2 ..... 808182 ..... 3218 3219 Înainte ›
0
23-06-2010, ora 12:00
sweety_21
Nu este medic/terapeut
sweety_21
Merci Alexandra! dr Parasca.
0
23-06-2010, ora 12:44
capri
Nu este medic/terapeut
capri
Fetelor, injectia aia cu toxina botulinica, primita bonus la implant, este de mare efect ! Nu se mai vad absolut deloc ridurile de la ochi. Cu sani si fara riduri arat de 22 de ani :))
Iar fara pansamente sanii arata bestial. O sa revin cu poze curand.
0
23-06-2010, ora 12:48
anca2010
Nu este medic/terapeut
anca2010
oana1706, arata super bine chiar si cu maieu.De cat timp te=ai operat?De ce zici ca nu arata inca cum trebuie?Eu am 8 saptamani de la operatie dar nu pot sta fara sutien, arata foarte aiurea doar cu bluza, asa ca ma gandesc ca daca imbracata si fara sutien arati asa, dezbracata trebuie sa fie si mai bine.Oricum, arata foarte frumos, felicitari.
0
23-06-2010, ora 12:51
anca2010
Nu este medic/terapeut
anca2010
capri, cu toate ca nu fac parte din grupa celor pe deplin multumite de rezultat:) te felicit si ma bucur mult pentru tine ca esti asa de multumita de tot ce ti=ai reparat:).E super cand toate ies asa cum ti le=ai dorit.Nu te supara ca te intreb, stiu ca nu se cade, dar sunt super curioasa cati anisori ai?
0
23-06-2010, ora 12:56
anca2010
Nu este medic/terapeut
anca2010
miruna85, eu am 320, dar nu sunt mari chiar deloc.As opta acum pt un 350 lejer, regret ca m=am pacalit, nu vroiam sani foarte mari, dar trebuie sa se vada...Eu am 1, 72 si 58 kg, dar spatele ingust si zicea dr ca ar iesi in lateral urat, s=ar vedea foarte tare ca nu sunt naturali si am fost de acord, dar acum dupa 8 saptamani au scazut destul de mult.Acum depinde de fiecare, dar cum eu n=am mai avut nimic, eram plata, 320 sunt destul de micuti, naturali ce=i drept:)
0
23-06-2010, ora 13:05
anca2010
Nu este medic/terapeut
anca2010
dariusik, o sa dureze putin pana sa=l poti tine.Oricum ai nevoie de ajutor macar 2=3 saptamani.Si eu am un doi copii, cel mic are 2 ani, dar e greu si abia dupa o luna l=am putut ridica fara durere.La mine e submuscular implantul si m=am refacut destul de greu.Eu ziceam ca trece usor si o sa ma descurc cu copiii, dar am avut mare noroc cu ai mei, i=am tinut acolo 3 saptamani, avea cine sa=i schimbe si sa=i spele.
0
23-06-2010, ora 14:06
mika_oana25
Nu este medic/terapeut
mika_oana25
buna fetelor felicitari aveti niste sani superbi, si eu imi doresc sa fac aceasta interventie dar momentan nu se poate ca astept un bebe, am fost programata la dr parasca la inceputul anului si am anulat operatia acum intre timp caut informatii si ma documentez sper ca la anu sa fac aceasta interventie sa nu mai apara ceva acum vad ca dr ovidiu grecu este mai cautat si apreciat atunci era dr parasca
criss tu la ce dr te.ai operat ce forma si marime ai si cat te.a costat sunt foarte reusiti
0
23-06-2010, ora 14:21
capri
Nu este medic/terapeut
capri
Multumesc. 30 duminica :)
Anca, si eu zic sa nu te descurajezi inca, pt ca dr spune ca pana la un an ele se tot aseaza. La mine probabil ca rezultatul e ok pt ca sunt micuti, si am urmat intocmai masuratorile. Probabil ca dc vroiam mai mari, nu mai aratau asa. Forma implantului a fost aleasa corect si s-a incadrat in micul loc pe care il aveam acolo :)
0
23-06-2010, ora 14:51
iri-nico
Nu este medic/terapeut
iri-nico
capri...suuuper frumos cadou ti-ai sau ti-a fost oferit cu ocazia "schimbarii prefixului";))Sa le stapinesti sanatoasa si fericita!!! si...La multi ani pt Duminica!;)
0
23-06-2010, ora 14:55
capri
Nu este medic/terapeut
capri
Multumesc frumos!
Chiar cadou au fost :) pt ca incepuse sa ma deprime schimbarea prefixului si am zis ca asta m-ar face sa uit. Ce-i drept mi-am propus pentru 30 de ani sa arat mai bine ca la 20.
0
23-06-2010, ora 16:11
anca2010
Nu este medic/terapeut
anca2010
capri, ai implinit 30 sau duminica urmeaza?Te intreb pt ca eu duminica 20 iunie am implinit 30, sa fie asa coincidenta?:))))))))Oricum LA MULTI ANI!, sa fi sanatoasa si mai fericita ca la 20 de ani:)
Nici eu n=am simtit deprimare pana anul asta de ziua mea, dar cand vad ca deja au trecut 30, toata ziua m=am gandit ca s=a mai dus unul, copiii cresc, noi...Oricum, mi=am facut si eu cadou de ziua mea in avans cu vreo 2 luni:)Multumesc de incurajari, dar nu cred ca o sa stau un an pana sa fac ceva in privinta a ce ma nemultumeste, e prea mult timp...si apoi,. chiar nu crted ca=si revin asa cum imi doresc eu.O sa vad, pana una alta ma bucur pentru cele ca tine, care au exact ce si=au dorit.Cat despre ce ti=ai propus, bravo tie si sper sa reusesti, ca la mine cu doi copii coada dupa purcel non stop, nu stiu daca se mai poate:)
0
23-06-2010, ora 16:18
capri
Nu este medic/terapeut
capri
OOO la multi ani si tie!! eu ii implinesc duminica, 27.
Acum vreo 2 luni ma gandeam ca anul asta ori bebe, ori silicoane. Mai copilaresc vreo 2 ani :)
La ce medic vei merge daca decizi sa schimbi implantele? Vrei sa mergi la altcineva?
0
23-06-2010, ora 16:19
anca2010
Nu este medic/terapeut
anca2010
mika_oana, felicitari pt bebe, nimic nu e mai important decat un bebe si asta ti=o spun cu toate ca de 5 ani asta fac, stau acasa si ingrijesc bebei si chiar nu mai am rabdare sa fac asta:)
E foarte bine ca s=a intamplat asa si o sa te operezi dupa ce termini cu alaptatul, Doamne ajuta sa ai laptic pt bebe Apoi o sa stai linistita, pt ca de regula dupa alaptat se cam strica treaba:)Pana atunci ai timp suficient sa te documentezi despre tot ce inseamna operatia.Bafta si sanatate tie si lui bebe.
0
23-06-2010, ora 16:28
criss08
Nu este medic/terapeut
criss08
Mika_oana25, eu m-am operat acum 2 luni jumatate, la domnul dr. Parasca. Am implante de 400cc, rotunde, high, submuscular. M-a costat 2100euro, totul inclus. Operatia a avut loc dupa ce am alaptat 1 ani si 4 luni. Sarcina usoara!
0
23-06-2010, ora 16:31
iri-nico
Nu este medic/terapeut
iri-nico
anca2010, sa fii sanatoasa, la multi ani pt frumoasa virsta, si sa-ti dea Dumnezeu sa-ti vezi visul implinit cit mai curind posibil si sa te poti bucura si tu de sanii pe care ti i-ai dorit atit de mult.Copii cresc, si noi...intinerim;))) asta trebuie sa-ti fie atitudinea.Deprimarea nu are ce cauta la 30 de ani;))Multa sanatate si succes in realizarea dorintei!
0
23-06-2010, ora 17:20
mika_oana25
Nu este medic/terapeut
mika_oana25
LA MULTI ANI CAPRI SA FII IUBITA SI FERICITA SI MAI ALES SANATOASA CA LE REZOLVI PE TOATE
multumesc anca si criss am timp destul sa ma documentez aveti dreptate si eu astep tot de vreo 5 ani aproximativ aceasta interventie ca mai am un bebe de 2 ani si 4 luni acasa tocmai deasta am asteptat atat sa termin cu copiii si apoi sa ma gandesc si la mine dar sincer nu mai am rabdare cand va vad si pe voi asa fericite de noile achizitii
dar poate e mai bine ca nu am facut interventia inainte de al 2 copil ca poate se faceau urate asa ca mai bine astept...va pup
0
23-06-2010, ora 17:39
mika_oana25
Nu este medic/terapeut
mika_oana25
eu eram hotarata sa imi pun forma anatomica da ale tale criss sunt super cred ca o sa optez tot pe rotund dau bine imi era frica sa nu iese foarte ridicate ale tale nu sunt nu cand te imbraci ca asa goale arata foarte bine
0
23-06-2010, ora 17:52
myx
Nu este medic/terapeut
myx
La multi ani fetelor ! Sa fiti sanatoase si fericite si sa va bucurati de tot ce ati realizat pana acum, inclusiv de noii sani:))). Eu tocmai m-am intors de la consultatie de la domnul doctor Dumitru Totir si sunt fff incantata, absolut tot ce am gasit acolo era ce imi doream ca sa ma decid. Clinica arata impecabil., comparativ cu medsport e diferenta gen medsport o stea si bioterra 5 stele. Doctorul foarte amabil, o ora si jumatate m-a tot masurat si mi-a explicat pe indelete ce e mai bine pt mine, ce vom face etc. Operatia are loc in clinica, singura in camera cu asistenta in camera pana la externare. Primesti factura pe suma platita, lucru pe care nu il gasisem inainte. Am inteles ca operata va fi submuscular deci scap de taieturile alea si voi avea implant mentor 400 sau 425, o sa vada exact atunci, rotund high. Maine sun sa ma programez la operatie, cred ca o sa fie pe 8 iulie cand se intoarce dansul din concediu. Pretul 2500euro.Doctorul mi-a inspirat incredere, lucreaza de 10 ani la floreasca il are pe profesor pe dr.Lascar si mai lucreaza si la 2 clinici mari. Stiu ca maine se opereaza miruna la dansul si abia astept sa intre dupa sa imi spuna cum a fost si cum se simte. Asadar miruna te rog sa nu ma uiti, bafta maine si te astept aici curand cu detalii si multumesc ca m-ai sfatuit sa merg la dnul totir.
0
23-06-2010, ora 18:42
anca2010
Nu este medic/terapeut
anca2010
capri multumesc de urari.Pai la anul atunci poate veni bebe...:)Un sfat prietenesc, nu astepta tare mult pana sa vina bebe ca trece timpul si nu e chiar bine.Eu am o fetita care implineste 5 ani in iulie si barbatelul care a facut 2 in aprilie, asa ca am scapat de faza scutecelor de ceva timp.Cand te hotarasti e super, foarte greu, dar nu se poate compara cu nimic.
Legat de o alta operatie, eu sunt din cj si variantele sunt destul de limitate.Deocamdata nu ma gandesc la asta pt ca desi as putea veni la bucuresti pt ca am rude destule acolo, nu am bani de asa ceva si nu cred ca foarte curand mai pot aduna altii.In caz ca ma decid pt o alta interventie, deocamdata o sa merg la acelasi dr pt ca probabil nici eu nu am fost destul de documentata si nu mi=am exprimat clar dorinta.Sper sa rezolv asa, pt ca din cate stiu asa nu se mai plateste.Uite, la aniversarea a 40 o sa vin la bucuresti si le fac mai mari:)))))))))))Gata, mi=am facut planul pt aniversarea urmatoare la schimbarea prefixului...:)Sper sa nu astept atat totusi pana sa rezolv convenabil treaba asta.
0
23-06-2010, ora 18:52
anca2010
Nu este medic/terapeut
anca2010
irinico, multumesc mult pt urari, in definitiv ce conteaza mai mul;t decat sa fie copiii sanatosi si noi langa ei sa ne putem bucura de ei.Asa e...intinerim, nici nu vroiam sa sugerez altceva:))))))))))Inca mai avem multe de spus dupa varsta asta, eu chiar ma simt o mamica tanara, desi daca nu ma strangea cu usa sotul de ambele dati, nu aveam inca poate nici un copil:).
Nu eram chiar deprimata, doar asa, intrasem in oala cu melancolie:) si ma gandeam ce=am facut in atatia ani...cum au trecut atat de repede, ieri eram in liceu, azi am doi copii mari...asa realizez ca trec anii, ma uit la ei.Sa fim toti sanatosi, si noi si voi toate care incercati sa schimbati in mod pozitiv viata fetelor care inca nu s=au operat.
0
23-06-2010, ora 18:53
capri
Nu este medic/terapeut
capri
Myx, multumim de urari si ne bucuram ca te-ai decis asupra medicului care te va opera. Multa bafta, mai ai putin, sa-ti iasa bine si sa revii cu detalii.
Anca sa-ti traiasca comorile, sa fie sanatosi si voinici. Cam asa am planificat, pt la anul sa-l proiectam, ca stiu ca varsta... nu iarta pe nimeni. Faptul ca nu ai fost documentata nu e neaparat vina ta, asta era datoria doctorului, sa te informeze cu privire la tot ce presupune interventia. Daca nu ti-ai exprimat clar dorinta, atunci poate da... e un pic si vina ta, insa de asemenea medicul ar fi trebuit sa te avertizeze asupra rezultatelor. Macar la controlul de 3 luni sa-ti rezolve cumva problema sau sa te sfatuiasca concret ce poti face tu.
0
23-06-2010, ora 19:05
anca2010
Nu este medic/terapeut
anca2010
mika_oana, dupa primul copil nu se arata asa grava situatia, dar dupa al doilea daca alaptezi se face praf.La mine cel putin asa a fost.La al doilea alaptat in schimb aveam in primele suni niste sani, imi venea sa=i pup asa frumosi erau, tari, plini, maricei, numai potriviti, asta pana am terminat cu alaptatul si am intrat in depresie:)Culmea e ca a trecut imediat un an de cand nu i=am mai dat lapte la bebe, am trecut si prin operatie iar in sanul stang inca am lapte.Dr zicea ca la operatia unde incizia e sub areola, sansele de alaptat sunt destul de reduse, dar uite ca desi n=am mai avut sani deloc, inca este papa bun...:)
E foarte bine ca ai decis asa, intre copiii mei e 2ani si 10 luni diferenta, asa ca am asteptat putin pana sa ajung la operatie...dar stai linistita, sa cresca bebe sanatos si vei fi super incantata de tine dupa ce treci de operatie.Cand trebuie sa nasti?
0
23-06-2010, ora 19:10
anca2010
Nu este medic/terapeut
anca2010
miruna, iti tinem pumnii pe maine, sa ne dai vesti bune si sa iasa cum iti doresti.Bafta!
0
23-06-2010, ora 19:17
anca2010
Nu este medic/terapeut
anca2010
capri, eu i=am spus ce vreau, dar dupa cum spuneti voi ca ati stat o groaza de vorba, cu mine la prima intalnire a terminat foarte repede.Nu m=a masurat, a pus doar mana pe mine, i=am explicat ca nu vreau mari si nici foarte rotunde ca sa nu para false, ma rog, in mare stia ce vreau, dar eu nu am crezut ca sfarcurile vor sta asa, , nu sunt centrate, sunt orientate in jos si ma dispera.Nu am vrut rotunde pt ca sus sunt foarte slaba si nu aveam glanda deloc, asa ca am vrut sa aiba continuitate, nu sa apara doua chestii umflate ca baloanele.Eu am forma de sani rotunda, asa ca n=am crezut o secunda ca pot pati asta.Daca ma documentam mai serios poate stiam sa=i atrag atentia asupra acestui lucru.Am mai vazut la cineva, dar tipa are forma de para, asa ca e firesc sa arate asa.Ma rog, abia astept sa ajung la control si sa ma lamureasca cumva, daca poate...
0
23-06-2010, ora 19:19
anca2010
Nu este medic/terapeut
anca2010
myx, multumesc si tie de urari.Ma bucur ca in sfarsit ai gasit un medic care sa corespunda cerintelor tale si sa=ti dea incredere.Sa fie intr=un ceas bun ca sa zic asa:)))))
0
23-06-2010, ora 19:27
myx
Nu este medic/terapeut
myx
Multumesc ! Anca probabil ti-a pus implante anatomice, eu i-am spus doctorului azi ca nu vreau anatomice pt ca ma tem ca vor arata asa prea natural si cu sfarcul in jos, cum a patit si sweety, plus ca la cele anatomice exista posibilitatea sa se rasuceasca si am optat pt rotunde.Eu as fi facut operatia mai devreme, mor ca trebuie sa mai astept 2 sapt dar asta e. Intrebare, si-a facut cineva EKG si cat costa? thx
0
23-06-2010, ora 19:36
anca2010
Nu este medic/terapeut
anca2010
myx, crede=ma ca daca stiam ca exista sansa sa arate asa, renuntam la anatomice, chiar daca s=ar fi vazut ca sunt silicoane.Nu stiu daca nu cumva cel care imi face probleme nu s=a si rasucit pt ca ma deranjeaza sub brat ceva, se simte ceva la atingere si doare mai tare ca cel care se vindeca cat de cat frumos.De la inceput s=a vazut ca nu coboara, iar dr a spus sa nu=mi fac griji ca daca nu se repara cu o anestezie mica il trage ea mai jos.Ceva totusi nu e ok, nu coboara, e mai sensibil, trebuie facut ceva.Sunt anatomice, nu stiu profilul, stiu ca sunt de 320 si e o firma din germania, nu retin denumirea.Eu am vazut multe pe tot soiul de site=uri ale mai multor medici, dar nu am vazut decat odata asa, cu sfarcul in jos.Cred ca tine de midic, de experienta lui, nu e normal sa arate asa, oricat de natural ar fi...Ale mele arata ca si ale lui sweety la prima operatie, doar ca sunt o idee mai mici si nu atat de departate.N=ar fi rau deloc daca ar putea sa centreze cumva mamelonul, ar fi chiar frumusele...sa vedem.Eu nu mi=am facut ekg, imi pare rau, nu stiu nici in ce consta:)
0
23-06-2010, ora 19:38
anca2010
Nu este medic/terapeut
anca2010
myx, te inteleg ca nu mai ai rabdare, asa eram si eu, parca trecea timpul tot mai greu,.parca sa=mi faca in ciuda:)Trece repede, ai sa vezi, e aproape;))))
0
23-06-2010, ora 19:45
capri
Nu este medic/terapeut
capri
Si eu am implante anatomice si nu sunt deloc orientate in jos. Depinde de marime, asta tot ziceam. Anatomicele sunt impartite in mai multe forme. De obicei, daca implantul e prea mare fata de san, iar distanta de la mamelon la sant e mica, atunci asta e rezultatul. Conteaza si cat de plin este in partea de sus, pt ca si asta difera. De aceea rolul medicului este de a alege forma potrivita. De asemenea rasucirea este un fenomen destul de rar intalnit. Daca musculatura este cat de cat ok, atunci sigur nu se va intampla asta (am si eu un avantaj :)). Lucrurile astea le stiu de la doctorul meu, din faza de consultatie, ceea ce ar trebui sa stie toate pacientele.
Dar din cate stiu ale Ancai sunt rotunde.:)
0
23-06-2010, ora 20:02
anca2010
Nu este medic/terapeut
anca2010
capri, nici vorba, sunt anatomice, doar ca arata nasol, din vina mea, din a dr, habar n=am, dar ceva trebuie facut.De asta am ales anatomice pt ca eram ca si tine, poate mai plata, si paream panibila sa apara doua baloane.Era un caz pe site pe care i l=am dat exempluy si am zis ca nu vreau.Era o tipa slabutza, ca si mine care si=a pus rotunde, zici era de plastic:)Si asa am considerat super cele anatomice.Forma si marimea e reusita, doar pozitia sfarcurilor nu=mi place, ar trebui sa fier macar 1cm mai sus si as fi pe deplin multumita.Iti dai seama ce musculatura am, n=am facut sport si am alaptat 2 ani jumate :)))))))
Adaugă un comentariu / răspuns
96566 comentarii 1 2 ..... 808182 ..... 3218 3219 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sânii
  • Auto-examinarea sânilor
  • Chirurgie estetica
  • Beneficiile chirurgiei estetice
  • Riscurile chirurgiei estetice
  • Tehnici utilizate in chirurgia estetica
  • Chirurgia estetica minim invaziva
  • Chirurgie plastica
  • Chirurgia plastică - PRO și CONTRA
  •