Implant silicon sani
buna fetelor
sorina, sunt super sanii
abia astept sa ajung si eu la iasi.vazand si rezultatul tau, nici nu mai stau pe ganduri:ma operez sigur si eu la dr.popa.
sper sa vin la sfarsitul lunii iunie sau in iulie.
m-am programat si aici (in mallorca) pentru septembrie, ca am prins o oferta tentanta, dar mai bine merg la iasi.
sper sa-mi iasa si mie ca ai tai
felicitari inca o data
sorina, sunt super sanii
abia astept sa ajung si eu la iasi.vazand si rezultatul tau, nici nu mai stau pe ganduri:ma operez sigur si eu la dr.popa.
sper sa vin la sfarsitul lunii iunie sau in iulie.
m-am programat si aici (in mallorca) pentru septembrie, ca am prins o oferta tentanta, dar mai bine merg la iasi.
sper sa-mi iasa si mie ca ai tai
felicitari inca o data
buna ramy flavy, multumesc pt vb frumoase, sa stii k este un profesionist dl dr Popa, la mine mai bine nici ca se putea, si eu am inceput cu Dr C-tin Stan -Bacau, da...e bun, dar mai sunt si alti doctori buni, si mai ieftini, atat la Bucuresti, C-ta, Cluj.asa cum e si dr Popa la Iasi, eu mi-am dorit tare sa fiu aproape de casa si nu regret.cand mai ai nevoie de informatii cu mare placere, o sa-ti povestesc amanuntit evolutia mea;)...
Ema82, daca te uiti foarte atent la sanul meu stang in interior, este ca un pliu mic, adica se observa cum se termina muschiul si incepe siliconul, dar asta pana se relaxeaza muschiul, preseaza tare implantul, de la 3 saptamani incep si eu masajul...eu zic sa nu-ti faci griji, totusi recuperarea submuscular dureaza mult.dar maine merg oricum la dr sa-mi scoata bandajele si o sa mai intreb..
Ema82, daca te uiti foarte atent la sanul meu stang in interior, este ca un pliu mic, adica se observa cum se termina muschiul si incepe siliconul, dar asta pana se relaxeaza muschiul, preseaza tare implantul, de la 3 saptamani incep si eu masajul...eu zic sa nu-ti faci griji, totusi recuperarea submuscular dureaza mult.dar maine merg oricum la dr sa-mi scoata bandajele si o sa mai intreb..
Multumesc Sorina. Problema este ca eu am deja o luna si pana acum nu am observat acest " defect". Sper din tot sufletul sa se rezolve pt ca altfel ma va obseda mereu...
Nymphettamine mi se pare ca ai mai slabit, se vede spre zona taliei, cum mai sunt buzele?
Vladescuelena, iti tin pumnii pt viitoare operatie...
Lina885, iti doresc o nastere usoara, cu siguranta sanii vor arata bine si dupa alaptat...
Vladescuelena, iti tin pumnii pt viitoare operatie...
Lina885, iti doresc o nastere usoara, cu siguranta sanii vor arata bine si dupa alaptat...
Neata fetelor!
Ce ma bucur sa vad ca se reintregeste "vechea garda" :)Wappa te pup si eu, cum esti, ce-ti fac sanii, cum suporta sportul?:) Lina si Capri chiar ma gandeam la voi vazand ca au aparut fete pe forum interesate de evolutia implantelor pe timpul si dupa sarcina si alaptat:).sper sa ramaneti active pe forum si dupa nastere si sa ne impartasiti evolutia voastra.Nastere usoara va doresc!, dar pana atunci, pt cele interesate de cand si daca trebuie schimbate implantele mamare, am postat la profilul meu linkul unui filmulet in care dr. Ovidiu Grecu explica aceste lucruri.
Ema82, daca n-ai avut aceasta prb de la inceput ci doar acum dupa 1 luna si mai ales daca nu te doare, eu cred ca este o mica contractura musculara care va ceda in cateva zile cu un masaj usor.Daca persista mai mult de 1 saptamana, mergi la un control.Bafta!
Afentra asezarea completa a implantelor poate ajunge si la 2-3 luni in unele cazuri, desi teoretic dupa 1 luna daca nu sunt amandoua la acelasi nivel, te poti gandi ca ceva nu e in regula.Tu la 2 saptamani esti in grafic si nu cred ca e cazul sa te agiti inca.Fa-ti masajul recomandat cam 10-15 min si ai rabdare.Succes!
Justty, Anastasia, Sorina32, aveti sani foarte frumosi:) Sa-i stapaniti sanatoase si refacere cat mai usoara !
Onutza8, alege 400cc, pt ca la inaltimea ta nu vor parea deloc mari.:)
Bafta multa aspirantelor si refacere cat mai usoara!
Weekend minunat tuturor!Poop!:)
Ce ma bucur sa vad ca se reintregeste "vechea garda" :)Wappa te pup si eu, cum esti, ce-ti fac sanii, cum suporta sportul?:) Lina si Capri chiar ma gandeam la voi vazand ca au aparut fete pe forum interesate de evolutia implantelor pe timpul si dupa sarcina si alaptat:).sper sa ramaneti active pe forum si dupa nastere si sa ne impartasiti evolutia voastra.Nastere usoara va doresc!, dar pana atunci, pt cele interesate de cand si daca trebuie schimbate implantele mamare, am postat la profilul meu linkul unui filmulet in care dr. Ovidiu Grecu explica aceste lucruri.
Ema82, daca n-ai avut aceasta prb de la inceput ci doar acum dupa 1 luna si mai ales daca nu te doare, eu cred ca este o mica contractura musculara care va ceda in cateva zile cu un masaj usor.Daca persista mai mult de 1 saptamana, mergi la un control.Bafta!
Afentra asezarea completa a implantelor poate ajunge si la 2-3 luni in unele cazuri, desi teoretic dupa 1 luna daca nu sunt amandoua la acelasi nivel, te poti gandi ca ceva nu e in regula.Tu la 2 saptamani esti in grafic si nu cred ca e cazul sa te agiti inca.Fa-ti masajul recomandat cam 10-15 min si ai rabdare.Succes!
Justty, Anastasia, Sorina32, aveti sani foarte frumosi:) Sa-i stapaniti sanatoase si refacere cat mai usoara !
Onutza8, alege 400cc, pt ca la inaltimea ta nu vor parea deloc mari.:)
Bafta multa aspirantelor si refacere cat mai usoara!
Weekend minunat tuturor!Poop!:)
fetelor voua ce fel de masaj v-a recomandat medicul pt relaxarea muschilor? bine, medicul meu s-a exprimat ceva de genul..."ca sa se inmoaie"...insa ce mi-a aratat el nu poate fi considerat masaj, ci tortura :)))
voua v-a recomandat la fel? sa impingem implantul din lateral, de dedesupt, sa apasam pe implant...aceleasi masaj v-a spus si voua? si daca da, cate minute pe zi? ca eu de durere am uitat sa intreb :-ss
si inca o intrebare pt "'veterane"...voi v-ati facut masajul asta?:))))
voua v-a recomandat la fel? sa impingem implantul din lateral, de dedesupt, sa apasam pe implant...aceleasi masaj v-a spus si voua? si daca da, cate minute pe zi? ca eu de durere am uitat sa intreb :-ss
si inca o intrebare pt "'veterane"...voi v-ati facut masajul asta?:))))
Buna Simona. Eu am scapat, mie nu mi-a zis doctorul sa fac nici un masaj. Chiar ma gandeam cu groaza din ce am citit pe forum referitor la acest "masaj".
Buna fetelor, Lina, Capri, felicitari, si nastere usoara, Lina cand iti vad burtica asta asa frumoasa imi vine sa ma pun pe facut inca un pitic, iri_nico dupa op de marire sani exercitiile pt partea superioara a corpului nu afecteaza implantul, si felicitari noilor posesoare de sanisori, pup
buna fetelor, va urmaresc toate comentarile si pozele noi de aproape 2 luni de zile, va felicit pe toate ce frumoase sunteti, maine ma duc si eu la dr.parasca ptr consultatie sa vedem ce marime imi propune domnul dr., la dr.totir amfost si mi-a zis ca maxim 300 mentor anatomice, dar parca sunt prea mici. am vazut ca voi aveti umai de la min 350 in sus:(, o sa va tin la curent.
Piscotica, ma bucur sa te 'revad':)...stiu ca nu afecteaza mai ales in cazut implantelor amplasate subglandular, dar indiferent unde ar fi amplasate, exercitiile fizice trebuie incepute sau reluate progresiv, la intensitate mica, si foarte important, numai dupa ce refacerea s-a incheiat, deci nu inainte de minim 1 luna.
La amplasarea submusculara unde muschiul este sectionat, refacerea va fi mai greoaie, si niciodata muschiul taiat si cusut nu va mai avea aceleasi proprietati ca inainte, deci obligatoriu exercitiile fizice care implica muschii pectorali nu se vor mai face la capacitatea maxima si de preferat sa se inceapa dupa 1 luna.
Simona20, nu toti medicii recomanda masaj postoperator, iar cei care o fac, o fac diferentiat de la caz la caz, in functie de nevoile pacientei, de tipul interventiei, de amplasarea implantului, etc.Eu fiind una dintre veterane iti pot spune ca mie nu mi s-a recomandat masaj.De asemenea sunt medici care nu recomanda masaj tuturor pacientelor ci doar celor carora considera ca le este necesar.Bafta multa si refacere usoara!
La amplasarea submusculara unde muschiul este sectionat, refacerea va fi mai greoaie, si niciodata muschiul taiat si cusut nu va mai avea aceleasi proprietati ca inainte, deci obligatoriu exercitiile fizice care implica muschii pectorali nu se vor mai face la capacitatea maxima si de preferat sa se inceapa dupa 1 luna.
Simona20, nu toti medicii recomanda masaj postoperator, iar cei care o fac, o fac diferentiat de la caz la caz, in functie de nevoile pacientei, de tipul interventiei, de amplasarea implantului, etc.Eu fiind una dintre veterane iti pot spune ca mie nu mi s-a recomandat masaj.De asemenea sunt medici care nu recomanda masaj tuturor pacientelor ci doar celor carora considera ca le este necesar.Bafta multa si refacere usoara!
se pare ca medicul meu a recomandat tuturor...mai sunt pe forum 2 fete care sunt operate de el si tot asa le-a zis..damn it :(
Buna fetelor! As dori sa stiu daca s-a operat cineva la dr. Ovidiu Stefanescu, cat a costat si bineinteles care a fost rezultatul. Pupici.
Multumesc frumos iri_nico, iri_nico ce zici exercitiile pt musculatura pectorala ajuta sanii sa capete fermitate si sa nu se lase repede pt ca am inteles de la DR ca si sanii op se vor lasa ca cei naturali daca nu sunt sustinuti, ? pup
Simona eu sunt una din acele "paciente" care nu prea asculta de recomandarile dr...mi-a fost recomandat masajul, insa nu prea l-am facut...adica ma tineam 1 sau 2 saptamani de masaj, dupa care pauza...ce-i drept, dupa efectuarea masajului zilnic si pe o perioada mai lunga de timp, simteam sanii mai moi. Daca dr tau ti-a recomandat, oricat ar fi de dureros in prima faza, fa-l!
Sorina din ce reusesc sa vad, sanii tai arata bine la f scurt timp de la operatie...poate schimbi pozik si pui una din fata.
Am mai vazut rezultate de-ale dr tau si toate aratau si arata f frumos.
Afentra astept o poza si cu noile tale achizitii.
Iri-nico desi nu te cunosc decat de pe forum, n-am sa uit niciodata de sfaturile tale de pe vremea cand abia ma operasem, sfaturi ce pe mine m-au ajutat sa pot dormi. Te pup!
Ladyinred ma termini cu pozicile tale de avatar :))
Sorina din ce reusesc sa vad, sanii tai arata bine la f scurt timp de la operatie...poate schimbi pozik si pui una din fata.
Am mai vazut rezultate de-ale dr tau si toate aratau si arata f frumos.
Afentra astept o poza si cu noile tale achizitii.
Iri-nico desi nu te cunosc decat de pe forum, n-am sa uit niciodata de sfaturile tale de pe vremea cand abia ma operasem, sfaturi ce pe mine m-au ajutat sa pot dormi. Te pup!
Ladyinred ma termini cu pozicile tale de avatar :))
alinuk cred ca asa o sa fac cu toate ca sanii mei sunt destul de moi la 2 sapt de la operatie, pot sa ii apropii.
vroiam sa te intreb tu cate minute pe zi faceai masajul acela? pup
vroiam sa te intreb tu cate minute pe zi faceai masajul acela? pup
faceam cate 3-4 serii a cate 10-15 miscari stanga/dreapta, respectiv sus-jos
mie mi-a zis sa fac pe diagonala, sa nu risc sa se intoarca implantul, ca am anatomice...
mi-e si frica sa il fac. daca nu fac corect si il intorc? :(
mi-e si frica sa il fac. daca nu fac corect si il intorc? :(
simona, imi amintesc foarte bine momentul in care mie dl doctor mi-a zis ca e doar un mit asta cu intorsul, ca nu prea ai cum. stai linistita si fa masajul cum ti-a recomandat, zic eu, doare pe moment dar este foarte bun pentru rezultatul final. :)
hello fete frumoase!
long time no see!
in primul rand din tot sufletul urez viitoarelor mamici lina si capri, nastere usoara, si bebelusi sanatosi, frumosi si neplangacioasi!
multe salutari wappa, iri_niko, bad_me, joy, niko_nkl, sabry, elena, alinuk, nymph..(ma opresc aici ca pot scrie o pag.intreaga)va pup pe toate!
recuperare usoara celor proaspat operate si bafta multa celor ce urmeaza sa sse opereze!
parerea mea, nu va aventurati la dr. despre care nu gasiti info si poze pe internet, despre care nimeni nu a auzit sau vazut vreun rezultat!
de asemenea fetelor daca au trecut 6 saptamani de la interventie si sunt diferente mari intre sani, nu va asteptati la miracole, si nu va lasati amagite ca_si vor reveni...asa raman!poate se va mai ameliora putin!deci mare atentie, si daca parerea dr.care v_a operat nu va satisface si vi se pare amagitoare consultati si un alt dr!
va doresc o vara minunata, concedii placute si sa va bucurati din plin de acizitii!
kisses
ps:ma apuc de rasp.la pm_uri!
long time no see!
in primul rand din tot sufletul urez viitoarelor mamici lina si capri, nastere usoara, si bebelusi sanatosi, frumosi si neplangacioasi!
multe salutari wappa, iri_niko, bad_me, joy, niko_nkl, sabry, elena, alinuk, nymph..(ma opresc aici ca pot scrie o pag.intreaga)va pup pe toate!
recuperare usoara celor proaspat operate si bafta multa celor ce urmeaza sa sse opereze!
parerea mea, nu va aventurati la dr. despre care nu gasiti info si poze pe internet, despre care nimeni nu a auzit sau vazut vreun rezultat!
de asemenea fetelor daca au trecut 6 saptamani de la interventie si sunt diferente mari intre sani, nu va asteptati la miracole, si nu va lasati amagite ca_si vor reveni...asa raman!poate se va mai ameliora putin!deci mare atentie, si daca parerea dr.care v_a operat nu va satisface si vi se pare amagitoare consultati si un alt dr!
va doresc o vara minunata, concedii placute si sa va bucurati din plin de acizitii!
kisses
ps:ma apuc de rasp.la pm_uri!
fetelor am fost azi si mi-a taiat capetele la fire si mi-a scos bandajele, sincer, nu-mi venea sa cred cat de frumos mi-au iesit, nu aveam curaj sa ma uit in oglinda dar apoi trebuia, am vazut niste sanisori"obraznici"deocamdata, ca inca sunt umflati, dar foarte frumosi k si forma, plini de jur imprejur, deja nu-i vedeam cu diferenta de marimi si nici asimetria de un cm, dupa o saptamana niste cicatrici foarte finute, cu un strat foarte subtire de cojitza, in schimb taietura nu e chiar la linia sub sanului ci cam sub san, cand ma uit in oglinda nu se vede deloc, sper cand se aseaza sanii sa fie chiar frumos...deci mai pe scurt sunt super fericita de rezultat, pe zi ce trece ma simt mai bine, amorteala de sub sani mi-a zis dr ca o sa tina si pana la 2 luni.
Pt Ema82, am intrebat dr de pliul meu de muschi, a zis k e ok si o sa treaca odata cu relaxarea muschiului si cu masaj, dar am intrebat si in cazul tau daca apare dupa o luna si e posibil si asa, dar la fel si masaj k se mai contrata muschiul.
Fetelor sincer eu abia astept masajul, cred k o sa doara, dar o sa torn niste ulei de masline pe ei si...abia astept sa "ma joc"cu ei...:-p.pana acuma nu am avut cu ce...si logic sa ma gandesc un masaj la sani nu are ce face rau...si fara silicoane e bine sa masezi sanii.
Pt Ema82, am intrebat dr de pliul meu de muschi, a zis k e ok si o sa treaca odata cu relaxarea muschiului si cu masaj, dar am intrebat si in cazul tau daca apare dupa o luna si e posibil si asa, dar la fel si masaj k se mai contrata muschiul.
Fetelor sincer eu abia astept masajul, cred k o sa doara, dar o sa torn niste ulei de masline pe ei si...abia astept sa "ma joc"cu ei...:-p.pana acuma nu am avut cu ce...si logic sa ma gandesc un masaj la sani nu are ce face rau...si fara silicoane e bine sa masezi sanii.
Heeeiii! Lela_Blue, ma bucur sa te revad.Am cam simtit lipsa comentariilor tale care m-au binedispus de multe ori..Esti o prezenta tonica si placuta..Te pup.
Iri-nico, merci pentru link.. Este foarte interesant interviul doctorului Grecu despre schimbarea implantelor dar deja ma enervez foarte tare ca nu-l pot vedea pana la capat...se blocheaza pe la min 2:17 exact cand este intrebat daca implantele astea noi sunt mai periculoase in cazul in care s-ar sparge... Este vreo problema la mine?a mai incercat cineva sa-l vada si merge?
Iri-nico, merci pentru link.. Este foarte interesant interviul doctorului Grecu despre schimbarea implantelor dar deja ma enervez foarte tare ca nu-l pot vedea pana la capat...se blocheaza pe la min 2:17 exact cand este intrebat daca implantele astea noi sunt mai periculoase in cazul in care s-ar sparge... Este vreo problema la mine?a mai incercat cineva sa-l vada si merge?
Sorina sunt foarte frumosi sanii tai. Sa te bucuri de ei! Si sti ce-i cel mai important?..faptul ca tu esti atat de fericita si ma bucur mult pentru tine. Iti va trece si amorteala de sub sani nu-ti mai face griji. Pupici
Fetelor voi cat timp ati purtat bustierele? Pe caldura asta e cam nasol cu ele. Vi le-ati mai dat jos din cand in cand atunci cand mergeati pe undeva si nu vroiati s-o purtati?
Draga Justty, bustiera trebuie sa o porti cat timp ti-a indicat doctorul tau. Mie mi s-a spus sa o port o luna dar am purtat-o mai mult pentru ca ma obisnuisem cu ea si in plus m-a ajutat si vremea ca era deja frig cand m-am operat eu. O mai deschideam seara cand stateam in pat dar daca plecam pe undeva o purtam obigatoriu pentru ca, atunci cand am vorbit cu doctorul am inteles ca rolul cel mai important al ei este sa-mi tina sanii cat mai nemiscati pentru a limita durerile si sa nu sangereze rana din interior pana la vindecarea completa. Pup
Hello again!:)
Esti binevenita in comunitatea noastra CristinaCri, mai ales ca esti deja siliconata daca tu esti cea din poza:)Te asteptam cu mai multe detalii despre operatia ta, daca bineinteles esti dispusa sa ni le impartasesti.N-ar fi rau ca si celellalte fete operate deja sa-si completeze si datele la profil:)
Adina_biv cu placere:).. probabil ca netul tau are fluctuatii.la mine nu se blocheaza.insista!:)
Lela blue...wellcomeback!!!:), din ce in ce mai sexy :)...se pare ca s-a simtit lipsa picanteriilor tale:))
Alinuk, ma bucur mult sa aud ca ti-au fost de ajutor tie si altora sfaturile, parerile si informatiile mele si in limita timpului disponibil si a atmosferei de pe forum, voi incerca sa nu mai fac pauze atat de lungi:)
Piscotica, exercitiile fizice pentru muculatura pectorala ajuta sanul sa-si pastreze tonusul si pozitia indiferent daca este natural sau cu implant.Odata cu inaintarea in varsta, sau cu slabirile repetate si drastice, orice san fie el cu implant sau fara, se mai lasa, pielea si muschiul isi pierd din tonus si deci cu cat ii ingrijim mai atent, cu atat ii pastram mai fermi si mai frumosi cat mai mult timp.Bafta tuturor!
Pup fetele!
Esti binevenita in comunitatea noastra CristinaCri, mai ales ca esti deja siliconata daca tu esti cea din poza:)Te asteptam cu mai multe detalii despre operatia ta, daca bineinteles esti dispusa sa ni le impartasesti.N-ar fi rau ca si celellalte fete operate deja sa-si completeze si datele la profil:)
Adina_biv cu placere:).. probabil ca netul tau are fluctuatii.la mine nu se blocheaza.insista!:)
Lela blue...wellcomeback!!!:), din ce in ce mai sexy :)...se pare ca s-a simtit lipsa picanteriilor tale:))
Alinuk, ma bucur mult sa aud ca ti-au fost de ajutor tie si altora sfaturile, parerile si informatiile mele si in limita timpului disponibil si a atmosferei de pe forum, voi incerca sa nu mai fac pauze atat de lungi:)
Piscotica, exercitiile fizice pentru muculatura pectorala ajuta sanul sa-si pastreze tonusul si pozitia indiferent daca este natural sau cu implant.Odata cu inaintarea in varsta, sau cu slabirile repetate si drastice, orice san fie el cu implant sau fara, se mai lasa, pielea si muschiul isi pierd din tonus si deci cu cat ii ingrijim mai atent, cu atat ii pastram mai fermi si mai frumosi cat mai mult timp.Bafta tuturor!
Pup fetele!
Deeana mie mi a zis doctorul de intoarcerea implantului anatomic deci nu e chiar un mit..o sa incer sa fac si eu masajul, tu cate minute faci pe zi? Pup
Multumesc de primirea calda iri-nico! Eu sunt in poza la 4 ani de la operatia de implant mamar. Vad fete aici fete una mai tatoasa ca alta si imi place. Am intrat sa ma dau mare si eu ca doar na..sunt si eu tatoasa ca voi :)
Nu stiu cum sa-mi completez datele la profil, ce sa scriu?
Nu stiu cum sa-mi completez datele la profil, ce sa scriu?
buna, gasca tzatzoasa si amatoarelor! :)
eu as vrea sa ma inscriu in clubul celor NEmultumite de rezultat...am tot sperat ca va fi bine, dar au trecut 4 luni si temerea mea s-a adeverit... singura mea sansa este reinterventia din toamna, care poate ma va ajuta cu ceva...
va pup pe toate si doresc recuperare usoara celor proaspat operate si mult succes aspirantelor...
Lela, te imbratisez cu drag, ma bucur sa te revad :****
eu as vrea sa ma inscriu in clubul celor NEmultumite de rezultat...am tot sperat ca va fi bine, dar au trecut 4 luni si temerea mea s-a adeverit... singura mea sansa este reinterventia din toamna, care poate ma va ajuta cu ceva...
va pup pe toate si doresc recuperare usoara celor proaspat operate si mult succes aspirantelor...
Lela, te imbratisez cu drag, ma bucur sa te revad :****
simona, in jur de 5 minute, cam asa.cand ma dau cu crema dimineata, si apoi inca odata seara la dus :)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4de ce ma dor sfarcurile?
- 3Augmentare sani - solicitare sfat
- 50Nodul la san
- 5De la varsta cam de 9-10 ani am observat ca sanul meu drept s-a atrofiat complet
- 11Acum 2 ani mi-a aparut o formatiune la sanul stang foarte mica...
- 6silioane si virusul HIV
- 6Microchist si nodul la sani
- 7sani mici - tratamente hormonale
- 3sani lasati si moi
- 3Sani inegali-exista vreun tratement sau solutie medicala mai putin cea chirurgicala?
- 1implant mamar - recomandari
- 8implant mamar - recomandare medic Arad
- 13cancer la san
- 1Interpretare ecografie san
- 10Silicoane sani, detalii
- 2Implant mamar
- 2implant mamar
- 2Implant cu silicon
- 1Implant mamar
- 0Cu ce va acoperiti sfarcurile(exclus sutienul)
Mai multe informații despre: Sanii Chirurgia estetica Estetica sanilor Marirea sanilor Implanturile mamare mastopexia proteza de san sani tuberosi
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: