Implant silicon sani

96566 comentarii 1 2 ..... 832833834 ..... 3218 3219 Înainte ›
0
02-07-2012, ora 13:35
adda-adda
Nu este medic/terapeut
adda-adda
Buna fetelor, urmaresc de ceva timp postarile voastre, si sunt din ce in ce mai dornica de operatie :)), desi imi este foarte frica (asta ati mai auzit deja).
Intrebarea mea este urmatoarea: ce parere aveti de dna dr Cornelia Panchici din Cta ?
Eu mi-am facut o parere...si m-as duce la consultatie la dr Grecu si Totir.mi se pare ca operatiile lor sunt f reusite, dar as incerca la dr Panchici mai mult din comoditate, ca sunt din cta si parca nu imi vine sa merg pana la Bucuresti.
Va pup si astept raspuns p.s. poate au mai fost fete care au intrebat de dr Panchici si imi cer scz ca intreb din nou, dar nu am reusit sa citesc cele 836 de pagini :)) decat vreo 300 din ele :P
0
02-07-2012, ora 13:48
justty
Nu este medic/terapeut
justty
Adda, eu una chiar nu am auzit de aceasta dna dr. Asa cum probabil ai mai citit pe forum, din sfaturile fetelor, eu zic sa cauti sa te operezi la un doctor la care au mai fost alte fete si-ti pot impartasi din experienta lor, etc. Nu te gandi ca este o operatie simpla, din contra. Si tocmai d-asta nu ar trebui sa fii comoda si sa iei cea mai buna decizie. Din curiozitate, m-am uitat si eu pe net sa vad cine este, nu are poze, nimic pe site-ul ei si nici o experienta prea bogata nu cred. Asa ca take care!
0
02-07-2012, ora 13:59
irina42
Nu este medic/terapeut
irina42
Alexandraaxy, scuze ca nu ti-am raspuns mai repede dar mititica mea nu prea ma lasa sa stau la calculator.Trebuie sa faca nani ca sa pot intra(daca nu fac mancare).La Arad am dat 2800E, bustiera, prosil, 2 nopti spitalizare.Poti plati in euro dar cu o diferenta de curs valutar ceva mai mare (aprox inca100e), sau in lei la curs BNR plus dif curs valutar.Cred(sigur de fapt) ca spitalul lucreaza cu un alt curs fata de BNR, exact ca la banci( am platit implant plus ridicare sani 3600e).Nu am platit in schimb consultatia dl doctor.
0
02-07-2012, ora 14:06
mellebuc
Nu este medic/terapeut
mellebuc
Fetelor mie mi-a scos bandajele-toate- si mi-a spus sa ma apuc de masaj. Vroiam sa va intreb daca ati folosit contractubex si ce parere aveti despre el?
0
02-07-2012, ora 14:08
lisa01
Nu este medic/terapeut
lisa01
Buna Barbie1. Felicitari pt rezultat!
Initial si eu am fost tentata sa aleg un medic care solicita un tarif destul de mare - 4000 euro - doar ca folosea pensa aceea despre care se spune ca reduce durerea si grabeste vindecarea.

Acum ma felicit ca l-am ales pe dr Parasca: am platit 2500 euro pt acelasi tip de implant, totul inclus (am primit 2 bustiere, prima ma cam strangea, banda etc), am platit doar analizele: 75 lei si crema + medicamentele din primele zile: in jur de 50 lei. Si eu ma asteptam sa am bandaje imediat dupa operatie, asa cum mai vazusem pe forum, dar m-am trezit cu 2 plasturi mici pe cicatrici, plasturi pe care dr mi i-a dar jos la consultatia de la 7 zile dupa operatie!
Nici dr Parasca nu foloseste tuburi de dren (poate doar daca e vreun caz special), firele folosite sunt resorbabile, iar in urma operatiei nu am avut dureri, doar discomfort la ridicarea din pat. Si mie mi-a recomandat dus in prima zi de la externare, dar mi-a fost teama sa stau 15-20 min singura in baie, asa ca am folosit servetele umede, dus am facut in a 2a zi de stat acasa.
Iti pot spune din experienta ca nu neaparat datorita acelei pense nu ai resimtit dureri mari, este foarte posibil ca acest lucru sa se datoreze organismului tau!

Am fost si la consultatie la dr Totir si acesta mi-a spus ceva f interesant: la inceput dr Stan era singurul care folosea implante Matrix/Natrelle, cand acestea aveau un pret prohibitiv. Cand a inceput sa scada pretul si au fost folosite si de alti chirurgi, dr Stan s-a orientat catre alte marci de implante pt care poate sa ceara un pret mai mare, deci asta ar putea fi o explicatie pt preturile pe care le practica acesta.

E foarte posibil ca experienta vasta a dr sa fi condus la un rezultat frumos in cazul tau, dar privind cazul meu, si un dr care solicita un pret mai mic, dar care are experienta, are rezultate bune.

adda-adda: de cand citesc forumul nu am auzit de medicul acela din Cta, nici de bine, nici de rau!
0
02-07-2012, ora 14:50
adda-adda
Nu este medic/terapeut
adda-adda
Mulrumesc pt raspuns justify si Lisa. Am o prietena care s-a operat la dr Panchici...i-au iesit f bine sanii, dar cred ca din cauza norocului ei :)) am incercat sa ma interesez si eu de acest dr dar nu am gasit nimic, de-asta am zis sa va intreb pe voi poate sunteti mai documentate. Deci acum va trebui sa ma programez pt consultatie la dr Totor si Grecu, sa vad care imi inspira mai multa incredere. Ms pt informatii, va pup
0
02-07-2012, ora 15:01
nyko_nkl
Nu este medic/terapeut
nyko_nkl
buna fetelor
Adda-adda si eu sunt din c-ta dar sint operata de dr Totir, dr Panchici opereaza la clinica dr Unc in urma cu 8 ani am cunoscut-o personal, mi-a scos niste puncte de grasime din jurul ochilor(colesterol) care din pacate au reaparut si mi le-a scos dr Totir in timpul op de implant( se pare ca e punctul sensibil acolo si vor aparea periodic). Am o cunostinta care a apelat la ea pt o problema mai minora, i-a aparut ceva in barba, care colecta infectie, a operat-o si de vreo luna situatia ei nu s-a schimbat, pana la urma a ajuns la Buc si acum este in faza de investigatii. Trage singura concluzia, eu am preferat sa merg la Buc chiar daca nu este asa usor. Inainte de a ma decide am fost la grecu apoi la totir, l-am ales pe Totir, Apoi a urmat op, control la o sapt, o luna 3 luni, 6 luni, 1an, nu este chiar asa de greu.Decat un esec mai bine drumuri la Buc
0
02-07-2012, ora 15:09
lory24
Nu este medic/terapeut
lory24
Nu mi-a raspuns si mie nimeni? Cate drumuri treb sa fac la Buc dupa operatie pt controale? La dr. Grecu as vrea sa ma operez.
0
02-07-2012, ora 15:35
iri-nico
Nu este medic/terapeut
iri-nico
Lory24, ti-am raspuns eu mai sus, dar se pare ca ti-a scapat:) asa ca iti dau un copy/paste la raspuns:

'Lory24, la 2 sapt daca ai unde sa-ti schimbi pansamentele zilnic la tine in oras pana atunci, sau in cazuri speciale Dr Grecu va gasi o modalitate de a nu te 'plimba' prea des la Bucuresti, daca nu apar probleme.Bafta!'

la care adaug acum, controalele ce vor urma la 1, 2 3, 6 luni si un an.
0
02-07-2012, ora 16:26
lory24
Nu este medic/terapeut
lory24
Mersi. Nu vazusem. Acum am citit.:). Deci sa mi skimb pansamentele in fiecare zi singura sau treb sa merg la spital timp d 2 sapt?
0
02-07-2012, ora 18:17
iri-nico
Nu este medic/terapeut
iri-nico
Eu mi le-am schimbat singura:).eram in preajma sarbatorilor de iarna si clinica sa inchisese, iar la spital n-avea sens sa merg atata timp cat schimbatul unui pansament nu e mare filozofie:)...iti arata asistentele la externare, ce si cum trebuie procedat:)Bafta! Puuup.:)
0
02-07-2012, ora 20:14
lory24
Nu este medic/terapeut
lory24
Mersi pt rasp. Ma bucur asa mult k am deacoperit forum-ul asta.. Ma inarmez cu o gramada de informatii si la mom operatiei n-o sa ma simt in plop si plopul in aer:))). Va multumesc! D abia astept sa ma operez.. Sunt din c in c mai entuziasmata...deci pansam. mi l pot skimba singura.. Cool!
0
02-07-2012, ora 22:05
Barbie1
Nu este medic/terapeut
Barbie1
Protezele Polytech 4Two sunt o noua generatie de proteze proiectate de Dr Stan in colaborare cu firma Polytech. Si din cate stiu eu sunt ceva inovator datorita faptului ca proteza contine 2 tipuri de gel imbinate pe diagonala: unul care faca sanul sa fie mai moale in partea superioara si unul care sa aiba un efect de push up al tesutului si are o suprafata din poliuretan care reduce riscul aparitiei capsulei contractile. Probabil de asta a schimbat firma nu neaparat pt un pret mai mare ci pt ca a considerat el ca e mai bun. Normal asta nu inseamna ca chiar e ceva mai bun
0
02-07-2012, ora 22:55
Cleop@tra
Nu este medic/terapeut
Cleop@tra
Barbie,

Ce pret are consultatia la dr. Stan?
Si cat dureaza ca si timp?

Iti raspunde la intrebari sau se grabeste?
0
02-07-2012, ora 23:34
mellebuc
Nu este medic/terapeut
mellebuc
Fetelor mie nu mi-a schimbat nimeni niciun pansament. La controlul de o saptamana mi l-a scos cu totul si mi-a pus doi plasturi pe care i-am scos eu azi. Mai e careva in situatia mea?
0
02-07-2012, ora 23:37
otilis
Nu este medic/terapeut
otilis
Fetelor, dar la dr. Totir la ce clinica ati fost ? Am vazut acum ca el lucreaza la mai multe..Bio TerraMed, Dermastyle, Elite. Eu de ex as vrea sa imi fac programare pt consultatie la inceputul lunii septembrie..dar nu sunt sigura cum sa procedez.
0
02-07-2012, ora 23:45
lory24
Nu este medic/terapeut
lory24
De ce nu suni la una din clinici si te programzei pt consultatie/operatie ? Eu asa o sa fac:)
0
02-07-2012, ora 23:56
brc_mona
Nu este medic/terapeut
brc_mona
Buna,
Ma poate ajuta cineva cu informatii despre medicul Argentina Vidrascu din Cluj?? Urmeaza sa merg la ea la o conultatie..
Multumesc
0
03-07-2012, ora 00:02
Barbie1
Nu este medic/terapeut
Barbie1
Pretul consultatiei e 100 de euro dar daca alegi sa iti faci programarea pt operatie in consultatia respectiva atunci nu mai platesti consultatia si platesti avansul pt operatie 2000 de euro. La consultatie initial am revazut cu altcineva ce am complectat in formular si mi-a prezentat riscurile operatie si mi-a mai zis una alta dupa care a inceput consultatia cu Dr Stan. Sincer nu stiu exact cat a durat am stat in clinica mai mult de o ora. Cu mine a avut rabdare mi-a descris chiar fara sa intreb proteza, modul de pozitionare care il foloseste, mi-a zis despre incizie, Mi-a explicat ce inseamna un efect de san natural (=sanul tanar) mi-a explicat ca e important ca noul san sa arete natural si sa fie in consordanta cu restul corpului. Si in timpul masuratorilor imi explica de ex cand mi-a masurat toaracele si a vazut ce mic e mi-a explicat ce inseamna asta in ce sens limiteaza asta alegerea implantului si asa mai departe Asa ca la sfarsit nu prea am mai avut intrebari suplimentare pt ca deja imi zisese el despre tot. El merge pe premiza ca siguranta si naturaletea sunt cele mai importante. Pune foarte mult accent pe siguranta.
0
03-07-2012, ora 08:30
Floricica.Jonas
Nu este medic/terapeut
Floricica.Jonas
RamonaCristina referitor de argentina v cluj nu vreau sa te dezamagesc am fost la ea la consultatie pretul de 1500 euro era atractiv comparativ cu alti medici, aici nu sunt incluse analizele - bustiera si nici consultatiile, dar problema care se pune este ca nusi asuma nici o responsabilitate in caz de nereusita a operatiei adica complicatii,
Eu mam programat in data de 7 august la Ovidiu Ivan, aici am incluse analizele, bustiera, benzile si timp de 5 ani consultatii si medicul cam are ceva experienta, sincer abia astept sa ma adoarma si sa ma trezesc cu sani desi imi este foarte frica, pupici si BAFTA
0
03-07-2012, ora 11:17
alinuk
Nu este medic/terapeut
alinuk
Barbie se vad f frumos sanii tai la un timp destul de scurt de la operatie. Poate vei reusi sa pui o poza mai "luminata" ca sa-i vedem in toata splendoarea lor :))
0
03-07-2012, ora 11:33
CristinaCri
Nu este medic/terapeut
CristinaCri
Barbie sunt frumosi sanii tai! Cine te-a operat?
Alinuka, ai sani foarte frumosi! felicitari ! Ce marime ai?
0
03-07-2012, ora 11:40
alinuk
Nu este medic/terapeut
alinuk
Cristina cri am 375 cc
0
03-07-2012, ora 11:42
JustMe84
Nu este medic/terapeut
JustMe84
Buna fetelor!

Vreau sa ingros si eu randurile "siliconatelor" si am decis sa merg la consultatie la Dr. Totir.. vad ca are multe referinte bune si in plus raportul calitate-pret este unul OK..

Va rog mult ati putea sa-mi dati mai multe detalii..cele care au fost operate de dansul.. anestezia este generala (dar cum se face? prin intubare sau cum?).
Sincera sa fiu sunt putin debusolata si pt ca nu stiu ce tip de implant sa aleg..ce fel de textura (as vrea ca la palpare sa se simta natural..).. forma (cred ca rotunda ar fi cea mai buna pt mine.. tinand cont ca forma sanilor mei naturali este "para").. etc.. In ceea ce priveste tipul de proteza am citit ca Matrix ar fi mai bune.. dar Totir nu lucreaza cu Matrix... ci cu Mentor..

va pup si va multumesc anticipat pentru raspunsuri!
0
03-07-2012, ora 11:47
JustMe84
Nu este medic/terapeut
JustMe84
Buna fetelor!

Vreau sa ingros si eu randurile "siliconatelor" si am decis sa merg la consultatie la Dr. Totir.. vad ca are multe referinte bune si in plus raportul calitate-pret este unul OK..

Va rog mult ati putea sa-mi dati mai multe detalii..cele care au fost operate de dansul.. anestezia este generala (dar cum se face? prin intubare sau cum?).
Sincera sa fiu sunt putin debusolata si pt ca nu stiu ce tip de implant sa aleg..ce fel de textura (as vrea ca la palpare sa se simta natural..).. forma (cred ca rotunda ar fi cea mai buna pt mine.. tinand cont ca forma sanilor mei naturali este "para").. etc.. In ceea ce priveste tipul de proteza am citit ca Matrix ar fi mai bune.. dar Totir nu lucreaza cu Matrix... ci cu Mentor..

va pup si va multumesc anticipat pentru raspunsuri!
0
03-07-2012, ora 11:54
CristinaCri
Nu este medic/terapeut
CristinaCri
Bine ai venit Andra0.
Toate implantele se simt natural la palpare. iar despre Mentor pot sa spun ca cei mai buni doctori le folosesc. Iar rezultatele...se vad!

Pune si tu o poza cu ce ai acum si poate iti dam si noi o parere.
Pup
0
03-07-2012, ora 12:02
JustMe84
Nu este medic/terapeut
JustMe84
Multumesc mult pentru raspunsul prompt.
gata.. diseara imi fac poza si-o postez..

Pup!!!!
0
03-07-2012, ora 12:03
mellebuc
Nu este medic/terapeut
mellebuc
Buna Andra0. bine ai venit. Eu sunt operata la Totir de aproape doua saptamani. Implantele rotunde se simt mai natural la palpare, cele anatomice sunt mai tari din cauza formei( dar arata mai natural). Totir lucreaza si cu Matrix-Natrelle..doar ca sunt mai scumpe cu 200 de euro. Nu stiu daca sunt mai bune sau doar mai noi. Anestezia este generala si se face prin perfuzie-branula ( cu care o sa stai pana a doua zi dimineata cand pleci). Pe medicamente, am dat 150 lei, a doua bustiera o cumperi tu de la triumph -150 lei si cicatrizantul (prosil sau contractubex). Implantele rotunde sunt mai ieftine, la Totir costa 2500, cele anatomice 2800 ( ma refer la mentor). Tipul de implant mai bine il discuti cu doctorul la consultatie. Mult succes, sa ne tii la curent!
0
03-07-2012, ora 12:51
me_myself
Nu este medic/terapeut
me_myself
Floricica.Jonas, ai ales bine, dr Ivan Ovidiu nu are "ceva" experienta, ci chiar una foarte vasta :)
cum adica dr Argentina Vidrascu nu isi asuma responsabilitatea, ti-a spus ea asta? imi suna tare ciudat?
0
03-07-2012, ora 14:43
Nymphettamine
Nu este medic/terapeut
Nymphettamine
Fetelor, v-am trimis cate un mesaj privat despre noul forum. Nu sunt sigura daca am reusit sa trimit tuturor fiindca imi pica netul de la hotel din 5 in 5 minute.
Adaugă un comentariu / răspuns
96566 comentarii 1 2 ..... 832833834 ..... 3218 3219 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Ați trecut printr-o operație? Ajutați alți pacienți oferind o recomandare chirurgului care v-a operat.
Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sânii
  • Auto-examinarea sânilor
  • Chirurgie estetica
  • Beneficiile chirurgiei estetice
  • Riscurile chirurgiei estetice
  • Tehnici utilizate in chirurgia estetica
  • Chirurgia estetica minim invaziva
  • Chirurgie plastica
  • Chirurgia plastică - PRO și CONTRA
  •